CORGOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CORGOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.590.180

Publication

13/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p A A Ip



lloorgelogd ter rrixfia vaa do Rathkrrnk von Koophandel to Antwerpen, op

0 3 nEC.

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.590.180 Benaming (voluit) : Corgos

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 's Gravenwezelsteenweg 50 2110 Wijnegem

Onderwerp akte :Buitengewone Algemene Vergadering - Fusie

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Aloïs VAN DEN BOSSCHE, notaris te Vorselaar op 26 november 2013,

DAT:

1/ "DIEMAS" naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, ondernemingsnummer 0450.537.878/RPR Antwerpen.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hélène Casman te Antwerpen op 2 juli 1993, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 1993 onder nummer 930729-675.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 december 2011, gepubliceerd in de.,

bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012 onder nummer 12017620. ;F

De zetel werd verplaatst bij besluit van de Raad van Bestuur d.d. 15 maart 2013, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2013 onder nummer 13048859.

Verder ook genoemd de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

[:

2/ "CORGOS", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, ondernemingsnummer 0424.590.180 /RPR Antwerpen. Opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "P.V.B.A. TEN" bij akte verleden voor notaris Eric Van Hauwermeiren, te Antwerpen, op 5 september 1983, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 2393-3.

De benaming werd gewijzigd in "Van de Vliet - Exclusief' met aanpassing van P.V.B.A. in B.V.B.A. en de statuten werden gewijzigd blijkens akte van buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris De Backer, te Mechelen, op 21 maart 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april daarna, onder nummer 900412-223. De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst i blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 26 juni 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli daarna, onder nummer 080717-0119426. De maatschappelijke zetel werd bij beslissing van de Raad van Bestuur van 1 december 2010 verplaatst, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011, onder nummer 11004837.

Verder ook genoemd de OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP of OVERGENOMEN;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

FUSIEBESLUITEN

1. De algemene vergadering van "Dienras", naamloze vennootschap, en van "Corgos", naamloze vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de overnemende en de over te nemen vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, telkens op 1 oktober 2013, en waarvan de neerlegging bèkend gemaakt is in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van. 22 oktober daarna, onder nummers 13160201 (voor de over te nemen vennootschap) en 13160202 (voor de overnemende vennootschap). Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van "Corgos", naamloze vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op "Diemas", naamloze vennootschap, en enige aandeelhouder van de vennootschap, en worden de aandelen van de vennootschap die alle door "Diemas", naamloze vennootschap, overnemende vennootschap, worden gehouden, vernietigd.

2. De algemene vergadering van "Corgos", naamloze vennootschap, besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met "Diemas", naamloze vennootschap.

3. De algemene vergadering van "Diemas", naamloze vennootschap, besluit tot fusie door overneming van "Corgos", naamloze vennootschap.

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap "Corgos", naamloze vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "Diemas", naamloze vennootschap.

4. Vanaf 1 juni 2013 worden de verrichtingen gesteld door "Corgos", naamloze vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van "Diemas", naamloze vennootschap.

5. Er zijn in "Corgos", naamloze vennootschap, geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

6. Aan de bestuurders van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzonder voordelen toegekend.

7. De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "Corgos", naamloze vennootschap, gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 juni 2013 over op de overnemende vennootschap "Diemas", naamloze vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2013 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

8. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar

onderneming en verbonden met haar handelszaak.

9. De vergadering stelt het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, ingevolge de fusie.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 juni 2013 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

10. De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de

genomen.besl'zssingeauit le. :roeren,. metname;

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VENNOOTSCHAP.

I ! mod 11.1

ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

{- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap in te schrijven in het register der aandelen van de overnemende vennootschap, alsmede de nodige vermeldingen aan te brengen in dit register met betrekking tot de vernietiging van de ingevolge de fusie verworven eigen aandelen;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit te benoemen tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Geert Vandenberghe, zaakvoerder van KT& G bvba, gevestigd te 2240 Zandhoven, Hallebaan 48,

Deze volmacht wordt verleend met het recht van indeplaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

A. VAN den BOSSCHE

Notaris







Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþ Mod word 11.1

lajterreTi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie ven do Rerhéaak von Koophandel te Antwerpen, of

.11 ONT. 2013

Griffie

1111MMUR

vt

behr aa~ Bell Staa

Ondernemingsnr : 0424.590.180

Benaming

(voluit) : CORGOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 's Gravenwezelsteenweg 50 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel d.d. 04/10/2013

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN DIEMAS NV EN CORGOS NV

1 .Voorafgaande uiteenzetting

Diemas NV en Corgos NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Cargos NV door ontbinding zorídervereftening zal overgaan op Diemas NV overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 1 oktober 2013 werd, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van Diemas NV en Corgos NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen vande wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Corgos NV zal worden overgenomen door Diemas NV, voordelig is, dit zowel vanuit economisch als vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusies betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusies vereenvoudigd zal worden

-door de fusies de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusies vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderhavig voorstel tot vereenvoudigde fusie kadert bovendien in de aan de gang zijnde herstructurering binnen de groep.

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel

719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Overnemende Vennootschap:

II De naamloze vennootschap Diemas, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, met ondernemingsnummer 0450-537-878 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

i

l De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Héléne Casman, te Antwerpen op 2 juli 1993, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli daarna, nummer 930729-675.

Een eerste statutenwijziging heeft plaatsgevonden op 26 juni 2002, blijkens akte verleden voor notaris Alors Van den Bossche, te Vorselaar, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli daarna onder nummer 20020720-729.

Een tweede statutenwijziging heeft plaatsgevonden op 21 juni 2007, blijkens akte verleden voor notaris Alors Van den Bossche, te Vorselaar, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 juli daarna onder nummer 07096914.

De laatste statutenwijziging heeft plaatsgevdnden op 28 december 2011, blijkens akte verleden voor notaris Alors Van den Bossche, te Vorselaar, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012 daarna onder nummer 12017620.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 4.000.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 10.500 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn in het bezit van:

Stichting naar Nederlands recht "Apiculae", met maatschappelijke zetel in Nederland te 4561 CM Hulst, Schuttershofweg 7a: 10.499 aandelen

Bimac NV met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 6, en met ondernemingsnummer 0446-606-212: 1 aandeel.

De volgende personen zijn lid van de raad van bestuur van de vennootschap:

Johan De Bie, wonende bij zijn aanstelling te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 6, thans te 2110 Wijnegem 's Gravenwezelsteenweg 50;

PML NV, tot 18/06/2013 onder de naam Comas NV, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, en met ondernemingsnummer 0436-502-275;

Bimac NV met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Meersstraat 6, en met ondernemingsnummer 0446-606-212.

~

~."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moor-behouden aai he Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel:

Het verwerven van participaties in ondernemingen. zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties, effecten en andere roerende goederen, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag eveneens personeel ter beschikking stellen en ondersteuning geven aan het bestuur en de administratie van zowel gelieerde ondernemingen als derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel,

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij wordt hierna'Diemas', of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2. De Over te Nemen Vennootschap:

De Naamloze vennootschap Corgos, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, met ondernemingsnummer 0424-590-180 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen,

De vennootschap werd oprichting als p.v.b.a. onder de naam "TEN", bij akte verleden voor notaris Eric Van Hauwermeiren te Antwerpen op 5 september 1983, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 2393-3.

De statuten werden voor een eerste maal gewijzigd met aanpassing van P.V.B.A. in b.v.b.a. en waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd in "Van de Vliet-Exclusief' bij akte verleden voor notaris De Backer, te Mechelen, op 21 maart 1990, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 april daarna, onder nummer 900412-223.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris De Backer op 27 maart 1990, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna, onder nummer 90041495.

De statuten werden gewijzigd en het kapitaal werd verhoogd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Morrens te Bonheiden van 20 december 1991, bekend gemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1992, onder nummer 920108-99.

De statuten werden gewijzigd en de vennootschap werd omgevormd in een naamloze vennootschap bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29 oktober 1993, akte verleden voor notaris Aloïs Van den Bossche, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 december daarna, onder nummer 931201-651.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

' ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Voor-

behouden aah hét Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 1994, akte verleden voor notaris Aloïs Van den Bossche, te Vorselaar, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna, onder nummer 940223-332.

De statuten werden gewijzigd, waarbij de benaming is veranderd in Cargos, hij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 april 2002, akte verleden voor notaris Aloïs Van den Bossche, te Vorselaar, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei daarna, onder nummer 20020515-550.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, van 21 juni 2007, akte verleden voor notaris Aloïs Van den Bossche, te Vorselaar, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli daarna, onder nummer 07095977.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering; van 26 juni 2008, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli daarna, onder nummer 08119426.

Sindsdien werden de statuten niet gewijzigd.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 12.750.000,00 en wordt vertegenwoordigd door 733.188 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn in het bezit van Diemas NV.

De volgende personen zijn lid van de raad van bestuur van de vennootschap:

Mevrouw Lieve Joris, wonende bij haar aanstelling te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan 6a, thans te 2110 Wijnegem 's Gravenwezelsteenweg 50;

De heer Johan De Bie, wonende bij zijn aanstelling te 2970 Schilde, Pater Nuyenslaan Sa, thans te 2110 Wijnegem 's Gravenwezelsteenweg 50;

De heer Jo De Bie, wonende te 2970 Schilde, Waterstraat 7;

PML NV, tot 18/06/2013 onder de naam Comas NV, met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, en met ondernemingsnummer 0436-502-275; Diemas NV met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, met ondernemingsnummer 0450-537-878;

Fundap NV met maatschappelijke zetel te 2110 Wijnegem, 's Gravenwezelsteenweg 50, met ondernemingsnummer 0810.006.418.

Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel:

Managementactiviteiten van holdings : o.a. het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Het verlenen van advies over marketing, publiciteit, marktstudie, bedrijfsorganisatie, financiële planning, financieel beheer, patrimoniumbeheer, sponsoring, management, efficiency search, personeelsselectie, trainingen, outplacement, human resources, vastgoedprojecten, aankoop op buitenlandse markten, logistiek, inning van schuldvordering in binnen- en buitenland,

1

Y.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan Wet

Belgisch Staatsblad

kredietinformatieverstrekking en merkenbescherming.

Eveneens de implementatie ervan en het uitoefenen van deze activiteiten,

Het leiding geven aan en het besturen van vennootschappen met al dan niet hetzelfde doel.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere borgen verstrekken.

De vennootschap mag bijhuizen en kantoren oprichten in binnen- en buitenland. Deze opsommingen zijn aldus exemplatief en geenszins beperkend.

Zij wordt hierna 'Corgos' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

t iemas NV zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Cargos NV.

3. De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Vanaf 1 juni 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

r zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen

Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6, Procedure

Vobr-6

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

7. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 november 2013,

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

8, Neerlegging

Het bovenstaande vereenvoudigde fusievoorstel wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte.

9.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 4 oktober 2013 te Wjnegem, in 4 exemplaren. Het bestuursorgaan van elke vennootschap verklaart twee originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier van de respectieve vennootschap te worden neergelegd en het andere om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschap.

Getekend,

Voor Voor

Diemas NV Corgos NV

Johan De Bie, Johan De Bie

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13422-0455-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.07.2012 12308-0027-015
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0486-015
10/01/2011 : AN349843
30/07/2010 : AN349843
23/07/2010 : AN349843
06/08/2009 : AN349843
30/07/2009 : AN349843
17/07/2008 : AN349843
24/06/2008 : AN349843
05/11/2007 : AN349843
04/07/2007 : AN349843
02/10/2006 : AN349843
07/10/2005 : AN349843
27/01/2005 : AN349843
14/10/2004 : AN349843
18/05/2004 : AN349843
30/09/2003 : AN349843
04/07/2003 : AN349843
08/10/2002 : ME057412
05/01/2001 : ME057412
23/02/1994 : ME57412
01/12/1993 : ME57412
01/02/1991 : ME57412
01/01/1988 : ME57412
01/01/1986 : ME57412

Coordonnées
CORGOS

Adresse
'S GRAVENWEZELSTEENWEG 50 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande