DOMAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOMAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.285.836

Publication

13/02/2014
ÿþ111 I1121!11111

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

neGrefeed fr grif le van da Rechtbank van Koophanael le Annverpeni, op

O I FEB. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0476 285 836

Benaming (voluit) :DOMAN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :2980 Zoersel, Kattenberg 42.

(volledig adres)

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA AANPASSING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels ter standplaats Antwerpen op 30 december 2013 "Geregistreerd drie bladen geen renvooi te Antwerpen, elfde kantoor der registratieop 7 januari 2014 boek 292 blad 90 vak 9 ontvangen vijftig euro.De eerstaanwezend inspecteur (getekend) W.Wuytack" dat

is samengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DOMAN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2980 ZOERSEL, Kattenberg 42.

Beraadslaging - Beslissingen

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing - Uitkering tussentijds dividend

Op aanbeveling van het bestuursorgaan en na de nodige vaststellingen beslist de vergadering om een tussentijds dividend uit te keren in overeenstemming met artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013 ten belope van het hierna vermelde bedrag.

De vergadering beslist dat daartoe, overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92, een bedrag van in totaal negenennegentigduizend tweehonderd euro (e

99.200,00) zal worden onttrokken aan de belaste reserves zoals deze ten

laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering teneinde het bedrag verkregen door de aandeelhouders, na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%), integraal onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura voorgesteld in de agenda, waarop de bestaande aandeelhouders zullen inschrijven in verhouding tot hun respectievelijke aandelenparticipaties.

Ter staving van dit besluit wordt vastgesteld:

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 december 2011 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering, de voor deze tussentijdse dividenduitkering in aanmerking komende belaste reserves voldoende zijn en aan alle voorwaarden voldoen;

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 31 december 2012 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering, er nog voldoende belaste reserves bestaan voor de voorgenomen tussentijdse dividenduitkering

- dat er bovendien voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap is in overeenstemming met artikel 617 W.Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

~efg~sçg--

StaatsbIad

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris te akteren dat het uitgekeerde bedrag integraal zal worden aangerekend op de beschikbare reserves.

1 De betaalbaarstelling en opeisbaarheid van dividenden wordt bepaald op heden vanaf dit besluit. Binnen de vijftien (15) dagen na deze ;betaalbaarstelling zal het bestuursorgaan het nodige doen voor het

(doorstorten van de tien procent (10%) roerende voorheffing.

= Elke aandeelhouder individueel bevestigt voorafgaandelijk en 'uitdrukkelijk in te stemmen met dit besluit en te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapitaalverhoging met toepassing van artikel 537 W1B92 sten belope van het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat (hem toekomt; concreet zal elke aandeelhouder zijn (schuld)vordering .op de vennootschap uit hoofde van en ten belope van zijn deel in dit tussentijds [dividend onmiddellijk inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits !inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van tien procent ¬ (10%) van het tussentijdse dividend.

I

!Tweede beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1

1

~

a) Voorafgaande verslagen

]De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben !ontvangen.

1- het verslag opgesteld door de heer Hendrik Van Cakenberghe, VCLJ bedrijfsrevisoren, met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37, overeenkomstig !artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld.

1- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 ;van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van (voornoemde revisor, in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van !koophandel.

=De ondergetekende notaris vestigt vervolgens de aandacht van de vergadering ]op het feit dat aangezien deze verslagen aan de aandeelhouders zijn bezorgd minder dan 15 dagen voor deze vergadering, de hierna genomen besluiten !overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van Vennootschappen eventueel (kunnen nietig verklaard wegens een onregelmatigheid naar de vorm. Na kennis genomen te hebben van de opmerking van de instrumenterende notaris en na !beraadslaging hieromtrent beslissen de vennoten niettemin deze buitengewone algemene vergadering verder te zetten en verzoeken zijn ondergetekende notaris zijn ambt te willen verlenen met ontslag van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

kb) Beslissing tot Kapitaalverhoging

[Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het

imaatschappelijk kapitaal met negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (£ 89.280,00), te verhogen om het van tweehonderd achtenveertig duizend euro (£ 248.000,00) op driehonderd zevenendertig duizend tweehonderd

,tachtig euro (£ 337.280,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die ze hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (£ 89.280,00).

I

s

!Deze inbreng wordt niet vergoed door de creatie van aandelen, doch door de ;verhoging van de fractiewaarde van de aandelen. Deze worden verhoogd van 1 100, 00 Euro naar 136,00 euro, of een verschil van 36,00 Euro/per aandeel.

slop 2.480,00 aandelen geeft dit een totaal van 89.280,00 Euro (of 2.480,00 X

1136,00) wat overeenkomt met de inbrengwaarde.

I1

IIc) Verwezenlijking van de inbreng

1IDe heer D'Hooghe Marino, de heer D'Hooghe Richard verklaren hun



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

--ÉSéreCh--

Staatsblad

Luik B - vervolg

schuldvordering gezamenlijk ten belope van negenentachtigduizend tweehonderd tachtig euro (e 89.280,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat ze hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

d) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de

kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd zevenendertig duizend tweehonderd tachtig euro (E 337.280,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tachtig (2.480) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Wijziging van de artikel vijf van de statuten overeenkomstig de

genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd zevenendertigduizend

tweehonderd tachtig euro 337.280,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Toekenning van bevoegdheden aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent het bestuursorgaan alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen te verrichten.

5. Volmacht-administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Huysmans Plus, Met zetel te

2600 Antwerpen (Berchem), Rysheuvelsstraat 73, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

de vervulling van elle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER

TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

ANNE CARTUYVELS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte

12/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd te Antwerter griie van pen, Rechtbank

etbank

van Koophandel

0 3 SEP. 2n13

Griffie

111111

*13139682*

~

Ondernemingsnr : 0476.285.836

Benaming

(voluit) : DOMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kattenberg 42 te 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS - GEDELEGEERDE BESTUURDERS - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

ALGEMENE VERGADERING - HERBENOEMING BESTUURDERS

De ondergetekenden, D'Hooghe Richard Louis Alice (41.11.231103-48), wonende te 2980 Zoersel, Kattenberg 42 en D'Hooghe Marino Pascal Jean Pierre (68.01.031169-12), wonende te 2240 Zandhoven, Hogeweg 6, zijnde beiden de aandeelhouders van de naamloze vennooschap Daman, beslissen bij huidige algemene vergadering van aandeelhouders, dd 18 juni 2013, om de hiernavermelde bestuurders te herbenoemen tot de jaarlijkse algemene vergadering van 2019 :

- de Heer D'Hooghe Richard, voornoemd

- de Heer D'Hooghe Marino, voornoemd

Zij aanvaarden dit mandaat.

RAAD VAN BESTUUR - HERBENOEMING GEDELGEERD BESTUURDER

Onmiddellijk hieropvolgend komen de voormelde bestuurders bijeen in de vorm van een raad van bestuur

en nemen volgende beslissingen

de raad van bestuur beslist thans dat volgende personen verkozen worden tot gedelegeerd bestuurder,

tevens voor een nieuwe periode van zes jaar

- de Heer D'Hooghe Richard, voornoemd

- de Heer D'Hooghe Marino, voornoemd

Deze hier, allen aanwezig, verklaren te aanvaarden. Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt de Heer

Richard D'Hooghe, voornoemd, benoemd.

Richard D'Hooghe

gedelgeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 31.07.2013 13383-0209-012
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 28.09.2012 12586-0337-010
02/03/2012
ÿþ~

V beh

aa

Be Sta

IWV~W~~81~WVIVI~IV~ME

*12049166'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:e/gJiffie van b ágîatHlerpel!

d11.4r,

Griffie

mod 11.1

t.

Ortdernemingsnr : 0476.285.836

Benaming (voluit) : DORIAN

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kattenberg 42

2980 Zoersel

Onderwerp akte : NV: AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  AANPASSING STATUTEN  COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOIJWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Hoge Warande 10/1, op 28' december 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 29 december 2011, boek 123,; blad 95, vak 20. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ROMAN', met éénparigheid de volgende beslissing; heeft genomen:

1.Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de aandelen aan toonder worden omgezet aandelen op naam, en dit vanaf heden, overeenkomstig de Wet van 14 december 2005.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op; naam en dit uiterlijk tegen 31 december 2011.

Ondertekende notaris stelt vast dat er heden een aandelenboek werd opgemaakt met vermelding van de; i; aandelen zoals in de hierboven vernoemde verhouding.

2.Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het artikel van de statuten betreffende] de aandelen aan toonder te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

Effecten

"De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende :1 wijziging daaraan, alsmede uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten en overgangen; van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. Nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem; toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de ;; overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door de raad van bestuur en door de; rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan: de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

;; Alle verdere verwijzingen naar aandelen of certificaten aan toonder worden geschrapt en vervangen door; aandelen op naam.

3. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Wouter Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de; statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde: rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Op de laatste blz. van l uík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

r mod ii.t



Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie}.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coordinatie

.l,400r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 19.09.2011 11548-0372-011
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 29.07.2010 10370-0491-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 03.08.2009 09535-0114-011
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 30.09.2008 08769-0099-009
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 01.08.2007 07530-0085-009
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 27.07.2006 06553-2419-011
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 27.07.2005 05575-1807-011
01/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 15.06.2004, NGL 28.06.2004 04335-0087-010
14/06/2004 : AN349647
01/10/2003 : AN349647
29/12/2001 : ANA069843
21/12/2001 : ANA069843

Coordonnées
DOMAN

Adresse
KATTENBERG 42 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande