EDIFORM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EDIFORM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.974.112

Publication

24/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il Iii 111111 1 Il li 11111 Ii 1111111

*14087818*

1111

1

bel

at

BE Sta

D 9 APR. 2014

FIECHTBANK van KOOPHANDEL. ANTWERMed, MECHELEN

Ondernemingsnr 0436.974.112

Benaming

(voluit) : EDIFORM

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel 2880 Bornem, bovenstraat, 176

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING IN GELD - AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Priscilla CLAEYS, Notaris met standplaats te Vorst-Brussel,: op 18 maart 2014 "Geregistreerd acht blad(en) / renvooi(en) op het lste Registratiekantoor van Anderlecht op. 26 maart 2014 boek 83 bled 39 vak 14. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De ontvanger B. FOUQUET.", volgende beslissingen heeft genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Eerste beslissing Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.1.B. 1992, voor een bruto bedrag van één miljoen vijfhonderd negentigduizend euro (EUR 1.590.000,00). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

Tweede beslissing : Kapitaalverhoging in geld

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met één miljoen vierhonderd eenendertigduizend euro (EUR 1.431.000,00), om het van tweeënzestigduizend euro (EUR 62.000,00) te. ' brengen op één miljoen vierhonderd drieënnegentigduizend euro (EUR 1.493.000,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en zal niet gepaard zal gaan met. de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Derde beslissing: Inschrijving en storting

1. Vervolgens hebben alle aandeelhouders, in voorkomend geval vertegenwoordigd zoals vermeld, + verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit,

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging. is bijgevolg gestort ten belope van één miljoen vierhonderd eenendertigduizend euro (EUR 1.431.000,00),

3. De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE47.0017.2252.4380 op naam van de Vennootschap bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 17 maart 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

Vierde beslissing : Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen vierhonderd eenendertigduizend euro (EUR 1.431.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen vierhonderd drieënnegentigduizend euro (EUR 1.493.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van waarde.

Vijfde beslissing Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 6 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd drieënnegentigduizend euro (EUR 1.493.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd vijfentwintigste (1/125ste)van het kapitaal vertegenwoordigen.".

blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vóor-behoüden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zesde beslissing : Vaststelling van oni. zetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het proces-verbaal van de raad van bestuur van 12 december 2011 aile aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam en dit op uitdrukkelijk verzoek van aile ; aandeelhouders die dit kenbaar hadden gemaakt per respectieve brief van 11 december 2011. Deze omzetting

' gebeurde conform artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen. Daartoe deponeerden aile ; aandeelhouders hun aandelen aan toonder en werden deze vernietigd en werden de overeenstemmende aantallen ingeschreven in het daartoe bestemde register van aandelen op datum van 12 december 2011. Voormeld proces-verbaal van de raad van bestuur van 12 december 2011 werd als volgt geregistreerd: "Geboekt te Puurs de 29 dec 2011, deel 85, bled 27, vak 16, twee bladen en geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), De ontvanger (getekend)".

Zevende beslissing : Aanvaarding van een nieuwe tekst van de statuten

De vergadering beslist een nieuwe tekst van statuten aan te nemen dewelke in overeenstemming Is met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en met inbegrip van aile eventuele noodzakelijke inhoudelijke wijzigingen aan de statuten.

De nieuwe tekst luidt als volgt:

"HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL  DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming' "EDIFORM": .

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2880 Bomem, Bovenstraat 176.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving, welke beslissing moet bekend gemaakt warden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, " filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap stelt zich tot doel: de verwerving van deelnemingen, onder het om even welke vorm, in aile commerciële, industriële, dienstverlenende of financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. De verwerving door inbreng, deelneming, inschrijving, aankoop, optie, versmelting, geldschieting of door enig " ander middel, van aandelen, obligaties, waarden en effecten. De verwerving van brevetten en licenties welke de vennootschap zal kunnen behouden, exploiteren en beheren.

De vennootschap zal leningen kunnen verstrekken of afsluiten, met of zonder waarborg; nochtans zullen aldus ontleende gelden uitsluitend het doel moeten dienen van de vennootschap, van haar bijhuizen en filialen, of van met haar geassocieerde of geaffilieerde vennootschappen.

Het verhuren van haar eigen diensten of van diensten van derden, vennoten of niet, het verstrekken van raad, beheers- en bestuursadviezen, het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het verstrekken van aile diensten en van aile activiteiten in verband met administratie, beleid en . controle van commerciële en industriële ondernemingen.

Alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren

en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen. '

Aile handel in autovoertuigen zowel huren als verhuren, kopen en verkopen alsmede de stockage, het: ombouwen en verbouwen van aile autovoertuigen.

In het algemeen zal de vennootschap aile verhandelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn; meer bepaald mag zij, zowel in het binnenland als in het buitenland, aile financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar vennootschapsdoel aansluiten of nuttig zijn voor de bevordering, de ontwikkeling of de verwezenlijking ervan, dit alles in de ruimste zin bedoeld.

De vennootschap mag eveneens voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen en voor het ' plaatsen van haar voorzorgs- en reservefondsen, aile roerende en onroerende goederen verwerven en uitbaten.

Zij zal haar doel om het even waar, zo in België als in het buitenland, mogen nastreven op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt voorkomen.

Zij mag in het kader van haar werkzaamheden en voor zover dit niet tegenstrijdig is met haar doelstellingen, , aile roerende en onroerende, financiële, burgerlijke, handels- en nijverheidsverrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of, op om het even welke wijze, interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, die een zelfde doel als zij zouden hebben of verwant met haar doel of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd drieënnegentigduizend euro (EUR 1.493.000,00), vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd vijfentwintigste (1/125ste)van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeel-'houders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun . aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrihving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschap-pen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

. Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad

van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot : gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvings-recht gebruik. hebben gemaakt, aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vernield en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een be-drijfsrevisor of een extern accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 696 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergandering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die

geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen dienen de

, voorwaarden nage-ileefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 7. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commis-saris of, wanneer die er niet la, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfs-revisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissarisibeddjfisrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

In de gevallen en onder de voorwaarden toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 8 oktober 2008, kan de inbreng in natura gebeuren onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur zonder de voorafgaandelijke opmaak van een verslag door de raad van bestuur en zonder verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor. Indien van deze mogelijkheid gebruik , wordt gemaakt zal de raad van bestuur binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng in natura de wettelijk vereiste verklaring neerleggen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van vennootschappen bij de : bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 8, OPROEPING TOT BIJSTORTING.

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door

" de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen ; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussen-'komst van een : beursvennootschap. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam. Van zodra de aandelen volledig zijn volgestort, kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op: naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer. Elke houder van aandelen kan inzage nemen van het : register dat op zijn aandelen betrekking heeft. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de houder van aandelen een certificaat tot bewijs overhandigd.

Bij aandelen op naam blijkt de eigendom van de aandelen op naam uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verkla-ring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar, De onverdeelde eigenaars, moeten zich , ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

V6or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vèor-

behSlden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te ; oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen , het stem-,recht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-iker(s).

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGA-TIES EN WARRANTS.

De beperkingen op de overdracht onder de levenden of overgang bij overlijden van aandelen worden geregeld in een onderhandse aandeelhoudersovereenkomst. De bepalingen van deze aandeelhoudersovereenkomst dienen dus nageleefd te worden bij een overdracht of overgang van aandelen.

Voormelde beperkingen, geregeld bij aandeelhoudersovereenkomst, zijn van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de , vennootschap.

Artikel 11. VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN OF CERTIFICATEN.

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap tot verkrijging van , i eigen aandelen of certificaten overgaan.

Artikel 12. AANDELEN ZONDER STEMRECHT.

Conform de artikels 480, 481 en 482 van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder sterrnrecht.

Artikel 13. OBLIGATIES en WARRANTS.

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering, die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging. HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of " rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering ; van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een " algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap " niet meer dan twee aandee-houders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag

" . van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder " artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die : belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels , van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergade-'ring, om welke reden ook, niet in de vaca-fture voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ock, hebben de over-'blijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene verga-idering een . nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-iplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontsten-tenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waar-genomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUIT-'VOR-'MING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwcordigen wordt als ' regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregehmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan hennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslangen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte-g enwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vdor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of , vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit door-slaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de ' bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwen-ding van het toegestaan kapitaal.

' Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennoot-schappen, dient een " bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is ' met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen ' aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die onderte-kend worden door de ' voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een ,speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

, Artikel 16, BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

- § 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig,

of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappeiijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de

" algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

, De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer " personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis, van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Artikel 17, VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aange-wezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van, "gedelegeerd-bestuurder voor het dagelijks bestuur". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzon-idere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18. KOSTEN/UITGAVEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, die de bestuurders kunnen doen gelden ais gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht

Artikel 19. CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatig-held van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechts-personen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een ' hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 20 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeel-houder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onder-zoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

; Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te

benoe-'men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de . accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze , vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de; opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennoot-schap,

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

Artikel 20, JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 september om 16.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de , oproepingen aangekondigd.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeropen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het, maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen

" worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 21. OPROEPING,

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 22. TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN.

De terbeschikkingstelling van de stukken wordt gedaan overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 23. TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen op naam, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werk-'dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde . aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

" Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudervergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtcirager, ai dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met

" inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

vergadering.

Artikel 25, AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun vol-machtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voor-na(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V6or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- benaming an de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij Vertegenwoordigen, " te ondertekenen.

behotiden Artikel 26, SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN.

aan het De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en " de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Belgisch Artikel 27 ANTWOORDPLICHT BESTUURDERS/COMMISSARISSEN.

Staatsblad De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

Artikel 28. VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 20 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. ' Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de

"

termijn van drie weken..

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe, neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 29. BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de ; vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. In de notulen van zulke vergadering moet de eenparige beslissing om buiten de agenda te beraadslagen, worden ' aangerekend.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 30. STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 31, MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 32, - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de ' aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

, De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de

medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis:

te nemen van de genomen beslissingen.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDENDEN WINSTVERDELING.

Artitcel 33..13DEK.JAAR - JAARREKENINO JAARVERSLAO,

blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop-ivolgenci jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelich-ting op. Deze documenten worden,

, overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang' de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, I° van het Wetboek van , vennootschappen.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de: = vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ; één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

van de nettowinst.

Artikel 35, UITKERING,

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Artikel 36. INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdhvidend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING,

Artikel 37. VERLIEZEN.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee ; maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeel- ' houders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maabschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de ven-nootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan tedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 36. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. '

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van ; vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan ; evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel 39. VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND.

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege ' of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

" Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het ; rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

' De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het

courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Artikel 40. KEUZE VAN WOONPLAATS.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

' Voor-

behohden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Iedere effectenhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar of volmachthouder die in het buitenland zijn woonplaats heeft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op alle zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

Iedere effectenhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar of voimachthouder is verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving wordt hij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in zijn vroegere woonplaats.

Artikel 41, WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

Voor al hetgeen in de huidige statuten niet voorzien- is, wordt er verwezen naar het Wetboek van ' vennootschappen.

.

Bijgevolg worden voormelde wetsbepalingen, van dew elkê op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien als opgenomen in de huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de dwingende voorschriften van deze wetsbepalingen worden geacht niet geschreven te zijn,

Artikel 42. BEVOEGDE RECHTBANK.

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar effectenhbuders, bestuurders, commissarissen, vereffenaars of volmachthouders betreffende de vennootschapszaken en de uitvoering van deze statuten, zijn

, uitsluitend de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd,, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van ' afziet."

Achtste beslissing : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

Priscilla CLAEYS, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : ME074215
27/11/2013 : ME074215
04/11/2013 : ME074215
19/10/2012 : ME074215
04/10/2011 : ME074215
18/10/2010 : ME074215
29/01/2010 : ME074215
08/10/2008 : ME074215
15/10/2007 : ME074215
01/10/2007 : ME074215
28/09/2006 : ME074215
10/10/2005 : ME074215
12/10/2004 : ME074215
29/09/2003 : ME074215
14/10/2002 : ME074215
23/09/2015 : ME074215
20/10/2001 : ME074215
09/08/2001 : ME074215
10/11/2000 : ME074215
29/09/1995 : ME74215
31/07/1991 : AN268890

Coordonnées
EDIFORM

Adresse
BOVENSTRAAT 176 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande