MACE

Divers


Dénomination : MACE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 449.838.488

Publication

08/01/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-ektQ

e. 1

IIIIII91111IIIII I I

*19009030"

Voa behoi aan Belg Staats

i

" " o-.. ~ r)y'~+f ~~/º%'~~y ç3\ ~ ~ ~

w *Y~~ %y~ ril\]l~~~lt~ 1 Y 13~~` ~ r~ 1 ~ v

2 7 DEC. 20W3

Ondernemingsar : 0449.838.488

Benaming

(voluit) : MACE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2235 Hulshout, Kerkstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN DRIE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN -- OPRICHTING DRIE VENNOOTSCHAPPEN - VERGADERING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "MACE", met zetel te 2235 Huishout, Kerkstraat 2, 0449.838.488 RPR Turnhout, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen, blijkt

1) Vrijstelling overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen door het bestuursorgaan en de com-'missaris, de bedrijfsrevisor of de accountant zoals vereist door artikelen 745 en 746 van hef Wetboek van Vennootschappen, en van de verplichtingen voorzien door artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 749, lid 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt dienaangaande : "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 748 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile ven-'noten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algeme-'ne vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

2) Lezing en onderzoek van het splitsingsvoorstel opgesteld op datum van 30 september 2013, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen.

3)Besluit tot splitsing overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door oprichting van drie nieuwe besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, namelijk de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CELENVELDEN" en de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAASI".

De vergadering aanvaardt hef aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van de te splitsen vennootschap "MACE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeen-'komstig het voornoemde splitsingsvoorstel op drie op te richten vennootschappen, na-'melijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CELENVELDEN" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAAST".

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a.De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt

 negenennegentig (99) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "MACE",

 zestig (60) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "CELENVELDEN" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "MACE",

-honderd vierenzeventig (174) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap "MAASI" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "MACE".

Voornoemde heer MAAS Jan Vital bekomt in ruil voor zijn aandelen in de gesplitste vennootschap volgende aandelen : negenennegentig (99) aandelen van de op te richten vennootschap "VASTGOEDNAT1E MAAS-SCHELDE" en dertig (30) aandelen van de op te richten vennootschap "CELENVELDEN".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voornoemde mevrouw MAAS Ingrid bekomt in ruil voor haar aandelen in de gesplitste vennootschap volgende aandelen : dertig (30) aandelen van de op te richten vennootschap "CELENVELDEN" en honderd vierenzeventig (174) aandelen van de op te richten vennootschap "MAAST".

b.De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoud-kundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennoot-schappen, wordt bepaald op 1 mei 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschappen.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de op te richten vennootschappen recht ge-ven te delen in de winst is bepaald op 1 mei 2013.

d_De aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschap-pen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten die erom verzoeken.

De archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan en bewaard op de zetel van de vennootschap "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", en zullen ter beschikking worden gehouden van de vennootschap "MAAST" en "CELENVELDEN" tel-kens wanneer laatstgenoemden daarom verzoeken.

4)Oprichting van voormelde drie vennootschappen, met vaststelling en goedkeuring van de statuten van deze vennootschappen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het gehele vermogen van de te splitsen vennootschap "MACE" overgaat op de drie besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", "CELENVELDEN" en "MAAST" die thans worden opgericht.

5)Kwijting aan de leden van het bestuursorgaan, benoeming van het bestuursorgaan van de opgerichte vennootschappen, goedkeuring van de jaarrekening van de te splitsen vennootschap, en overgangsbepalingen.

1.De vergadering aanvaardt het ontslag van volgende zaakvoerders van de gesplitste vennootschap MAGE, te weten De heer MAAS Jan Vital Leo Corneel, geboren te Antwerpen op 21 mei 1954, wonende te 2900 Schoten, Wezelsebaan 222 en Mevrouw MAAS Ingrid Maria Joanna Cornelia Godelieve, geboren te Lier op 6 mei 1953, wonende te 2235 Hulshout, Kerkstraat 2.

2.Bovendien bevestigt de vergadering hierbij het ontslag door overlijden van de statutaire zaakvoerders, de heer Leo Maas op 16 augustus 2007 te Lier en mevrouw Godelieve Celen op 14 januari 2010 te Bonheiden, beiden voornoemd.

7.Vervolgens wordt aan de algemene vergadering van de vennootschappen "VASTGOEDNATJE MAAS-SCHELDE", "CELENVELDEN" en "MAAST" de laatste jaarrekening van de gesplitste vennootschap "MAGE" in de zin van artikel 757 van het Wetboek van vennootschappen ter goedkeuring voorgelegd. Deze laatste jaarrekening van de gesplitste vennootschap "MACE" in de zin van voormeld artikel wordt vervolgens door de algemene vergadering van de vennootschappen "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", "CELENVELDEN" en "MAASI" met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

8.De algemene vergadering van de nieuwe vennootschappen "VASTGOEDNATIE MAAS-SCHELDE", "CELENVELDEN" en "MAASI" verlenen hierbij kwijting aan de leden van het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap "MAGE".

Bijzon-fiere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOUTERS PHILIPPE - ACCOUNTANTS EN BELASTINCONSULENTEN", vertegenwoordigd door de heer WOUTERS Philippe, met

zetel te Ekeren (Antwerpen), Veltwijcklaan 92, 0478.691.436 RPR Antwerpen, ten-einde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documen-ten hiervoor te on-derteke-nen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de in-schrijving ais B.T.W.-belas-ding-plichtige te bekomen, met betrekking tot de gesplitste vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

I









Tegelijk hiermee neergelegd. afschrift van verslagschrift.







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0449.838.488

Benaming

(voluit) ; MACE

(verkort) :

Rechtsvorm : BV COMM VA

Zetel : 2235 Huishout, Kerkstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

' Op 30 september 2013 wordt overeenkomstig atikel 743 W. Venn. door het bestuursorgaan van de Comm.

VA MACE het hierna geformuleerde splitsingsvoorstel door oprichting van nieuwe vennootschappen opgesteld.

Het bestuursorgaan verbindt zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om de vooropgestelde splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarde en leggen bij deze het splitsingsvoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de' buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschap.

Het bestuursorgaan van Comm, VA MACE verklaart kennis te hebben genomen van de wettelijke; verplichting om uiterlijk 6 weken voor de algemene vergadering die zich over de splitsing moet besluiten, het: splitsingsvoorstel ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatslbad.

Ulttreksel uit het neergelegde splitsingsvoorstel.

A.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap

1. De te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de Commanditaire Vennootschap op, aandelen MACE, met maatschappelijk zetel te 2235 Hulshout, Kerkstraat 2, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

a)Het verwerven, verkopen en beheren van onroerende goederen in de ruimste zin, zoals ondermeer het, verhuren, verpachten, aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland, het verwerven en beheren van participaties in andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen eng meer algemeen het verrichten van alle handelingen die tot de vervulling van de hiervoor omschreven handelingen kunnen dragen. De vennootschap kan tevens ter vervulling van haar doel alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen.

Dit alles in de meest ruime zin,

b)Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging."

B.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de op te richten vennootschappen

1.De op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Vastgoednatie Maas-Schelde',

waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2900 Schoten, Wezelsebaan 222, en waarvan het doel zal luiden als:

volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Beheer van onroerende goederen voor rekening van derden of in eigen naam.

Huur en verhuring van onroerende goederen.

Participatie in het kapitaal van verschillende vennootschappen,

Beheer van verschillende vennootschappen.

Interesse onder welke vomi ook in alle vennootschappen, in binnen- en buitenland.

Elke vorm van belegging, verwervingen, kopen, verkopen, inschrijving, ruil of welke andere vorm ook.

Alle bewerkingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die hetzij rechtstreeks, hetzij

onrechtstreeks betrekking hebbende tot alle onroerende verhandelingen en namelijk de aankoop, de verkoop,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TURNHOUT

;';f .Griffier,

Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Neergele d ter

BANK VAN KOOPHANDEL

1 $ OgT, 2013

*1316A36

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

de verhuring, het ontwerpen, het bouwen, het verkavelen, het tot waarde brengen van alle gronden en gebouwde constructies, de verhandeling, de uitbating, het inrichten en het geschikt maken van onroerende goederen evenals van aile handelingen, bewerkingen of verrichtingen van/of belegging in roerende en/of onroerende goederen en vermogens.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het werken op commissiebasis.

Het makelen in onroerende goederen.

De vennootschap kan deelnemen aan elke vestiging, ontwikkeling, en wijzingen van alle industriële of commerciële firma's door middel van hulpverlening door leningen, garanties en andere..

Zij kan alle leningen toestaan met of zonder rente, het uitgeven van obligaties of elke andere erkenning van schulden.

De vennootschap kan alle operaties verwezenlijken inzake roerende en/of onroerende goederen, alle financieringen toestaan welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het doel.

Zij kan haar doel realiseren, rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of in naam van derden, alleen of in samenwerking met derden.

In het algemeen kan de vennootschap alle middelen aanwenden ter verwezelijking van haar doet."

2.De op te richten Bestoten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `Celenvelden', waarvan de zetel

zal gevestigd zijn te 2900 Schoten, Wezelsebaan 222, en waarvan het doel zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doek

Beheer van onroerende goederen voor rekening van derden of in eigen naam,

Huur en verhuring van onroerende goederen.

Participatie in het kapitaal van verschillende vennootschappen.

Beheer van verschillende vennootschappen.

Interesse onder welke vorm ook in alle vennootschappen, in binnen- en buitenland.

Elke vorm van belegging, verwervingen, kopen, verkopen, inschrijving, ruil of welke andere vorm ook.

Alle bewerkingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die hetzij rechtstreeks, hetzij

onrechtstreeks betrekking hebbende tot alle onroerende verhandelingen en namelijk de aankoop, de verkoop,

de verhuring, het ontwerpen, het bouwen, het verkavelen, het tot waarde brengen van alle gronden en

gebouwde constructies, de verhandeling, de uitbating, het inrichten en het geschikt maken van onroerende

goederen evenals van alle handelingen, bewerkingen of verrichtingen van/of belegging in roerende en/of

onroerende goederen en vermogens.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het

doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige

onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het werken op commissiebasis

Het makelen in onroerende goederen.

De vennootschap kan deelnemen aan elke vestiging, ontwikkeling, en wijzingen van alle industriële of

commerciële firma's door middel van hulpverlening door leningen, garanties en andere.

Zij kan alle leningen toestaan met of zonder rente, het uitgeven van obligaties of elke andere erkenning van

schulden.

De vennootschap kan alle operaties verwezenlijken inzake roerende en/of onroerende goederen, alle

financieringen toestaan welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het

doe!.

Zij kan haar doel realiseren, rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of in naam van derden, alleen of

in samenwerking met derden.

In het algemeen kan de vennootschap alle middelen aanwenden ter verwezelijking van haar doel."

3.De op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Masi', waarvan de zetel ,zal

gevestigd zijn te 2235 Hulshout, Kerkstraat 2, en waarvan het doel zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Beheer van onroerende goederen voor rekening van derden of in eigen naam.

Huur en verhuring van onroerende goederen,

Participatie in het kapitaal van verschillende vennootschappen.

Beheer van verschillende vennootschappen.

Interesse onder welke vorm ook in alle vennootschappen, in binnen- en buitenland.

Elke vorm van belegging, verwervingen, kopen, verkopen, inschrijving, ruit of welke andere vorm ook.

Alle bewerkingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die hetzij rechtstreeks, hetzij

onrechtstreeks betrekking hebbende tot alle onroerende verhandelingen en namelijk de aankoop, de verkoop,

de verhuring, het ontwerpen, het bouwen, het verkavelen, het tot waarde brengen van alle gronden en

gebouwde constructies, de verhandeling, de uitbating, het inrichten en het geschikt maken van onroerende

goederen evenals van alle handelingen, bewerkingen of verrichtingen van/of belegging in roerende en/of

onroerende goederen en vermogens

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het

doen en zelf bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige

onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het werken op commissiebasis.

Het makelen in onroerende goederen.

De vennootschap kan deelnemen aan elke vestiging, ontwikkeling, en wijzingen van alle industriële of

commerciële firma's door middel van hulpverlening door leningen, garanties en andere.

Zij kan alle leningen toestaan met of zonder rente, het uitgeven van obligaties of elke andere erkenning van

schulden.

De vennootschap kan alle operaties verwezenlijken inzake roerende en/of onroerende goederen, alle

financieringen toestaan welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het

doel.

Zij kan haar doel realiseren, rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of in naam van derden, alleen of

in samenwerking met derden.

ln het algemeen kan de vennootschap alle middelen aanwenden ter verwezelijking van haar doel."

C. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

De aandeelhouders van de huidige Commanditaire Vennootschap op aandelen 'Mace' bekomen in ruil voor de aandelen die zij thans bezitten in deze vennootschap:

in ruil voor driehonderd vierendertig (334) aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen

'MACE' worden uitgeven:

-negenennegentig (99) nieuwe aandelen van de BVBA'Vastgoednatie Maas-Schelde'

-zestig (60) nieuwe aandelen van de BVBA' Celenvelden'

-honderd vierenzeventig (174) nieuwe aandelen van de BVBA `Masi'

D.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor de overgenomen vermogens worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders of vennoten van de gesplitste vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschappen, zijnde de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Vastgoednatie Maas-Schelde, de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `Celenvelden' en de nieuwe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid'Masi'.

De aandelen van de Commanditaire vennootschap op aandelen'Mace' zijn aandelen op naam. .

De door de verkrijgende vennootschappen nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

E.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 mei 2013, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

F.De datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschappen

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 mei 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan m.b.t, het overgedragen onroerend goederen, komen voor rekening van één van de verkrijgende vennootschappen, afhankelijk van de toebedeling van de activa waarop deze verrichtingen slaan. Indien de verrichtingen niet slaan op de activarekeningen, die opgenomen zijn in de splitsingsstaat, dan worden deze verrichtingen geacht gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in dit splitsingsvoorstel wordt aanbedeeld.

J, Diverse bepalingen

1.Er zijn in de te splitsen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

'1

2.Cfr. art. 749 W. Venn. wordt afstand gedaan van het recht tot het opstellen van de verslagen voorzien in art. 745 en 746 W. Venn. Dit recht moet worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deeneming aan de splitsing moet besluiten,

3.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

4.De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de hiervoor opgenomen opdeling van de onderscheiden rekeningen in de splitsingstabei.

Voor de CVA MACE Ingrid Maas

Jan Vital Maas Zaakvoerder

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: splitsingsvoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 05.08.2013 13394-0194-011
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 14.08.2012 12407-0138-011
26/01/2012
ÿþ.. F"-- Mad 2.1

".\\,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*12024449*

Vo beho

aan

Belg Staat

i

NLERGE6_E~i,

GRIFFIE f:HT' .,..:`." :!< L',, .

16

Griffie

De grif7ier ~

~~"

Ondernemingsnr : Otig9.838.488 Benaming

(voluit) : MACE CVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire vennootschap , op aandelen

Zetel : 2235 Hulshout, Kerkstraat 2

Onderwerp akte : omzetting van het kapitaal in euro, wijziging aard aandelen, wijziging van de' statuten

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Anne CALLEWAERT te Aarschot op 22 december 2011," ,

voor registratie neergelegd, is bijeengekomen het college van zaakvoerders van de commanditaire.

vennootschap op aandelen "MACE CVA", hierna vernoemd, die bevestigen:

- dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij driehonderd vierendertig (334) aandelen, door de,

vennoten zullen worden aangeboden aan het bestuursorgaan en door het bestuursorgaan zullen worden

vernietigd;

- dat al deze aandelen zullen worden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de.

vennootschap en dit vôôr 31 december 2011.

Is bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke:

vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen 'MACE CVA', met:

maatschappelijke zetel te 3160 Hulshout, Kerkstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven,;

met ondernemingsnummer 0499.838.488 en bekend bij de belasting over toegevoegde waarde met nummer BES

499.838.488.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Jansen, destijds te Heist-op-den-Berg op 7 april 1993,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 april daarna, onder nummer 930430-247.

Waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd zijn.

Waarop alle aandeelhouders aanwezig waren en volgende besluiten werd goedgekeurd met eenparigheid

van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro waardoor het kapitaal

voortaan achthonderdzevenentwintigduizend negenhonderd vierenzestig euro zevenendertig cent (827.964,37)

bedraagt en overeenkomstig artikel 5 van de statuten aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en overeenkomstig

artikel 6 van de statuten aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt :

In artikel 5 wordt de eerste zin vervangen door de tekst die luidt als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderdzevenentwintigduizend negenhonderd

vierenzestig euro zevenendertig cent (827.964,37) euro."

In artikel 6 wordt de tekst vervangen door de tekst die luidt als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de, verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde: rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t yoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde, de heer Matheussen Vonkstraat, te Herenthout, aan

te stellen, bevoegd om afzonderlijk te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatststelling, ten einde alle

. formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het

bevoegde ondernemingsloket.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten

(get.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011 : TUT000312
05/08/2010 : TUT000312
22/02/2010 : TUT000312
11/08/2009 : TUT000312
05/08/2008 : TUT000312
02/08/2007 : TUT000312
10/08/2006 : TUT000312
22/07/2005 : TUT000312
12/10/2004 : TUT000312
18/09/2003 : TUT000312
20/09/2002 : TUT000312
27/10/2000 : TUT000312
22/02/2000 : TUT000312
06/07/1995 : TUT312

Coordonnées
MACE

Adresse
KERKSTRAAT 2 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande