DIGITY

Société en commandite simple


Dénomination : DIGITY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.668.611

Publication

27/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel l.- Rechtsvorm en naam.

Tussen de beherende vennoot: meneer Lemmens Joery en de stille vennoot: mevrouw Heremans Sarah wordt een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de naam "Digity .

Artikel 2.- Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Sint Gummarusstraat 19, 2520 RANST. De zetel kan zonder statutenwijziging

verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied van België door de beherende venno(o)t(en).

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen-als buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of

in deelneming met derden:

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Het jaar tweeduizendenveertien op vijftien augustus zijn samengekomen:

1. De heer Lemmens Joery, geboren te Schoten op 06/09/1985, met de Belgische nationaliteit, nummer identiteitskaart: 591-2624763-45, rijksregisternummer: 85.09.06-355.52 wonende te Sint Gummarusstraat 19, 2520 RANST, met inschrijving op 499 aandelen en

2. mevrouw Sarah Heremans , geboren te Lier op 28/01/1988, met de Belgische nationaliteit, nummer identiteitskaart: 591-6791143-81, rijksregisternummer: 88.01.28-248.88 wonende te Sint Gummarusstraat 19, 2520 RANST, met inschrijving op 1 aandeel.

- Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle onroerende verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur, de verhuur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de projectontwikkeling, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen - Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren,

Die onder hen vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht met volgende statuten:

De vennootschap moet bij elk gebruik haar naam laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als  Gewone Commanditaire Vennootschap , ofwel afgekort tot  GCV.

I. STATUTEN:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Digity

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint Gummarusstraat 19

*14307484*

Luik B

2520

België

0560668611

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ranst (Oelegem)

Griffie

Neergelegd

24-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap maar ontbonden worden door de wil van de vennoten bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de aanwezigheids-en meerderheidsvereisten die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5.- Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 500,00 EURO (Vijfhonderd Euro). De inbreng van het kapitaal van de vennootschap gebeurt in geld en is vertegenwoordigd door 500 aandelen (honderd) zonder nominale waarde, elk aandeel geeft recht op één stem, de aandelen zijn op naam en ondeelbaar en wordt ingeschreven door:

die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn.

- De aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating van onroerende goederen, handelsfondsen en roerende goederen. Het beheer van een vermogen samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn of noodzakelijk bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

- De studie, organisatie en deelneming, in binnen- en buitenland, in vennootschappen en ondernemingen, het aanwenden van liquide middelen tot het nemen van belangen in inlandse en buitenlandse vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, per uitzondering van die verrichtingen welke bij wet voorbehouden zijn aan kredietmaatschappijen, banken en spaarkassen.

- Consulting, dienstverlening, adviesverlening en support betreffende de ontwikkeling en implementatie van web-projecten, websites, SEO-optimalisatie, adwords, online en offline reclamecampagnes, backoffice systemen, computersystemen, computer-hardware, computer software, mobiele applicaties, computerarchitectuur, netwerken en netwerkarchitectuur, multimedia, telecom

- Opbouw en technische inrichting van serverruimtes, kantoorruimtes, technisch ruimtes en overige kamers en plaatsen waar van toepassing

- Aankoop, onderhoud, herstel, verkoop en adviesverlening van computer hardware, mobiele hardware, netwerk apparatuur, serverapparatuur, media apparatuur en telecomapparatuur

- Aankoop, verkoop, ondersteuning en adviesverlening van computersoftware, mobiele applicaties e.d.

- De analyse, ontwikkeling, design, oplevering, onderhoud en ondersteuning van web-projecten, websites, backofficesystemen, mobiele applicaties e.d.

- De ontwikkeling en uitwerking van in-house concepten

- Het overdragen van kennis i.v.m. het vakgebied aan derden, alsook het ondersteunen en uitwerken van allerhande projecten omtrent het verspreiden van kennis i.v.m. het vakgebied

- Het verzorgen van computer gerelateerde opleidingen in de meest ruime zin, zowel voor particulieren als voor bedrijven

- Internetwerkzaamheden als webdesign, web development, branding, e.d.

- Gegevensverwerking, webhosting filehosting, e-mail diensten, beheren van domeinnamen en aanverwante activiteiten

- Aan-en verkoop, huur en verhuur

- Drukwerk, logo ontwerp, branding, reclameontwerp, reclamecampagnes

Deze formulering is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen. Het omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief is, gebruikelijk zal zijn, is of zou worden.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan aan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Joery Lemmens voor 499 (vierhonderdnegennegentig) aandelen, wonende te Sint Gummarusstraat 19, 2520 RANST, en door Sarah Heremans voor 1(een) aandeel, wonende te Sint Gummarusstraat 19, 2520 RANST, elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn steeds op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend:

1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemen in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende in geval van overgang naar overlijden.

Artikel 6 Vennoten.

De beherende vennoot is Joery Lemmens voornoemd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De stille vennoot is Sarah Heremans voornoemd

De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke zij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 7.- Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot zijnde meneer Joery Lemmens. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen. Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte. Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om afzonderlijk op te treden tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8.- Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. ledere zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap; hij is tevens verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders, in het bezit van ten minste een vijfde van het kapitaal, er om vragen. Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen. Een vennoot kan zich op de vergadering bij schriftelijke volmacht doen vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot is. De algemene vergadering beslist onder meer over:

1. aanvaarding van nieuwe vennoten;

2. goedkeuring van de jaarrekening;

3. wijziging van de statuten;

4. ontbinding.

Artikel 9.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris, een balans en een winst  en verliesrekening opgemaakt. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Een verlies kan naar het volgende boekjaar worden overgedragen. De algemene vergadering vindt plaats op de 2de maandag van de maand december.

Aan de stille vennoot kan geen verlies ten laste gelegd worden dat zijn kapitaalinbreng overtreft. Indien er verlies is, kan er aan de werkende vennoot wel een wedde uitbetaald worden die totaal onafhankelijk is van zijn kapitaalinbreng.

Artikel 10.- Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaar (s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Zijn er geen benoemd, dan zijn de zaakvoerder (s), die alsdan in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend.

Artikel 11.- Woonstkeuze.

ledere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering der statuten keuze van woonst in de zetel van de vennootschap, waar hem geldig alle mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap kunnen worden gedaan, een kopie van genoemde mededelingen en betekeningen zal tevens aan zijn laatst aan de vennootschap medegedeeld adres worden toegezonden.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30/06/2015. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015 . Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters als zaakvoerder: Joery Lemmens (zie voornoemd), die aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

II.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

III.-BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN:

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht verklaren de comparanten uitdrukkelijk dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door de oprichters voornoemd. De vennootschap geeft hierdoor te kennen dat zij zich door deze handelingen gebonden acht, dat zij de rechten en verbintenissen die eruit voortvloeien opeist, en zij verleent oprichters voornoemd kwijting van persoonlijke verantwoordelijkheid terzake. Beherende Vennoot

Joery Lemmens

Coordonnées
DIGITY

Adresse
SINT GUMMARUSSTRAAT 19 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande