TWINS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TWINS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.830.146

Publication

17/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-12-2014

Griffie

*14312624*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506830146

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

TWINS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Vrijheid 30 2370 Arendonk

Onderwerp akte :

TWINS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

gevestigd te 2370 Arendonk, Vrijheid 30

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Pia Van Gansewinkel te Arendonk op 10 december 2014 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

Mevrouw ADRIAENSSEN Britt, ongehuwd, geboren te Turnhout op 9 februari 1990, wonende te 2370 Arendonk, Grens 81.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  TWINS .

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2370 Arendonk, Vrijheid 30.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Detailhandel in lingerie, en dergelijke;

- Detailhandel in andere kleding, inclusief accessoires;

- Detailhandel in lederwaren;

- Aan- en verkoop, huren en verhuren van onroerende goederen en beheer van onroerende vermogens.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met het maatschappelijk doel, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken of uitbreiden. De vennootschap mag tevens deelnemen, door inbreng, samensmelting, inschrijving of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig is. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) maatschappelijke aandeelbewijzen zonder nominale waarde.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede zaterdag van juni om negentien uur, en voor de eerste maal op 11 juni 2016. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; de brief wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste de dag voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens het aantal en de vergoedingen vaststelt.

Het aantal van de eerste zaakvoerders is vastgesteld op één.

De duur van het mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichting is, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat het geheel of een gedeelte van de winsten zullen verdeeld worden als toekenning van intresten op belegde kapitalen, als reserve of tot uitkering van dividenden of voor ieder doel dat zij aanduidt.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder op zich te nemen. De oprichter beslist in uitvoering van artikel 130 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen geen commissarissen aan te stellen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 11 juni 2016.

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Fiduciaire Stessens en Partners te 2300 Turnhout, Kempenlaan 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

voor analytisch uittreksel

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.08.2016, NGL 18.08.2016 16436-0184-012
09/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TWINS

Adresse
VRIJHEID 30 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande