VEDECO

Divers


Dénomination : VEDECO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.842.765

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 02.07.2014 14270-0089-011
30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 26.07.2013 13352-0438-011
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.07.2012 12260-0419-010
20/01/2012
ÿþMad WOM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

A

KOOPHANDEL TURNHOUT ,

Griffie De griffier

GRIFFIE RECHTBANK VAN

11 Mil. 20;2

Voo I1I 111111 IIUI III I 1

behou `12019831+

aan h

Selgia

Staatsl

u



Ondernemingsnr : 0436.842.765

Benaming

(voluit) : VEDECO

(verkort)

burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap Kouwbergstraat 2 te 2235-Huishout-Houtvenne

I. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Omzetting van aandelen aan toonder op naam, uitdrukking kapitaal in euro, ontslag en benoeming bestuurder, wijziging vertegenwoordigingsbevoegdheid - Il. RAAD VAN BESTUUR: Benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 28 december 2011, geregistreerd te LIER op 29 DEC. 2011, boek 204 blad 79 vak 14, acht bladen geen verzending. Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro. Eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuurder a.i. (get.) S. Van Britsom, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM: Het maatschappelijk kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door 3.800 aandelen aan toonder, zonder vermelding van nominale waarde, die volledig volgestort zijn.

De algemene vergadering besliste de 3.800 aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder vermelding van waarde.

De aandelen werden ingeschreven in het aandelenregister. De aandelen aan toonder werden vervolgens vernietigd.

De aandeelhouders kunnen op hun kosten de omzetting vragen van hun aandelen in gedematerialiseerde aandelen. Dergelijk aandeel wordt vertegenwoordigd door een boe-king op een rekening op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling. Een gedematerialiseerde aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

ZETEL: De zetel van de vennootschap is (ingevolge hernummering in de straat) gevestigd te 2235- Hulshout-Houtvenne, Kouwbergstraat 2.

UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO: De algemene vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal, thans statutair bepaald op 38.000.000 Belgische frank, uit te drukken in euro, doende 941.995,39 euro.

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS: De algemene vergadering aanvaardde het ontslag vanaf 31 december 2011 om 24:00 uur van:

a) de heer VAN DYCK Camiel Lodewijk Leonard Corneel, nationaal nummer 260818-261-92, wonende te Hulshout-Houtvenne, Provniciebaan 4;

b) de heer VAN DYCK Franciscus Cornelius Victor Maria, nationaal nummer 311017-257-51, wonende te Hulshout-Houtvenne, Kouwbergstraat 2;

c) de heer VAN DYCK Eugenius Franciscus C, nationaal nummer 28.02.09-237-95, wonende te 2540-Hove, Jozef Lambrechtslei 16.

Aan de uittredende bestuurders werd bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen kwijting en ontlasting verleend voor de uitoefening van hun mandaat tot op datum van hun ontslag, met dank vanwege de algemene vergadering voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

Vervolgens besloot de algemene vergadering het aantal bestuurders vast te stellen op 2 en tot die functie te benoemen vanaf 01 januari 2012 tot de jaarvergadering van het jaar 2017:

a) de heer VAN DYCK Cari Willy Maria Cornelius, nationaal nummer 670815-347-84, wonende te Hulshout-Houtvenne, Kouwbergstraat 2 bus 1;

b) de heer VAN DYCK Geert Kamiel Lisette Cornelius, nationaal nummer 690427-325-51, wonende te Westerco, Asberg 23.

Elk van hen aanvaardde dit mandaat onder de bevestiging dat er in zijn hoofde geen onverenigbaarheid noch wettelijke verhindering bestaat tot de uitoefening van dit mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de bestuurders onbezoldigd.

WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID: De algemene vergadering besliste, aangezien de vennootschap thans in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten vertegenwoordigd wordt door de gedelegeerd-bestuurder die alleen kan handelen, deze vertegenwoordigingsbevoegdheid aan te passen en te wijzigen, zodat de vennootschap voortaan vertegenwoordigd zal worden door een bestuurder, individueel handelend, behoudens voor de aan- en verkoop van onroerende goederen, waarbij de vennootschap moet vertegenwoordigd worden door 2 bestuurders, die gezamenlijk handelen.

STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering besliste de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, met inbegrip van de wijze van het houden van algemene vergaderingen, en de integrale nieuwe tekst van de statuten vast te stellen. " TITEL I: RECHTSVORM  BENAMING  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL 1 -- RECHTSVORM en BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en niet benaming "VEDECO".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan. niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten volgende gegevens vermelden:

- de naam van de vennootschap;

- de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een", gevolgd van de rechtsvorm van de.

vennootschap, voluit of afgekort;

- de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

- het ondernemingsnummer;

- het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de

rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

- in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Indien voormelde stukken het kapitaal van de vennootschap vermelden, dient dit het gestorte kapitaal te zijn, zoals dit blijkt uit de laatste balans. Indien hieruit blijkt dat het gestorte kapitaal niet meer gaaf is, dient melding te worden gemaakt van het netto-actief zoals dit blijkt uit de laatste balans.

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hulshout-Houtvenne, Kouwbergstraat 2.

Hij zal elders in België kunnen overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, die alle machten heeft om de wijzigingen van statuten die eruit voortvloeien, authentiek te doen vaststellen. In voorkomend geval is de raad van bestuur gemachtigd de nodige authentieke vertalingen af te leveren, voorzien door de taalwetten.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, bestuurszetels, bijkantoren, filialen of agentschappen in België en in het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 DOEL

De vennootschap heeft tot doel: Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende en roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zich rechtstreeks of onrechtstreeks interesseren bij middel van inbrengsten, afstand, samensmelting, inschrijving of aankoop van titels, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, associaties of vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel gelijkwaardig, soortgelijk, samenhangend of eenvoudigweg nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel in België en in het buitenland.

Zij zal eveneens alle bestuurs- en beheersopdrachten kunnen waarnemen, en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf haar oprichting.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het kennelijk onvermogen of de faling van een vennoot.

TITEL II: KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL 5  KAPITAAL  VOLSTORTINGEN

Het geplaatst kapitaal bedraagt 941.995,39 euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het . wordt vertegenwoordigd door 3.800 stemgerechtigde aandelen op naam of gedematerialiseerde. aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/3.800ste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal bedroeg bij de oprichting 30.000.000 Belgische frank en werd toen vertegenwoordigd door 3.000 aandelen aan toonder zonder vermelding van waarde en werden volledig volgestort.

Bij akte verleden voor notaris Gerard Janssen te Tienen op 06 november 1989 werd het kapitaal gebracht op 38.000.000 Belgische frank en werd toen vertegenwoordigd door 3.800 aandelen aan toonder zonder vermelding van waarde en werden volledig volgestort.

Bij akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 28 december 2011 werd het kapitaal uitgedrukt in euro zoals voormeld en werden de 3.800 aandelen aan toonder omgezet in aandelen op naam. ARTIKEL 7  AARD VAN DE EFFECTEN

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register

wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen, en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt (bij)gehouden in de zetel van de vennootschap. Het register van aandelen kan in elektronische vorm aangehouden worden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeninginstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam, ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

6. De overdrachten en de overgangen van aandelen, evenals de omzetting van de aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten, of andersom, gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving ervan in het betrokken register.

7. In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de aandeelhouders, noch hun schuldeisers, erfgenamen en rechthebbenden van een vennoot, de zegels doen leggen op het vermogen van de vennootschap, terwijl deze laatsten zich niet mogen mengen in het beheer of de zaken van de vennootschap.

TITEL III: BESTUUR en CONTROLE

ARTIKEL 13  SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie (3) leden, natuurlijke- of rechtspersonen, al of niet aandeelhouder.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, dit alles voor zover als wettelijk toegestaan.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

De bestuurders worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd; zij kunnen voor de eerste maal benoemd worden bij de oprichtingsakte.

De algemene vergadering benoemt de bestuurders voor ten hoogste zes jaar en kan hen steeds ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,', zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die' belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels' van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap.

ARTIKEL 15  VOORZITTER en GEDELEGEERD-BESTUURDER

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, die de raad van bestuur evenals de algemene vergadering zal voorzitten.

Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Ingeval van staking van stemmen in de raad van bestuur is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Deze bepaling houdt van rechtswege op gevolg te hebben zolang en voor zover de raad van bestuur uit twee bestuurders bestaat.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een gedelegeerd-bestuurder aanstellen, waarvan de machten door de raad worden bepaald binnen het kader van zijn wettelijke en statutaire bevoegdheden.

ARTIKEL 19  BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden tot het stellen van alle daden van bestuur en beschikking.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die door de wet of door huidige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

ARTIKEL 20  DAGELIJKS BESTUUR  OVERDRACHT

a) De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van

de vennootschap wat betreft dit bestuur, toevertrouwen:

-hetzij aan één of meer van zijn leden die gedelegeerd-bestuurder zullen heten;

-hetzij aan één of meer directeuren, in of buiten zijn midden verkozen;

-hetzij aan een directiecomité of een bestendig comité waarvan de leden al dan niet tussen de bestuurders

gekozen worden.

b) De raad van bestuur en de gedelegeerden belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan iedere gevolmachtigde binnen de perken van het dagelijks bestuur.

c) De raad van bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een einde stellen. Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen van de gevolmachtigde.

ARTIKEL 21  VERTEGENWOORDIGING in AKTEN en RECHTSVORDERINGEN

De vennootschap wordt in en buiten rechte in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële ambtenaar, vertegenwoordigd door een bestuurder, individueel handelend, behoudens voor de aan- en verkoop van onroerende goederen, waarbij de vennootschap moet vertegenwoordigd worden door 2 bestuurders, die gezamenlijk handelen.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen.

ARTIKEL 22  VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de raad van bestuur, door de bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen en door de organen van dagelijks bestuur, zelfs zo deze de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij de vennootschap bewijst dat de derden daarvan kennis droegen of gezien de omstandigheden daarvan niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 24  TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt en moeten de formaliteiten voorzien in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd worden.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 26  SAMENSTELLING en BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering is samengesteld uit alle houders van aandelen, die het recht hebben zelf of bij volmacht te stemmen, mits naleving van de wettelijke en statutaire bepalingen.

De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aanbelangen en die in de agenda zijn opgenomen, te verrichten of te bekrachtigen.

De beslissingen genomen door de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders.

ARTIKEL 27  BIJEENKOMST en BIJEENROEPINGEN

Algemene vergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de aandeelhouders wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om 17:00 uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproeping wordt vermeld.

Bijeenroepingen: De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen, zo die er zijn. Zij moeten worden bijeengeroepen op vraag van de aandeelhouders die samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

aten minste 15 dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

b)behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, dag en uur aangeduid in de oprichtingsakte, met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verfenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste 15 dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden 15 dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda, vermeld in de oproeping, moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Stukken: Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toegezonden van de bij wet bepaalde stukken (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris), terwijl de houders van effecten aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Voltallige vergadering: Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

ARTIKEL 30.1  VERTEGENWOORDIGING en AANWEZIGHEIDSLIJST

Elke houder van effecten mag zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen, mits deze laatste zelf aandeelhouder is en/of het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder is. Gehuwden vertegenwoordigen elkaar wederzijds. Minderjarigen, onbekwamen of beschermde personen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordiger(s).

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen, wordt elk van hen of hun volmachtdrager getekend vooraleer de vergadering wordt begonnen.

ARTIKEL 30.2 DEELNAME OP AFSTAND AAN DE ALGEMENE VERGADERING

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

De vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, worden, met betrekking tot de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De raad van bestuur zal bij wijze van reglement vaststellen:

- de wijzen waarop de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd;

- de eventuele voorwaarden die worden gesteld aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel, met het oog op het waarborgen van de veiligheid ervan;

- hoe wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

ARTIKEL 33  BERAADSLAGINGEN en BESLUITEN

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, behoudens indien alle aandeelhouders tegenwoordig zijn en éénpang akkoord gaan over nieuwe agendapunten te beraadslagen.

Behoudens de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat aanwezig of vertegenwoordigd is, tenzij de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-

beslissing genomen wordt bij schriftelijke besluitvorming in welk geval de éénparigheid van alle aandeelhouders zal vereist zijn.

Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over aangelegenheden waarvoor een bijzonder aanwezigheidsquorum vereist is, kan zij slechts beraadslagen en beslissen indien het voorwerp van de voorgestelde wijziging bijzonder aangeduid werd in de oproeping en dat zij die de vergadering bijwonen tenminste het aantal vertegenwoordigen dat wettelijk vereist is. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht

welk deel van het kapitaal dat alsdan vertegenwoordigd is. "

De besluiten van de algemene vergaderingen, die werden genomen overeenkomstig de wet en de statuten, verbinden alle aandeelhouders, zelfs zij die afwezig waren of tegenstemden.

Zowel de jaarvergadering als een buitengewone algemene vergadering, kan tijdens de zitting, door de raad van bestuur met drie weken verdaagd worden, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De volgende vergadering heeft het recht definitief te besluiten over de verdaagde agendapunten.

Antwoordplicht bestuurders en commissarissen

De bestuurders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hetzij per gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per e-mail (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld door de vennoten die in voorkomend geval voldoen aan de door de statuten voorgeschreven formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten, één en ander conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vóór de algemene vergadering ontvangen.

TITEL V: BOEKJAAR  WINSTBESTEMMING  DIVIDENDEN

ARTIKEL 35  BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een volledige inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 36  WINSTBESTEMMING

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds tien ten honderd (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds daarna verminderd wordt.

Het saldo van de winst zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan geeft bij meerderheid van stemmen en op voorstel van de raad van bestuur, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 37  UITKERING VAN DIVIDENDEN en INTERIMDIVIDEND

De uitkering van dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en in de plaatsen die door de raad van bestuur worden bepaald.

De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd, dit alles mits naleving van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL VI: ONTBINDING  VEREFFENING

TITEL VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 41  VERWIJZING

Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

MACHTIGINGEN: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Accountancy NOETH-RINGOOT NV met kantoor te Bornem, Puursesteenweg 390 AB, aan alle bestuurders en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het Rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntenbank van Ondernemingen (KBO) of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, B.T.W., Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

Il - RAAD VAN BESTUUR: HERBENOEMING VOORZITTER en GEDELEGEERD-BESTUURDER

De hiervoor benoemde bestuurders, verenigd in een raad van bestuur, besloten met eenparigheid van stemmen, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tevens tot gedelegeerd-bestuurder: de heer VAN DYCK Carl Willy Maria Cornelius, nationaal nummer 670815-347-84, wonende te 2235 Hulshout-Houtvenne, Kouwbergstraat 2 bus 1, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 28.12.2011; ontledend uittreksel ervan; verklaring om te voldoen aan

art. 75, 2° Wb. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : TUT000113
24/06/2010 : TUT000113
22/06/2009 : TUT000113
16/07/2008 : TUT000113
20/07/2007 : TUT000113
05/07/2007 : TUT000113
27/06/2005 : TUT000113
28/02/2005 : TUT000113
15/06/2002 : TUT000113
16/06/2001 : TUT000113
17/06/2000 : TUT000113
25/02/1999 : TUT000113
20/06/1995 : TUT113
22/03/1989 : TUT113
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0186-011

Coordonnées
VEDECO

Adresse
KOUWBERGSTRAAT 2 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande