QUARES CONSULTING & PRODUCT DEVELOPMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : QUARES CONSULTING & PRODUCT DEVELOPMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.757.226

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 17.07.2014, NGL 25.08.2014 14458-0388-032
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 18.09.2013, NGL 07.10.2013 13623-0315-029
11/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0891.757.226

Benaming

(voluit) : QUARES CONSULTING & PRODUCT DEVELOPMENT (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHALIËNHOEVEDREEF, 20J, 2800 MECHELEN, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDERNASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit een uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van 31 augustus 2012 blijkt dat de raad van bestuur:

KENNIS GENOMEN heeft van het ontslag van ERC BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Brad Jongen, als bestuurder van de Vennootschap bij ontslagbrief d.d. 31 augustus 2012.

BESLOTEN heeft om alle bestuursbevoegdheden (inclusief bijzondere bevoegdheden en bankbevoegdheden) en vertegenwoordigingsmachten die uitdrukkelijk of impliciet werden toegekend aan ERC, BVBA en de heer Brad Jongen, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van ERC BVBA, in te trekken met ingang van heden.

BESLOTEN heeft om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Evy Claeyé of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (I) deze beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Evy Claeyé

Volmachthouder

Op de laatete blz. van Luik B verineldon : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaiseaia*

N

Ih

r

M E E Pe l3 E L E G Q

01 -10- 2012

r

GRIFFIE r;u.~+

,H v~..rº%

KOOPHAiVD:welEOHz*LEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012
ÿþWod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



MONITEUR BELGE NEERGELEGD

i 9 -07- 2012

V beh aa Be staz

*izisassa"

ELGISCH RECHTBA K, OOPHANDEL K~~MK





Ondernemingsnr : 0891.757.226

Benaming

(voluit) : Quares Consulting & Product Development

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lisdoddestraat 7, 8501 Bissegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel van de Vennootschap Op 3 april 2012 heeft de raad van bestuur van de Vennootschap:

Besloten om, in overeenstemming met artikel 2, tweede lid van de statuten, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen. De maatschappelijke zetel zal worden overgebracht naar Schaliënhoevedreef 20J, 2800 Mechelen, met ingang vanaf heden.

Besloten om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling om in naam van de Vennootschap (i) deze besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier bij de KBO aan te passen.

Voor eensluidend verklaard,

Bart Bellen,

volmachthouder

Tegelijk hierbij neergelegd:

- Besluiten van de raad van bestuur genomen op 3 april 2012.

19/06/2012
ÿþmod 11.1

111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad'

*izioeaea"

1111

Ondernemingsnr : 0891.757.226

Benaming (voluit) : LISDO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lisdoddestraat 7

8501 Bissegem

Onderwerp akte : NV: Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 30 maart 2012, geregistreerd te Aarschot;; op 10 april 2012, boek 579, blad 05 vak 12, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur ai. (get.); Willy Rens, dat de buitengewone algemene vergadering heeft beslist als volgt: q 1. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "QUARES CONSULTING & PRODUCT DEVELOPMENT";

2. Uitbreiding en integrale vervanging van het maatschappelijk doel ais volgt: 1. Het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe (vastgoedgerelateerde) diensten en producten.

2, Consultancy, opleiding, bijstand en opbouw van (technische) expertise.

3, Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële,,; administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en:f het voeren van de directie over andere ondernemingen.

4. Het verlenen van diverse facilitaire, commerciële, ondersteunende, logistieke, financiële en administratieve:; il diensten.

5. Project-, proces- en facilitymanagement in de ruime zin van het woord.

6. Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing en financieringsverrichtingen, zowel als leasinggever en als leasingnemer.

7. Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit's? zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of;? ondernemingen.

Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel:. Belgische ais buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten,i evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan,,: onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden: borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking'= ervan te bevorderen.

3. Wijziging van het boekjaar, derwijze dat dit voortaan aanvangt op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgend kalenderjaar. Bij wijze van overgangbepaling wordt het huidig boekjaar verlengd tot 31 maart; 2013.

4.Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de 3de woensdag van september om 14 uur.

5.Wijziging van de vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als volgt:

`s! De vergadering besluit dat onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt, hetzij door 2 bestuurders, die samen optreden, hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

6. Bijzondere volmacht aan de heer Kristof De Vlieger, de heer Jan Verhoeye en mevrouw Siham Rahmuni, aan ,; wie macht verleend wordt teneinde de vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, name de ondernemingsloketten en de BTW administratie, teneinde aile verklaringen te kunnen tekenen en ini¬ het algemeen, alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

Îx

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

..

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

v Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7>

02/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19. 04. 2012

~HHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

II IIVIIIVIII

=iaoeaess*

be a Bi Stx

i

i

A i

h h

i

Ondernemingsar Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming bestuurders

Op 28 maart 2012 hebben de aandeelhouders van Lïsdo NV met unanimiteit:

BESLIST om het mandaat van de heer Marc VANDEN BERGH en mevrouw Ann DUYVEJONCK, als bestuurder te beëindigen en dit met ingang van heden en verlenen hen kwijting voor het door hen gevoerde beleid.

BESLIST om de volgende bestuurders vanaf heden te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een duur van 6 jaar:

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FONTENELLE, met zetel te 1030 Brussel, i Diamantlaan 24, ondememingsnummer 0462.347.332, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DU BOIS Herman, wonend te 1785 Merchtem, Processiebaan 16;

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADMIRES, met zetel te 2243 Zandhoven (Pulle), Acaciadreef 7, ondememingsnummer 0871.312.396, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw DESMYTER Anneleen Greet Maria, wonend te 2243 Zandhoven (Pulle), Acaciadreef 7;

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERC, met zetel te 3620 Lanaken, Merelstraat 5, ondememingsnummer 0437.992.117, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer JONGEN Brad, met een Nederlandse nationaliteit, wonend te 3620 Lanaken, Merelstraat 5;

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.M.C.C., met zetel te 9000 Gent,, Kortrijksesteenweg 688, ondernemingsnummer 0880.293.608, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer HOORENS Freddy Michel Daniel, wonend te 8501 Bissegem, Lisbloemstraat 6.

De voornoemde mandaten nemen een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2017. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

BESLIST om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Niels Watzeels of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling om in naam van de Vennootschap (i) deze besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ü) het dossier bij de KBO aan te passen,

Op 28 maart 2012 heeft de raad van bestuur van Lisdo NV met unanimiteit:

AKTE GENOMEN van de beslissing van de aandeelhouders om de mandaten van de heer Marc VANDEN BERGH en mevrouw Ann DUYVEJONCK, als bestuurder van de Vennootschap te beëindigen.

BESLIST om alle bevoegdheden (inclusief bijzondere bevoegdheden en bankbevoegdheden) en vertegenwoordigingsmachten die uitdrukkelijk of impliciet werden toegekend aan de heer Marc VANDEN BERGH en mevrouw Ann DUYVEJONCK met ingang vanaf heden in te trekken.

BESLIST om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Niels Watzeels of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling om in naam van de Vennootschap (i) deze besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier bij de KBO aan te passen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

0891757226

Lïsdo

Naamloze vennootschap

Lisdoddestraat 7, 8501 Bissegem

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.01.2012, NGL 30.03.2012 12079-0561-008
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 22.07.2010 10335-0527-008
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 23.07.2009 09500-0314-020
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 24.07.2008 08469-0007-019
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 16.09.2015, NGL 26.10.2015 15654-0519-032

Coordonnées
QUARES CONSULTING & PRODUCT DEVELOPMENT

Adresse
SCHALIENHOEVEDREEF 20J 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande