TOTAL RAFFINADERIJ ANTWERPEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOTAL RAFFINADERIJ ANTWERPEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.586.901

Publication

26/06/2014
ÿþr MotlWoni11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11 iii Rechtbank van koophandel

*14123840* Antwerpen

17 JUNI 2W





afdeling Antw :.rp e1

r: cilf44--





Ondernemingsnr Benaming 0404,586.901

{volut) ; (verkort) Total Raffinaderij Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Scheldelaan 16, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag I coöptatie van een bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10 april 2014.

Ontslag

De Raad van Bestuur neemt unaniem akte van het ontslag van de heer Jean-Luc Layon als bestuurder

vanaf 10 april 2014.

Coöptatie

De Raad van Bestuur coöpteert, met éénparigheid van stemmen, de heer Antoine Lequen (20 rue de la Plaine, 78290 Croissy sur Seine, France) als bestuurder vanaf 10 april 2014. Hij zal het mandaat volbrengen dat eerder verleend werd aan de heer Jean-Luc Layon. Dit mandaat zal een einde nemen op de Algemene Vergadering van 2016. Dit mandaat dient bekrachtigt te worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering, Zijn mandaat is onbezoldigd.

H. Luystermans J.-J. Mosconi

Bestuurder Bestuurder

Op de watste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzll van de perse{a)grenf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

08/07/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hl 1 ItIU11)1*111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JUNI 2014

afdeleefitgerpen

Ondernemingsnr : 0404.586.901

Benaming

(voluit) : Total Raffinaderij Antwerpen

(verkort)'

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel " Scheldelaan 16, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Definitieve benoeming van een bestuurder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 23 mei 2014.

De voorzitter stelt voor om het bestuurdersmandaat te bekrachtigen van de heer Antoine Lequen, 20 rue de la Plaine, 78290 Croissy sur Seine, France, die sinds 10 april 2014 voorlopig het mandaat van bestuurder voltooit van de heer Jean-Luc Layon, ontslagnemend op diezelfde datum. Dit mandaat zal een einde nemen na de Gewone Algemene Vergadering van mei 2016. Zijn mandaat is onbezoldigd. Dit voorstel wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

H. Luystermans J.-J. Mosconi

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz van Ltuk B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2014 : AN109639
23/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie Jd JULI 20%

I~ i





Voor-behoude

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0404.586.901

Renaaiing

(voluit) : Total Raffinaderij Antwerpen

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schefdefaan 16, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekken en toekennen machten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 28 mei 2014:

De Raad van Bestuur neemt unaniem akte van het ontslag van de heer Philippe Orts als Directeur Secretariaat Generaal van Total Raffinaderij Antwerpen per 1 juni 2014.

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten, beëindigt de Raad van Bestuur met ingang van 1 juni 2014, de externe bevoegdheden, die eerder werden verleend aan de heer Philippe Orts door de Raad van Bestuur van 27 augustus 2013 (Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 oktober 2013 - nr. 13163472).

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten, verleent de Raad van Bestuur met ingang van 1 juni 2014, externe machten aan de heer Houpeline Tom (Directeur Secretariaat Generaal) die eerder werden verleend aan Philippe Orts. Deze machten zijn beschreven in de bijlagen van deze notulen.

Overzicht

1. De Vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden en bij de overheid, ministeries, administraties, overheidsinstanties.

3. De Vennootschap vertegenwoordigen in het bestuur en de directie van alle bedrijven, verenigingen, groeperingen; deelnemen aan alle vergaderingen en beraadslagingen, er stemmen, aanwezigheidslijsten, registers en notulen ondertekenen, en alle functies en mandaten aanvaarden en beëindigen (behalve wat betreft de functies van permanent vertegenwoordiger van de Vennootschap in de raden van bestuur van Belgische bedrijven).

10. Alle overeenkomsten afsluiten en ondertekenen, en meer bepaald alle contracten voor aankoop, verkoop, huur of dienstlevering of industriële samenwerking; alle documenten indienen, aanbestedingen sluiten, wijzigen en beëindigen, binnen een verbintenislimiet van 500.000 EUR per contract of aanbesteding; deze limiet geldt niet voor de aankoop/verkoop van energie, ruwe olie, aardolieproducten en petrochemische producten en de overeenstemmende afdekkingstransacties.

11.1 Alle aan de Vennootschap verschuldigde bedragen ontvangen, schulden betalen, cheques uitschrijven; kwitantie verlenen voor ontvangen bedragen; decharge verlenen voor ingediende effecten; protest van niet-betaling opstellen voor op de vervaldatum onbetaalde bedragen, alle betekeningen doen en de vereiste formaliteiten vervullen.

12. Handelspapier uitgeven, endosseren, accepteren en vereffenen.

13. Postchequerekeningen en rekeningen bij bank- en kredietinstellingen openen, beheren en sluiten, deposito's en opnamen doen, wissels of cheques endosseren, vereffenen en innen.

14. Alle leningen aangaan binnen de noden van de exploitatie, met uitsluiting van de leningen bij het publiek.

Op de laatste b¬ z van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

14.1. Kredietopeningen, overdispositie, kasfaciliteiten, discontokredieten aangaan. Alle waarborgen geven onder de vorm van hypotheek, inpandgeving, borgstelling, aval of elke andere wijze. Alle formaliteiten vervullen, alle bewijzen verstrekken en eisen die nuttig geacht worden.

14.2. Enkelvoudige of documentaire kredieten openen.

15. Alle leningen en voorschotten toestaan en uitvoeren die direct of indirect verband houden met het maatschappelijk doel, in voorkomend geval gedekt door garanties en zakelijke zekerheden.

16.1. Alle kasgeldtransacties onderhandelen en afsluiten, met name door gebruik te maken van klassieke of nieuwe financiële instrumenten, in euro of andere valuta's, in voorkomend geval op de financiële markten.

16.2. In dat verband alle overeenkomsten, voorwaarden, bevestigingen en verklaringen ondertekenen met banken of financiële instellingen.

17. Kennis nemen van alle rekeningen, erover beraadslagen en ze afsluiten, er de saldi van vaststellen in der minne of voor het gerecht; voor alle ontvangen bedragen kwitantie of decharge geven.

18. Alle zakelijke zekerheden of garanties aanvaarden die worden geboden door debiteurs; alle hypotheek-en pandgevingsinschrijvingen eisen; afstand doen van alle rechten en voorrechten, zowel voor als na betaling.

19. Alle vorderingen met of zonder garantie afstaan, delegeren of overdragen, of dit laten doen, tegen de prijzen en voorwaarden die hijfzij zal bepalen; er de prijs voor ontvangen of betalen; bij gebrek aan betaling en in geval van betwisting aile nodige rechtsvervolgingen instellen.

20. In geval van procedure die verband houdt met de preventie van de problemen van bedrijven om minnelijke schikkingen te treffen, of met de collectieve aanzuivering van de verplichtingen van een debiteur, alle vorderingen instellen en certificeren, deelnemen aan alle vergaderingen en beraadslagingen van schuldeisers, alle vrijwaringsmaatregelen behandelen, transigeren en aanvaarden,

21. Alle dagvaardingen aanvaarden, handelen en verschijnen voor het gerecht uit naam van de Vennootschap op alle rechtbanken en jurisdicties in België en het buitenland, transigeren, bemiddelen, scheidsrechters en experts benoemen; aile deponeringen daartoe doen; aile vonnissen, arresten en uitspraken laten uitvoeren via alle middelen en rechtsmiddelen; alle beroepen en cassatievoorzieningen indienen.

22. Alle inschrijvingen, verklaringen en deponeringen doen bij de rechtbanken, bij de griffie van de rechtbank, bij ministeriële functionarissen en gerechtelijke of administratieve instanties. Alle juridische adviezen uitbrengen en verklaringen doen in verband met de Vennootschap op verzoek van derden.

26. Alle bestellingen doen voor de inrichting van lokalen of gebouwen van de Vennootschap, voor de aankoop van meubilair, materiaal en voertuigen en voor hun onderhoud en reparatie binnen een verbintenislimiet van 500.000 EUR per contract of aanbesteding.

27. Alle contracten afsluiten met de scheepvaart-, luchtvaart- en wegtransportmaatschappijen, en met reisagentschapen; alle facturen en vorderingen voor transport betalen binnen een verbintenislimiet van 500.000 EUR per contract of aanbesteding.

28. Alle vastrechten afsluiten die nodig zijn voor het gebruik van de lokalen of gebouwen van de Vennootschap, met name wat betreft:

28.1. water, gas, elektriciteit, klimaatbeheersing binnen een verbintenislimiet van 500.000 EUR per contract of aanbesteding.

28.2. telecommunicatiediensten binnen een verbintenislimiet van 500.000 EUR per contract of aanbesteding.

29. Alle verzekeringspolissen of -contracten afsluiten of opzeggen betreffende risico's van elke aard; in geval van schade, onderhandelen over de schadevergoeding, het bedrag ervan vaststellen en ontvangen, en er kwitantie voor geven.

30. Bij de post alle al dan niet aangetekende brieven of andere zendingen ontvangen, klacht indienen in verband met aangetekende voorwerpen of voorwerpen met een aangegeven waarde en, in voorkomend geval, de reglementaire schadevergoedingen ontvangen, alle kwijtingen geven, alle registers, documenten en kwitanties betreffende de postverrichtingen tekenen.

31. Bij alle transport- of depotbedrijven alle pakketten, colli's en goederen ontvangen, kwijting geven.

Alle beslissingen werden met éénparigheid van stemmen genomen.

H. Luystermans J,-J. Mosconi

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bohouden aan het Belgïscp Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

24/09/2014 : AN109639
16/10/2014
ÿþMoIWn 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!111111011111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

07 OKT. 2014

afdelineifigrpen



Ondernerningsnr 0404.586.901

Benaming

(voluit) : Total Raffinaderij Antwerpen

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Scheidelaan 16, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag 1 Coöptatie van een bestuurder

uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 16 september 2014.

Ontslag

De Raad van Bestuur neemt unaniem akte van het ontslag van de heer Jean-Jacques Mosconi als

' bestuurder vanaf 16 september 2014.

Coöptatie

De Read van Bestuur coöpteert, met éénparigheid van stemmen, de heer Michel Charton (38, rue gay lussac, 75005 Paris, France) als bestuurder vanaf 16 september 2014. Hij zal het mandaat volbrengen dat' eerder verleend werd aan de heer Jean-Jacques Mosconi. Dit mandaat zal een einde nemen op de Algemene Vergadering van 2016 Dit mandaat dient bekrachtigd te worden op de eerstvolgende Algemene Vergadering, Zijn mandaat is onbezoldigd.

Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen,

H. Luystermans A. Lequen

Bestuurder Bestuurder

.., .. , .. .

Op de laatste blz. van Laite., vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

28/10/2013 : AN109639
10/07/2013 : AN109639
21/06/2013 : AN109639
08/03/2013 : AN109639
24/07/2012 : AN109639
20/06/2012 : AN109639
18/11/2011 : AN109639
15/07/2011 : AN109639
05/05/2011 : AN109639
22/09/2010 : AN109639
25/06/2010 : AN109639
03/05/2010 : AN109639
10/07/2009 : AN109639
09/02/2009 : AN109639
18/06/2008 : AN109639
18/02/2008 : AN109639
09/11/2007 : AN109639
20/07/2007 : AN109639
02/07/2007 : AN109639
10/06/2015 : AN109639
09/01/2007 : AN109639
05/09/2006 : AN109639
16/02/2006 : AN109639
14/06/2005 : AN109639
02/05/2005 : AN109639
15/06/2004 : AN109639
02/04/2004 : AN109639
18/02/2004 : AN109639
17/07/2003 : AN109639
23/06/2003 : AN109639
23/04/2003 : AN109639
09/10/2002 : AN109639
03/07/2002 : AN109639
11/06/2002 : AN109639
06/09/2001 : AN109639
06/06/2001 : AN109639
28/12/2000 : AN109639
16/01/1999 : AN109639
17/02/1998 : AN109639
14/06/1997 : AN109639
25/09/1996 : AN109639
27/07/1996 : AN109639
27/07/1996 : AN109639
27/07/1996 : AN109639
19/08/1995 : AN109639
01/01/1995 : AN109639
29/01/2016 : AN109639
20/07/1993 : AN109639
20/07/1993 : AN109639
09/01/1993 : AN109639
01/01/1993 : AN109639
01/01/1992 : AN109639
14/07/1990 : AN109639
14/07/1990 : AN109639
08/11/1989 : AN109639
01/01/1989 : AN109639
28/04/1988 : AN109639
28/04/1988 : AN109639
01/01/1988 : AN109639
19/06/1987 : AN109639
08/01/1987 : AN109639
04/06/1986 : AN109639
04/06/1986 : AN109639
01/01/1986 : AN109639
01/07/2016 : AN109639
27/07/2016 : AN109639
16/11/2016 : AN109639
23/11/2016 : AN109639
01/09/2017 : AN109639
31/10/2017 : AN109639
04/04/2018 : AN109639

Coordonnées
TOTAL RAFFINADERIJ ANTWERPEN

Adresse
SCHELDELAAN 16 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande