DOKTER PATRICK VLOEMANS-HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PATRICK VLOEMANS-HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.604.102

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 14.07.2014 14306-0520-017
24/01/2014
ÿþVoor

behour

aan h

Belgis

Staatst

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tvccrgelegd tct grIlire van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL '

15 JAN, 2014

TURNHOUT

De Ceifer,

i

+14024839

111

Ondememingsnr : 0471.604.102

Benaming (voluit) : Dokter Patrick Vloemans-huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leistraat 51 bus b

2460 Lichtaart

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE

DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te bestelbergen,; op zeventien december tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Patrick; Vloerrans-huisarts" volgende beslissingen heeft genomen :

A. Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, vierhonderdzevenenveertigduizend vierhonderdachtentwintig euro (¬ 447.428,00) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

B. Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, op hedenvijfhonderdveertienduizend eenennegentig euro (¬ 514.091,00) bedraagt, terwijl het in aanmerking te nemen uitkeerbaar bedrag, in het kader van tussentijdse dividenduitkering gevolgd door onmiddellijke kapitaalverhoging onder het regime van artikel 537 WIB92, volgens de goedgekeurde jaarrekening over het boekjaar 2011, '1 een bedrag beloopt van vierhonderdzevenenveertigduizend vierhonderdachtentwintig euro (¬ 447.428,00).

C. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderdzevenenveertigduizend vierhonderdachtentwintig euro (¬ 447.428,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het: tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap i; onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Cari ROMBAUT, bedrijfsrevisor, te Berchem, tot het opmaken van een verslag met betrekking tot inbreng in: 11 natura, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92,

D. Kapitaalverhoging door inbreng in natura -Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissing het verslag der bedrijfsrevisor en het verslag van: het bestuursorgaan definitief is geworden.

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het; belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de: bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en; de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

1 De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals vernield, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze

1 verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "C. Rombaut Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Carl ROMBAUT, bedrijfsrevisor, te Berchem, de dato 28 november 2013, luiden letterlijk als volgt:

"B. Conclusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

nid 11.1

Ondergetekende, burg. BVBA C. Rombaut Bednjfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dokter Patrick Vloomans - Huisarts bestaat uit de inbreng van een deel van een rekening courantverhouding ad 402.685,20 Euro ten aanzien van de aandeelhouder. Hierdoor stijgt het kapitaal van 18.592, 01 Euro naar 421.277,21 Euro.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de kapitaalverhoging.

SU het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de Creatie van 3.346 aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura zal worden vergoed door middel van de creatie van 3.346 bijkomende aandelen zonder aanduiding van waarde. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Deze conclusie is enkel correct na de voorafgaande goedkeuring op de buitengewone algemene vergadering van de dividenduitkering uit de beschikbare reserves ad 447.428 Euro.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 13 pagina's zonder de bijlagen en is uitsluitend opgesteld in toepassing van Artikel 312 en 313 van het Wedboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw,

Antwerpen, 28 november 2013.

Volgt de handtekening

C. ROMBAUT bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderdentweeduizend zeshonderdvijfentachtig euro twintig cent (E 402.685,20) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01), op vierhonderdeenentwintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro éénentwintig cent (E 421.277,21) door de uitgifte van drieduizend driehonderdzesenveertig (3.346) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal warden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

E.Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

De enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zet uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, vertegenwoordigd als gezegd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vierhonderdentweeduizend zeshonderdvijfentachtig euro twintig cent (¬ 402.685,20) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Eerste verhoging Kapitaal

Verschijner verklaart in eerste instantie, in zijn gemelde hoedanigheid, om het kapitaal van de vennootsohap te verhogen met tweeëntachtigduizend negenhonderdvijfenveertig euro vijftien cent (E 82.945,15) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderdeneenduizend vijfhonderdzevenendertig euro zestien cent (E 101.537,16).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de drieduizend driehonderdzesenveertig (3.346) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Uitgiftepremie

De vergadering stelt vast:

dat de nieuwe aandelen uitgegeven werden aan een uitgifteprijs van honderdtwintig euro vierendertig cent (E 120,34) per aandeel. Zij stelt eveneens vast dat het verschil tussen gemelde uitgifteprijs en de fractiewaarde van de bestaande en de nieuw uitgegeven aandelen een bedrag beloopt van driehonderdnegentienduizend zevenhonderdveertig euro vijf cent (¬ 319,740,05) in totaal. Zij besluit het verschil tussen de totale uitgifteprijs van vierhonderdentweeduizend zeshonderdvijfentachtig euro twintig cent (E 402.685,20), en het bedrag van de kapitaalverhoging, welk verschil uiteindelijk in totaal een bedrag van driehonderdnegentienduizend zevenhonderdveertig euro vijf cent (E 319.740,05) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", die evenals het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt.

Tweede deel kapitaalverhoging

De verschijners besluiten in hun gemelde hoedanigheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ri Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag driehonderdnegentienduizend zevenhonderdveertig euro vijf cent (E 319.740,05), om het te brengen van honderdeneenduizend vijfhonderdzevenendertig euro zestien cent (E 101,537,16), op vierhonderdeenentwintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro éénentwintig cent (E 421.277,21), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie; dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

F. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdentweeduizend zeshonderdvijfentachtig euro twintig cent (E 402.685,20) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdeenentwintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro éénentwintig cent (E 421.277,21), vertegenwoordigd door vierduizend zesennegentig (4.096) aandelen zonder vermelding van waarde.

G.Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Paragraaf één: "Net kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdeenentwintigduizend tweehonderdzevenenzeventig euro éénentwintig cent (E 421.277,21), en wordt vertegenwoordigd door vierduizend zesennegentig (4.096) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

H.Cobrdinatie statuten

De vergadering keurt de gecosrdineerde tekst van de statuten goed.

i.Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

expeditie proces-verbaal

volmacht

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

codrdinatie der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 24.07.2013 13343-0503-017
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 27.07.2012 12359-0057-017
04/05/2012 : TUT000692
03/08/2011 : TUT000692
05/08/2010 : TUT000692
06/07/2009 : TUT000692
19/09/2008 : TUT000692
21/08/2008 : TUT000692
26/09/2007 : TUT000692
06/09/2006 : TUT000692
07/10/2005 : TUT000692
24/09/2004 : TUT000692
09/07/2003 : TUT000692
14/10/2002 : TUT000692
10/05/2000 : TUT000692
14/04/2000 : TUA016060

Coordonnées
DOKTER PATRICK VLOEMANS-HUISARTS

Adresse
LEISTRAAT 51/B 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande