FUGAS

Société anonyme


Dénomination : FUGAS
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 477.294.042

Publication

31/07/2013
ÿþmod 11.1

º%

L _

voor-

behoude aan het i:.olglscl

Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer grfffie r,an ^~ ~`ec~r~bánis van }foophande! te Antwerpen, op

Grien,2 2 3U Li ze

tleNny 8

Onderneminlaanr : 0477.294.042

Benaming (voluit) : FUGAS

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Naar aanleiding van een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders veile-den voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 4 juli 2013, van welke akte een uittreksel werd neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Charleroi op 17 juli 2013 met het oog op publicatie in de ; Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, werd een nieuwe tekst der statuten in het Nederlands vastgesteld, Deze nieuwe tekst der statuten bevat volgende bijzonderheden:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam: "FUGAS".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18.

3. K pitaal: 140.000,00 euro,

4.Gestorte bedrag: 140.000,00 euro.

a. Boekiaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

6. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer,het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

7. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

8. Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

9. EXteme vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn ' geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in gevat van overdreven volmacht.

10. boel: De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste biz vare Luik 1« vermelden . Recto Naam en hoedanioheici van de instrumenterende not iris hetzit van de per;.o(n)nien) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertsgeriteoordigon

L ' Î't'r'ria. :-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mari 11.1

1, Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord niet betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de bedrijfseconomische sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie er, efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en , publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van , secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven In oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Holding activiteiten, omvattende onder meen

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorgehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

11. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

~ k1c Dr._ behouden s zio het 6eigïsch 5taatshiad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

O;_, dn laat3if, bIz var, i_uiic E. verrnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrum^cnierende itolaris vaa de per,u(c,)n(eri) bevoePÇl de rechtsr,er: aerl ten sanzier t=ar, darder te veriaoeno.vnordigen

Pr 3-vrC

26/07/2013 : CHA019407
04/07/2013 : CHA019407
31/08/2012 : CHA019407
01/08/2011 : CHA019407
08/09/2010 : CHA019407
17/07/2009 : CHA019407
25/07/2008 : CHA019407
21/08/2007 : CHA019407
20/07/2007 : CHA019407
25/07/2006 : CHA019407
22/03/2006 : CHA019407
29/06/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 08.06.2015, DPT 24.06.2015 15210-0362-010
07/12/2005 : CHA019407
21/06/2005 : CHA019407
09/07/2004 : CHA019407
28/07/2003 : CHA019407
03/08/2002 : CHA019407
20/04/2002 : CHA019407

Coordonnées
FUGAS

Adresse
KORTE GASTHUISSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande