GAARSHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GAARSHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.597.307

Publication

15/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

mod11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14188231*

-

RECHTBANK vAN KOOPHANDEL

06 OKT. 2014

ANTWERPEN akieling TURNHOUT De Gr

a

n cie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0866.597.307

Benaming (voluit):Gaarshof

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Klein Eyssel 19

2328 Hoogstraten (Meerle)

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING- VOLLEDIGE HERWERKING VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 26 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "GAARSHOF", met maatschappelijke zetel te 2328 Hoogstraten (Meerle), Klein Eyssel 19, BTW 0866.597.307 RPR Turnhout onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met VIERHONDERD

ACHTENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 488.500,00) om het te brengen van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) op VIJFHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 550.000,00), door inbreng in geld.

De aandelen werden gedeeltelijk volstort ten belope van HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND HONDERD VIJFENTWINTIG EURO (£ 122.125,00) door een storting in speciën die gedaan werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België. De heer Verbreuken Stanny Maria, wonende te 2328 Hoogstraten (Meerle), Klein Eyssel 19 verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog driehonderd zesenzestigduizend driehonderdvijfenzeventig euro (e 366.375,00) bij te storten.

Volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissingen

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Rechtsvorm. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Benaming. Haar naam luidt Gaarshor.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2328 Hoogstraten (Meersel), Klein Eyssel 19.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel;

- Het kweken en mesten van varkens, runderen, konijnen, pluimvee en andere dieren;

- De vervaardiging in alle stadia van afwerking van alle dierengeneesmiddelen;

- De handel, in het groot en in het klein, in binnen- en buitenland met inbegrip van import en export in alle hierboven vermelde dieren alsmede in alle dierengeneesmiddelen;

- Het transport ook voor derden van alle soorten dieren en dit met alle mogelijke transportmiddelen, dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandel dan wel als makelaar, bemiddelaar, agent, concessionaris, commissaris of depositaris, en binnen het kader van geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met het voorwerp en alle handelingen stellen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

nuel 11.1

rechtstreeks of onrechistreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met de vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor de inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen aan derden. Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIJFHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (£ 550.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig van ieder jaar, Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste werkdag van de maand juni om negentien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur Controle.

1. Aantal  Benoeming Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

2, Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

P Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad'





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

rnod 11.1



De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax d'op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, tenminste vijf dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd. Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is mag de raad tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend of door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch'

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, indien nodig, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "AC's Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behottelen

aan het

Belgisch

Staatsblad'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.06.2013 13219-0201-015
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0030-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11476-0164-013
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 04.08.2010 10376-0428-012
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.06.2009 09263-0212-012
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 18.08.2008 08566-0309-012
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.08.2007, NGL 28.08.2007 07613-0012-012
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.08.2006, NGL 30.08.2006 06698-3838-014
03/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.08.2005, NGL 31.08.2005 05658-2566-014

Coordonnées
GAARSHOF

Adresse
KLEIN EYSSEL 19 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande