MULTIWAREHOUSING BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MULTIWAREHOUSING BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.330.076

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0176-042
28/06/2013
ÿþ mad 11.1

'

Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11101

*130987 9*

tfeergelegd ter griffie van de Rechtbank ~º%~p Koophandel te Antwerpeni op

Griffie 19 JUNI 2013

-------------------

° Ondernerningsnr : 0444.330.076

Benaming (voluit) : MULTIWAREHOUSING BELGIUM

e4

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99

Onderwerp akte :VERBETEREND UITTREKSEL

Het uittreksel van de akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018i: Antwerpen, Broederminstraat 9, op 22 mei 2013, houdende fusie door overneming van de naamloze; vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" door de naamloze vennootschap WIJNGAARD NATIE", gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni 2013, onder nummer, 13088579, dient in die zin te worden gecorrigeerd dat hoewel de fusie weliswaar uitwerking krijgt op, 31 december 2012, alle boekingen die werden gedaan op zelfde datum van 31 december 2012 ook; zijn inbegrepen zodat het uur waarop de fusie uitwerking heeft dient te worden gesteld op 18.00 uur; in plaats van 0.00 uur.

VOOR VERBETEREND UITTREKSEL:

De notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2013
ÿþ mod 11.1

e- s

Luik B . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsvr: 444.330.076

V beh aa Bel Stal

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank vare koophandel Antwerpen, op

U 3 JUNI 1013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : MULTIWAREHOUSING BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Vrieskaal 98, Hven 99

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,;. Broederminstraat 9, op tweeëntwintig mei tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te!é worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene;, vergadering van de naamloze vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM", gevestigd te 2030 ' Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.330.076, onder meer beslist heeft:

1) tot goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM"Y wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "WIJNGAARD NATIE", gevestigd te 2030 Antwerpen,; Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummers; 0404.812.177.

Bijgevolg wordt de vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" ontbonden, zonder vereffening, Het ganse vermogen van de vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" zal, met aile rechten en' plichten, overgaan op de vennootschap "WIJNGAARD NATIE".

De overgang geschiedt op basis van een recente revisorale waardering per zeventien december tweeduizend en,' twaalf.

Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf eenendertig december tweeduizend en twaalf (0.00; uur), worden boekhoudkundig en ficaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende. vennootschap "WIJNGAARD NATIE".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap,; "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van': de overnemende vennootschap "WIJNGAARD NATIE".

2) dat ingevolge het tot stand komen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volma

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap,- onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC MAES", gevestigd te 2480 Dessel, Kastelsedijk 11, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke"s; administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, dei Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: s'

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013
ÿþmod 11.1

luik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

11111MI

u

ui

Aleergalegd ter griffie van de Rechtbank

vart Kovphende! ie Rct#wer,oen, op

0 g APR, 2013

Griffie

,~ v ------------------------------------------r _..._..-....._.-__-- ._-____ ------ --_----w..._

Ondernemingsnr : 444.330.076

Benaming (voluit) : MULTIWAREHOUSING BELGIUM

(verkort)':

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99

Onderwerp akte :VOORSTEL TOT FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op vier april tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

L de naamloze vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.330.076.

hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap".

;, ett

2, de naamloze vennootschap "WIJNGAARD NATIE", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.812.177.

hierna genoemd de "Overnemende vennootschap".

Een gezamenlijk fusievoorstel hebben neergelegd waaruit blijkt wat volgt:

Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna,. tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door: te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen; van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende;' vennootschap.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen, wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Uit het fusievoorstel blijkt wat volgt;

(a) rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1r de naamloze vennootschap "WIJNGAARD NATIE", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0404.812.177, genoemd , "de overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het ondernemen van Iaden en lossen van schepen en wagons, het stouwen,,; wegen en meten, vertonen, expediteursbedrijf, vervoer, zo voor eigen rekening dan als vervoercommissionair;! en tussenhandelaar, bewerken op kaai, in magazijn en alle andere plaatsen, het verzekeren en bewaren van alle;; koopwaren en goederen; het regelen van alle magazijnwerk en alle andere werken in verband met handel en nijverheid, dit alles bij aanneming of volgens tarief; het huren en verhuren van getuig en materiaal, eigendommen, nuttig of nodig tot dit doel.

De vennootschap kan eveneens borgstellingen en/of aval geven voor alle verbintenissen aangegaan of aan te' gaan door vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, roerende en onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk': doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doelt nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat".

2- de naamloze vennootschap "MULTIWAREHOUSING BELGIUM", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vrieskaai 98, Haven 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnummerï, 0444.330.076, genoemd "de over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~--

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"De vennootschap heeft tot doel: - het verzenden van goederen en alle handelingen in verband met het volbrengen van alle vereiste formaliteiten en het afsluiten van alle overeenkomsten teneinde de distributie, de levering, het vervoer, de inontvangstname, de betalingsformaliteiten en het in- en uitklaren van deze goederen in het kader van de internationale en ; nationale handel. Deze verrichtingen worden uitgevoerd als commissionair-expediteur, vervoerscommissionair of vervoersmakelaar;

- het huren, verhuren, kopen, verkopen van materiële vaste activa die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het doel;

- het oprichten van gebouwen;

- het beheren en financieel verhuren van onroerende goederen.

Alle voorgaande activiteiten zijn opsommend, doch niet beperkend.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken".

(b) ruilverhouding van de aandelen - opleg

De naamloze vennootschap "WIJNGAARD NATIE", overnemende vennootschap, zal 5.952 aandelen uitgeven ten voordele van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MULTIWAREHOUSJNG BELGIUM", de over te nemen vennootschap, in ruil voor de inbreng van alle activa en passiva van . "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" in "WIJNGAARD NATTE".

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Naar aanleiding van de fusie door overneming van "MULTIWAREHOUSING BELGIUM" wordt de : overnemende vennootschap "WIJNGAARD NATIE" eigenares van zesduizend tweehonderd negenennegentig (6.299) eigen aandelen met een boekhoudkundige waarde van 4.490.133,51 E. Vermelde eigen aandelen zullen onmiddellijk na de fusie worden vernietigd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

(c) wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van fusie door overneming zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aantekenen:

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap aan wie de aandelen worden uitgereikt

- de datum van het besluit tot goedkeuring van de fusie door overneming

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend,

Binnen de vijftien dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap tevens de vermelding aanbrengen dat de aandelen vernietigd zijn ten gevolge van de fusie door overneming.

(d) datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere voorwaarden

betreffende dit recht

De aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap uit te reiken aandelen zullen delen in de winsten

vanaf 31 december 2012,

Er worden geen bijzondere voorwaarden voorzien betreffende dit recht.

(e) boekhoudkundige datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 31 december 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(f) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

(g) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag en andere diensten

Overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek Vennootschappen zal aan de aandeeelhouders worden voorgesteld af te zien van het opmaken van het controleverslag met betrekking tot deze fusie. Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 602 Wetboek Vennootschappen worden gevolgd.

(h)-bijzondere.voordelen-toegekend aan-de- leden van-de bestuursorganen.van-de te_ fuseren. vennootschappen-- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voor- A A " D

behouden Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen

aan het die deelnemen aan de fusie door overneming

Belgisch VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Lui!ç BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : AN287922
18/08/2011 : AN287922
11/07/2011 : AN287922
21/09/2010 : AN287922
30/07/2010 : AN287922
25/08/2009 : AN287922
01/07/2009 : AN287922
31/07/2008 : AN287922
30/06/2008 : AN287922
16/06/2008 : AN287922
09/08/2007 : AN287922
09/07/2007 : AN287922
02/08/2005 : AN287922
22/06/2004 : AN287922
09/06/2004 : AN287922
09/12/2003 : AN287922
28/07/2003 : AN287922
06/07/2001 : AN287922
21/11/1998 : AN287922
03/10/1995 : AN287922
03/10/1995 : AN287922
01/02/1994 : AN287922
01/02/1994 : AN287922
16/10/1993 : AN287922
20/07/1993 : AN287922
20/07/1993 : AN287922

Coordonnées
MULTIWAREHOUSING BELGIUM

Adresse
VRIESKAAI 98, HAVEN 99 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande