DABACON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DABACON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.543.161

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.08.2014, NGL 27.08.2014 14469-0383-010
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 26.06.2013 13218-0200-010
25/03/2011
ÿþ11111

*11046293"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVEtRGLLEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

15 MARI 2011

KOOPHAQ~L TURNHOUT

uittier,

i; Ondernemingsnr: 83. 1 . 51-1 3. 1 6~

Benaming : DABACON

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 73A

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 28 februari 2010, neergelegd; vóór registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

j; 1. Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DABACON".

2. Zetel: 2460 Kasterlee, Akkerstraat 731A.

3. Oprichter: De heer MOELANS Dries, IT-consultant, ongehuwd, geboren te Turnhout op 16 september 1983, wonende te 2460 Kasterlee, Akkerstraat 73 A.

4. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend;

i zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort ten belope van vijftienduizend! euro (¬ 15.000).

il 5. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met fractiewaarde.

6. Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december. Op éénendertig december van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de! neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel), maar niet vroeger dan 1 april 2011, en eindigt op 31 december 2012.

Bepalingen betreffende het aanlegpen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves i die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de

jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaak-

ti voerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en

eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo! verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de j

!: algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap bestuurd wordt _____door_ één .zaakvoerder..kan_deze.alleen_alle_noodzakel jke.of.nuttige.handelingen. stellen_tot_verwe-___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

zenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, zowel als verzoeker dan als verweerder. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de bedoelde handeling niet kunnen gebeuren. Evenwel is elke zaakvoerder bevoegd om alleen te beslissen en op te treden voor zover de bedoelde handeling slechts een handeling van dagelijks bestuur is. Voor de andere handelingen wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden. De zaakvoerders kunnen speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris, binnen de perken van hun bevoegdheid. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

De vergadering heeft beslist om het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1 en heeft tot deze functie aangesteld, de heer Dieter Moelans, voornoemd, die uitdrukkelijk heeft aanvaard. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij werd benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

9. Doek De vennootschap heeft tot doel: Het ontwerpen, de aan- en verkoop, de verdeling en het in de handel brengen van materiaal en programma's in verband met informatica systemen. De studie, het ontwerpen, de ontwikkeling, de aankoop, het fabriceren, het aanpassen van toepassingssoftware en software in de brede zin van het woord. De vorming, het adviseren en het bijstaan betreffende het gebruik van informatica systemen aan de gebruikers. De aankoop, de analyse, de programmering, de organisatie, de optimalisatie en de behandeling van informatie.

Het verlenen van dienstenprestaties van alle aard, recht- of onrechtstreeks, in verband met de commercialisering, het gebruik en de aanwending van programma materieel. Alsmede alle gelijkaardige, gelijksoortige of gelijkluidende handelingen hiermee in verband, recht- of onrechtstreeks. Het organiseren van cursussen en seminaries in verband met marketing en verkoop met betrekking tot informatica.

Het exploiteren van een softwarehuis in de meest uitgebreide zin des woords, waaronder begrepen het (doen) samenstellen van softwarepakketten, het verlenen van automatiseringsdiensten en het adviseren op dit gebied. Het kopen, verkopen, huren en verhuren, verkavelen en valoriseren van onroerende goederen en beheren van eigendommen. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen. Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

10. Jaarvergaderinq: De algemene vergadering komt elk jaar samen op 15 mei, om 18.00 uur. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal bijgevolg plaatshebben in 2013

11.Volmacht: De oprichter heeft bijzondere volmacht gegeven aan mevrouw Wendy Vermeyen, accountant, kantoor houdende te 2300 Turnhout, Kempenlaan 29, en/of aan SBB accountants en belastingconsulenten CVBA, wordt volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap: - bij het handelsregister alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de

wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW; met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

- De formaliteiten betreffende de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen.

Ten dien einde mag de mandataris in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen en documenten ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Notaris Herbert STYNEN

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

Vbor-'`i5ehouáen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DABACON

Adresse
AKKERSTRAAT 73A 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande