VANENCO INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANENCO INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.110.212

Publication

27/08/2014 : ME086350
20/10/2014
ÿþModWord 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van " n

ItHIMU 11111 08 -10. 2014

RECI-ITeim van t--------------7)ÓPTI-71ZET-2 ANTWERPEN, afd, MECHELEN

Grittie



lii





Ondernemingsnr : 0469.110.212

Benaming

(voluit) VANENCO INTERIEUR

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Breendonkstraat 22B te 2930 WILLEBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID "VANENCO INTERIEUR"

Notulen van de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 30 september 2014, vôôr registratie, blijkt dat:

Is bijeengekomen

De buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANENCO INTERIEUR", met maatschappelijke zetel te 2930 Willebroek, Breendonkstraat 22 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer BTW BE 469.110.212.

De vennootschap is opgericht volgens akte verleden voor Yves Van Noten te Willebroek op 21 december 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2000, onder nummer 200000111-740, en de statuten zijn sindsdien niet meer gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluit 1- Fusievoorstel verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda aangezien de vennoten erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

De vergadering besluit uitdrukkelijk te verzaken aan de toepassing van de fusieverslagen zoals bedoeld in de artikelen 694,§1, eerste lid en 695,§2, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besluit uitdrukkelijk te verzaken overeenkomstig artikel 696,§1, laatste lid van het Wetboek, van Vennootschappen, aan de toepassing van artikel 696,§1, eerste lid, van het Wetboek van Venootschappen , met betrekking tot de eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passive van het vermogen van vennootschap sedert de datum van het fusievoorstel.

Besluit 2 - Beslissing tot fusie

, De vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele

vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap "de Besloten Vennootschap met, Beperkte Aansprakelijkheid "VANENCO", voornoemd, en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden' overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de' voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2014 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen'

na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd; .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de ovememende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

Besluit 3 - Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 80 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

Besluit 4 - Handelsfonds

De vergadering verklaart dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer BTW BE 469.110.212, vrij en onbelast is van elle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft zoals blijkt uit de hypothecaire staat verstrekt door het hypotheekkantoor Mechelen, op 27 augustus 2014.

Besluit 4bis - Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie aile belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen aile lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van elle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien aile contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover aile derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan. voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van aile verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

Besluit 5 - In het geval dat de overnemende vennootschap een participatie heeft in de overgenomen vennootschap

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de overnemende vennootschap geen aandelen zullen warden toegekend ter vergoeding van de aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap.

Voor-behoodee aan het Belgisch Staatsblad

iL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Besluit 6 - Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijclig volgende uitwerking met zich brengt:

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2.de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap, 3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Besluit 7- Kwijting

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Besluit 8 - Bevoegdheden

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk van de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a)om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht duizend zevenhonderd zeven en tachtig (1.787) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d)in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Besluit 9 - Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw LOFFENS Nancy, wonende te 2980 Zoersel, Jachthoornlaan 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de 137W, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte. 42.K, dr. Neevo,

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/07/2013 : ME086350
13/07/2012 : ME086350
25/07/2011 : ME086350
06/07/2010 : ME086350
02/07/2009 : ME086350
11/07/2008 : ME086350
26/07/2007 : ME086350
25/07/2006 : ME086350
07/07/2005 : ME086350
30/07/2004 : ME086350
06/02/2004 : ME086350
27/10/2003 : ME086350
29/07/2003 : ME086350
03/08/2002 : ME086350
11/01/2000 : MEA013146

Coordonnées
VANENCO INTERIEUR

Adresse
BREENDONKSTRAAT 22B 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande