MUTO

Divers


Dénomination : MUTO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 410.318.809

Publication

17/06/2014
ÿþ+.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

'v bel* aa Be Star

II

II

*14118291*

Benaming

(voluit) : MUTO

Rechtsvorm: VZW

Zetel: ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN Ondernenningsnr : 410318809

Voorwerp akte Benoeming Raad van Bestuur

Beslissing van de Algemene Vergadering op 5 mei 2014:

De Algemene Vergadering aanvaardt de benoeming als bestuurder per 05-05-2014 van:

Willy Helsen, Handelsstraat 51,2400 Mol (601115 119 89)

Erik Wagendorp, Kardinaal Cardijnstraat 47, 2500 Lier (460125 501 13)

Tonnie Steeman Guido Helsen

secretaris voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

5 -06- 2014

RECH rfiAre _ven. KOOPHA.,,DL.. ANTWERPE" 91,q111. MECHELEN

12/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

'31' -10- .2014

...m. la.

RECHTBAigÇon KOOPHANDELANTWERStd. MECHELEN

Benaming

(voluit) : MUTO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN

Ondernemingsar : 410318809

Voorwerp akte : Wijziging statuten

Beslissingen van de Algemene Vergadering op 6 oktober 2014:

De vergadering beslist het voorstel van de raad van bestuur te volgen en het doel van de vereniging uit te breiden. Hiertoe wordt artikel 4 van de statuten vervangen door de volgende tekst :

Art. 4

De vereniging heeft tot doel: het nemen, bevorderen en steunen van alle initiatieven, het verwerven, stichten, beheren en uitrusten van alle instellingen of diensten van medische of sociale aard, die het behoud of de bevordering van de gezondheid en sociale welstand beogen.

Voornoemde activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming limitatief is:

- Het oprichten/in stand houden van gebouwen ten behoeve van CM en haar werking, onder meer van apotheken, thuiszorgwinkels en CLB-gebouwen, ...;

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouding van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Onder beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vzw. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, huren, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen. Alle activiteiten met betrekking tot onroerende leasing, vruchtgebruik, erfpacht, opstal.

De vereniging mag alle initiatieven nemen, alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen, kortom alle rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben en/of dit doel kunnen bevorderen.

De vergadering besluit eveneens de statutaire bepalingen omtrent de externe vertegenwoordiging te wijzigen zodat de vereniging in en buiten rechte wordt vertegenwoordigd door, hetzij de voorzitter en de secretaris, hetzij de voorzitter en de schatbewaarder, hetzij één ondervoorzitter en de secretaris, hetzij één ondervoorzitter en de schatbewaarder, samen optredend.

Hiertoe wordt artikel 22 van de statuten gewijzigd als volgt:

Art. 22:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of door de statuten.

De vereniging wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door de voorzitter en de secretaris, hetzij door de voorzitter en de schatbewaarder, hetzij door één ondervoorzitter en de secretaris, hetzij door één ondervoorzitter en de schatbewaarder, samen optredend.

206095

Tonnie Sterman Guido Helsen

secretaris voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2013
ÿþMOD 2,2

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen

Onderwerp akte : fusie Door Overneming

Vc behc aa~ Bel' Staa

1 19895

Ondernemingsnummer: 0410318809

Benaming :

(voluit) : MUTO

ui

iuu

NEERGELEGD

1.1:1709- 2013

, ." ;+

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOFHANDEUCHELEN

van VZW Kristelijk Sociaal Hulpfonds door VZW MUTO

Door middel van een inbreng om niet van een algemeenheid overeenkomstig artikel 58 van de wet betreffende verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en artikelen 670 en 770 juncto 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Verenigingen

Statutenwijziging  fusie door overneming  proces verbaal van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen op eenendertig juli tweeduizend dertien, dat er is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de leden van de vereniging zonder winstoogmerk Muto met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0410.318.809 en onderworpen aan de B.T.W, onder nummer BE 0410.318.809.

De vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: Kennisneming en bespreking van het Voorstel tot Fusie en het bijzonder verslag van de raad van bestuur

a) Aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift van het op de agenda aangekondigde Voorstel tot Fusie en het bijzonder verslag van de raad van bestuur hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft meer in het bijzonder:

1. Het Voorstel tot Fusie houdende het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk Kristelijk Sociaal Hulpfonds (hierna de "Overdragende Vereniging" of "KSH") in Muto VZW (hierna de "Verkrijgende Vereniging" of "Muto"), opgesteld door de raden van bestuur van de betrokken verenigingen, in toepassing van artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en artikelen 670 en 770 juncto 760 van het Wetboek van Verenigingen, en verleden voor ondergetekende notaris op 11 juni 2013, zoals neergelegd op de rechtbank van koophandel te Mechelen en Turnhout op 12 juni 2013 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 juni 2013 onder het nummer 0094936 namens de Overdragende Vereniging, en onder het nummer 0094922 namens de Verkrijgende Vereniging.

2. Het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgesteld op 11 juni 2013, overeenkomstig artikel 761, e van het Wetboek van Verenigingen waarin de vermogenstoestand van de betrokken verenigingen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord :

de wenselijkheid van de transactie;

de voorwaarden ervan;

de wijze waarop ze wordt doorgevoerd;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

haar gevolgen.

b) De vergadering neemt kennis van het feit dat er geen bijzonder verslag van een revisor/commissaris van vereist is in het kader van de huidige transactie.

Tweede agendapunt: Besluit tot Fusie

Eerste resolutie : Inbreng om niet van een algemeenheid.

a) De vergadering keurt het Voorstel tot Fusie goed zoals het namens de betrokken verenigingen werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen en Turnhout op 12 juni 2013 en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij bij wijze van inbreng om niet van een algemeenheid Kristelijk Sociaal Hulpfonds, gevestigd te 2300 Turnhout, Korte Begijnenstraat 22, door Muto, gevestigd te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 261, wordt overgenomen.

0e vergadering verklaart uitdrukkelijk dat zij unaniem akkoord gaat met de transactie zoals voorgesteld In het Voorstel tot Fusie, en aanvaardt dat inbreng om niet van een algemeenheid zal plaatsvinden volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het Voorstel tot Fusie zoals die aan haar ter beschikking werd gesteld.

0e vergadering stelt vast dat het bijzonder verslag van de raad van bestuur een gelijklopende inhoud kent, en verklaart zich mutatis mutandis akkoord met dit verslag.

b) Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de Verkrijgende Vereniging.

o) Het betreft de inbreng van algemeenheid dewelke wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak vanaf 1 januari 2013. Al de verrichtingen gedaan door de Overdragende Vereniging sedert 1 januari 2013 zijn voor rekening en risico van de Verkrijgende Vereniging.

cl) De vergadering stelt vast dat aan de bestuurders van de betrokken verenigingen geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend.

Tweede resolutie.

1.Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de Overdragende Vereniging op de Verkriigerade Vereniging.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, op de Verkrijgende Vereniging, Muto VZW, die geschiedt ten algemene titel, vast te stellen.

De overgang van geheel het vermogen van de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, op de Verkrijgende Vereniging, Muto VZW, omvat aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen, en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de transactie. De verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en tegenover haar eigen organen en leden, gaan onverkort over op de Verkrijgende Vereniging met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het Fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

oe Verkrijgende Vereniging, Muto VZW, zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de Overdragende vereniging voor welke reden dan ook, meer bepaald in de bouw, het gebruik, of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, zullen van rechtswege overgaan op de Verkrijgende Vereniging, Muta VZW, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal worden gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de Overdragende Vereniging.

De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijk en buitengerechtelijke vorderingen,

administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is;

de last van het ganse passief van de Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de Overdragende Vereniging tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de Verkrijgende Verenigingen, Muto VZW, om ze te bewaren.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overdragende Vereniging opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De Verkrijgende Vereniging treedt in de rechten en plichten van de Overdragende Vereniging.

2. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

Onr.erende goederen.

De Overdragende Vereniging, Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, is eigenaar van de hierna vermelde onroerende goederen, die krachtens de in bijlage aan het Voorstel tot Fusie gevoegde lijst op de Verkrijgende Vereniging, Muto VZW, op de nagemelde wijze overgaan middels inbreng om niet:

Bes hriiving van de onroerende goederen

GEMEENTE ARENDONK - tweede afdeling

1) In een handelseigendom, op en met grond, gelegen Koeistraat 8-12 te 2370 Arendonk, gekadastreerd volgens titel sectie E deel van nummer 320/D met een oppervlakte van zeven are vijfenzestig centiare (765 m2), thans gekend bij het kadaster sectie E, nummer 320/G met een oppervlakte van honderd en negen vierkante meter (109 m2).

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: kavel twee van de basisakte omvattende: op het gelijkvloers links, de burelen één tot en met acht, gang, archief, kleedhokjes en lavatory,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd negentig/duizendsten in de gemene delen van het gebouw en de grond.

2) Een perceeltje tuin gelegen te Arendonk, gekadastreerd volgens titel sectie E deel van nummer 320/D, groot dertien vierkante meter tachtig vierkante decimeter, sectie E, nummer 320/H met een oppervlakte van een are negen centiare (109 m2). Zoals dit goed staat aangeduid onder lot twee van het voormelde plan van opmeting.

GEMEENTE BEERSE - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Vredestraat 11 te 2340 Beerse, gekadastreerd volgens titel sectie A, nummer 400/N2 4001B/2 402/1402/K, thans gekend bij het kadaster sectie A, nummer 400/F/2 met een oppervlakte van tien are vierennegentig centiare (1094 m2); met een kadastraal inkomen van vierduizend negenhonderd achtennegentig euro (4998 ¬ ).

GEMEENTE DESSEL - Dessel

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Kolkstraat", gelegen Kolkstraat 33 te 2480 Dessel, gekadastreerd volgens titel sectie E nummer 10231L met een oppervlakte van zeven are negenendertig centiare (739 m2), thans gekend bij het kadaster sectie E nummer 1023/L met een oppervlakte van tien are vierennegentig centiare.

Het commercieel gelijkvloers (op plan kavel/kantoor 3), gelegen rechts van de gemeenschappelijke inkomhall (gezien vanaf de straatzijde), postbusnummer Kolkstraat 33/003, inhoudende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: privatieve inkomhall, cliënthall, sanitair blok, ontvangstruimte 3, kitchinette, ontvangstruimte 1 en ontvangstruimte 2.

Met daaraan ten privatieve titel verbonden het privatief gebruiksrecht van tuintje (tuin 3) achteraan (vanuit ontvangstruimte 2);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd zevenenzestig/duizendste (167/1.000-ste) van de gemene delen waaronder de grond.

Aan deze kavel in het hoofdgebouw worden privatief verbonden:

2) De carport nummer CP003 en berging nummer B0003, inhoudende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke carpoort en vloer;de eigenlijke berging en vloer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zes/duizendste (6/1.000-ste) van de gemene delen, waaronder de grond.

STAD GEEL - zesde afdeling

Een gebouwencomplex op en met grond en aanhorigheden, gelegen Stationsplein 23, +2B en +4 te 2440 Geel, gekadastreerd sectie C nummer 566/G/3 groot drie are zesentachtig centiare en nummer 566/Y/3, en nummers 566/Z/3 5661N4, groot honderd en vijf vierkante meter (105 m2).

GEMEENTE GROBBENDONK - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Astridplein 11 te 2280 Grobbendonk, gekadastreerd volgens titel sectie B nummer 407/Fideel en 4081FIdeel met een oppervlakte van vier are zeventig centiare (470 m2), thans gekend bij het kadaster sectie B nummer 407/K met een oppervlakte van vijf are vijftien centiare (515 m2) en nummer 4071L met een oppervlakte van elf centiare (11 m2).

Stad_Herentals - eerste afdeling

In een gebouwencomplex op en met grond en aanhorigheden, gelegen Hofkwartier te 2200 Herentals, gekadastreerd volgens titel sectie F nummer 2281P met een oppervlakte van vier are vierenveertig centiare (444 m2), thans gekend bij het kadaster sectie F nummer 2281P met een oppervlakte van vier are vierenveertig centiare (444 m2).

Kavel 1, met huisnummer 5, omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: (op bijgevoegd plan aangeduid in blauwe kleur): - in de kelderverdieping: werkplaats apotheek, berging apotheek, berging thuiszorgwinkel, sas;

- op het gelijkvloers: winkelruimte (thans apotheek/thuiszorgwinkel), etalage, kleedkamer, publieke wc, berging, technische ruimte, sanitair wacht apotheek, ontvangstlokaal apotheek wacht, traphal achteraan;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfenzestig komma vierenvijftig/honderdsten (65,54/100-sten) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

Kavel 2, met huisnummer 5/A, omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: (op bijgevoegd plan aangeduid in groene kleur):

- op de eerste verdieping: inkom met gang, bureel 1, bureel 2, bureel 3, bureel 4, wachtplaats burelen, pauzeerruimte, berging, bureel adviserend geneesheer, bureel medewerker adviserend geneesheer, wachtplaats geneesheer, douche, sanitair personeel, publieke wc, gang;

- op de tweede verdieping: gang, praktijk tandarts, bureel tandartsassistent, wachtplaats tandarts, vide,

logopedie 1, logopedie 2, audiologie, wc, op het dak zonnepanelen;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierendertig komma zesenveertiglhonderdsten

(34,46/100-sten) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

GEMEENTE HERENTHOUT

In een residentie opgericht op twee percelen bouwgrond - gelegen Markt 7 - Molenstraat 2, gekadastreerd:

-volgens titel wijk E deel van nummer 440/K en bij meting driehonderd vijfenveertig vierkante meter,thans gekadastreerd wijk E nummer 440/L,voor een grootte van driehonderd vijfenveertig vierkante meter (345 m2).

-volgens titel wijk E nummer 4401I,voor een grootte van tweehonderd vierkante meter,thans gekadastreerd wijk E nummer 440/R,voor een grootte van tweehonderd vierkante meter (200 m2).

De volgende goederen:

1 °In het APPARTEMENTSGEBOUW MOLENSTRAAT WEST:

De handelsruimte gelegen op de gelijkvloerse verdieping, gemerkt "H.0.4",samengesteld als volgt:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom : buitendeur, inkomdeur, sanitaire ruimte met toilet, handelsruimte, en terras.

{ MDD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : negenhonderd zevenendertig/tienduizendsten (937/10.000) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

2°ln het APPARTEMENTSGEBOUW MOLENSTRAAT WEST:

De kelder gelegen in de ondergrondse verdieping, gemerkt "K9",samengesteld ais volgt:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom : inkomdeur en bergruimte.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tweeënzestig/tienduizendsten (62/10.000) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond,

GEMEENTE HERSELT - tweede afdelin"

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Blaubergsesteenweg 14-16 (gekend ten kadaster huisnummer 14 en 16

in werkelijkheid Blauwbergsesteenweg 14 en Achter de Hoven 4A) te 2230 Herselt, gekadastreerd sectie M nummer 490/T met een oppervlakte van vier are (400 m2), en nummer 490/S met een oppervlakte van drie are tweeënnegentig centiare (392 m2).

STAD HOOGSTRATEN - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Vrijheid 168 te 2320 Hoogstraten, gekadastreerd volgens titel sectie E nummer 1341G met een oppervlakte van zestien are negenentachtig centiare (1689 m2), thans gekend bij het kadaster sectie E nummer 134/G met een oppervlakte van zestien are negenentachtig centiare (1689 m2).

GEMEENTE KASTERLEE - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Tumhoutsebaan 48 te 2460 Kasterlee,

gekadastreerd sectie F nummer 246/X met een oppervlakte van vier are negenentwintig centiare (429 m2).

GEMEENTE KASTERLEE (LICHTAART) - tweede afdeling

1) Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden en aile verdere aanhorigheden, gelegen Leistraat 12, gekadastreerd volgens titel sectie F nummer 278/H, groot vier are vijftig centiare en nummer 280/T, groot negen are één centiare, thans gekend bij het kadaster sectie F nummer 278/H, groot vier are vijftig centiare en nummer 280/T, groot negen are één centiare

2) Een perceel tuin, ter plaatse gelegen Leistraat, inbegrepen de links gelegen servitudeweg, kadastraal bekend volgens titel sectie F nummers 2811G, groot negen are zeventig centiare, thans gekend bij het kadaster sectie F nummers 28116, groot negen are zeventig centiare.

GEMEENT LILLE - eerste afdelin.

Een kantoorgebouw met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Poederleeseweg 6/8 te 2275 Lille,

gekadastreerd sectie E nummer 5451F/3 met een oppervlakte van een are zesenvijftig centiare (156 m2), en nummer 545/D13 met een oppervlakte van een are zesenvijftig centiare (156 m2).

GEMEENT MEERHOUT - eerste afdelin.

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Violetstraat 1 te 2450 Meerhout, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 8541F, 8631E en 863/D met een oppervlakte van tien are drieëntwintig centiare (1023 m2), thans gekend bij het kadaster sectie B, nummer 854/G met een oppervlakte van tien are drieëntwintig centiare (1023 m2).

GEMEENTE MEERHOUT - eerste afdeling

In een meergezinwoning met handelsruimte, genaamd "Violet", gelegen Violetstraat 7, gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie B nummer 850/H12 met een oppervlakte van twee are achtenzeventig centiare (2a 78ca).

1) De handelsruimste op het gelijkvloers, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op gelijkvloerse verdieping: open handelsruimte;

- in kelderverdieping: berging winkel;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: driehonderd vijfentachtig/duizendsten (385/1.000-sten) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

2) De parkeerplaats gelegen rechts vooraan tegen de straatkant, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: parkeerruimte zoals afgebakend door op de bodem aangebrachte verflijnen;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negen/duizendsten (9/1.000-sten) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

GEMEENTE MERKSPLAS - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Leopoldstraat 13 te 2330 Merksplas,

gekadastreerd volgens titel sectie I, nummer 259/M13 met een oppervlakte van vijf are achtenveertig centiare (548 m2), thans gekend bij het kadaster sectie I, nummer 259/M/3 met een oppervlakte van vijf are

achtenveertig centiare (548 m2.

GEMEENTE OLEN

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Dorp 28 te 2250 Olen, gekadastreerd volgens titel sectie G, nummer 539/F met een oppervlakte van achttien are drieënzeventig centiare (1873 m2), thans gekend bij het kadaster sectie G, nummer 539/F met een oppervlakte van achttien are drieënzeventig centiare (1873 m2).

GEMEENTE MOL - vierde afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Corbiestraat 5 te 2400 Mol, gekadastreerd volgens titel sectie F nummer 658/M 674/D met een oppervlakte van achttien are tweeënzestig centiare (1862 m2), thans gekend bij het kadaster sectie F nummer 658/W met een oppervlakte van achttien are tweeënzestig centiare (1862 m2).

Gemeente Mol - vierde afdeling

Een perceel grond, gelegen Achterpad te 2400 Mol, gekadastreerd volgens titel sectie F, nummer 673/L met een oppervlakte van vierennegentig centiare (94 m2), thans gekend bij het kadaster sectie F, nummer 673/L met een oppervlakte van vierennegentig centiare (94 m2).

GEMEENTE OUD-TURNHOUT - tweede afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Kerkstraat 12 te 2360 Oud-Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie F deel van nummer 446/B/2, thans gekend bij het kadaster sectie F, nummer 446/8/2 met een oppervlakte van twee are vijfenvijftig centiare (255 m2).

GEMEENTE RETIE - eerste afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Peperstraat 2 en 2 A te 2470 Retie, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 4/F met een oppervlakte van twee are negentig centiare (290 m2), thans gekend bij het kadaster sectie B, nummer 4/G met een oppervlakte van twee are vierentachtig centiare (284 m2).

GEMEENTE RETIE - eerste afdeling

Een hoofdgebouw bevattende: woonhuis, createek, vergaderzalen, verblijfsruimten, burelen en garage met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Kasteelstraat 67 te 2470 Retie, gekadastreerd volgens titel sectie H nummer 659/Al2/deel, groot volgens meting vijfenzeventig are vierennegentig centiare, thans gekend bij het kadaster sectie H, nummer 6591C met een oppervlakte van vijfenzeventig are vierennegentig centiare (7594 m2).

GEMEENTE RIJKEVORSEL - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Hoek 16 te 2310 Rijkevorsel, gekadastreerd volgens titel sectie H, nummer 582/P met een oppervlakte van twee are vijf centiare (205 m2), thans gekend bij het kadaster sectie H, nummer 582/P met een oppervlakte van twee are vijf centiare (205 m2).

GEMEENTE RIJKEVORSEL - eerste afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Hoek 18 te 2310 Rijkevorsel, gekadastreerd volgens titel sectie H, nummer 583/P met een oppervlakte van twee are zesenveertig centiare (246 m2), thans gekend bij het kadaster sectie H, nummer 583/P met een oppervlakte van twee are zesenveertig centiare (246 m2).

GEMEENTE RIJKEVORSEL - tweede afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, open met grond, gelegen Dorp 36 te 2310 Rijkevorsel, gekadastreerd volgens titel sectie E nummer 215/T met een oppervlakte van twee are twintig centiare (220 m2), thans gekend bij het kadaster sectie E nummer 215/T met een oppervlakte van twee are twintig centiare (220 m2).

Stad Turnhout - derde afdeling

In blok C van een gebouwencomplex te Turnhout derde afdeling aan de Steenweg op Gierle het ganse complex gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie O nummer 3721D/3 met een oppervlakte van twee hectare negentien are negenennegentig centiare (21999 m2).

De kavel op de eerste verdieping rechts, genummerd 1.2.2 begrijpende:

a) in privatieve en exclusieve eigendom: de kavel met een oppervlakte van drie are achtentachtig centiare in het groen aangeduid op het plan dat aan de akte werd gehecht verleden voor notaris Tom Coppens te Vorselaar, notaris Louis Dierckx te Turnhout en notaris Claire Boone te Turnhout, op drie februari tweeduizend en tien;

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: veertien eenheden in de gemeenschappelijke delen van blok C van het ganse complex.

STAD TURNHOUT - eerste afdeling

Een perceel bos, gelegen Achterste Heyzijde te 2300 Turnhout, gekadastreerd sectie B, nummer 406/A met een oppervlakte van een hectare negenenveertig are twintig centiare (14920 m2).

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Begijnenstraat 50 (ten kadaster gekend met huisnummer 48) te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie Q, nummer 3291E met een oppervlakte van drie are zesendertig centiare (336 m2), thans gekend bij het kadaster sectie Q, nummer 329/D met een oppervlakte van twee are tweeëntachtig centiare (282 m2).

Stad Turnhout - vierde afdeling

Een gebouwencomplex op met grond en aanhorigheden, gelegen Wieltjens te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie B nummers 406 en 407/AIdee1 en sectie P nummers 393, 3951A, 396/F en delen van nummers 3901F, 391, 392 en 3941E, groot samen vijf hectare vijfentachtig are drieënzeventig centiare, thans gekend bij het kadaster sectie P nummer 393, groot vijfendertig are tien centiare, nummer 395/A, groot éénenvijftig are tachtig centiare, nummer 3961F, groot één hectare vijftig are achtenzeventig centiare, nummer 390/H, groot zeven are veertig centiare, nummer 391/A, groot zestien are, nummer 392/A, groot éénentwintig are éénennegentig centiare, nummer 3941G, groot één hectare drieënvijftig are tweeënzeventig centiare.

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Oude Vaartstraat 12 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie Q nummer 261K met een oppervlakte van twee are twintig centiare (220 m2),

thans gekend bij het kadaster sectie Q nummer 26/S met een oppervlakte van achtentachtig centiare (88 m2).

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Oude Vaartstraat 14 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie Q, nummer 261R met een oppervlakte van een are eenentwintig centiare (121 m2), thans gekend bij het kadaster sectie Q, nummer 261T met een oppervlakte van een are zeven centiare (107 m2).

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen de Merodelei 120 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie P nummer 141/D/3 met een oppervlakte van twee are zeventig centiare (270 m2), thans gekend bij het kadaster sectie P nummer 141/D/3 met een oppervlakte van twee are zeventig centiare (270 m2),

Stad Turnhout - vierde afdeling

In een appartementsgebouw gestaan en legen de Merodelei 38 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie P nummer 108/W17, groot negen are vijfenvijftig centiare (955 m2), thans gekend bij het kadaster sectie P nummer 108/W17 met een oppervlakte van negen are vijfenvijftig centiare (955 m2).

De garage nummer 16 in de basisakte en welke omvat:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom; de eigenlijke garage met poort;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vierldriehonderdste in de grond en vier/vierenzestigsten in het garagegebouw.

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen de Merodelei 122 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie P nummer 141/E/3 met een oppervlakte van twee are zeventig centiare (270 m2), thans gekend bij het kadaster sectie P nummer 1411E/3 met een oppervlakte van twee are zeventig centiare (270 m2).

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grand, gelegen Korte Begijnenstraat 12 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie Q, nummer 1311E met een oppervlakte van drie are vijfenveertig centiare (345 m2), thans gekend bij het kadaster sectie Q, nummer 1311E met een oppervlakte van drie are vijfenveertig centiare (345 m2).

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een handelshuis niet aanhorigheden, op en met grond, gelegen Patersstraat 83 te 2300 Turnhout,

gekadastreerd volgens titel sectie Q nummer 118/C met een oppervlakte van drie are drie centiare (303 m2), thans gekend bij het kadaster sectie Q nummer 118/C met een oppervlakte van drie are drie centiare (303 m2).

Stad Turnhout - vierde afdeling



MOD 2.2

:

ln een appartementsgebouw op en met grond, gelegen Patersstraat 85 te 2300 Turnhout gekadastreerd volgens titel sectie Q nummer 15/D, groot tweeëntachtig centiare, nummer 115/E, groot vijfentachtig centiare, nummer 1141Rideel, groot bin benadering vier are negen centiare, nummer 71/P/deel, groot volgens meting twee are zevenenveertig centiare zestig decimilliare, nummer 110/Fideel, groot drie centiare tien vierkante decimeter, nummer 116/P/4, groot één are achtenveertig centiare, nummer 1161K/4, groot één are vijftien centiare, nummer 114102/C, groot twee are drieënnegentig centiare, thans gekend bij het kadaster sectie Q nummer 115/F met een oppervlakte van veertien are achtenvijftig centiare (14a 58ca).

KAVEL EEN;

- in privatieve en exclusieve eigendom:

a) Op het gelijkvloers zoals deze voorkomt op het bij deze aangehecht plan nummer twee (omkaderd in het geel), ter uitzondering van de inkomdeur en inkomruimte met gang traphal en lift naar de appartementen (hetwelk omkaderd is in het groen). Op het plan voormeld onder twee omvat deze kavel in exclusieve en privatieve eigendom: de toegang tot de winkel, grote winkel en/of diverse bureelruimten, sas en sanitaire ruimte, liftschacht en traphal.

b) op de eerste verdieping: traphal, en liftschacht, gang, sas, keuken, ontvangst en bureelruimten, sanitair heren, sanitair dames.

c) op de tweede verdieping: gelegen aan de achterzijde boven de winkel, bestaande uit berging, technische ruime lift, lichtschacht, traphal, sas, technisch lokaal verluchting en technisch lokaal verwarming.

d) kelderverdieping: deel van de kelderverdieping aangeduid in gele kleur gelegen links van de scheidingslijn aangeduid met twee pijltjes,

e) de inrit op het binnenplein.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tachtig/honderdste in de gemene delen, waaronder de grond.

KAVEL TWEE: aangeduid in blauwe kleur

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Op de eerste verdieping: appartement aangeduid op plan nummer twee (omlijnd in blauwe kleur) die via de trap en of lift aan de straatzijde kan worden bereikt en bestaande uit: inkomhal, vestiaire, toilet, wasplaats, berging, woonkamer, keuken, drie kamers, badkamer, terras en toilet.

In de kelder: berging appartement 1 aangeduid in een blauwe kleur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/honderdsten in de gemene delen, waaronder de grond.

KAVEL DRIE: aangeduid in oranje kleur

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Op de tweede verdieping: appartement aangeduid op plan nummer twee voormeld (omlijnd in oranje kleur) die via de trap en of lift aan de straatzijde kan worden bereikt en bestaande uit: inkomhal, vestiaire, toilet, wasplaats, berging, woonkamer, keuken, drie kamers, badkamer, terras en toilet.

In de kelder: berging appartement 2 aangeduid in een oranje kleur.

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien/honderdsten in de gemene delen, waaronder de grond.

Sta. Turnhout - vierde afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond, genaamd Palace, gelegen Renier Sniedersstraat 20/22 te 2300 Turnhout gekadastreerd volgens titel sectie Q nummer 466/M/3, groot acht are negenentwintig centiare, thans gekend bij het kadaster sectie sectie Q nummer 46611V113, groot acht are negenentwintig centiare.

1) Het appartement aangeduid als kavel 1 in de basisakte gelegen op de gelijkvloerse verdieping en omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom:

Een appartement thans bestemd tot praktijkruimte voor geneesheren, omvattende diverse lokalen, volgens plan genaamd sas-hall, receptie, wachtkamer, kleine berging, archiefruimte, sanitair, drie omkleedcellen, grote berging, gipslokaal, twee burelen, wascel, berging en achterinkom, w.c.:

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd dertig/duizendsten in de gemene delen van het complex waaronder de ganse grondoppervlakte.

2) De vijf autostaanplaatsen aangeduid als kavels 1, 2, 3, 4 en 5 met nummers P1, P2, P3, P4 en P5 gelegen achter het gebouw en omvattende per autostaanplaats:

- in privatieve en exclusieve eigendom: de eigenlijke autostaanplaats;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

AdOD 2.2

- in medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid: twee/duizendsten in de gemene delen van het complex waaronder de ganse grondoppervlakte.

STAD TURNHOUT - vierde afdeling

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Korte Begijnenstraat 22 te 2300 Turnhout, gekadastreerd volgens titel sectie Q nummer 40/H 42/F 421E, thans gekend bij het kadaster sectie Q nummer 421M met een oppervlakte van zevenendertig are negenentwintig centiare (3729 m2).

Gemeent- Vorselaar- Vorselaar

In een woning op en met grond gelegen Kerkstraat 12 te 2290 Vorselaar gekadastreerd volgens titel sectie G nummer 156/K met een oppervlakte van een are drie centiare (103 m2), thans gekend bij het kadaster sectie G nummer 156/K met een oppervlakte van een are drie centiare (103 m2).

éénlvierde deel in onverdeeldheid van de gemeenschappelijke koer voor de wooneenheden WH1, WH2, WH 3 en WH4 met een totale oppervlakte van honderd vierentachtig vierkante meters (184 m2),

In een woning komplex WH 3

Een winkel, met als adres Kerkstraat, 121E

A) PRIVATIEVE DELEN: op het gelijkvloers: winkel, bergruimte, W.C. en garage.

B) GEMENE DELEN: drielvijfde in de grond;

vijfhonderd/duizendsten in de gemene delen van het gebouw, zijnde de leidingen van de nutsvoorzieningen, de veriuchtingsruimten en het dak.

GEMEENTE LAAKDAL (VORST) - vierde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Smissestraat 5 (in werkelijkheid nummers 5, 5/1, 7, 7/1, 7/2)te 2430 Vorst (Laakdal), gekadastreerd volgens titel sectie A nummer 8151812 met een oppervlakte van vijftien are vijfenzestig centiare (1565 m2), thans gekend bij het kadaster sectie A nummer 815/02/5 met een oppervlakte van vijftien are vijfenzestig centiare (1565 m2); met een kadastraal inkomen van zesduizend en negentig euro (6090 t).

GEMEENTE VOSSELAAR - Vosselaar

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Konijnenbergpad 3 te 2350 Vosselaar, gekadastreerd volgens titel sectie C nummer 15/R/5 met een oppervlakte van een are tweeëntwintig centiare (122 m2), thans gekend bij het kadaster sectie C, nummer 15/R15 met een oppervlakte van een are tweeëntwintig centiare (122 m2).

GEMEE TE RAVELS - tweede afdelin.

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Weeldestraat 53 te 2380 Ravels, gekadastreerd volgens titel sectie A nummer 342/C 3401E 3401K met een oppervlakte van vijf are dertig centiare (530 m2), thans gekend bij het kadaster sectie A nummer 342/C 3401E 340/K met een oppervlakte van vijf are dertig centiare (530 m2).

Derde resolutie.

Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de Verkrijgende Vereniging.

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat het geheel van het vermogen van Kristelijk Sociaal Hulpfonds VZW, de Overdragende Vereniging dat in zijn geheel op Muta VZW, de Verkrijgende Vereniging in eigendom overgaat.

Derde agendapunt: Aanvaarding van de leden van de vereniging zonder winstoogmerk Kristelijk Sociaal Huipfonds en de herbenoeming van de leden van de raad van bestuur van Muto VZW

Met eenparigheid van stemmen aanvaardt de vergadering dat de leden van de Overdragende Vereniging overeenkomstig artikel 6 van de statuten door de Raad van Bestuur zullen worden benoemd ais lid van de Verkrijgende Vereniging en dat de leden van Muto VZW als volgt kunnen worden weergegeven:

- de heer BROOS Tom, 2220 Halfaar, Oude Liersebaan 70 C,

- de heer CHRISTIANEN Bert, 2580 Putte, Teintstraat 48;

- de heer CLEMENS Johan, 2820 Bonheiden, Pastorijstraat 9;

- de heer DE WACHTER Eddy, 2300 Turnhout, Klaveren 7;

h

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de heer DEPRINCE Leo, 2500 Lier, Mechelsesteenweg 258;

- de heer EMSENS Paul, 2300 Turnhout, Robsonplein 45;

- mevrouw FLEERAKKERS Roos, 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 55;

- mevrouw GILS Gita, 2300 Turnhout, Tielendijk 91;

- mevrouw GOOSSENS Maria, 2370 Arendonk, Wampenberg 101;

- de heer HELSEN Guido, 2230 Hersait, Neerstraat 20;

- mevrouw LAMMENS Kristel, 2800 Mechelen, Baron Empainlaan 105;

- de heer SLAETS Guido, 2830 Willebroek, Eikstraat 1;

- de heer STEEMANS Tonnie, 2300 Tumhout, Kapelweg 205;

- de heer VAN BALLAER Jan, 2460 Kasterlee, Breemakkers 32;

- de heer VAN DE VEN Jules, 2430 Laakdal, Veldstraat 57;

- mevrouw VAN HAEREN Joke, 2340 Beerse, Bergmolen 10;

- de heer VAN HOOF Stef, 2440 Geel, Berthoutsdreef 23;

- de heer VAN LOOY Rik, 2350 Vosselaar, Gierlebaan 29;

- de heer VANDEPERRE Hugo, 3140 Keerbergen, Bakestraat 93;

- de heer WAGENDORP Erik, 2500 Lier, Kardinaal Cardijnstraat 47.

Vervolgens besluit de vergadering eveneens met eenparigheid der stemmen om de huidige leden van de raad bestuur van de vereniging, te weten de heer Helsen Guido, de heer Vandeperre Hugo, de heer Slaets Guido, de heer Clemens Johan, de heer Emsens Paulus, de heer Steeman Tony en de heer Van Ballaer Jan, te herbenoemen en dit voor een periode van zes (6) jaar vanaf heden.

Vierde agendapunt: Machtigingen voor de formaliteiten betreffende het rechtspersonenregister en de B.T.W.

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de leden van de raad van bestuur, die afzonderlijk mogen optreden, aan wie de macht gegeven wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde alle handelingen te stelten omtrent de punten van de agenda waaronder onder meer het doen van wijzigingen aan de inschrijving van de vereniging in het rechtspersonenregister en bij bevoegde diensten van de B.T.W. uit hoofde van onderhavige akte.

Tevens worden zij elk individueel en met recht van indeplaatstelling gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de transactie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de Verkrijgende Vereniging betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de Overdragende Vereniging op hun boekhoudkundige waarde op 31 december 2012 in de boekhouding van de Verkrijgende Vereniging.

Bij deze transactie zijn de hiervoor genoemde personen eveneens gemachtigd om:

de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

de Overdragende Vereniging indeplaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van de inbreng om niet van algemeenheid;

- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzonder en welbepaalde opdrachten, een bepaald

deel van hun bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering geeft verder aan de instrumenterende notaris de volmacht om de akte van vaststelling van de inbreng om niet van de algemeenheid neer te leggen op de griffie van koophandel en te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

Vi fde agendapunt: Bewaring van de boeken

Onder voorbehoud van het zevende agendapunt, zullen de boeken en de maatschappelijke documenten van de Overdragende Vereniging gedurende tenminste tien jaar bewaard worden op de zetel van Muto VZW, thans Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen.

Zesde agendapunt: Opschortende voorwaarde

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het Voorstel tot Fusie door KSH VZW, de Overdragende Vereniging.

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoordineerde statuten

-ledenlijst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

V0pr., .

behouden aan hef Belgisch Staatsb lad

'4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbic'

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1.8 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEGCHELEN

Benaming

(voluit) : MUTO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN

Ondernemingsnr : 410318809

Voorwerp akte ; Benoeming Raad van Bestuur

I III i N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing van de Algemene Vergadering op 7 mei 2012:

De Algemene Vergadering benoemt Paul Emsens als bestuurder.

Adres: Robsonplein 45, 2300 Turnhout, Geboren te Turnhout op 24-06-1949,

Tonnie Steeman Guido Hefsen

secretaris voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,NEERGELEGD

1,. 8 -06- 2013

" -Griffie_

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Benaming

(voluit) : MUTO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN Ondernemingsnr : 410318809

Voorwerp akte : Ontslag Raad van Bestuur

*130993

Beslissing van de Algemene Vergadering op 6 mei 2013:

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Luc Vermost ais bestuurder per 31-12-2012.

Tonnie Steeman Guido Helsen

secretaris voorzitter

Voor-behoude

aan hel

eelglscl Staatsbic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013
ÿþMOD 2.2

1,r4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







V NEERGELEGD

bel-

a2

Be

Sta;



1111111 1 2 -06- 2013

*130 9922<

GKQNK van QPHANe~;~ CHi~LEN









Ondernemingsnummer: 041031 8809

Benaming :

(voluit) : MUTO

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Antwerpsesteenweg 261 2800 Mechelen

Onderwerp akte : voorstel tot fusie

Er blijkt uit een akte verledenvoor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen op elf juni tweeduizend dertien, dat er is gehouden de vergadering van de raad van bestuur van vereniging zonder winstoogmerk MUTO, met zetel te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 261.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0410.318.809 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 410.318.809.

Opgericht bij onderhandse akte op acht april negentienhonderd achtenzestig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig mei negentienhonderd achtenzestig onder nummer 2999,

De voorzitter zet de agenda uiteen van de huidige vergadering:

1, Voorstel van fusie tussen vzw Muto en vzw KSH  vaststelling fusievoorstel in notariële akte. Na de uiteenzetting van die feiten welke door de vergadering als juist erkend werden, gaat de vergadering over tot de bespreking van het agendapunt:

Enig agendapunt

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris het fusievoorstel tussen de vereniging zonder winstoogmerk MUTO (de "Verkrijgende Vereniging") en de vereniging zonder winstoogmerk KRISTELIJK SOCIAAL HULPFONDS (de "Overdragende Vereniging") authentiek vast te leggen als volgt:

L BESCHRIJVING VAN DE OPERATIE VAN DE FUSIE

De raden van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk MUTO (hierna genoemd "Muta" of de "Verkrijgende Vereniging") en de vereniging zonder winstoogmerk KRISTELIJK SOCIAAL HULPFONDS (hierna genoemd "KSH' of de "Overdragende Vereniging") overwegen om beiden over te gaan tot een fusie door overneming overeenkomstig de bepalingen van artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende verenigingen zonder winstoogmerk de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (hierna genoemd de "VZWwet") juncto artikel 670 van het Wetboek van de Vennootschappen (hierna de "Fusieverrichting").

Overeenkomstig artikel 58 van de VZW-wet zijn artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en de artikelen waarnaar het verwijst op overeenkomstige wijze van toepassing op de inbreng om niet van een algemeenheid of een bedrijfstak, door een vereniging zonder winstoogmerk, een stichting van openbaar nut, een private stichting, een internationale vereniging zonder winstoogmerk of een van de instellingen of verenigingen ais bedoeld in artikel 61, tweede lid van de VZW-wet, ten voordele van een vereniging die tot een van voormelde categorieën behoort. Dit artikel werd ingevoerd door de Wet van 30 december 2009 houdende diverse bepalingen betreffende justitie (BS, 15 januari 2010).

Overeenkomstig artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen zal de voorgestelde Fusieverrichting onderworpen worden aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, in casu zal KSH via een inbreng om niet van een algemeenheid haar volledige vermogen overdragen aan Muto. De wet omschrijft een inbreng om niet van een algemeenheid als: "een rechtshandeling waarbij het hele vermogen, zowel activa als passiva, zonder ontbinding van de inbrengende vereniging of stichting [in casu KSHJ, wordt overgedragen aan een of meer bestaande of nieuwe verenigingen fin casu Mutoj" In huidig voorstel dient elke verwijzing naar "fusie" of "fusieverrichting" dan ook in deze zin te worden begrepen, m.n, de inbreng om niet van algemeenheid.

De overdracht van het vermogen van KSH naar Muto ingevolge voormelde artikelen impliceert niet automatisch dat KSH niet langer zal bestaan. In principe blijft KSH na de overdracht rechtsgeldig bestaan (weliswaar zonder vermogen), waarna de procedure tot ontbinding en invereffeningstelling van KSH zal worden opgestart en deze vereniging na afsluiting van de vereffeningsprocedure zal ophouden te bestaan. De overdracht van het vermogen betekent ook niet automatisch dat het lidmaatschap automatisch het vermogen volgt. ln principe blijven de leden van KSH lid van KSH en worden zij geen lid van Muto, waarbij een regeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

zal worden uitgewerkt met betrekking tot de leden van KSH die lid zullen worden van Muto. Een zelfde regeling zal worden uitgewerkt voor de bestuurders.

Onderhavig fusievoorstel (hierna genoemd "Voorstel tot Fusie"), opgemaakt in authentieke vorm, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van Muto en KSH, voor notaris Adrienne Spaepen, notaris te Mechelen, en zal minstens zes (6) weken vóór de algemene vergaderingen van Muto en KSH tot goedkeuring van het Voorstel tot Fusie neergelegd worden ter griffie van de Rechtbanken van Koophandel te Mechelen en te Tumhout, overeenkomstig artikel 760 §3 van het Wetboek van Vennootschappen.

I1. BEPALINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 760 §1 VAN HET WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

1. De Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren verenigingen (cf. artikel 760, §2, 1°

W.Venn.)

a) Rechtsvorm, naam en zetel :

De aan de voorgestelde Fusieverrichting deelnemende verenigingen zijn:

" De vereniging zonder winstoogmerk naar Belgisch recht "MUTO", met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 261, 2800 Mechelen. Muto is ingeschreven bij het rechtspersonenregister onder het nummer 0410.318.809.

" De vereniging zonder winstoogmerk naar Belgisch recht "KRISTELIJK SOCIAAL HULPFONDS", met maatschappelijke zetel te Korte Begijnenstraat 22, 2300 Turnhout. KSH is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0410.025.235.

b) Maatschappelijk doel :

Het maatschappelijk doel van de aan de voorgestelde Fusieverrichting deelnemende verenigingen luidt ais

volgt:

" Volgens artikel 4 van haar statuten luidt het doel of de doelstellingen van de vereniging zonder winstoogmerk naar Belgisch recht "MUTO" als volgt: "De vereniging heeft tot doel: het nemen, bevorderen en steunen van alle initiatieven, het verwerven, stichten, beheren en uitrusten van alle instellingen of diensten van medische of sociale aard, die het behoud of de bevordering van de gezondheid en sociale welstand beogen. De vereniging mag alle initiatieven nemen, alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen, kortom alle rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben en/of dit doel kunnen bevorderen."

" Volgens artikel 4 van haar statuten luidt het doel of de doelstellingen van de vereniging zonder winstoogmerk naar Belgisch recht "KRISTELIJK SOCIAAL HULPFONDS" als volgt: "De vzw heeft als doel het nemen, bevorderen en steunen van aile initiatieven in het kader van gezondheid en welzijn. Dit betekent onder meer dat de vzw." roerende en onroerende goederen ter beschikking kan stellen van de Christelijke Mutualiteit regio Mechelen-Turnhout; samen kan werken, leningen kan toestaan of tussenkomsten kan verlenen aan medico-sociale instellingen waarmede de Christelijke Mutualiteit regio Mechelen-Turnhout een samenwerkingsverband heeft; samen kan werken, leningen kan toestaan of tussenkomsten kan verlenen aan aanverwante sociale organisaties die betrokken zijn bij de organisatie, de verdediging en de verspreiding van de principes en/of toepassing van de stelsels van sociale zekerheid en/of betrokken zijn bij systemen van onderlinge solidariteit en sociale dienstverlening."

2. de datum vanaf welke de verrichtingen van de Overdragende Vereniging die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkriigende Vereniging (artikel 760, 3° W.Venn.)

De handelingen van de Overdragende Vereniging zullen ingevolge de vooropgestelde Fusieverrichting vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vereniging vanaf 1 januari 2013 om 00u00.

3. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de Ieden van de bestuursorganen van de te fuseren verenigingen (artikel 760, 4° w. venn.)

Er worden in het kader van huidige Fusieverrichting geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Overdragende Vereniging en de Verkrijgende Vereniging.

4. Bevestiging van de strikte naleving van de relevante bepalingen van het wetboek van vennootschappen_(artikei 770, 2e lid W.Venn.)

Voor de goede orde wordt bevestigd dat de huidige Fusieverrichting (i.e. de inbreng om niet van een algemeenheid door KSH ten voordele van Muto) zal gebeuren volgens de bepalingen van het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ivIDD 2.2

Vennootschappen. Deze bepalingen zullen nauwgezet worden nageleefd door de Overdragende Vereniging en de Verkrijgende Vereniging.

De overdracht van een algemeenheid volgens de wettelijke procedure van het Wetboek van Vennootschappen brengt met zich mee dat het geheel, niet alle daaraan verbonden activa, passiva, rechten, plichten, erkenningen, ... worden overgedragen. Dit impliceert dat alle componenten uit het vermogen automatisch mee overgaan, waardoor de continuïteit van de bestaande rechten, verplichtingen, erkenningen, ... is verzekerd (uitzondering cf. infra 111.5, 111.6, 111.7).

De inbreng om niet zal tegenwerpelijk zijn aan derden vanaf het ogenblik van de bekendmaking van de inbreng in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad.

III. BIJKOMENDE BEPALINGEN:

t. Aanvaarding van aile leden van de Overdragende Vereniging door de Verkrijgende Vereniging

De overdracht van het vermogen van KSH aan Muto betekent, zoals eerder gestipuleerd, niet automatisch dat het lidmaatschap van de leden van KSH automatisch het vermogen volgt. ln principe blijven de leden van KSH lid van KSH, waarbij een regeling dient te worden uitgewerkt met betrekking tot de leden van KSH die lid zullen worden van Muto.

Artikel 5 van de statuten van Muto bepaalt hieromtrent het volgende: Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste zes bedragen. Alleen stemgerechtigde leden en leden met raadgevende stem van de Raad van Bestuur `Christelijke Mutualiteit van het arrondissement Mechelen" kunnen als lid aanvaard worden."

In het kader van huidige verrichting wordt voorgesteld dat aile huidige leden van KSH het vermogen zullen volgen en tevens lid zullen worden van Muto.

Om deze overgang van de leden te realiseren, zal de algemene vergadering van de Verkrijgende Vereniging voorafgaandelijk overgaan tot wijziging van haar statuten om dit mogelijk te maken.

Niettegenstaande artikel 6 van de statuten van de Verkrijgende Vereniging zal de algemene vergadering van de Verkrijgende Verenging op datum van de goedkeuring van de Fusieverrichting aile leden van de Overdragende Vereniging als haar eigen leden aanvaarden met volheid van het lidmaatschap en met inbegrip van stemrecht in de algemene vergadering conform haar statuten.

De aanvaarding van de leden van de Overdragende Vereniging zal overeenkomstig artikel 6 van de statuten van de Verkrijgende Vereniging eveneens warden bekrachtigd door de eerstvolgende Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vereniging.

De Raad van Bestuur van de Verkrijgende Vereniging zal vervolgens overeenkomstig artikel 10 van de VZW-wet de nieuw toegetreden leden opnemen in het register der leden dat wordt bijgehouden op de zetel van de Verkrijgende Vereniging.

2. Samenstelling van het Bestuursorgaan van de Verkriigende Vereniging

Overeenkomstig artikel 16 van haar statuten wordt voorgesteld dat de Algemene Vergadering van de Verkrijgende Vereniging op datum van de goedkeuring van de Fusieverrichting aansluitend een formele stemming zal houden omtrent de nieuwe samenstelling van de raad van bestuur van de Verkrijgende Vereniging.

3. Ontbinding en vereffening van de Overdragende Verenipinq

Er wordt voorgesteld dat de algemene vergadering van de Overdragende Vereniging onmiddellijk na de aanvaarding van het Voorstel tot Fusie zal beraadslagen en besluiten over haar ontbinding en in vereffeningstelling.

Er wordt voorgesteld om het besluit tot ontbinding en vereffening en het besluit tot afsluiting van de vereffening in één operatie te realiseren, gelet op het feit dat de Overdragende Vereniging op het ogenblik van het ontbindingsbesluit geen vermogen meer zal hebben.

5. Bepalingen omtrent de overdracht van onroerend goed

De Overdragende Vereniging bezit op datum van huidig Voorstel tot Fusie onroerende goederen  of heeft zakelijke rechten op onroerende goederen  die gekend zijn bij het kadaster, zoals toegelicht in bijgevoegde "Bijlage 1  Overzicht Onroerende Goederen".

ln overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen dient dit Voorstel tot Fusie beschouwd te worden als een overeenkomst betreffende een overdracht van grond. De Overdragende Vereniging en de Verkrijgende Vereniging zullen dan ook de verplichtingen opgelegd door het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming naleven.

Op datum van ondertekening van dit Voorstel tot Fusie werden de vereiste bodemattesten nog niet bekomen vanwege OVAM, hoewel deze reeds werden aangevraagd. De inhoud van deze bodemattesten zal bij ontvangst vanwege OVAM zo spoedig mogelijk aan de Verkrijgende Vereniging worden meegedeeld en tevens in de notariële akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering m.b.t. de goedkeuring van het Voorstel tot Fusie worden overgenomen.

Voor zover als nodig zal de Verkrijgende Vereniging in de notariële akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering m.b.t. de goedkeuring van het Voorstel tot Fusie, verzaken aan de nietigheidsvordering die haar als "verwerver" van het onroerend goed wordt geboden ex art. 116 §1, 2° en §2, 2° van het hogervermelde Decreet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

De overdracht van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zal pas tegenstelbaar zijn op het ogenblik dat de notariële akte tot overdracht is ingeschreven op het hypotheekkantoor.

6. Bepalingen omtrent de overdracht van vergunningen

De overdracht van vergunningen zal pas tegenstelbaar zijn indien de Verkrijgende Vereniging voldoet aan de vergunningsvoorwaarden. Beide betrokken verenigingen zullen in nauw overleg samenwerken om alle vereiste vergunningen, indien van toepassing, te laten overgaan naar de Verkrijgende Vereniging,

7. Bepalingen omtrent eventuele hangende gerechteliike procedures

Indien er gerechtelijke procedures hangende zouden zijn in hoofde van de Overdragende Vereniging, zal de Verkrijgende Vereniging deze gerechtelijke procedures slechts kunnen overnemen en verder zetten indien men over gaat tot een gedinghervatting in de zin van artikel 815 e.v. van het Gerechtelijk Wetboek.

IV. AANVULLENDE VERMELDINGEN

1. Buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren verenigingen:

Overeenkomstig artikel 760, §3 van het Wetboek van Vennootschappen zal het huidige Voorstel tot Fusie ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van de Verkrijgende Vereniging en de Overdragende Vereniging, gehouden voor notaris Adrienne Spaepen, notaris te Mechelen, met dien verstande dat het door de respectieve raden van bestuur goedgekeurde Voorstel tot Fusie eveneens minstens 6 (zes) weken vóór deze algemene vergaderingen zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel (enerzijds te Mechelen voor Muto, anderzijds te Tumhout voor KSH).

De beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen in verband met de inbreng om niet van de algemeenheid, moet warden vastgesteld door middel van een authentieke akte, De notaris zal de akte tot vaststelling vervolgens neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, alwaar de akte tot vaststelling zal worden toegevoegd in het externe dossier van de betrokken vereniging. De nodige stappen zullen worden ondernomen om over te gaan tot publicatie van de akte tot vaststelling in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

2. Streefdatum tot goedkeuring van de Fusieverrichting:

De streefdatum voor de goedkeuring van het Voorstel tot Fusie door de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken verenigingen is uiterlijk 31 juli 2013. De betrokken verenigingen stellen evenwel alles in het werk om deze termijn te vervroegen en zullen er zorg voor dragen dat elk lid van de betrokken verenigingen minstens één (1) maand voor de respectievelijke algemene vergaderingen een exemplaar van dit Voorstel tot Fusie (samen met de overige wettelijk voorziene documenten) zullen ontvangen.

3. Wijziging van de statuten van de Verkrijgende Vereniging:

De statuten van de Verkrijgende Vereniging zullen waar nodig gewijzigd worden om ze aan te passen aan de actuele noden en de doorgevoerde Fusieverrichting.

Teneinde de voorgenomen verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal het ondergetekende bestuursorgaan aan haar aandeelhouders en aan de andere vereniging aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

4. Geen "Animus Donand?'

Ten overvloede wordt opgemerkt dat huidig Voorstel tot Fusie handelt over een "inbreng om nier. Het gaat derhalve om overdrachten zonder dat er sprake is van een "animus donancit . Dat impliceert dat er voor deze overdracht geen machtiging van de minister van Justitie vereist is. Een machtiging is volgens de VZW-wet enkel vereist voor giften onder levenden of bij testament waarvan de waarde meer bedraagt dan 100.000 EUR, voor zover het geen handgift betreft.

5. Schuldeisersbescherminq

In het kader van huidige Fusieverrichting werd door de wetgever een procedure uitgewerkt tot bescherming van de rechten van de schuldeisers. De betrokken verenigingen zullen deze procedure ten volle naleven om de rechten van eventuele schuldeisers niet in het gedrang te brengen.

6. Confidentialiteit:

De tussen de te fuseren verenigingen in het kader van dit Voorstel tot Fusie uitgewisselde gegevens zijn strikt vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. Deze bepaling blijft haar werking behouden, onafhankelijk van de uitkomst van de beraadslaging en besluitvorming van de buitengewone algemene vergaderingen van Muto en KSH.

7. Verklaring Pro Fisco

De Verkrijgende Vereniging verzoekt om de toepassing van artikel 140,3° van het Vlaamse Wetboek van de Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, dat voorziet in een vast recht van 100 EUR voor de huidige Fusieverrichting.

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

De Verkrijgende Vereniging verzoekt de inbreng om niet van een algemeenheid te laten gebeuren onder" toepassing van artikel 11 W. btw en artikel 18, §3 W. btw.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

$

Voar-

berouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/02/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 -02- 2012

GRIFFE REÇUT ANK van KQOPHANDEL4g~CHELEN

IN IIIIIIII~IIIINRIINI

*iaoa~oai*

be a

B~

Ste

i

Benaming

(voluit) : MUTO

Rechtsvorm : VZW

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN

Ondernemingsnr : 410318809

Voorwerp akte : Wijziging statuten en benoeming Raad van Bestuur

Beslissingen van de Algemene Vergadering op 5 december 2011;

De Algemene vergadering gaat unaniem akkoord met de wijziging van de benaming

`Christelijke Mutualiteit van het arrondissement Mechelen' in `Christelijke Mutualiteit regio Mechelen-

Turnhout' in art. 5 en 7 van de statuten.

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van:

Tom Broos

Bert Christianen

Dirk Debroey

Greta De Keersmaeker

Leon Vereist

De Algemene Vergadering benoemt als bestuurders van de vzw Muto ter voleindiging van de lopende

mandaten tot 2016;

Guido Helsen

Tonnie Steeman

Jan Van Ballaer

De Algemene Vergadering bevestigt het mandaat van bestuurder van de vzw Muto van:

Johan Clemens

Guido Slaets

Hugo Vandeperre

Luc Vermost

De Raad van Bestuur bestaat aldus uit volgende leden:

1.Helsen Guido, voorzitter, gepensioneerd, Neerstraat 20 te 2230 Herselt, 490311 267 65

2.Slaets Guido, bestuurder, bediende, Eikstraat 1 te 2830 Wllebroek, 681 225 337 37

3.Clemens Johan, bestuurder, bediende, Pastorijstraat 9 te 2820 Bonheiden, 550718 207 69

4.Vandeperre Hugo, schatbewaarder directeur financiën, Bakestraat 93 te 3140 Keerbergen, 560507 055 73

5.Steeman Tonnie, secretaris, algemeen directeur, Kapeiweg 205 te 2300 Turnhout, 590327 031 31

6.Vermost Luc, bestuurder, algemeen directeur, Hoge Weg 165 te 2800 Mechelen, 471018 019 13

7.Van Ballaer Jan, bestuurder, adjunct directeur kwaliteitszorg, Breemakkers 32 te 2460 Kasterlee, 561203

227 70

De gezamenlijke handtekening van twee bestuurders volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Financiële volmachten bankverrichtingen:

Steeman Tonnie, algemeen directeur, Kapelweg 205 te 2300 Turnhout, 590327 031 31 Vermost Luc, algemeen directeur,Hoge Weg 165 te 2800 Mechelen, 471018 01913 Vandeperre Hugo, directeur financiën, Bakestraat 93 te 3140 Keerbergen, 560507 055 73 Helsen Willy, directeur dienstverlening, Handelsstraat 51 te 2400 Mol, 601115 119 89

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

e . à

* ti Voor-' behoudeí'

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Voet Stefaan,directeur Zorg, Zandstraat 6 te 2323 Wortel, 750925 087 25

Jansen James, directeur Communicatie en Beweging, Korte Albertstraat 11 te 2300 Turnhout, 69052402164

Claes Jozef, directeur Hr en Organisatieontwikkeling, Lindestraat 100 te 2800 Mechelen, 620227 48719

Verhaegen Alain, coördinator boekhouding, Baeske Broeckstraat 45 te 2221 Booischot, 690614043 58 De gezamenlijke handtekening van twee volmachtdragers volstaat voor de financiële verrichtingen.

Luc Vermost Johan Clemens

secretaris voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUTO

Adresse
Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 261, 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande