DR. LUC HELLEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LUC HELLEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.775.541

Publication

27/01/2014
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie

6 JAN. 2014.

Ondememingsnr : 0869.775.541

Benaming

(voluit) ; Dr. Luc Hellemans

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Kleistraat 116

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 17 december 2013, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 19 december 2013, boek 180 blad 19 vak 19, Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) I. Michielsen adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Luc Mellemans" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Wijziging Doel

De vergadering besluit de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten te wijzigen en te vervéangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, specialisatie gynecologie en verloskunde, in naam en voor rekening van de vennootschap;

Benevens hoger aangehaalde specialisatie mag de vennootschap eveneens zonder enige beperking andere geneeskundige specialisaties of algemene geneeskunde uitoefenen, doch slechts in de mate en voor zover alle regels en voorschriften aangaande de voorwaarden tot uitoefening van deze disciplines worden geëerbiedigd en ze conform de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen zijn.

De activiteiten van de vennootschap mogen in geen geval inbreuk plegen op de Medische Plichtenleer, dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren-venno(o)t(en), onder zijn/hun eigen professionele verantwoordelijkheid, die onbeperkt is en uitsluitend geneesheren telt die op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn ingeschreven;

De vennootschap mag overgaan tot het huren, leasen of aankopen van alle medische apparaturen en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kosten van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten. De activiteit omvat tevens het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De vennootschap heeft tevens tot doel het scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend, eventueel in teamverband, en geenszins door de vennootschap. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige zelfstandige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening en mag overgaan tot de betaling aan de geneesheren-vennoten van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben,

De vennootschap mag tevens het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Zij mag leningen aangaan, alsmede elke andere vorm van financiering overeenkomen en voor eigen rekening zekerheid verschaffen. De vennootschap mag tevens krediet verstrekken aan derden, doch uitsluitend in het kader van verrichtingen met en/of vergoedingen te ontvangen van deze derden. Zo mag de vennootschap activa verkopen met uitgestelde betaling van de prijs, tegen tijdelijke of lijfrente enzomeer.

Voor- 11111111111111j111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik E3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij mag de ontleende middelen aanwenden en haar patrimonium beheren en uitbreiden door over te gaan tot het verwerven of vervreemden van alle soorten zakelijke en/of persoonlijke rechten op onroerende goederen, alsook het uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen ervan.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten, zowel roerende als onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren, met derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken binnen de perken van de deontologie.".

2) KAPITAALVERHOGING -- AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd negenennegentigduizend tweehonderd dertig euro (499.230 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op vijfhonderd zeventienduizend achthonderd dertig euro (517.830 EUR), met creatie van tweeduizend zeshonderd negentig (2.690) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde reohten en voordelen hebben als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en zij zullen in de winst delen vanaf heden.

Deze tweeduizend zeshonderd negentig (2.690) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 187 tot 2.876,

Naar aanleiding van onderhavig besluit van kapitaalverhoging besluit de vergadering om de nominale waarde der aandelen af te schaffen.

De inbrenger verklaart op alle tweeduizend zeshonderd negentig (2.690) nieuwe aandelen in te schrijven in geld tegen de globale prijs van vierhonderd negenennegentigduizend tweehonderd dertig euro (499.230 EUR).

Al de leden van de vergadering erkennen dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort werd zodat alle nieuwe aandelen samen volstort werden voor een globale som van vierhonderd negenennegentigduizend tweehonderd dertig euro (499230 EUR) door een storting in geld, die de inbrenger gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE50 0017 1489 3918 op naam van de vennootschap overeenkomstig de vennootschappenwet bij BNP Paribas Fortis bank NV,

De inbrenger bevestigt dat deze ingebrachte gelden integraal voortkomen uit de hem toegekende dividenden ingevolge hierboven genomen beslissing van de algemene vergadering gehouden buiten aanwezigheid van ondergetekende notaris op 30 november 2013 en aldus geplaatst worden overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot in totaal vijfhonderd zeventienduizend achthonderd dertig euro (517,830 EUR), verdeeld over tweeduizend achthonderd zesenzeventig (2,876) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, Bijgevolg is de kapitaalverhoging verwezenlijkt.

3) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten als volgt:

- Artikel 3 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door hierboven gemelde tekst.

-Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfhonderd zeventienduizend achthonderd dertig euro (517.830 EUR), en

wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesenzeventig (2.876) aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde.

De aandelen worden genummerd van 1 tot 2.876?

4) MACHTEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASM Tax Consult", met zetel te 2640 Mortsel, Armand Segerslei 151, RPR Antwerpen 0898.206.241, om via haar aangestelden en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende onderhavige vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties,

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 17 december 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31/10/2013

tik'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/11/2014
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 NOV. 2014 }

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

0869.775.541

Dr. Luc HELLEMANS

Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkteersraáliid2630 Aartselaar

Herbenoeming

Op de bijzondere algemene vergadering dd 15/10/2014 werd met eenparigheid beslist om Dr. Luc Berthe Henri Hellemans, wonende te Kleistraat 116 te 2630 Aartselaar vanaf 20110/2014 te herbenoemen als zaakvoerder voor een termijn van 10 jaar en dit conform de statuten van de vennootschap.

Dr. Luc Berthe Henri Hellemans

zaakvoerder

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 22.10.2013 13634-0168-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.08.2012 12447-0154-010
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.08.2011 11397-0417-010
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10479-0334-010
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 26.08.2009 09624-0035-010
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.06.2008, NGL 24.07.2008 08446-0391-008
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 16.07.2007 07407-0088-010
31/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 29.08.2006 06706-1729-011
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 21.08.2015 15442-0498-010

Coordonnées
DR. LUC HELLEMANS

Adresse
KLEISTRAAT 116 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande