IMMO CATCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO CATCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.898.792

Publication

27/08/2014
ÿþMod PPF 11.1

.! À

[_(tfii, P in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'leergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

;18 AUG. 2014

Griffie

Ondememingsnr 0457.898.792

Benaming (voluit) : Immo Catch IN VEREFFENING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ]taliëlei 56 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwem(En1 akte : Sluiting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 30/06/2014

De verdelingsstaat neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 21 maart 2014 wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Aan de vereffenaar wordt algehele kwijting verleend zonder enig voorbehoud of beperking. De vergadering aanvaardt het ontslag van de vereffenaar, Costermans Sophie, 2970 Schilde -Bethaniëlei 81.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

De vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap is afgesloten en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening te 2000 Antwerpen, (taliëlei 54.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tegelijk neergelegd PV dd 30/06/2014 + akkoord rechtbank

Sophie Costermans

Vereffenaar

Bijlagen bij--het-Beígisch-Staatsüíad Z7108f2014 = Annexes-du-Moniteur belge

1111111!"111,111111e111

14160 93

Cs de 1. -etste blz_ van Luik B vernielden Recto : Naam en hosdanighsid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



06/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0457.898.792

Benaming (voluit) : Immo Catch

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

911

Vo beho aan Belg Staat

grr ; o an de RA âophnndról e httjiorpoea te ,

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Italiëlei 56

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: in vereffening stelling

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) op 23 oktober; 2013, geregistreerd, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van "IMMO CATCH", besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 56.; RPR Antwerpen. 0457.898.792.

Opgericht onder de benaming "First Immo Services" bij akte verleden voor Notaris André Rommens te Hoogstraten (Meer) op 29 april 1996, bekendgemaakt in de bijlage tot; het Belgisch Staatsblad van 23 mei 1996 onder nummer 960523-494.

Voor het laatst gewijzigd waarbij onder meer huidige benaming werd aangenomen bij; akte verleden voor Ons Notaris op 16 december 2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het; !I Belgisch Staatsblad van 31 december 2008 onder nummer 08201655.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De zaakvoerders geven aan de vergadering toelichting van zijn verslag, opgemaakt; overeenkomstig artikel 181§I van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende het; voorstel tot ontbinding. Aan het verslag is een staat gevoegd van activa en passiva, die niet! meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De aandeelhouder en de zaakvoerders verklaren overeenkomstig " artikels 181 §2 en 269; van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van voormeld verslag van de i zaakvoerders en van de bijgevoegde staat van activa en passiva te hebben ontvangen, samen; met de oproepingsbrief voor tegenwoordige algemene vergadering.

Tweede beslissing:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte! il aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, Il vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder de heer Parmentier! Guy, bedrijfsrevisor, heeft op 24 september 2013 een getekend verslag uitgebracht over; voormelde staat van activa en passiva, waarvan het besluit ails volgt luidt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen; opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "IMMO CATCH", kan ik verklaren dat:

II * Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in; overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de; mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de!,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegénwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 12 september 2013.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 12 september 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.271.311,10 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 24 september 2013. /getekend/

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor.".

Ondergetekende Notaris bevestigt, overeenkomstig voormeld artikel 181 § 4 van zelfde Wetboek, na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de in-vereffening-stelling van de vennootschap in het kader van de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen en stelt hiervoor aan tot vereffenaar van de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, mevrouw Costermans Sophie, voornoemd, hier tegenwoordig en aanvaardende.

Vijfde beslissing:

De heer Costermans Petrus en mevrouw Costermans Sophie worden ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt hen kwijting verleend over het door hen gevoerde beleid.

Zesde beslissing:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, niet of zonder betaling, opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Ondergetekende Notaris heeft de vereffenaar gewezen op zijn verplichtingen vervat in artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het indienen van vereffeningsstaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voos, ~

&éhbudèn eau het Belgisch

Staatsblad





Staatsblaar-6-6712/2013 - Annexes du Moniteur belge

ijlagenli j liet Belgisch

mod 11.1

,4 Voof-ehóudén aaQ het Belgisch Staatsblad

~

De algemene vergadering zal later de eventuele vergoeding van de vereffenaar bepalen.' De vereffenaar zal, na afsluiting van de vereffening, de algemene vergadering samenroepen om volgende beslissingen te nemen:

1. de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijfjaar.

2. van de maatregelen, genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.







iiijlagenïiij hét llelgisch Staatsblad 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 02.07.2013 13267-0537-008
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 13.08.2012 12411-0262-009
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 16.06.2011 11187-0180-010
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 21.06.2010 10207-0347-010
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 08.06.2009 09198-0036-012
31/12/2008 : AN316668
09/09/2008 : AN316668
03/07/2007 : AN316668
03/05/2007 : AN316668
28/06/2006 : AN316668
29/06/2005 : AN316668
02/07/2004 : AN316668
27/05/2004 : AN316668
25/06/2003 : AN316668
08/10/2002 : AN316668
27/06/2000 : AN316668

Coordonnées
IMMO CATCH

Adresse
ITALIELEI 56 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande