BUSINESS OPPORTUNITIES BOBBAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS OPPORTUNITIES BOBBAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.927.328

Publication

26/10/2012
ÿþ~

~

~~~

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCERGELFnD

GRIFFI5 RECHTBANK VAN

17 OKT, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De gr~l~fie

ui I li! fl II i u uni iuiiui~M

*iavnas*

bel

a1

Be Sta

Ondernemingsnr : 0885 927 328

Benaming

(voluit) : BUSINESS OPPORTUNITIES BOBBAERTS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Eikenleid 69 - 2280 Grobbendonk

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De aandeelhouders van de firma BVBA Business Opportunities Bobbaerts zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen op 3 augustus 2012.

De vergadering waarop het ganse kapitaal vertegenwoordigd is, heeft éénpang volgende besluiten genomen:

1.Er wordt akte genomen van de akkoordverklaring dd. 12 juli 2012 door de Rechtbank van Koophandel te Turnhout m.b.t. het verdelingsplan.

2.Er wordt zonder voorhoud kwijting verleend aan de vereffenaar, Dhr Erwin Bobbaerts.

3.De boeken en bescheiden van de vennootschap worden nog minstens vijf jaar bewaard op de huidige maatschappelijke zetel : 2280 Grobbendonk, Eikenlei 69.

4.De vereffenaar wordt gemachtigd tot publicatie van de besluiten van de vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, Schoolstraat 19, 2222 ltegem teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

5.Er wordt bevolen tot de definitieve sluiting van de vereffening.

Grobbendonk, 3 augustus 2012

Lasthebber

Geert De Ryck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 13.06.2012 12164-0325-011
23/01/2012
ÿþ MOd Word 51.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de Akte

NP.F C U1 Pnn

Ondernemingsnr : 0885.927.328

Benaming (votuif) : Business Opportunities Bobbaerts

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel (volledig adres) :

Onderwerpen) akte:

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 2280 GROBBENDONK, EIKENLEI 69

Ontbinding - invereffeningstelling



Uitreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Business Opportunities Bobbaerts, verleden voor notaris Erika Isenborghs te. Heist-op-den-Berg op 27 december 2011, te registreren.

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vennoten ontslaan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato 6 december 2011, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 November 2011, en'' waarover Dries Cannaerts, Accountant, kantoorhoudend te 2220 Heist-op-den-Berg, Lostraat 35 op 23: december 2011 een verslag heeft over uitgebracht waarvan de besluiten luiden als volgt:

"7. Besluit. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft hei bestuursorgaan van de vennootschap Business Opportunities Bobbaerts B.V.B.A., gevestigd Eikenlei 69 te. 2280 Grobbendonk en gekend onder het ondememingsnummer 0885.927.328, een boekhoudkundige staat-afgesloten op 30 november 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van zeventien duizend vier honderd zestig euro en zeventien' cent (EUR 17.460,17) en een netto  actief van dertien duizend negen honderd vijfenzestig euro en zeventien; cent (EUR 13.965,17).

De staat van activa en passiva van Business Opportunities Bobbaerts B.V.B.A. per 30 november 2011, op. basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand: van de vennootschap weer op die datum. De vennootschap overtreedt enkele wetsbepaling inzake het: vennootschapsrecht. Deze zijn echter van formele aard en doen geen afbreuk aan de boekhoudkundige staat van actief en passief, en tasten geenszins de rechten van de schuldeisers aan. De toestand is opgemaakt: uitgaande van liquidatiewaarde.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een volledig nazicht, en dit volgens de beroepsnormen zoals in dit verslag gespecificeerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of van derden onontbeerlijk acht en' die niet elders in dit verslag zijn opgenomen.

Het betreft een verklaring zonder voorbehoud.

Heist-op-den-Berg, 23 december 2011.

Getekend "Dries Cannaerts, Accountant".

Nadat wordt vastgesteld dat geen opmerkingen worden gemaakt op hoger gemelde verslagen, besluit de; vergadering dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Business Opportunities Bobbaerts: ontbonden is en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

In alle documenten uitgaande van de vennootschap moet worden vermeld dat zij in vereffening is gesteld. TWEEDE BESLUIT

De vergadering benoemt de heer BOBBAERTS Erwin Louis Joseph, voornoemd tot vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van deze benoeming door de rechtbank van koophandel te Mechelen, overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek Vennootschappen.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer BOBBAERTS Erwin Louis Joseph, voornoemd, om een verzoekschrift in te dienen overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het: Gerechtelijk Wetboek, bij de bevoegde rechtbank van koophandel teneinde voormelde bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar te verkrijgen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent, onder voormelde opschortende voorwaarde, aan de vereffenaar de meest' uitgebreide machten, namelijk deze vermeld in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.; Zij kan alle derden personen in haar macht doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 JflhIUhIlllilial IINI

" izoae"

GRIFFIE RECHTBANK VAN

9 2 JAN. 2G12

KOOPIEI_ TURNHOUT

De griffier

bet aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012

I

Voor- Luik B - VArs-nin

bohoi.T2e 1 aan het Belgisch Staatsblad

Tenzij in geval van bijzondere lastgeving van de vereffenaar, zullen alle akten die de vennootschap in vereffening binden door de vereffenaar getekend worden.

Zij moet de machten haar verleend tegenover derden niet verrechtvaardigen.

De opdracht van vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers.

Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Ondergetekende notaris wijst de vereffenaar erop dat een omstandige staat van de toestand van de vereffening moet worden overgemaakt aan de griffie van de rechtbank van koophandel; in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar en voor zover de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, één maal per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis Wetboek Vennootschappen bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Tenslotte zal in een afzonderlijke akte de sluiting van de vereffening worden vastgesteld en wordt aan de vereffenaar kwijting verleend over haar opdracht.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, de heer BOBBAERTS Erwin Louis Joseph, voornoemd, met ingang vanaf heden.

De vergadering besluit kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot op het ogenblik van de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging met recht van de indeplaatsstelling aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en aan de heer Geert De Ryck, Accountant en Belastingconsulent, kantoorhoudende te 2222 Itegem, Schoolstraat 19, teneinde eventuele formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, ; het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd afschrift akte, verslag zaakvoerder en verslag extern accountant.

Notaris Erika Isenborghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 24.06.2011 11197-0489-009
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.06.2010 10224-0554-009
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 01.07.2009 09324-0207-009
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 23.06.2008 08257-0322-008

Coordonnées
BUSINESS OPPORTUNITIES BOBBAERTS

Adresse
EIKENLEI 69 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande