DALEMANS DEPANNAGE A12

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALEMANS DEPANNAGE A12
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.240.647

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0298-009
13/10/2014
ÿþOp de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IRI

V heh aa Bel Ste

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " " " " " " " ITam.ilrel"  " -,

1 9 SEP. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL

MTWERP EN. EU-1 E 1_ EN

G1SCH STAATSBLAu

MoNITEUR EELGE

6 -10- 314

NEE

111

II

Ondernemingsnr : 0428.240.647

Benaming DALEMANS DEPANNAGE Al2

(voluit) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm: Glooistraat 2 - 2830 WILLEBROEK

Zetel



Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DALEMANS DEPANNAGE Al2", met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Glooistraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0428.240.647, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHU!ZEN, te Bornem, op 18 augustus 2014, dragende de registratiemelding: "Geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Mechelen op 21 AUG 2014 Bladen; vier Verzendingen: geen Register (OBA) 5 Boek 322 Blad 72 Vak 12 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De ontvanger, a.i., (getekend) Ria KENNIS", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. over te gaan tot goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 23 juni 2014 alsook van het verslag van de extern accountant, aangesteld door de zaakvoerders, met name de heer Désiré HELLEMANS, te 2660 Antwerpen (district Hoboken), Distelvinklaan 37, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passive van de vennootschap opgesteld per 30 juni 2014.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 juli 2014 luidt als volgt;

" 11. BESLUIT

De staat van activa en passive van de BVBA 'Dalemans Depannage Al2', met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Glooistraat 2, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding en vereffening van de vennootschap, zoals voorzien in het vennootschapsrecht en afgesloten per 30/06/2014 op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en de nog aanwezige activa en passive, geeft een balanstotaal van 720.694,20 EUR. Belangrijkste onderdelen van het actief zijn een terrein en gebouw in Willebroek gewaardeerd op 150.000,00 EUR, leningen aan de zaakvoerders voor 286.120,64 EUR, R/C/ van de zaakvoerders voor 31.813,17 EUR en liquiditeiten voor een bedrag van 244.999,98 EUR. Het actief in de vorm van bestaande liquiditeiten volstaan om de uitstaande schulden en voorzieningen t.o.v. derden te voldoen en de vereffeningskosten en de belasting van 10% op de liquidatiebonus te betalen.

Er zijn geen schulden of nodige voorzieningen m.b.t. de sociale zekerheid.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en onder voorbehoud van mogelijke navorderingen van de Vennootschaps-belasting, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en conform de huidige boekhoudwetgeving weergeeft.

Er zijn geen verdere inlichtingen dan deze hiervoor vermeld, die ik ter voorlichting van de aandeelhouders noodzakelijk acht.

Hoboken (Antwerpen), 22 juli 2014,

(handtekening)

Désiré Hellemans

Extern Accountant

Lid I.A.B. 7529"

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van 18 augustus 2014. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Aile documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

2. Mevrouw DALEMANS Anja, wonende te Sint-Amands (Lippelo), Lippelodorp 84, te benoemen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart mevrouw Anja DALEMANS niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om haar mandaat uit te oefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ilehbud4n

aan het Belgisch Staatsblad



Zij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3. het einde vast te stellen van de opdracht van de zaakvoerders vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van vereffenaar.

4. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekening houdend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zonodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

'Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

E3ii besluit van de buitengewone algemene vergadering van 18 augustus 2014, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening..

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, mevrouw Anja DALEMANS, wonende te Sint-Amands (Lippelo), Lippelodorp 84, die verantwoording verschuldigd zijn onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Zij zal over aile bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187. en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden,

Zij mag tevens verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvcrderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die zij zal goedvinden.

De vereffenaar mag voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die zij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.'

5. volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISCONSULT met zetel te 2630 Aartselaar, Frederik Sheidlaan 7, en aan haar zaakvoerders en werknemers, met macht om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen in het ondernemingsloket, de rechtbank van koophandel en/of BTW- kantoor.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Anja DALEMANS, voornoemd, vereffenaar van de vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 04.09.2014 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar



Op de laatste hlz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 24.06.2013 13214-0083-009
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 06.07.2011 11270-0559-008
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.08.2010, NGL 10.08.2010 10405-0309-010
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 22.06.2009 09274-0359-014
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 25.06.2008 08318-0116-014
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 13.07.2007 07409-0232-014
04/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.07.2006, NGL 31.07.2006 06597-2378-015
23/03/2006 : ME060650
06/07/2005 : ME060650
30/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " - akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

11111151,11,1111,111111



Ondernemingsnr : 0428240647

Benaming

(voluit) : Dalemans Depan nage Al 2

(verkort) .

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Glooistraat 2 te 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 juni 2015 blijkt dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dit vanaf 20 juni 2015. Het mandaat van de vereffenaar, Anja Dalemans, eindigt eveneens op 20 juni 2015. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de door de wet bepaalde termijn worden bewaard bij Anja Dalemans Lippelodorp 84 te 2890 Sint Amands

Te 2830 Willebroek, de 07 juli 2015

Anja Dalemans, vereffenaar

Tegelijk neergelegd : Processen verbaal van de twee bijzondere algemene vergaderingen gehouden op 20 juni 2015 , de eesrte met aanvang om 11.30 uur en de tweede met aanvang om 14.00 uur.

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEFIPEOtifEffel. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2004 : ME060650
13/07/2004 : ME060650
26/03/2004 : ME060650
27/06/2003 : ME060650
19/09/2002 : ME060650
28/12/1991 : ME60650

Coordonnées
DALEMANS DEPANNAGE A12

Adresse
GLOOISTRAAT 2 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande