PHILCO

Société en commandite simple


Dénomination : PHILCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.900.180

Publication

17/01/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iº%

V, beh,

aai

Bel Staa

--1

GELEGD

II(R!!!!111u~R11uu1

0 8 JAN. 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KQOPHAUFUte MECHELEN

Ondernemingsnr : 5 -3 , 900 , /dso

Benaming

(voluit) : Philco

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 191 bus 4 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 16 december 2013 blijkt tussen de ondergetekenden:

1.Philippe Verlinden, geboren te Mortsel, wonende te 2500 Lierj, Mechelsesteenweg 191 bus 4, houder van

een Belgische identiteitskaart met nummer 591-3118550-05;

en

2.Christophe Verlinden, geboren te Mortsel, wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 8/7, houder van een

Belgische identiteitskaart met nummer 591-3348851-28;

is als volgt overeen gekomen:

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap (in het kort "Comm.V") en heeft als benaming PHILCO.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2500 Lier, Mechelsesteenweg 191 bus 4.

Het bestuursorgaan kan de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving ter zake zonder dat daarvoor een statutenwijziging of een beslissing van de algemene vergadering is vereist.

Het bestuursorgaan draagt zorg voor de bekendmaking van elke verandering van de zetel van de vennootschap door neerlegging van een afschrift van het besluit in het vennootschapsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel en door de publicatie van een uittreksel daarvan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft ais doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondememingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie,

Bttagtn bij'lietBélgischS'fá tsbrád = i'i70r/21114 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

handel of diensten, Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen,

-De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden. -Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van roerende goederen;

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan,

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

-Het vervaardigen en plaatsen van metalen constructies.

-Het vervaardigen van halffabricaten van kunststof.

-Het plaatsen van plastiekwerk, plastieken luifels en plastieken schrijnwerk.

- De kleinhandel in tweedehandse auto's en tweedehandse auto-onderdelen.

-DE groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in , de import en export van, het huren en verhuren van, het leasen, het in timesharing of fractional ownership geven of nemen, de charter- en huurkoop, de exploitatie, het herstel en het onderhoud van schepen, boten yachts, pleziervaartuigen, vliegtuigen en andere vaartuigen , individueel of in vloten

-Alle verrichtingen van een zeevaartagentschap, omvattende onder meer maar niet uitsluitend de scheepsmakelaardij, de toelevering aan de scheepvaart in het algemeen en de scheepsbevoorrading, het organiseren van cruises, reizen, evenementen en feesten per en anderszins

-De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, het huren en verhuren van toebehoren en onderdelen voor boten en schepen, boord- en bunkerproviand.

-De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, het huren en verhuren van artikelen, materialen, uitrusting en kledingstukken en toebehoren voor watersporten, inclusief zeil-, surf- en duikgerief.

-De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alle voedingswaren en dranken.

-Alle cateringservices, traiteurdiensten en aanverwante activiteiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00),

vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De beherende vennoot, Philippe Verlinden voornoemd], tekent in voor 99 aandelen. De stille vennoot, Christophe Verlinden voornoemd, wordt eigenaar van 1 aandeel.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de oprichters bedraagt in totaal zeventienduizend

vijfhonderdvijftig euro (¬ 17.550,00), hetzij:

- zeventienduizend driehonderdvierenzeventig euro en vijftig cent (¬ 17.374,50) nog te volstorten door

Philippe Verlinden;

- honderdvijfenzeventig euro en vijftig cent (¬ 175,50) nog te volstorten door Christophe Verlanden.

Volstorting kapitaal

De nog in geld uitte voeren stortingen van de op de inschrijvingsdag niet volledig volgestorte aandelen,

moeten alle te samen plaats vinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuur zal bepalen.

Elke storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Beherende en stille vennoten

De vennootschap is bij haar oprichting aangegaan tussen, enerzijds, de hierna genoemde hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot, die tevens de enige niet statutaire zaakvoerder is, en, anderzijds, de hierna genoemde stille vennoot, met name:

- de heer Philippe Verlinden, die hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot is;

- de heer Christophe Verlinden, die stille vennoot is.

De beherende vennoot staat hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Een beherende vennoot kan niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur stelt, zelfs niet krachtens volmacht. Een stille vennoot mag zich niet mengen in de zaken van de vennoot-'schap; hij heeft wel het recht om op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften van de vennootschap en om controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot of de schuldeisers van een vennoot, daaronder mede begrepen minderjarigen en onbekwamen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap kunnen eisen, noch kunnen verzoeken om een inventaris ervan op te stellen, noch de verdeling of de liquidatie ervan kunnen vorderen, noch zich op enige wijze kunnen mengen in het bestuur van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overdracht en overgang van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van alle bestaande vennoten,

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen alle vennoten die geïnteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen in gemeen overleg een andere verhouding wordt overeengekomen. Deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 8 van deze statuten.

De overdracht of overgang geschiedt in elk geval bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Elke overdracht of overgang van aandelen, toebehorend aan een beherende vennoot, die ertoe leidt dat de betrokken beherende vennoot zijn hoedanigheid als beherende vennoot verliest, dient bovendien te worden bekendgemaakt via een publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Eenzelfde bekendmaking dient eveneens te gebeuren telkens wanneer een nieuwe beherende vennoot tot de vennootschap toetreedt hetzij ingevolge verwerving van aandelen hetzij, wanneer hij reeds aandelen bezit en stille vennoot is, ingevolge de aanvaarding van de hoedanigheid als beherende vennoot.

Waarde van aandelen

De ovemameprijs van een aandeel, wanneer vennoten daartoe gedwongen of gerechtigd zijn

overeenkomstig de bepalingen van artikel 7 van de statuten, wordt vrij bepaald in onderling akkoord tussen de partijen.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de ovemameprijs worden vastgesteld door een deskundige, die wordt aangewezen in gemeen overleg door de partijen zelf of, bij gebreke aan overeenstemming, door de voorzitter van de Rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap alsdan gevestigd is. Die deskundige zal bij de waardebepaling in elk geval dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die alsdan tot het patrimonium van de vennootschap behoren alsmede met de eventuele fiscaliteit die deze zouden ondergaan bij realisatie. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop moet in ieder geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

Ondeelbaarheid van aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de

uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de

vennootschap ais vertegenwoosdiges van het aandeel is eastigewezen,

Opsplitsing van aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in alle gevallen en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

De vruchtgebruiker zal zijn rechten steeds ter goeder trouw moeten uitoefenen, rekening houdend met de belangen van de blote eigenaar en met de verplichting die te vrijwaren,

Bij terugbetaling van het kapitaal ingeval van reële kapitaalvermindering of ingeval van vereffening van de vennootschap zullen de uitgekeerde bedragen, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toekomen aan de blote eigenaar, op last de uitgekeerde bedragen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaar en de vruchtgebruiker gezamenlijk zal worden geopend, waarbij het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker verder zal worden uitgeoefend op die geplaatste bedragen op basis van zaakvervanging. Indien de terugbetaling van het kapitaal gebeurt in natura, dan zullen de betreffende activa desgevallend eveneens bij wijze van zaakvervanging, enerzijds, wat betreft het vruchtgebruik toekomen aan de vruchtgebruiker en, anderzijds, wat betreft het blote

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

eigendomsrecht toekomen aan de blote eigenaar; behoudens andersluidende afspraken alsdan gemaakt tussen de vruchtgebruiker en blote eigenaar, zullen de bepalingen van de artikelen 578 tot 624 van het Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn,

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden met de termen "vennoot" en "vennoten" in deze statuten, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, steeds de vruchtgebruiker(s) bedoeld. Een vruchtgebruiker kan zowel een beherende vennoot als een stille vennoot zijn.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, hetzij beherende vennoten hetzij derden mits die laatsten geen stille vennoten zijn.

Bij de oprichting van de vennootschap is de beherende vennoot aangesteld ais niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, met name. de heer Philippe Verlinden, voornoemd. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, ln voorkomend geval kan de bezoldiging zowel uit een vergoeding in geld als een vergoeding in natura bestaan.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft de meest uitgebreide machten om het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar te nemen. Zij hebben, ieder afzonderlijk, de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor, krachtens de wet of deze statuten, alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

ledere zaakvoerder afzonderlijk kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen op voorwaarde dat die laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshinde-lingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden door één of meer commissaris-sen in zoverre zulks

wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering daartoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar sluit het bestuursorgaan de boeken en bescheiden van de vennootschap af en maakt hij de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake en voor zover door de wet vereist.

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat.

De winst wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onder de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen nooit hun inbreng in het kapitaal mag overtreffen.

Algemene vergaderingen

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft ieder jaar plaats de 4 de dinsdag van maart om 20.00u indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

ledere vennoot kan steeds een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen hetzij per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn, hetzij tegen ontvangst afgetekende brief, tenzij de vennoten individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, De oproepingsbrief moet datum, uur, plaats en agenda van de vergadering vermelden alsmede een kopie van alle relevante documentatie die redelijkerwijs nodig is om over de punten op de agenda te kunnen beraadslagen en beslissen, bevatten.

Elke vennoot die een algemene vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit vóór of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, zo er meerdere zijn, de oudste van hen of, bij afwezigheid van iedere zaakvoerder, door de oudste aanwezige vennoot.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen mits alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid van de stille vennoten.

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen van alle beherende vennoten, ongeacht hun aandelenbezit, en met gewone meerderheid van stemmen verbonden aan de aandelen die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, onverminderd de toepassing van eventuele andersluidende statutaire bepalingen elders in deze statuten.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

Ontbinding  vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel

van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen,

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan wordt de statutaire zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd; hij zal evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat zijn mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen dat vereist is.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

"

"

` diverse bepalingen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepalingen van artikel 79 van de vennootschappenwet.

woonstkeuze

ledere vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonst in de zetel van de vennootschap, waar hem geldig alle mededelingen en betekeningen betreffende de vennootschap kunnen worden gedaan. Een kopij van genoemde

mededelingen en betekeningen zal tevens aan zijn laatst aan de vennootschap medegedeeld adres worden toegezonden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt tot en met 30 september 2014.

2.De eerste jaarvergadering vindt aldus plaats in maart 2015.

3.1n navolging van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden de handelingen gesteld door de oprichters vanaf de datum van 1 oktober 2013 overgenomen door de vennootschap, indien dit zou blijken uit de wil van de oprichters en de vennoten. Deze wil zal automatisch aanwezig zijn wanneer de verrichting uitdrukkelijk ten laste gelegd wordt van de vennootschap, hetzij door een specifieke wilsuitdrukking c.q. verslag van de vennoten, hetzij door de opname ervan in de boekhouding van de vennootschap.

4.Op grond van artikel 141 W. Venn. acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissaris(sen).

5.Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Konsilanto' met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsioket en de inschrijving van de vennootschap ars belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, daartoe alle verklaringen af te leggen, arle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Philippe Vertinden

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-1~4l ouden * aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
PHILCO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 191, BUS 4 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande