THUISVERPLEGING RENILDA VAN ELVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING RENILDA VAN ELVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.192.725

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 22.07.2014 14339-0397-010
20/10/2014
ÿþModWcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1111

*14191713*

Ondernerningsnr : 0807.192.725

Benaming

(voluit) : "Thuisverpleging Renilcla Van Elven"

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2430 Laakdal (Eindhout), Molenstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding en afsluiting vereffening

Het jaar tweeduizend veertien, op dertig september,

Voor mij, Marc DEMAEGHT, notaris met standplaats te Laakdal (Veerle), optredende voor de BV ovv BVBA "Notaris Marc Demaeght", met zetel te Laakdal, Veerledorp 30, ondernemingsnummer 0827.869.759, BTW BE-0827.869.759  RPR Antwerpen - afdeling Turnhout,

IS BIJEEN GEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thuisverpleging Renilda Van Elven", met maatschap-pelijke zetel te 2430 Laakdal (Eindhout), Molenstraat 7,. opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 13 oktober 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 oktober nadien onder nummer *08169918* en waarvan de statuten nadien niet werden gewijzigd.

Ondernemingsnummer 0807.192.725

Enzovoort.

6. Beslissingen.

De vergadering vat dan de agenda aan en neemt de volgende beslissingen:

Eerste besluit: kennisname van de verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, met bijge-'voegde staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien opgemaakt (namelijk afgesloten per 31 juli 2014) wordt voorgelegd, één en ander opgesteld conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, met het oog op de voorgenomen ontbinding en invereffening-stelling. Enzovoort.

Tweede besluit: ontbinding - invereffeningstelling

De vergadering besluit vervolgens de vennootschap te ontbinden en In vereffening te stellen.

De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaats-vinden aangezien aan de volgende voorwaarden werd voldaan:

- er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

- aile vennoten zijn aanwezig/vertegenwoordigd en stemmen in met dit besluit.

De terugname van het resterend actief, gebeurt door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit overeenkomstig artikel 184, § 5 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

De vennoten zijn, door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder begrepen (doch niet uitsluitend) aile roerende goederen, vorderingen en waarden, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

Betreffende de vorderingen wordt voor zoveel als nodig de heer Testelmans Constant, in hoedanigheid van vennoot, gemachtigd om de nodige betekeningen en kennisgevingen te verrichten aan de schuldenaar(s) welke aldus enkel nog bevrijdend kunnen betalen op de wijze aangegeven door voornoemde vennoot.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden. naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Testelmans Constant, in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij In te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verpliohting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

Op de laatste blz. van pik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie vn

RECHTBANK VAN KOOPEANDEL

0 01«, 201q

ANTWERPEN afdaling TURNHOUT latitfiteiter

Vpar.

lehoubn

aan het

Belgisch

Staatsblad

ln het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Testelmans Constant in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het Woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Testelmans Constant aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal. De heer Testelmans Constant zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen. Enzovoort.

Derde besluit goedkeuringen.

De vergadering keurt goed

-het voorgelegde verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en het nettoaandeel van iedere vennoot;

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening. Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed, en geven de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor alle uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

De vergadering beslist dan ook tct toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. Enzovoort. Vierde besluit  sluiting vereffening.

Ingevolge de toebedeling van aile activa van de vennootschap aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

De activa gaan over op de vennoten met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen. De vennoten treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

De compara nten werden er door ondergetekende notaris op gewezen dat, mochten er toch nog schulden ten aanzien van derden ten leste worden gelegd van de ven-nootschap, zij deze schulden ten leste zullen moeten nemen, in zoverre zij hiertoe wettelijk gehouden zijn.

Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de zaakvoerder, met name:

-Mevrouw VAN ELVEN Renilda, hierboven reeds geïdentificeerd;

Er wordt haar kwijting verleend op basis van de tussentijdse balans van 31 juli 2014. Enzovoort.

Verklaring.

De boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorge-schreven termijn, zijnde vijf jaar, neergelegd en bewaard op volgend adres op het adres van de voormalige zaakvoerder, zijnde 2430 Laakdal (Eindhout), Molenstraat 7.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan NV Van Haverrnaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard JehoeIstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekesiaan 29, met de mogelijkheid tot In de plaatsstelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernerningsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie von'. de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling. Enzovoort.

WAAROVER PROCES-VERBAAL.

Afgesloten te Laakdal (Veerle), op mijn kantoor.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben comparanten in hun gemelde hoedanigheid getekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen.

Voor letterlijk uittreksel,

Marc Demaeght,

Notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



"Notaris Marc Demaeght" BV ovv'BVBA Veerledorp 30, 2431 LAAKDAL (Veerle) Ondernemingsn um mer 0827.869.759 BTW BE0827.869159-RPR Turnhout





Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 28.08.2013 13473-0285-010
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 02.08.2011 11378-0021-009
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 02.08.2010 10381-0586-009

Coordonnées
THUISVERPLEGING RENILDA VAN ELVEN

Adresse
MOLENSTRAAT 7 2430 EINDHOUT

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande