H ESTATE

Divers


Dénomination : H ESTATE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 420.397.703

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 09.07.2013 13286-0243-022
28/06/2013
ÿþrû~ Mod Word 1 1.1

i it In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



{ "  M.. U k ~l Vn L+. .... `..A ' GRIFFIE REICHTBANK VAN

19 JUNI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gtiegrlffler



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0420.397.703

Benaming

(voluit) : H estate N.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Nederrij, 2.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - WIJZIGING STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 11 juni 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "H estate N.V.", besloten heeft

EERSTE BESLUIT : de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het hierna vermeld verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen : verslag van de raad van bestuur de dato; 21 mei 2013, houdende een uiteenzetting waarom zowel de inbreng in natura ais de voorgestelde, kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT : de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het hierna vermeld verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen : verslag van de commissaris de dato 17 mei 2013, over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als' tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Verslag van de Commissaris. Het besluit van voormeld verslag van de commissaris de dato 17 mei 2013 inzake de inbreng in natura luidt letterlijk als volgt : "BESLUIT Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap H ESTATE N.V. door middel van inbreng van een rekening-courant op naam van Hendrickx Foundation, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de: normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3 Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 15.742 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap H ESTATE N.V., ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 3.292.028,19 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 17 mei 2013 (getekend) BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar', Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT het kapitaal te verhogen met zes miljoen zevenhonderdzesenvijftig duizend

zevenhonderdéénentachtig euro komma vierentwintig eurocent (¬ 6.756.781,24) om het kapitaal te brengen van vijfentwintig miljoen driehonderddrieënzestigduizend honderdzesenzeventig euro komma éénenveertig eurocent (¬ 25.363.176,41) tot tweeëndertig miljoen honderdnegentienduizend negenhonderdzevenenvijftig euro komma vijfenzestig eurocent (¬ 32.119.957,65) door inbreng in natura (rekening-courant) en creatie en uitgifte van vijftienduizend zevenhonderdtweeënveertig (15.742) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

van waarde die worden ingeschreven tegen de conventionele uitgifteprijs van vierhonderdnegenentwintig euro

ko a tweeëntwintig eurocent (¬ 429,22) per aandeel, zijnde aan fractiewaarde van de bestaande aandelen, te

verhSgen met een totale uitgiftepremie bepaald op drie miljoen tweehonderdtweeënnegentigduizend achtentwintig euro komma negentien eurocent (¬ 3.292.028,19); de nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf hun volstorting.

VIERDE BESLUIT : het kapitaal te verhogen met drie miljoen tweehonderdtweeënnegentigduizend achtentwintig euro komma negentien eurocent (¬ 3.292.028,19) om het kapitaal te brengen van tweeëndertig miljoen honderdnegentienduizend negenhonderdzevenenvijftig euro komma vijfenzestig eurocent (¬ 32.119.957,65) tot vijfendertig miljoen vierhonderdenelf duizénd negenhonderdvijfentachtig euro komma vierentachtig eurocent (¬ 35.411.985,84) door incorporatie van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT ; dat de voormelde kapitaalverhogingen in het derde en vierde besluit werden

verwezenlijkt en dat het geplaatst kapitaal van de vennootschap alzo vijfendertig miljoen

vierhonderdeneltduizend negenhonderdvijfentachtig euro komma vierentachtig eurocent (¬ 35.411.985,84) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vierenzeventigduizend achthonderdvierendertig (74.834) aandelen op naam zonder vermelding van waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT ingevolge de voormelde besluiten, de volgende artikelen van de statuten te wijzigen als volgt :

1)artikel 5.1 van de statuten betreffende het geplaatst kapitaal wordt gewijzigd door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertig miljoen vierhonderdenelf duizend negenhonderd-vijfentachtig euro komma vierentachtig eurocent (¬ 35.411.985,84)."

2)Artikel 6.1 van de statuten betreffende de aandelen wordt gewijzigd door schrapping van de volledige tekst en deze te vervangen door :

"Het kapitaal is verdeeld in vierenzeventigduizend achthonderdvierendertig (74.834) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/ vierenzeventigduizend achthonderdvierendertigste (1/74.834) van het kapitaal."

ZEVENDE BESLUIT : alle volmachten te verlenen aan de raad van bestuur tot coôrdinatie van de statuten en tot de uitvoering van wat voorafgaat

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, twee volmachten,

verslagen van de commissaris en de raad van bestuur inzake de inbreng in natura en gecoördineerde statuten. Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/10/2012
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl $ataatsbla

Mod Word 11,1

L~-~~J <1 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE-(B CC E L  % GRIFFIE RECHTBANK VAN

10.OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De ilfitra

" iai13iss"

11

Ondernemingsnr : 0420.397.703

Benaming

(voluit) : L.A.W.E.N.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: 2200 Herentals, Nederrij, 2.

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  KAPITAALVERHOGINGEN  WIJZIGING JAARVERGADERING  NIEUWE STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 8 oktober 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "L.A.W.E.N," met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT: de naam van de vennootschap te wijzigen in "H estate N.V.".

TWEEDE BESLUIT : de vergadering heeft vastgesteld dat de raad van bestuur op 20 september 2010 besloten heeft de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2200 Herentals, Nederrij, 2. Deze verplaatsing van de zetel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 2010, onder nummer 10158977. Dienovereenkomstig wordt het artikel van de statuten betreffende de zetel gewijzigd zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

DERDE BESLUIT : de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de hierna vermelde verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen :

A.verslag van de raad van bestuur de dato 19 september 2012, houdende een uiteenzetting waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

B.verslag van de commissaris de dato 19 september 2012, over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Verslag van de Commissaris. Het besluit van voormeld verslag van de commissaris de dato 19 september 2012 inzake de inbreng in natura luidt letterlijk als volgt :

"BESLUIT Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap door middel van inbreng van een rekening-courant op naam van Hendrickx Foundation, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 31.638 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap L.A.W.E.N., ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 13,819,516,70 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 19 september 2012 BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger Dhr.Guy Parmentier Bedrijfsrevisor" _

op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

h Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT : het kapitaal te verhogen met zes miljoen honderdtachtig duizend vierhonderddrieëntachtig euro en dertig cent (¬ 6,180,483,30) om het kapitaal te brengen van vijf miljoen driehonderddrieënzestig duizend honderdzesenzeventig euro en éénenveertig cent (¬ 5.363,176,41) tot elf miljoen vijfhonderddrieënveertig duizend zeshonderdnegenenvijftig euro en éénenzeventig cent (¬ 11.543.659,71) door inbreng in natura (rekening-courant) en creatie en uitgifte van éénendertig duizend zeshonderdachtendertig (31.638) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van waarde die worden

ingeschreven tegen de conventionele uitgifteprijs van honderdvijfennegentig euro en vijfendertig cent (¬

195,35) per aandeel, zijnde aan fractiewaarde van de bestaande aandelen, te verhogen met een totale uitgiftepremie bepaald op dertien miljoen achthonderdnegentien duizend vijfhonderdzestien euro en zeventig cent (¬ 13.819.516,70); de nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als,de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf hun volstorting.

VIJFDE BESLUIT : het kapitaal te verhogen met dertien miljoen achthonderdnegentien duizend vijfhonderdzestien euro en zeventig cent (¬ 13.819.516,70) om het kapitaal te brengen van elf miljoen vijihonderddrieënveertig duizend zeshonderdnegenenvijftig euro en éénenzeventig cent (¬ 11.543,659,71) tot vijfentwintig miljoen driehonderddrieënzestig duizend honderdzesenzeventig euro en éénenveertig cent (¬ 25.363.176,41) door incorporatie van de onbeschikbare rekening °uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT : overdrachtsbeperkingen op aandelen in te voegen.

ZEVENDE BESLUIT : de voorwaarden voorzien in artikel 558 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de wijziging van de statuten aan te passen.

ACHTSTE BESLUIT : de jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede dinsdag van juni om zeventien uur.

NEGENDE BESLUIT : de statuten te herformuleren om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en te actualiseren met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het Wetboek van Vennootschappen.

De herwerkte statuten werden artikel per artikel goedgekeur.

STATUTEN (uittreksel),

Rechtsvorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "H estate N.V.".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Nederrij, 2,

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland alle beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden, deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. Zo mag de Vennootschap bestuursmandaten bekleden in andere vennootschappen, ter beveiliging en optimalisatie van haar participaties. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Geplaatst kapitaal. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintig miljoen driehonderddrieënzestig duizend honderdzesenzeventig euro en éénenveertig cent (¬ 25.363.176,41).

Aandelen. Het kapitaal is verdeeld in negenenvijftig duizend en tweeënnegentig (59.092) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van éénd negenenvijftig duizend en tweeënnegentigste (1/59.092)van het kapitaal

Bestuur. Aantal  Benoeming  Ontslag. De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Werking van de vergadering. De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De besluiten worden hij volstrekte meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan,

Bevoegdheid. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Externe vertegenwoordiging. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Dagelijks bestuur, De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet Indien zij worden bekendgemaakt.

Algemene vergadering, De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede dinsdag van juni om 17 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf (5) volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven voor zover en op de wijze in de oproepingsbrief aangeduid. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Onverminderd het voorgaande dienen ten minste twee (2) aandeelhouders hun goedkeuring te verlenen aan een statutenwijziging.

Boekjaar. Het boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van ieder jaar.

Winstverdeling. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorste! van de raad van bestuur. indien de vennootschap kapitaalsaandelen heeft afgelost, die vervangen zijn door bewijzen van deelgerechtigdheid, dan zal bij beslissing tot uitkering van dividenden, een eerste dividend van tien procent, berekend op het afgeloste kapitaal, moeten toegekend worden aan de houders van niet-afgeloste aandelen, De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

Vereffening. De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, 2 volmachten, verslagen van de commissaris en de raad van bestuur inzake inbreng in natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 07.08.2012 12389-0256-024
06/07/2012
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER G-E.LEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 JUNI 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffiPe graftier

Ifiltilflq1.110111,111111-

Ondernemingsar : 0420 397 703

Benaming

(voluit) : L.A.W.E.N.

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nederrij 2, 2200 HERENTALS

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Uit de notulen van de algemene vergadering en de raad van bestuur in datum van 29 mei 2012 blijkt dat herbenoemd worden :

Mevrouw Agnes Van Tulder, bestuurder

De heer Willy Hendrickx, bestuurder

De heer Eddy Hendrickx, bestuurder & gedelegeerd bestuurder.

Deze mandaten gelden voor 6 jaren lot de algemene vergadering van 2018.

Herentals, 29 mei 2012

Gedelegeerd bestuurder

Eddy Hendrickx

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 05.06.2012 12146-0302-017
20/12/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van le-re--

E P GELEGD

iisfiUrFiE RECHTBANK VAN

0 8 DEC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

~

luIlluhluhl b III II IG I I~ d

" 11190897*

vo bobo aan Belg Staat

Ondernemingsar : 0420 397 703

Benaming

(voluit) : L.A.W.E.N."

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : te 2200 HERENTALS, Nederrij 2

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, in datum van 28 november 2011 blijkt dat! benoemd wordt tot commissaris :

- de heer Guy Parmentier, Theophiel Van Cauwenberghlei 12, 2900 SCHOTEN.

Dit mandaat gaat in per 1 januari 2012 en geldt voor een termijn van 3 jaren.

Herentals, 28 november 2011

Gedelegeerd bestuurder

Eddy HENDRICKX

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

16/08/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 11.08.2011 11393-0135-016
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 12.07.2011 11283-0070-016
28/10/2010 : TU046276
27/07/2009 : TU046276
06/07/2009 : TU046276
18/07/2008 : TU046276
10/07/2007 : TU046276
11/07/2006 : TU046276
09/07/2015
ÿþI

15098359

Mod Word 11.1



"

RE yu

4..~ ü.~.~b2_ ~~r'. Tt F ~~ S ..._~~31LfJ

.' '

3 0 JUNI 2015

ANTPiERPIL'..  i.....  ; t ù..a.[if.i.'fCi[fT2 eifiie" .r



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420 397 703

Benaming

(voluit) : H ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Nederrij 2, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMINGEN

Uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur in datum van 11 juni 2015; blijkt wat volgt :

Ontslag bestuurder & gedelegeerd bestuurder ; Eddy Hendrickx.

Benoeming bestuurder & gedelegeerd bestuurder :

H & D INVESTMENT GROUP NV, Wolstraat 18, 2200 Herentals, 0819 868 744, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Hendrickx.

Dit mandaat geldt voor een termijn van zes jaren tot de Algemene Vergadering te houden in 2021,

Herentals, 11 juni 2015

Gedelegeerd bestuurder

H & D INVESTMENT GROUP NV

Vaste Vertegenwoordiger : Eddy HENDRICKX

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2005 : TU046276
01/06/2004 : TU046276
09/07/2003 : TU046276
05/07/2002 : TU046276
03/04/2001 : TU046276
07/09/1994 : TU46276
25/03/1988 : TU46276
01/01/1988 : TU46276
01/01/1986 : TU46276

Coordonnées
H ESTATE

Adresse
Zetel : Nederrij 2, 2200 Herentals

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande