CARMASTERS AUTOSERVICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARMASTERS AUTOSERVICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.851.284

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14268-0127-009
23/10/2013
ÿþ Mud Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.851.284

Benaming

(voluit) : CARMASTERS AUTOSERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 14, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de bijzondere vergadering van aandeelhouders d.d. 8 oktober 2013 overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen.

DE ONDERGETEKENDE:

THE ALWAYSBEMOBILE COMPANY N.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Veenendaal, feitelijk te 3905 NK Veenendal, Citadel 14, enig aandeelhouder van de Vennootschap; hierna te noemen de Aandeelhouder.

De Aandeelhouder beslist hierbij om de procedure te volgen voorzien in artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W. Venn.") die haar toelaat om schriftelijke besluiten te nemen.

De Aandeelhouder stelt vast dat de hierna vermelde besluiten overeenkomstig artikel 556 W. Venn. tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren en overeenkomstig artikel 536 lid 4 W. Venn. schriftelijk kunnen worden genomen (hierna de "Besluiten").

De Aandeelhouder verklaart de enige aandeelhouder te zijn van de Vennootschap en alle aandelen te bezitten uitgegeven door de Vennootschap en bevestigt dat de Vennootschap geen andere effecten heeft uitgegeven en dat er geen certificaten zijn uitgegeven met medewerking van de Vennootschap.

1, AGENDA

A.Goedkeuring van de Clausules van Controleverandering (zoals hierna omschreven) in overeenstemming

met artikel 556 W. Venn.;

B.Goedkeuring van alle bepalingen van, en verrichtingen ingevolge, de Documenten in overeenstemming

met artikel 556 W. Venn.; en

C.Verlenen van een bijzondere volmacht.

2.UITEENZETTING

De Vennootschap heeft ondertekend, op of rond de datum van de Besluiten, onder andere, de volgende documenten:

-Kredietovereenkomst met de Rabobank;

-Overeenkomst inzake garantiefaciliteit met de Rabobank.

(samen de "Documenten").

Kopieën van de Documenten werden ter beschikking van de Aandeelhouder gesteld en de Aandeelhouder verklaart hiervan kennis te hebben genomen, in het bijzonder van de artikelen die bepaalde voorwaarden bevatten die onder artikel 556 W. Venn. vallen of kunnen vallen (hierna de "Clausules van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

NE36rgefed ter greffe vcn dê Rechtbank tº%an Kao,onancel te Arritvcrperr; op

e 4 °KT

Griffie

Bijlagen bij liél-Nelgisc7i Staalsblad = 23II0/201'3 = Annexes du IVÏoniteur belge

Voor-bQppttouden

fan het Belgisch `tttaatsblad

StaatsbIad7 _ 2 11872bi3 - Annexes du Moniteur belge

Controleverandering").

In overeenstemming met artikel 556 W. Venn. kan enkel de algemene vergadering aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting ten haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van het uitbrengen van een openbaar overnamebod op aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend. Een dergelijke beslissing moet op straffe van nietigheid worden neergelegd ter griffie overeenkomstig artikel 75 W. Venn.

De algemene vergadering van de Vennootschap wordt derhalve gevraagd om de Clausules van Controleverandering goed te keuren, overeenkomstig artikel 556 W. Venn,

3. BESLUITEN

3.1 Eerste besluit

Overeenkomstig artikel 556 W. Venn. besluit de Aandeelhouder de Clausules van Controleverandering goed te keuren en over te gaan tot de publicatieformaliteiten voorzien in datzelfde artikel.

3.2.Tweede besluit

Overeenkomstig artikel 556 W. Venn., besluit de Aandeelhouder om de bepalingen van, en de verrichtingen ingevolge de Documenten, en in het bijzonder alle bepalingen dewelke rechten toekennen aan derden die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting te haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk is van een openbaar bod op de aandelen van de Vennootschap of van een wijziging van de controle die op haar wordt uitgeoefend, goed te keuren en over te gaan tot de publiciteitsformaliteiten voorzien in datzelfde artikel.

3.2.Bijzondere volmacht

Rekening houdend met het voorgaande, besluit de Aandeelhouder op onherroepelijke wijze aan te stellen en stelt de Aandeelhouder hierbij op onherroepelijke wijze aan, de heer P.C. LEDEGANG als bijzonder gevolmachtigde om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde aile

formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn, (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de hechtbank van Koophandel van de zetel van de Vennootschap), en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht; elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigde van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

4. GEVOLGEN

De bovenvermelde besluiten zullen van kracht zijn op de datum van het plaatsen van de handtekening door de Aandeelhouder.

Goedgekeurd en ondertekend

op 8 oktober 2013

THE ALWAY MOBILE COMPANY N.V.

Aan oud r

~k "

"

P.C. LEDEGANG

DIRECTEUR

Bijzonder gevolmachtigde: P.C. Ledegang

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþ Mod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Necrgete~~.' iet ;;i~=in ~~~r~ tlz Rechtbank

van KoopfíaàAf ;;nitverpen,

Griffie ~~ SEP. 2013

Ondernemingsnr : 0834.851.284

Benaming

(voluit) : Carmasters Autoservice

(verkort)

Rechtsvorm : Nameloze Vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 11, 2030 Antwerpen (13elgië)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Notulen Bijozndere Aandeelhoudersvergadering d.d. 26-08-2013

Aanwezig:Naam:

The Aiwaysbernobile Company N.V. P.C. Ledegang ( voorzitter )

Op uitnodiging:Naam:

Carmasters Autoservice N.V.J-L.R.E, Weemaes

Locatie Vosseschijnstraat 11 te Antwerpen

Aanvang 15.30 uur

Sluiting 15.40 uur

01. Opening

De heer Ledegang opent de vergadering en heet alle aanwezigen van harte welkom. De heer Weemaes wordt benoemd tot notulist van de vergadering.

De voorzitter stelt vast dat het gehele geplaatste en stemgerechtigde kapitaal aanwezig is, zodat rechtsgeldige besluiten kunnen worden genomen.

Ontslag bestuurder- Benoeming van bestuurder

De aandeelhouders besluiten om met ingang van 1 augustus 2013, de heer L.P.J. van Bussel te ontheffen

van zijn mandaat als bestuurder/ gedelegeerd bestuurder van Carmasters Autoservice N.V.

De aandeelhouders besluiten om met ingang van 1 augustus 2013 de heer P.C. Ledegang voor de duur van

zes (6) jaar tot bestuurder/ gedelegeerd bestuurder van Carmasters Autoservice N.V. te benoemen.

03. Sluiting

Een ieder wordt bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en de vergadering wordt om 15.40 uur gesloten.

Deze notulen worden ondertekend door de heer P.C. Ledegang en de heer J-L.R.E. Weemaes in hun hoedeanigheid van bestuurder van Carmasters Autoservice N.V.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2015
ÿþmol 11.1

Luik Bf' In de bijla en bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Ane erees

Z 3 nic2014

111(1111t111[1!



----- _-------------- ----------- `~oeJirag,gntwerpen_ ._--v- Ondernemingsnr : 0834.851.284

Benaming (voluit) : CarMasters Autoservice

(verkort) :

Machtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 11

Onderwee akte :ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,,, Broederminstraat 9, op elf december tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Carmasters Autoservice", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0834.851284, onder meer beslist heeft

1. het verslag van de raad van bestuur en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de heer Filip LOGEI" ;, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cvba "PwC Bedrijfsrevisoren", te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren,

2. vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden} aangezien aan de voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met xiame verklaren de comparanten dat:

- er geen vereffenaar wordt aangeduid en dat bijgevolg het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd;

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zoals blijkt uit het hierboven vermelde controleverslag; - de enige aandeelhouder vertegenwoordigd is en instemt met dit besluit.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige aandeelhouder in verhouding tot hun aandelenbezit,

De activa gaan over op de vennoten met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen in verhouding tot hun', aandelenbezit. De vennoten treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap. Het orgaan van bestuur werd door ondergetekende notaris gewezen op de verplichting om zo nodig, de nodige ' gelden te consigneren, ter betaling van de schulden aan derden.

3. Ingevolge de ontbinding en vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de bestuurders,

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de thans in functie zijnde bestuurders, te weten:

1/ de heer WEEMAES Jean Louis, van Belgische nationaliteit, wonende te 9180 Moerbeke (Waas), Oostvaart

43, en

2/ de heer LEDEGANG Patrick Charles, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3642 BC Mijdrecht '

(Nederland), Boezemmolen 2,

Tevens zal er een einde komen aan het mandaat van de gedelegeerd bestuurder, te weten: de heer LEDEGANG

Patrick, voornoemd.

4. ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

VEEKLARING

De boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven

termijn neergelegd en bewaard te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 1L

Het aandelenregister van de ontbonden en vereffende vennootschap wordt vernietigd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

:su Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan de aandeelhouder toekomen en die haar niet konden worden afgegeven.

Aangezien alle schulden aan derden voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte werden betaald verklaart de raad van bestuur dat er geen bedragen dienen te worden geconsigneerd ter betaling van de schulden aan ; derden. De comparanten verklaren dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende rechten of onroerende goederen.

Volmacht

De vergadering verklaart aan de heer WEEMAES Jean Louis, voornoemd, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle volnachten te verlenen, met inbegrip van volmachten op de bankrekening(en) van de vennootschap, om (i) alle handelingen te stellen die hij nodig of nuttig acht om de voormelde besluiten van de algemene vergadering uit te voeren, met inbegrip van (zonder daartoe beperkt te zijn) de uitkering van het vereffeningssaldo aan de vennoten overeenkomstig voormelde besluiten en alle handelingen die hij nodig of nuttig acht om de overdracht van de resterende activabestanddelen tegenwerpelijk te maken aan derden, en om alle overeenkomsten of documenten te ondertekenen die hij nodig of nuttig acht in dit verband, en (ii) alle aangiften (onder meer de fiscale aangiften) en eventuele andere documenten en rekeningen voor te bereiden en in te dienen bij de bevoegde overheidsinstanties, onder meer bij de fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris René VAN DEN BERGH

Tegelijk hiermee

neergelegd

afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van uiK i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.06.2013 13213-0560-009
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 28.06.2012 12235-0437-009
06/04/2011
ÿþll

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

t

441

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2A

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dé ,Ç'7724"..i }/`'f9

ReCPtifea,;t2a ~ ~~s':~ 3, :J~~ ~arpen

op 2011

De Griffier,

Griffie

CarMasters Autoservice

111,111[11M1111,1111!

111

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen (district Antwerpen), Vosseschijnstraat 11

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlij: ke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op drieëntwintig maart tweeduizenden elf, vóbr registratie uitgereikt, met als enig doel te, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters

de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "Alwavsbemobile N.V.", statutair gevestigd te Veenendaal, (Nederland), met adres te 3905NK Veenendaal (Nederland), Citadel 14, ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 30168746.

Intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

de naamloze vennootschap "Profile EuroService", te 2030 Antwerpen (district Antwerpen), Vosseschijnstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0475.790.047.

De comparanten werden vertegenwoordigd door mejuffrouw COOSEMANS An Yvonne Antoon, van Belgi sche nationaliteit, wonende te 2627 Schelle, Fabiolalaan 45/6, ingevolge onderhandse volmacht(en).

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "CarMasters Autoservice"

3. Zetel : te 2030 Antwerpen (district Antwerpen), Vosseschijnstraat 11

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1) het oprichten van een franchiseorganisatie binnen de automotivebranche;

2) zowel in België als in het buitenland activiteiten te verrichten ten behoeve van de franchiseorganisatie;

3) het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden''' als vereffenaar, het deelnemen in, het financieren van, het samenwerken met, het voeren van directie over en', het verlenen van adviezen en andere diensten aan (rechts)personen en ondernemingen;

4) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

5) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende, leasing;

6) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van; eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

7) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merkenen dergelijke. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en tóestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak;

8) het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin van het woord.

5. Duur

Deyennentsçhap bestaat voor onbepaalde tijd.

Op de.laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

6. Geplaatst kapitaal

EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD euro (¬ 61.500,00), verdeeld in EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door ING Antwerpen Haven.-

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en elf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. "

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóár de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief of via enige andere informatiedrager stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen : (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijzé noch de onthouding is vermeld zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder, aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vôór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend zestien

- de heer VAN BUSSEL Luc Paul Jos, wonende te 1213AT Hilversum (Nederland), Wernerlaan 14;

- de heer WEEMAES Jean Louis, wonende te 2000 Antwerpen (district Antwerpen), Meistraat 23 bus 31. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee Ieden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

4

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem

toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

': Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen. -

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen. "

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de

vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die "

individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit

bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur

bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennoot-

schap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door

twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap

eveneens enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

2. Wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder : voornoemde heer VAN BUSSEL.

De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur en beschikt over de zelfstandige en algemene

vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw

verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een

commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten

{

{ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CARMASTERS AUTOSERVICE

Adresse
VOSSESCHIJNSTRAAT 11 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande