DIRK BEUNEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIRK BEUNEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.544.743

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 15.01.2014 14008-0060-008
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.01.2015, NGL 05.01.2015 15001-0139-008
09/05/2012
ÿþ rrsod 11 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming (voluit): Dirk Beunen

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 APR. 2012

Griffie

4 7 4 3

u I IIl III 1UIUIU I II

*iaoess9o"

V beh aa Be Stai

u

09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge 

BiJ1 geï bij hét Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2530 Boechout, Merelstraat 26

Onderwerp akte :OPRICMTTNG - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op vijfentwintig april tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De heer BEUNEN Dirk René Patrick, van Belgische nationaliteit, wonende te 2530 Boechout, Merelstraat 26. 2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "Dirk Beunen"

3. Zetel : te 2530 Boechout, Merelstraat 26

4. Doe!

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, evenals de gezamenlijke uitoefenening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking, zowel in België ais in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren, en meer in het bijzonder de uitvoering van revisorale opdrachten bedoeld door artikel vier van de wet van 22 juli 1953 en de uitoefenening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag een bestuursmandaat opnemen in andere bedrijfsrevisorenkantoren.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (E 18.600,00), verdeeld in HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (E 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door FORTIS Bank te Boechout.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer BEUNEN voornoemd : een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (E 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11 1

Voor-bs+u5udea aan het Belgisch Staatsblad

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergaderins : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder/bestuurder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De enige zaakvoerder of indien er meerdere zaakvoerders zijn, de meerderheid van de zaakvoerders is samengesteld uit auditkantoren of wettelijke auditors. Wanneer er twee zaakvoerders zijn moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De natuurlijke personen die de wettelijke controle van jaarrekeningen namens het auditkantoor uitvoeren, moeten de hoedanigheid van bedrijfsrevisor hebben.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : de heer BEUNEN voornoemd.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap ais voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso' Naam en handtekening

mcd 11 1

ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem).

Potilietlaan 6.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van de

oprichtingsakte

Bijlagen bij liée Belgise iStaatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor-1

be oude aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van tank B vermelden Recto « Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIRK BEUNEN

Adresse
MERELSTRAAT 26 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande