MVB ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MVB ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.777.695

Publication

17/12/2014
ÿþI ~.. mod11.1

X

f l~\ =- u i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_4 na neerlegging ter griffie van de akte

Q. `

9ON17

bsEtf:111 1111 g g

---~ F'-

EU ~ BELGE van koophandel

Antweroen

12- 2014 2 8 NOV. 2014

S7AATSBLf' afdgipa*ivierpen

10-

GiscH

Ondernemingsnr : 0 5 0 5 0 7 7 7 6 9 5

Benaming (voluit) : MVB Architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

"

Zetel ; Ruytenburgstraat

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER, notaris ter standplaats Antwerpen (Wilrijk), op 24, november 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MVB Architecten", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank' van koophandel te Antwerpen vóór registratie:

"

1, rechtsvorm en naam : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MVB ARCHITECTEN".

2. Zetel : (2600) Berchem, Ruytenburgstraat 66

3. Oprichter: De heer VAN BORTEL Marcus Maria Jozef Agnes, architect, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Ruytenburgstraat 64.

4. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is ten belope van twee/derde volgestort. "

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6. boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van onderhavige akte op griffie van de Rechtbank', van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

7. Reserves  winst  vereffening "

" - Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft, bereikt, Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur. - Het saldo (netto-provenu) van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

8, Bestuur :

" 8,1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ar

mod 11.1

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die

door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op

één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap,

beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

8.2. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

Voornoemde heer VAN BORTEL Marcus, voornoemd.

Duur. zijn opdracht wordt toegekend voor onbepaalde duur;

Bezoldiging: geen, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

9. Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

10. Jaarvergadering: Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur worden gehouden.

11. Bijzondere Volmacht: Zelfde vergadering geeft volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire vennootschap "Fintech Accountants en Belastingconsulenten", te (3500) Hasselt, Trekschurenstraat 118, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket;

neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben om het te bewaren in het vennootschapsdossier. Voormeld attest werd afgeleverd door Bank J, Van Breda & C°, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400 E) op een bijzondere rekening.

Notaris Dirk COUTURIER.

Tesamen hierbij neergelegd :

- afschrift.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0074-012

Coordonnées
MVB ARCHITECTEN

Adresse
RUYTENBURGSTRAAT 66 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande