MUNDIPHARMA PHARMACEUTICALS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MUNDIPHARMA PHARMACEUTICALS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.189.412

Publication

04/12/2014
ÿþMONITEUR

2 7 -11-LGISCH ,

I 111111111f 11111 fl111 11111 111111111111111111 111f

*19217739*

B

na neerlegging ter griffie van

SELG~

2014

mod 11.1

NcRog! Enn

2 0 -11- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Grifte

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0478189412

Benaming (voluit) : Mundipharma pharmaceuticals

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blarenberglaan 3C

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig oktober tweeduizend veertien, door Meester Tim; Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte; aansprakelijkheid "Mundipharma pharmaceuticals", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Blarenberglaan 3C, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de artikelen 20 (a) eerste alinea, 21 tweede alinea, en artikel 22 van de statuten zonder te; raken en de bestaande rechten en plichten van de klassen van aandelen als volgt:

- artikel 20 (a) eerste alinea:

(a) Algemene bevoegdheden; Aantal en classificatie.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s) aangeduid door de algemener vergadering van vennoten, in overeenstemming met dit artikel 20. Indien meerdere zaakvoerders worden; benoemd, zullen zij optreden als een college.

artikel 21 tweede alinea:

Ingeval er Klasse C Zaakvoerders zijn en geen Klasse A Zaakvoerders of Klasse B Zaakvoerders, en er' zijn twee Klasse C Zaakvoerders zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er slechts één Klasse Ci Zaakvoerder is en geen Klasse A Zaakvoerders of Klasse B zaakvoerders, zal de enige Klasse C Zaakvoerder: individueel het bestuur voeren. Indien er drie of meer Klasse C Zaakvoerders zijn, of indien Klasse Ai Zaakvoerders of Klasse B Zaakvoerders zijn benoemd, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

- artikel 22:

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden, voor het gerecht en in de akten,, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is,', door iedere zaakvoerder alleen handelend, De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

2/ Uiteenzetting dat de heer Christopher Mitchell wegens ziekte in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in haar hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in ' de commanditaire vennootschap op aandelen Mundipharma (ondernemingsnummer 0479.294.321) uit te oefenen.

Derhalve besliste de vergadering om in zijn vervanging te voorzien door aanstelling van de heer Stuart D. Baker als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in haar hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in de commanditaire vennootschap op aandelen Mundipharma.

3/ Ontslag van de heer Christopher Mitchell in zijn hoedanigheid van zaakvoerder Klasse C en dit met ingang van dertig oktober tweeduizend veertien.

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of Mevrouw Els Bruis, woonplaats. kiezende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,. met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van,, Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Uitgereikt v6órregistratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w Voorbehouden aan het ir Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 06.06.2013 13164-0011-023
15/06/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDÊMIECHELEN

*12106673*

bef

a~

Be Sta

Ondernemingsnr : 0478189412

Benaming (voluit) : Mundipharma pharmaceuticals

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blarenberglaan 3C

2800 Mechelen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, door Meester Denis; Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm; van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd; Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "Mundipharma pharmaceuticals", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen :: Blarenberglaan 3C, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van de beslissing van de zaakvoerders tot zetelverplaatsing van de vennootschap dd, 20; december 2011 naar huidig adres en wijziging van artikel 2 van de statuten om dit in overeenstemming te= brengen met de beslissing inzake de zetelverplaatsing, als volgt:

"Artikel 2 ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Blarenberglaan 3C.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

" mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten,"

2/ Wijziging van de artikelen 5, 20 en 21 ingevolge de wijziging van de rechten verbonden aan de Klasse A;

en Klasse B kapitaalaandelen als volgt:

- Artikel 5 luidt als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde,.;

die ieder éénhonderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld in l;

drieënnegentig (93) aandelen Klasse A (hierna de "Klasse A Aandelen") en drieënnegentig (93) aandelen;, Klasse B (hierna de "Klasse B Aandelen").

De houder(s) van Klasse A Aandelen zal hierna genoemd worden de "Klasse A Venno(o)t(en)", en de: houder(s) van Klasse B Aandelen, de "Klasse B Venno(o)t(en)"."

- Artikel 20 luidt als volgt:

"Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

(a) Algemene bevoegdheden; Aantal en classificatie.

De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerders aangeduid door de algemene vergadering van; vennoten, in overeenstemming met dit artikel 20.

Het college van zaakvoerders van de Vennootschap bestaat uit (i) geen, één of meerdere Klasse A~ zaakvoerders (hierna genoemd "Klasse A Zaakvoerders"), (ii) geen of één Klasse B-1 zaakvoerder (hierna; genoemd "Klasse B-1 Zaakvoerder") en geen, één, of meerdere Klasse B-2 zaakvoerders (hierna genoemd; "Klasse B-2 Zaakvoerders), die hierna samen genoemd worden de "Klasse B Zaakvoerders", behoudensi ingeval van overlijden, ontslag of onbekwaamheid van de Klasse B-1 Zaakvoerder, als er één is aangeduid,; omdat dan de aanduiding als Klasse B-1 Zaakvoerder en Klasse B-2 Zaakvoerder van rechtswege, teniet zalf worden gedaan, en de overblijvende Klasse B-2 Zaakvoerders, als er al zijn aangeduid, zullen dan van: rechtswege aangeduid worden als Klasse B Zaakvoerders, en (iii) geen, één of meerdere Klasse C' zaakvoerders (hierna genoemd "Klasse C Zaakvoerders"), welteverstaan dat het college van zaakvoerders op: eender welk moment zal bestaan uit minstens twee zaakvoerders.

Het totaal aantal zaakvoerders van de vennootschap zal vastgesteld worden door de algemene vergadering: van vennoten, ais volgt:

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ ~

mod ti.9

(i) De Klasse A Venno(o)t(en) zullen het aantal Klasse A Zaakvoerders vaststellen en zâl/zullen het exclusieve recht hebben om te beslissen over wijzigingen aan het aantal Klasse A Zaakvoerders op eender welk tijdstip en wanneer hij/zij dit verkies(t)(en); hierbij zal het totaal aantal Klasse A Zaakvoerders niet meer dan tien bedragen en voor zover de Klasse A Venno(o)t(en) de Klasse B Venno(o)t(en), Klasse B Zaakvoerders en Klasse C Zaakvoerders schriftelijk op de hoogte zal/zullen brengen binnen de vijf werkdagen volgend op hun beslissing om het aantal Klasse A Zaakvoerders te wijzigen.

(ii) De Klasse B Venno(o)t(en) zullen het aantal Klasse B Zaakvoerders vaststellen en zal/zullen het exclusieve recht hebben om te beslissen over wijzigingen aan het aantal Klasse B-2 Zaakvoerders op eender welk tijdstip en wanneer hij/zij dit verkies(t)(en); hierbij zal het totaal aantal Klasse B Zaakvoerders niet meer dan tien bedragen, en samengesteld zijn uit ofwel (i) één Klasse B-1 Zaakvoerder en maximaal negen Klasse ` B-2 Zaakvoerders, of (ii) indien geen Klasse B-1 Zaakvoerder is aangesteld, tot tien Klasse B-2 Zaakvoerders, en voor zover de Klasse B Venno(o)t(en) de Klasse A Venno(o)t(en), Klasse A Zaakvoerders en Klasse C Zaakvoerders schriftelijk op de hoogte zal/zullen brengen binnen de vijf werkdagen volgend op hun beslissing ' om het aantal Klasse B Zaakvoerders te wijzigen.

(iii) De Klasse A Venno(o)t(en) en de Klasse B Venno(o)t(en), samen handelend, zullen het aantal Klasse C ' Zaakvoerders vaststellen op eender welk tijdstip en wanneer zij dit verkiezen; hierbij zal het totaal aantal Klasse C Zaakvoerders niet meer dan tien bedragen.

(b) Aanwijzing, vervanging en ontslag van zaakvoerders.

De Klasse A Zaakvoerders zullen benoemd worden door de algemene vergadering van vennoten op voorstel van de Klasse A Venno(o)t(en); hierbij zal het voorstel minstens één kandidaat meer dienen aan te geven dan het aantal kandidaten dat benoemd kan worden in zulke positie;

De Klasse B Zaakvoerders zuilen benoemd worden door de algemene vergadering van vennoten op voorstel van de Klasse B Venno(o)t(en); hierbij zal het voorstel minstens één kandidaat meer dienen aan te geven dan het aantal kandidaten dat benoemd kan worden in zulke positie;

De Klasse C Zaakvoerders zullen benoemd worden door de algemene vergadering van vennoten op het gezamenlijk voorstel van de Klasse A Venno(o)t(en) en de Klasse B Venno(o)t(en); hierbij zal het voorstel minstens één kandidaat meer dienen aan te geven dan het aantal kandidaten dat benoemd kan worden in zulke positie;

Zowel de Klasse A Venno(o)t(en) als de Klasse B Venno(o)t(en) zullen rekening houdend met het belang van de Vennootschap bij het uitvoeren van hun recht om kandidaten voor te stellen voor de functie als zaakvoerder van de vennootschap, en zullen hun kandidaten kiezen op basis van hun bekwaamheden, ervaring, en onafhankelijkheid in oordeel.

De vennoten besluiten om in te stemmen met elke benoeming in overeenstemming met de voordracht zoals beschreven in dit artikel 20(b), tijdens elke algemene vergadering van vennoten van de vennootschap. Daarenboven,

de Klasse A Venno(o)t(en) zullen te allen tijde gerechtigd zijn om een voorstel te maken aan de algemene vergadering van vennoten om de Klasse A Zaakvoerder(s) binnen het college van zaakvoerders, die benoemd zijn op zijn/hun voorstel, te ontslaan of te vervangen, en de algemene vergadering van vennoten zal instemmen met zulk voorstel. Een Klasse A Zaakvoerder kan enkel vervangen worden door een kandidaat voorgesteld door de Klasse A Venno(o)t(en) in diens/hun voorstel om de Klasse A Zaakvoerder te vervangen, waarin minstens één extra kandidaat wordt voorgesteld.

de Klasse B Venno(o)t(en) zullen te allen tijde gerechtigd zijn om een voorstel te maken aan de algemene vergadering van vennoten om de Klasse A Zaakvoerder(s) binnen het college van zaakvoerders, die benoemd zijn op zijn/hun voorstel, te ontslaan of te vervangen, en de algemene vergadering van vennoten zal instemmen met zulk voorstel. Een Klasse B Zaakvoerder kan enkel vervangen worden door een kandidaat voorgesteld door de Klasse B Venno(o)t(en) in diens/hun voorstel om de Klasse B Zaakvoerder te vervangen, waarin minstens één extra kandidaat wordt voorgesteld.

de Klasse A Venno(o)t(en) en de Klasse B Venno(o)t(en) zullen te allen tijde gerechtigd zijn om een voorstel te maken aan de algemene vergadering van vennoten om de Klasse C Zaakvoerder(s) binnen het college van zaakvoerders, die benoemd zijn op hun voorstel, te ontslaan of te vervangen, en de algemene vergadering van vennoten zal instemmen met zulk voorstel. Een Klasse C Zaakvoerder kan enkel vervangen worden door een kandidaat voorgesteld door de Klasse A Venno(o)t(en) en de Klasse B Venno(o)t(en) in hun gezamenlijk voorstel om de Klasse C Zaakvoerder te vervangen, waarin minstens één extra kandidaat wordt voorgesteld.

(c) Quorum.

De aanwezigheid van:

(i) indien Klasse A Zaakvoerders zijn benoemd, een meerderheid van Klasse A Zaakvoerders;

(ii) indien Klasse B Zaakvoerders zijn benoemd, en indien een Klasse B-1 Zaakvoerder is benoemd, de Klasse B-1 Zaakvoerder en een meerderheid van de Klasse B-2 Zaakvoerders,

(iii) indien Klasse B Zaakvoerders zijn benoemd, maar geen Klasse B-1 Zaakvoerder is benoemd, een meerderheid van de Klasse B Zaakvoerders;

(iv) indien Klasse C Zaakvoerders zijn benoemd, een meerderheid van de Klasse C Zaakvoerders, behoudens weliswaar, indien enkel twee Klasse C Zaakvoerders zijn benoemd, de twee Klasse C Zaakvoerders,

zal vereist zijn om een quorum te vormen voor een transactie met betrekking tot de bedrijvigheid van de vennootschap. Indien zulk quorum niet aanwezig is, mag elke zaakvoerder een nieuwe vergadering van het college van zaakvoerders (met dezelfde agenda) samenroepen die zal plaatsvinden niet vroeger dan tien werkdagen volgend op de eerste vergadering van het college tijdens hetwelk het college van zaakvoerders een quorum zal vormen indien de helft van de zaakvoerders aanwezig zijn, ongeacht hun klasse.

(d) Stemming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

( .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

mod 11.1

Alle beslissingen van het college van zaakvoerders dient goedgekeurd te worden door (i) een meerderheid van de Klasse A Zaakvoerders die aanwezig zijn tijdens de vergadering van het college van zaakvoerders, (ii) een meerderheid van de Klasse B Zaakvoerders die aanwezig zijn tijdens de vergadering van het college van zaakvoerders, en (iii) een meerderheid van de Klasse C Zaakvoerders die aanwezig zijn tijdens de vergadering van het college van zaakvoerders, met dien verstande dat indien er enkel twee Klasse C Zaakvoerders zijn benoemd, door deze twee Klasse C Zaakvoerders.

(e) Eenparig schriftelijk akkoord in de plaats van een vergadering.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kan het college van zaakvoerders zijn beslissing nemen bij wijze van een eenparig schriftelijk akkoord, ' waarin de genomen beslissing wordt uiteengezet, en welke ondertekend wordt door alle zaakvoerders.

Weliswaar kan het college van zaakvoerders geen gebruik maken van deze uitzonderlijke procedure van eenparig schriftelijk akkoord om de jaarrekening van de vennootschap goed te keuren.

(f) Vacatures.

In het geval van een vacature voor de positie van zaakvoerder van de vennootschap, dan zal deze als volgt worden ingevuld: (i) vacatures onder de Klasse A Zaakvoerders zullen ingevuld worden door een persoon aangewezen op voorstel van de Klasse A Venno(o)t(en), (ii) vacatures onder de Klasse B Zaakvoerders zullen ingevuld worden door een persoon aangewezen op voorstel van de Klasse B Venno(o)t(en), en (iii) vacatures onder de Klasse C Zaakvoerders zullen ingevuld worden door een persoon aangewezen op voorstel van de Klasse A Venno(o)t(en) en de Klasse B Venno(o)t(en) gezamenlijk.

De venno(o)t(en) die een zaakvoerder dienen aan te duiden die een vacature zal invullen in overeenstemming met de bepalingen van de voorgaande zin, zullen de andere vennoten en de andere huidige zaakvoerders binnen vijf werkdagen inlichten vanaf het moment dat zij haar/hun voorstel hebben gedaan waarin minstens een extra kandidaat wordt aangegeven dan het aantal kandidaten dat dient benoemd te worden om dergelijke vacatures in te vullen.

Volgens op de mededeling vermeld in voorgaande paragraaf, zal een algemene vergadering van vennoten samengeroepen worden waar de vennoten zullen instemmen met de benoeming van een nieuwe zaakvoerder om de vacature in te vullen, in overeenstemming met de regels beschreven in artikel 20(b).

(g) Ontslag van zaakvoerders.

Een zaakvoerder kan te allen tijde ontslag nemen bij wijze van een schriftelijke mededeling aan de vennoten en de overige zaakvoerders van de vennootschap. Dergelijk ontslag zal in werking treden op de datum opgenomen in de mededeling van het ontslag.

(h) Tegenstrijdig belang

Indien één van de leden van het college van zaakvoerders een belang heeft dat strijdig is met de vennootschap of met een door het college van zaakvoerders te nemen beslissing, moet de zaakvoerder met het tegenstrijdige belang dit mededelen aan de andere zaakvoerders en aan de commissaris, vóór het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring alsook de rechtvaardigheidsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen. Het college van zaakvoerders moet in de notulen de aard van de beslissing omschrijven en tevens de vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap en voor de relevante zaakvoerders verantwoorden en verklaren. Deze notulen moeten worden opgenomen in. het jaarverslag. De commissaris moet in zijn jaarverslag melding maken van de vermogensrechtelijke gevolgen van het genomen besluit ten , aanzien waarvan een strijdig belang bestond in hoofde van één van de zaakvoerders, Deze procedure dient niet gevolgd te worden indien de beslissing betrekking heeft op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen. Ook dient de procedure niet te worden gevolgd indien de beslissing tot stand komt tussen vennootschappen waarvan de ene rechtstreeks of onrechtstreeks ten minste vijfennegentig procent (95 %) bezit van de stemmen verbonden aan het geheel van de door de andere uitgegeven effecten, dan wel tussen vennootschappen waarvan ten minste vijfennegentig procent van de stemmen verbonden aan het geheel van de door elk van hen uitgegeven effecten in het bezit zijn van een andere vennootschap.

De zaakvoerder mag, ondanks het tegenstrijdig belang, stemmen en in aanmerking komen voor de berekening van het quorum en mag alle voordelen en winsten die hem hieruit toevallen behouden."

Artikel 21 luidt ais volgt:

"Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er Klasse C Zaakvoerders zijn en geen Klasse A Zaakvoerders of Klasse B Zaakvoerders, en er zijn twee Klasse C Zaakvoerders zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer Klasse C Zaakvoerders zijn, of indien Klasse A Zaakvoerders of Klasse B Zaakvoerders zijn benoemd, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid."

3/ Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de huidige vigerende wetgeving.

Toevoeging van een nieuw artikel 8bis met betrekking tot de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verwijdering van Hoofdstuk VI van de statuten (Bepalingen van toepassing indien de Vennootschap één vennoot telt). Ingevolge deze verwijdering wordt het huidige Hoofdstuk VII (Algemene Bepalingen) hernummerd ais Hoofdstuk VI, en wordt artikel 37 hernummerd als artikel 28.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of Mevrouw Els Bruis, woonplaats kiezende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten,

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

k

9

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 05.06.2012 12151-0441-014
11/01/2012 : MEA016060
18/07/2011 : MEA016060
09/06/2011 : MEA016060
09/06/2010 : MEA016060
12/06/2009 : MEA016060
27/06/2008 : MEA016060
24/06/2008 : MEA016060
27/06/2007 : MEA016060
16/09/2005 : MEA016060
04/08/2005 : MEA016060
20/10/2004 : MEA016060
23/09/2004 : MEA016060
27/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

I ,< arm! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.1111101111111111

NEERGELEGD

18 -08- 2015

RECH1 L3Atfi¬ i<iffe KOOPHAkit..t:1- ANTwç""r.t N. aid. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0478.189.412

Benaming

(voluit) : Mundipharma pharmaceuticals

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Blarenberglaan 3C, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning van bankbevoegdheden - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de besluiten van de enige zaakvoerder van 11 mei 2015 dat de enige zaakvoerder:

1. BESLOTEN HEEFT om de volgende personen bankbevoegdheden toe te kennen met betrekking tot de bankrekeningen die de Vennootschap aanhoudt bij KBC Bank:

Deel A: gewone bankbevoegdheden (i.e. schriftelijke opdrachten)

Groep A : - Antony C. Mattessich, wonende te 22 Woodlands Road, Great Shelford, Cambridgeshire, CB22 5LW, Verenigd Koninkrijk.

Groep B: - Benoît Slavicek, wonende te Avenue des Sarcelles 18, 1410 Waterloo, België; en - Marco Erminio Filippini, wonende te Via Matteo Bandello 15, 20121 Milaan, Italië.

Groep C: - William Coosemans, wonende te Rue de Beaufays 76, 4140 Sprimont, België;

- Jurgen Van Broeck, wonende te Dweerse Kromstraat 67, 9120 Beveren-Waas, België; en

- Lies Delmulle, wonende te Krekelberg 24, 9040 Sint-Amandsberg, België.

De uitoefening van deze bankbevoegdheden is echter aan de volgende kwantitatieve beperkingen onderworpen:

1) Ten belope van een bedrag tot en met EUR 250.000: twee gevolmachtigden uit Groep A, Groep B of Groep C, samen handelend;

2) Ten belope van een bedrag hoger dan EUR 250.000: twee gevolmachtigden uit Groep A, Groep B of Groep C met minstens één gevolmachtigde uit Groep A of Groep B, samen handelend;

3) Ten belope van een bedrag van, of hoger dan EUR 1.000.000: de heer Antony C. Mattessich en een gevolmachtigde van Groep A, Groep B of Groep C, samen handelend;

Met dien verstande evenwel dat deze kwantitatieve beperkingen nooit van toepassing zullen zijn op de onderstaande transacties die voltrokken kunnen worden door eender welke twee gevolmachtigden uit Groep A, Groep B of Groep C, samen handelend;

-betalingen van Belgische BTW tot een bedrag van EUR 500.000;

-betalingen van Belgische vennootschapsbelasting tot een bedrag van EUR 500.000;

-betalingen van Belgische loonbelastingen tot een bedrag van EUR 500.000.

Deel B: Online bankbevoegdheden (i.e. elektronische opdrachten en intemetbankieren)

Het proces voor uitvoering van betalingen op het online KBC Bank platform ('Isabel') bestaat uit twee stappen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

;e" ~ti

-het uploaden van de transactie (of in bepaalde gevallen de manuele invoer) door Sara Delmotte of, in uitzonderlijke gevallen, door William Coosemans

-de goedkeuring van de transactie door middel van de gewone bankbevoegdheden zoals hierboven beschreven in Deel A

2. BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd : notulen van de besluiten van de enige zaakvoerder van 11 mei 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2003 : BL662523
10/02/2003 : BL0662523
18/12/2002 : BLA122003
28/08/2002 : BLA122003

Coordonnées
MUNDIPHARMA PHARMACEUTICALS

Adresse
BLARENBERGLAAN 3C 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande