REFLEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REFLEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.302.392

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 16.07.2014 14309-0163-016
03/12/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeergehlçyI ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 NOV. 2013

TURNHOUT

CM-Mt/Jar,

w t" ~'~l:(

. ~

IMVIIIVIVIIN~VI~I~VNWINIINI

*13180760*

V beh aa Bel Stat

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 357.000,00) euro.

(---)

TWEEDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0861.302.392.

Benaming

(voluit) : REFLEX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zes november twee duizend dertien, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op veertien november daarna boek 5/176 blad 05 vak 15, ontvangen vijftig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap REFLEX gevestigd te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A, opericht bij akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof met standplaats te Zwijnaarde op negen oktober twee duizend en d{e, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig oktober daarna onder het (referte)nummer 03114449 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vijftien juni twee duizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen juli daarna onder het (referte)nummer 12120389, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

a. De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd vijftien duizend euro (¬ 215.000,00) om het huidig kapitaal van honderd tweeënveertig duizend euro (¬ 142.000,00) te verhogen tot driehonderd ze-venenvijftig duizend euro (¬ 357.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

b. De vergadering stelt vast dat alle aandelen op deze vergadering aanwezig of verte-genwoordigd zijn.

Alle aandeelhouders, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren -na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande- volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en verklaren in te schrijven, elk in dezelfde verhouding als de huidige verhouding van kapitaal, op het bedrag van tweehonderd vijftien duizend euro (¬ 215.000,00), vertegenwoordigend de kapitaalvermeerdering zonder creatie van nieuwe aandelen.

De inschrijvers verklaren en alle leden van de vergadering erkennen dat op de kapitaalvermeerdering werd ingeschreven door een storting in speciën, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tweehonderd vijftien duizend euro (¬ 215.000,00) beschikt.

Een attest van deze deponering, afgeleverd op heden, zes november tweeduizend en dertien zal aan deze akte gehecht blijven.

c. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in specien door ieder van de aandeelhouders in dezelfde evenredigheid als hun aandelenbezit en dat het kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot driehonderd zevenenvijftig duizend euro (¬ 357,000,00).

d. De algemene vergadering beslist de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

r Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

" IVoor-behoueen Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging, statutenwijziging - bankattest - historiek met

aan het coördinatie der statuten

Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de J tp

J eergelegd ter griffie van de

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 BEC, 20%

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

i

i



Ondernerningsnr : 0861.302.392

Benaming

(voluit) : REFLEX

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm Naamloze : Naamloze vennootschap

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING- STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negentien december tweeduizend veertien, dat de buitgenwone algemene vergadering van de naamloze vennootschap REFLEX met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A en met ondernemingsnummer: (BTW BE) 0861.302.392 RPR Turnhout.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof met standplaats te Zwijnaarde op negen oktober tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig oktober daarna onder het (referte)nummer 03114449. De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor de laatste maal gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering,' opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven voornoemd op zes november tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie december daarna onder het (referte)nummer 13180760, beslist heeft hetgeen volgt:

VERSLAGEN

De algemene vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van voormeld bijzonder verslag van de raad van bestuur en van het voorlezen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aangezien iedere aanwezige aandeelhouder verklaart en erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, heeft een onderzoek uit-gevoerd omtrent de inbreng in natura door INVEST GAMING GROUP BVBA ter gelegen-held van de geplande kapitaalverhoging in REFLEX NV, met maatschappelijke zetel te B - 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125 A,

De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van INVEST GAMING GROUP BVBA ten laste van de vennootschap REFLEX NV en dit voor een totaal bedrag van tweehonderd negenenzestigduizend euro (269.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursar-gaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering gedaan van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

3.De voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waar-dering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseco-nomisch verantwoord zijn.

De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng worden toegekend.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

4.0e inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

..Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bijzonder Verslag van de Raad van Bestuur wordt de inbreng in natura door INVEST GAM1NG

GROUP BVBA ten belope van 269.000,00 EUR vergoed door de uitgif-te van 896 nieuwe aandelen zonder

nominale waarde.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen ïaimess opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 19 december 2014

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRFJFSREVISOREN

BURG. VENN. O,V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor



KAPITAALVERMEERDERING DOOR INBRENG IN NATURA.

a. De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd negenenzestigduizend euro (¬ 269.000,00) om het kapitaal te brengen van driehonderd zevenenvijftigduizend euro (¬ 357.000,00) tot zeshonderd zesentwintigduizend euro (¬ 626.000,00) mits creatie van achthonderd zesennegentig (896) nieuwe aandelen.

b. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng (in natura) van (een) zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering(en) en dit voor een totaal bedrag van tweehonderd negenenzestigduizend euro (¬ 269.400,44),

De tussenkomende partij verklaart inbreng te doen in de vennootschap van de voormelde schuldvordering voor voormeld bedrag van tweehonderd negenenzestigduizend euro {¬ 269.000,00).

Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng wordt aan de tussenkomende partij, die aanvaardt, in totaal achthonderd zesennegentig (896) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt.

De aandeelhouders (vertegenwoordigd zoals gezegd) verklaren hiervan volledig op de hoogte te zijn en kennis te hebben.

KAPITAALVERMINDERING DOOR AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een totaal bedrag van vierhonderd tweeëntwintigduizend honderd eenentachtig euro (¬ 422.181,00) om het aldus te verlagen van zeshonderd zesentwintigduizend euro (¬ 626.000,00) tot tweehonderd en drieduizend achthonderd negentien euro (¬ 203.819,00).

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering geschiedt door gehele of gedeeltelijke aanzuivering van geleden verliezen.;

De algemene vergadering stelt vast en verklaart uitdrukkelijk dat de fractiewaarde van de aandelen na kapitaalsverhogingNerlaging gelijkgeschakeld werd/is.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten en om het aan te passen aan het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal, ais volgt:

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en drieduizend achthonderd

negentien euro (¬ 203.819,00),

Het is verdeeld in tweeduizend driehonderd zestien (2.316) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde met een fractiewaarde van één/tweeduizend driehonderd zestiende van het kapitaal.

VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leeënstraat 48, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte kapitaalverhoging-statutenwijziging(en)- historiek met coordinatie der statuten- bijzonder verslag van de raad van bestuur-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.07.2013 13354-0007-016
09/07/2012
ÿþ"

Mod Ward 71 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

tCret.0 ter grii,re van Cl Nc:y

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 JUNI 2212

TURNHOUT

(àïifilriffier,



Voc J JiIJIi IIIJI 1111' 11111 JJIJJ IIJII hIJ 1111 JIJJ 1111

behoi " iaiao3es"

aan

Belgi

Staat:

Ondernemingsnr : 0861.302.392. Benaming

(voluit) : REFLEX (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING AANDELENSOORT - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijftien juni twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op eenentwintig juni daarna boek 5/162 blad 71 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap REFLEX gevestigd te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125A, opgericht bij akte verleden voor notaris Manuel Van Hoof met standplaats te Zwijnaarde op negen oktober twee duizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig oktober daarna onder het (referte)nummer 03114449, en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgestoten door notaris Fabrienne Fevery met standplaats te Gent op dertig juni twee duizend en negen, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli daarna onder het (referte)nummer 09102145, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot éénendertig december tweeduizend en

twaalf,

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één januari tot éénendertig december.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 31 van de statuten gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur een inventaris en een jaarrekening op. Zij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te

verplaatsen naar de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 23 van de statuten gewijzigd als volgt:

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, correct ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op voormelde statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

DERDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, " r

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- Voorafgaandelijk wordt door de algemene vergadering bij monde van alle (aanwezige) aandeelhouders (de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) bevestigd dat de aandelen (nooit) niet werden gedrukt en dat de huidige aandelen bijgevolg (steeds) op naam zijn (geweest) zoals blijkt uit de inschrijving in het op veertien december tweeduizend en elf aangelegd en dus op heden bestaand aandelenregister, opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering bevestigt bij deze haar voormelde beslissing op veertien december tweeduizend en elf om vanaf die datum de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijgevolg om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn.

De aldus vervangen aandelen op naam ingevolge voormelde inschrijving hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de voormelde oorspronkelijke aandelen.

- Teneinde de statuten aan te passen aan voormelde beslissing, beslist de algemene vergadering niet eenparigheid van stemmen om huidig artikel 10 van de statuten te schrappen en/of te wijzigen en te vervangen als volgt:

11

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland, In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

11

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van voormeld desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur en/of aan de gedelegeerd bestuurder voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, wijziging aandelensoort, statutenwijziging 1 historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NV

*12021845"

Ondernemingsnr : 0861.302.392

Benaming

(voluit) : Reflex

(verkort) :

N E C2,7P_ s=3~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Oudenaardsesteenweg 35, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders + benoeming gedelegeerd bestuurder + verplaatsing maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 14/12/2011

1.Ontslag van bestuurders

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de volgende bestuurders :

Mevrouw Carine De Lange, wonende te 9830 Sint Martens Latem, Lage Heirweg 34. De heer Andreas De Rycke, wonende te 9830 Sint Martens Latem, Lage Heirweg 34.

Deze bestuurders krijgen decharge van hun uitgeoefend mandaat. Deze decharge zal bekrachtigd worden op de eerstvolgende algemene vergadering ter goedkeuring van de jaarrekening.

2.Benoeming van nieuwe bestuurders

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen als nieuwe bestuurders te benoemen

Mevr.Liesbet Boeckx, wonende te 8300 Knokke Heist, Driehoeksplein 6 bus 3. Haar mandaat gaat in op

heden en heeft een bepaalde duur, ingaand op heden en eindigend na de jaarvergadering van 2016.

BVBA Slots, met maatschappelijke zetel te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg 125 A

ondernemingsnummer 0442.560.619, RPR Turnhout. Haar mandaat gaat in op heden en heeft een bepaalde duur ingaand op heden en eindigend na de jaarvergadering 2016.

Voor de BVBA Slots zal mevr. Liesbet Boeckx, voormeld, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de zopas vernoemde bestuurders zal jaarlijks door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 14/12/2011

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder

De Raad van Bestuur beslist met unanimiteit van stemmen om te benoemen tot nieuwe gedelegeerd bestuurder :

Mevrouw Liesbet Boeckx, aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordigersbevoegdheid hieromtrent wordt verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De benoeming geldt voor bepaalde duur, ingaande op heden en eindigend op het ogenblik dat het bestuurdersmandaat van mevrouw Liesbet Boeckx een einde neemt.

2. Zetelverplaatsing

De Raad van Bestuur beslist met unanimiteit van stemmen om met ingang vanaf heden de

maatschappelijke zetel te verplaatsen:

- van: Oudenaardsesteenweg 35 - 9000 Gent

- naar: Liersesteenweg 125A - 2280 Grobbendonk.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Liesbet Boeckx

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.11.2011, NGL 24.11.2011 11616-0581-014
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 31.01.2011 11022-0523-014
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 07.01.2010 10011-0013-014
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 12.02.2009 09045-0120-014
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 28.01.2008 08033-0171-014
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 31.12.2006, NGL 31.01.2007 07038-4103-014
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 23.12.2005, NGL 16.01.2006 06017-4818-008
14/08/2015
ÿþgif

Mod Word 11.1

l Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neeraeleg 3wi grb-fir:. ~~~" r~ ~c~

RECH T F.SFn \fl. m tr(7r ~t 1~ii 1l~l=l

D 5 AUG. 2015

ANTWcFP'cPd afdelwzGTriffïéHOU`

Q6 ~:cr+fi~ier

Ondernemingsnr : 0861.302.392

Benaming

(voluit) : Reflex

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 125 bus A - 2280 Grobbendonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurder 1 gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 1 juni 2015 om 20.00 uur:

1.Ontslag en benoeming bestuurder

Mevrouw Liesbet Boeckx neemt ontslag als bestuurder met ingang vanaf 1 juni 2015. De vergadering aanvaardt unaniem haar ontslag.

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurder te benoemen met ingang vanaf 1 juni 2015:

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx,

Het mandaat loopt af op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31 december 2020 en is onbezoldigd.

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurder te herbenoemen met ingang vanaf 1 juni 2015:

Slots BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

Het mandaat loopt af op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31 december 2020 en is onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op de maatschappelijke zetel op 1 juni 2015 om 21.15 uur:

1. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

De vergadering ontslaat alle in functie zijnde gedelegeerde bestuurders met ingang vanaf 1 juni 2015.

De vergadering beslist vervolgens om volgende bestuurder te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 1 juni 2015:

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

Het mandaat loopt af op de algemene vergadering van het boekjaar afgesloten per 31 december 2020 en is onbezoldigd.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

©p.daaaatsia blz.

Invest Gaming Group BVBA, Aarschotseweg 25 - 2200 Herentals, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Liesbet Boeckx.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REFLEX

Adresse
LIERSESTEENWEG 125A 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande