ADA-GIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADA-GIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.488.110

Publication

04/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

. 4 ,1 m 2O1!

Griffie

11

*14033306*

Onriememingsnr : 0890.488.110

Benaming (voluit) : ADA-GlO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Alenalaan 3

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN (art. 269, §2 WIB 92 ) - AANPASSING STATUTEN - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 27.12.2013, inmiddels]

geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft?

genomen :

4í Eer te besluit: Kapitaalverhoging

a) i e vergadering beslist unaniem tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van[,

achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00) om het te brengen van negenhonderd vijfentwintigduizend! euro (¬ 925.000,00) op één miljoen zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 1.750.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van achtduizend tweehonderdvijftig (8.250) nieuwe aandelen (op naam):; zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen;' en die in de winst zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen onmiddellijk tegen pari worden onderschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel (zonder uitgiftepremie) en ieder aandeel zal onmiddellijk en volledig volgestort worden.

b) Vaststelling verzaking voorkeurrecht.

De vergadering stelt vast dat de aandeelhouders voornoemd individueel verzaakt hebben aan het

voorkeurrecht, zoals voorgeschreven door de statuten en de wet, met betrekking tot de onderschrijving van deze nieuwe aandelen en zich akkoord verklaard hebben met de onderschrijving zoals volgt

c) Qnderschriiving-volstorting-bankattest.

De vergadering beslist vervolgens over te gaan tot de vaststelling van de onderschrijving van de,.

kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen als volgt:

de aandeelhouder, de heer Van der Schueren Patrick,wonende te 1652 Beersel (Alsemberg), O.L.,,é Vrouwstraat 61, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van' de vennootschap; hij verklaart, met uitdrukkelijke instemming van de aandeelhouder sub 2., in te:, schrijven op alle achtduizend tweehonderd vijftig (8.250) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel (zonder uitgiftepremie), hetzij een totaal,; onderschreven bedrag van achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00), volledig volstort, zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest van "BNP Paribas Fortis" de dato 27 december 2013.

i; c) De vergadering stelt unaniem vast dat gemelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werd gebracht van negenhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 925.000,00) op één miljoen'; zevenhonderd vijftig duizend euro, vertegenwoordigd door zeventien duizend vijfhonderd (17.500) aandelen' zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zeventienduizend vijfhonderdste (1/17.50051) van' het kapitaal.

d) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan het;; voorgaande zodat deze voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 1.750.000,00) en wordt;; vertegenwoordigd door zeventienduizend vijfhonderd (17.500) aandelen zonder nominale waarde, elk met een; fractiewaarde van één/zeventienduizend vijfhonderdste (1/17.5005f$) van het kapitaal." Tweede besluit- Coördinatie statuten!Machtiginq.

a) De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst; van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendè notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

b) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Derde besluit - Volmacht.

De vergadering geeft hierbij (voor zoveel als nodig) bijzondere volmacht aan NV FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, vertegenwoordigd door de heer Ludo Vander Haeghen evenals aan zijn/haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondememingsfoketten en de diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 27.12..2013; coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014
ÿþ mcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1\mgmen 22J 2014

behouden Griffie

aan het

Belgisch Staatsblad



Ondernemingsnr : 0890.488.110 Benaming (voluit) : ADA-G10

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Alenalaan 3

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN (art. 269, §2 WIB 92 ) - AANPASSING STATUTEN - VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 24.12.2013, inmiddels geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft,: genomen

Eerste besluit: Kapitaalverhoging

a) De vergadering beslist unaniem tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van'° achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (¬ , 100.000,00) op negenhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 925.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van achtduizend tweehonderdvijftig (8.250) nieuwe aandelen (op naam) zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen onmiddellijk tegen pari worden onderschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ i 100,00) per aandeel (zonder uitgiftepremie) en ieder aandeel zal onmiddellijk en volledig volgestort worden.

b) Vaststelling verzaking voorkeurrecht.

De vergadering stelt vast dat de aandeelhouders voornoemd individueel verzaakt hebben aan het voorkeurrecht, zoals voorgeschreven door de statuten en de wet, met betrekking tot de onderschrijving van deze nieuwe aandelen en zich akkoord verklaard hebben met de onderschrijving zoals volgt.

c) Onderschriiving-volstorting-bankattest.

De vergadering beslist vervolgens over te gaan tot de vaststelling van de onderschrijving van de

kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen als volgt:

- de aandeelhouder, Mevrouw Vernaillen Marijke, wonende te 1852 Beersel (Alsemberg),

O.L.Vrouwstraat 1 verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap; zij verklaart in te schrijven op alle achtduizend tweehonderd vijftig (8.250);' nieuwe aandelen van deze vennootschap tegen de prijs van. honderd euro (¬ 100,00) per aandeel (zonder uitgiftepremie), hetzij een totaal onderschreven bedrag van achthonderd' vijfentwintigduizend 'euro (¬ 825.000,00), volledig volstort, zoals blijkt uit het voorgelegde: bankattest van "BNP Paribas Fortis", de dato 24 december 2013

c) De vergadering stelt unaniem vast dat gemelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat

het kapitaal aldus werd gebracht van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op negenhonderd

vijfentwintigduizend euro (¬ 925.000,00), vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderd vijftig (9.250): aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/negenduizend tweehonderdvijftigste (1/9.25058) van het kapitaal.

d) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan het:

voorgaande zodat deze voortaan als volgt zal luiden:

' " "Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 925.000,00) en wordti vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderd vijftig (9.250) aandelen zonder nominale waarde, elk met; een fractiewaarde van één/negenduizend tweehonderdvijftigste (1/9.2505re) van het kapitaal."

Tweede besluit- Coördinatie statuten/Machtiging.

a) De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekstai

van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit', te voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Derde besluit - Volmacht.

De vergadering geeft hierbij (voor zoveel als nodig) bijzondere volmacht aan NV F!SCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, vertegenwoordigd door de heer Ludo Vander Haeghen evenals aan zijn/haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondememingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 24.12..2013; coördinatie statuten.

Bipagen-trij-lretBelgisch Staxtsülaïl ÿÿ11r0172014 - Annëxès dü PVlóiiitëûrlièlgë

Vc, r-

edhauden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.06.2013 13174-0479-012
24/07/2012
ÿþa

mod 11.1

}

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

)11

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Sta

VI11IIIi VIizeIII 11119a11 IIIIs*II~

*a

BRUSSi

13 JUIL. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0890.488.110

Benaming (voluit) : ADA-GIO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alenalaan 3

1700 Dilbeek

Onderwerp akte :OMZETTING IN BVBA  GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN WIJZIGING BOEKJAAR - BENOEMING - VOLMACHT

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 25 juni 2012,i

geregistreerd, blijkt hetgeen volgt:

"Het jaar tweeduizend en twaalf,

Op vijfentwintig juni.

Te Aalst, Keizersplein 36.

Voor mij, Nicolas Moyersoen, notaris te Aalst, .

Wordt de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden van de naamloze vennootschap

"ADA-010" met zetel te 1700 Dilbeek, Sint-Alenalaan 3.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Brussel onder nummer 0890.488.110 -BTW nummer: BE 890.488,110

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 26 juni 2007, bekendgemaakt,; in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli nadien onder nr. 07100672, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte (inhoudende ook fusie door overname van de naamloze vennootschap "Belma") verleden voor Notaris Katrien Honinckx te Mechelen op 21 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april nadien onder nr.12077521.

BUREAU.

De vergadering wordt geopend om 17.00 uur onder het voorzitterschap van de Heer Van der Schueren Patrick nagenoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

SAMENSTEL ING VERGADERING

A. Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende aandeelhouders die, volgens hun verklaring, het volgend aantal aandelen bezitten:

1° De heer VAN DER SCHUEREN Patrick Herman, geboren te Ukkel op dertig oktober negentienhonderdachtenvijftig (NN :58.10.30-219,72, IK 590-8829930-46)

Eigenaar van negenhonderd aandelen 900

en zijn echtgenote

2° mevrouw VERNAILLEN Mariike, geboren te Ninove op drie februari negentienhonderdzestig (NN

60.02.03-358.50, IK 591-4720671-74)

;; samenwonend te 1652 Beersel (Alsemberg), O, L. Vrouwstraat 61.

Eigenares van honderd aandelen 100

Totaal: duizend aandelen. 1.000

(vertegenwoordlgend het ganse maatschappelijk kapitaal)

Genoemde echtgenoten verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Gilbert De Smet te Asse op 15 juni 1982, niet gewijzigd tot op heden volgens hun verklaring.

:; B. Alle bestuurders zijn aanwezig, met name

- Mevrouw VEERNAILLEN Marijke voornoemd;

- de BVBA "CREA SHOE" met zetel te 1070 Brussel, Victor Rauterstraat 105 (RPR Brussel nr. 0456.469.231), ;. op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Vernaillen Marijke voornoemd, Beiden benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders waarvan proces-verbaal werd opgesteld door Notaris Katrien Honinckx te Mechelen op 21 december 2011, zoals hierboven reeds aangehaald en bekendgemaakt als voormeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij authentieke akte vast te stellen dat:

1. De vergadering van heden is samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda: 1, a) Kennisgeving van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 777 en 778 W.Ven., hetzij: - het verslag van de raad van bestuur de dato 4juni 2012 waarin het voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht en waarbij gevoegd een staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2012.

r het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de Burgerlijke BVBA "J.Vande Moortel en Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bert pe Clercq, bedrijfsrevisor, de dato 12 juni 2012, over gemelde staat van actief en passief.

b) Omzetting van huidige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid conform artikel 774 e.v. W.Ven,

2. Vaststelling en goedkeuring van de nieuwe statuten eigen aan de juridische vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. a) Verlenging van het lopende boekjaar;

b) Wijziging van het boekjaar;

c) Wijziging van de datum van de jaarvergadering;

d) Aanpassing van artikel 21 en 27 van de statuten.

4. Ontslag van de bestuurders en kwijting voor hun mandaat.

6. Benoeming zaakvoerder.

6. Volmacht (voor administratieve formaliteiten).

Il. Betreffende de oproepingsformaliteiten en toezendig stukken, stelt de voorzitter vast dat:

1. Alle aandeelhouders, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal, aanwezig zijn, zodat er

geen verantwoording dient verstrekt te worden over de formaliteiten van bijeenroeping en toezending van de

stukken die krachtens de wet ter beschikking dienen te worden gesteld, De vergadering erkent unaniem dat zij

rechtsgeldig is samengesteld.

2 . De bestuurders tevens aanwezig zijn, zodat wat hen betreft, geen verantwoording dient verstrekt te worden

over de wijze van uitnodiging en toezending stukken.

3. Iedere vennoot een afschrift heeft ontvangen van het verslag van de raad van bestuur met bijgevoegde staat

van actief en passief en van het revisoraal verslag, waarvan sprake hierboven en van een ontwerp van de

statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

111. De voorzitter stelt verder vast dat:

- Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap thans is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlduizendste (111.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen. Om aangenomen te worden, de voorstellen ingeschreven op de agenda de wettelijk en statutair bepaalde meerderheden moeten halen.

Elk aandeel recht geeft op één stem.

Er geen obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten zijn uitgegeven.

- Er geen commissaris in functie is,

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De toelichting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De voorzitter stelt vast dat de

buitengewone algemene vergadering geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen

van de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

De voorzitter zet de redenen uiteen en de vergadering neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

Eerste besluit: Omzetting.

1. De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het verslag van

de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en waarbij gevoegd de staat

van actief en passief per 31 maart 2012, alsook van het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor over

de staat van actief en passief, waarvan hierboven sprake.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

'BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actie; zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2092 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 maart 2012 onderworpen aan een beperkt nazicht.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van

het netto-actief heeft plaatsgehad.

Er wordt evenwel niet afgeschreven op de fusiegoodwill en op het gebouw te Wemmel.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 700.285, 99 euro, dit is hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat

100.000,00 euro bedraagt.

Oudenaarde, 12 juni 2012

EVVA J. Vande Moortel & Co,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r,

mod 11.1

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij authentieke akte vast te stellen dat:

l De vergadering van heden is samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda:

1. a) Kennisgeving van de verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 777 en 778 W.Ven., hetzij:

_ - het verslag van de raad van bestuur de dato 4 juni 2012 waarin het voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht en waarbij gevoegd een staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2012.

- het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de Burgerlijke BVBA "J.Vande Mcortel en Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, de dato 12 juni 2012, over gemelde staat van actief en passief.

b) Omzetting van huidige vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

conform artikel 774 e.v. W.Ven.

2. Vaststelling en goedkeuring van de nieuwe statuten eigen aan de juridische vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. a) Verlenging van het lopende boekjaar;

b) Wijziging van het boekjaar;

c) Wijziging van de datum van de jaarvergadering;

d) Aanpassing van artikel 21 en 27 van de statuten.

4. Ontslag van de bestuurders en kwijting voor hun mandaat.

5. Benoeming zaakvoerder.

6. Volmacht (voor administratieve formaliteiten).

li. Betreffende de oproepingsformaliteiten en toezendig stukken, stelt de voorzitter vast dat:

1, Alle aandeelhóuders, vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal, aanwezig zijn, zodat er geen verantwoording dient verstrekt te worden over de formaliteiten van bijeenroeping en toezending van de stukken die krachtens de wet ter beschikking dienen te worden gesteld. De vergadering erkent unaniem dat zij rechtsgeldig is samengesteld. 2 . De bestuurders tevens aanwezig zijn, zodat wat hen betreft, geen verantwoording dient verstrekt te worden over de wijze van uitnodiging en toezending stukken.

3. ledere vennoot een afschrift heeft ontvangen van het verslag van de raad van bestuur met bijgevoegde staat van actief en passief en van het revisoraal verslag, waarvan sprake hierboven en van een ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ili. De voorzitter stelt verder vast dat:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap thans is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

- Om aangenomen te worden, de voorstellen ingeschreven op de agenda de wettelijk en statutair bepaalde meerderheden moeten halen.

, Elk aandeel recht geeft op één stem.

Er geen obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten zijn

uitgegeven.

Er geen commissaris in functie is.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG lS SAMENGESTELD.

De toelichting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De voorzitter stelt vast dat de

buitengewone algemene vergadering geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen

van de agenda te beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLUITEN.

De voorzitter zet de redenen uiteen en de vergadering neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

Eerste besluit: Omzetting.

1. De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het verslag van

de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en waarbij gevoegd de staat

van actief en passief per 31 maart 2012, alsook van het controleverslag van de aangestelde bedrijfsrevisor over

de staat van actief en passief, waarvan hierboven sprake.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"BFSL UIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad

van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die het bestuursorgaan

vast de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 31 maart 2012 onderworpen aan een beperkt nazicht

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake

het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van

het netto-actief heeft plaatsgehad.

Er wordt evenwel niet afgeschreven op de fusiegoodwill en op het gebouw te Wemmel.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 700.285, 99 euro, dit is hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat

100.000,00 euro bedraagt.

Oudenaarde, 12 juni 2012

BVBA J. Vande Maorte! & Co,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor

Voormelde verslagen zullen samen met de uitgifte van huidige akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. De vergadering beslist unaniem in overeenstemming met artikel 774 e.v. W.Ven. de naamloze vennootschap om ter zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "ADA-GIO". De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2012, opgenomen in gemeld controleverslag,

Al de verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De benaming, zetel, duur en maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderdduizend euro (E 100.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ter gelegenheid van de omzetting worden deze aandelen geruild voor duizend (1.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en vervolgens toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot hun rechten in de oorspronkelijke naamloze vennootschap, De zaakvoerder wordt belast met deze toekenning/inschrijving in het aandelenregister.

Tweede besluit: Goedkeuring nieuwe statuten.

De vergadering beslist unaniem de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hierna bij uittreksel volgend:

Artikel één : Rechtsvorm-Benaming.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam ; "ADA-GIO"

Artikel twee : Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1700 Dilbeek, Sint-Alenalaan 3.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel: Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden: om het even welke industriële , burgerlijke, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel met name:

Aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor alle gebruik en in de ruimste zin;

Het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw-, verbouwings-en veranderingswerken;

Onderneming voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken, en aile werkzaamheden in verband met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen pleister-en voegwerken, dakbedekkingswerkzaamheden, stukadoorswerken, metsel-en bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken, bevloeringswerken, schilder-en behangwerken, loodgieterij en schrijnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze voltooiingswerken in de mate dat zij door onderaannnemers uitgevoerd worden,

- De aankoop, verkoop en verhuur van alle materialen en producten nodig in verband met bovenstaande

activiteiten en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij ken tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke

andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant

doel nastreven of waarvan het doel in nauwe samenwerking met het hare staat.

Zij kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan eveneens borg staan voor

derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en

kredieten toestaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen en voorschriften.

Deze opsomming is geenszins liimiitatief en dient in de ruimste zin te voorden geïnterpreteerd,

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke

goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank-en Financiewezen of andere overheidsinstanties

en met uitsluiting van die activiteiten waarvoor een vestigings-of ander attest vereist is, zolang niet één van de

aandeelhouders of bestuurders over deze attesten beschikt,

Artikel vier : Duur.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel viif : Kapitaal-aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderdduizend euro (E 100.000,00) en wordt

vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde

van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en de opbrengsten van de vereffening,

Arti el zeventien : Bestuursbevoegdheid - Externe vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder (indien er meerdere zijn aangeduid) heeft de meest uitgebreide

macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering

bevoegd is.

De enige zaakvoerder of iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend (indien er meerdere zaakvoerders zijn

aangeduid), vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder,

De zgakvoerder kan tevens bijzondere en tijdelijke volmachten verlenen aan één of meer personen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door elk der zaakvoerders afzonderlijk worden

verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde

viist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig '

kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel éénentwintiq : Algemene vergaderinq.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van december om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. Zij zal plaats hebben in het arrondissement van de zetel, ten maatschappelijke zetel of op gelijk welke

andere plaats, in het bericht tot bijeenroeping vermeld.

Artikel tweeëntwintig : Biieenroepinq -Toelating.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door een zaakvoerder.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moet de vennoot als zodanig in het register van

aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Arti)el drieëntwintig : Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris gekozen tussen de vennoten of hun

stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resolutie vermelden,

dewelke de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Artikel zevenentwintig : Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

ArtiKel achtentwintig : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten, vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de reserve een/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Na voormelde afhouding beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming

van de netto-winst.

Geers uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Arti el éénendertiq: Ontbinding en vereffening.

De vennootschap mag ten aile tijde worden ontbonden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie. De vereffenaars treden pas in functie na de homologatie van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel; ingeval van weigering van homologatie, wijst de rechtbank zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. ' De vereffenaars of de zaakvoerders beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zafverdeeld warden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventueel verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld werden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot nochtans verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht."

Derde besluit: Verlenging boeklaar - Wijzig nq boeklaar en datum jaarvergadering.

De vergadering beslist unaniem tot

a) verlenging van het lopende boekjaar, dat normaal afsluit op 30 juni 2012, tot 31 december 2012;

b) wijziging van het boekjaar dat voortaan zal ingaan op 1 januari en zal eindigen op 31 december van ieder jaar.

c) wijziging van de datum van de jaarvergadering die voortaan zal worden gehouden op de eerste vrijdag van juni om 10.00 uur.

d) aanpassing van artikel 21 en 27 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met voorgaande

wijziging, zodat deze voortaan als volgt zullen luiden:

" Artikel éénentwintiq : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni om tien uur.

,

"Artikel zevenentwintig : Boeklaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nid 11.1

Vierde besluit: Ontslag bestuurders

De huidige bestuurders Mevrouw VERNAILLEN Marijke voornoemd en de BVBA "CREA SHOE",

vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren in hun hoedanigheid van bestuurders van de omgezette

vennootschap hun ontslag in te dienen als bestuurder van de omgezette naamloze vennootschap.

De vergadering beslist unaniem het aangeboden ontslag van deze bestuurders te aanvaarden en hen kwijting

te verlenen voor het door hen gevoerde beleid.

1de besluit: Benoeming zaakvoerder .

De vergadering beslist unaniem om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd:

- mevrouw VERNAILLEN Marijke voornoemd, die aanvaardt..

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zesde besluit: Volmacht

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan NV "FISCOVAN" met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2,

vertegenwoordigd door Ludo Vander Haeghen , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke

administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondememingsloketten) ingevolge huidige omzetting.

Stemming.

±Alle besluiten worden bij éénparigheid van stemmen aangenomen.

Slot.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn.

Bijgevolg wordt de vergadering geheven om 16.00 uur,

Fiscale verklaringen.

Deze omzetting geschiedt met toepassing van de bepalingen vervat in artikel 121 van het Wetboek der

registratierechten, artikel 211 WIB en artikel 11 van het BTW-Wetboek.

Slotverklaringen.

1. E3evestiging van de identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de natuurlijke en/of rechtspersonen hem werd

aangetoond aan de hand van hoger vernielde bewijskrachtige identiteits-en identificatiebewijzen.

2 Recht op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

3, De comparanten erkennen tijdig een ontwerp van deze akte te hebben ontvangen.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12 alinea 9 en 2

van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde

ontwerp van akte.

De gehele akte werd door mij notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht,

Van dit alles heeft de ondergetekende notaris dit proces-verbaal opgesteld, op datum en plaats zoals hoger

aangeduid.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de aandeelhouders en de bestuurders, tegenwoordig of

vertegenwoordigd als voorzegd, deze akte ondertekend, samen met mij, notaris.

(volgen de handtekeningen)"

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 25.06.2012; verslag raad van bestuur; revisoraal verslag; codrdinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111111.1e5Ii

MONIT

EUR BELGE

-011' 2012

H STAATSBLAD 0 5 APFZU 12

BELGISC

13

Griffie

Ondernemingsnr : 08904881 10

Benaming

(voluit) : ADA-G10

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alenalaan 3 1oa 3;136.ex

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Katrien Honinckx, notaris te Mechelen op 21 december 2011, geregistreerd zes bladen geen verzending te Mechelen tweede kantoor der registratie op 23 december 2011, boek 310 blad 91 vak 08. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 euro). Getekend de Ontvanger : M.R. Van Vlasselaer, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "ADA-G10" met zetel te 1700 Dilbeek, Alenalaan 3, waarbij het volgende werd beslist.

Met unanimiteit van stemmen werd beslist :

§1)Besluit tot fusie

A.De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed, Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap « BELMA », zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap « ADA-GIO » die houdster is van alle aandelen van de vennootschap « BELMA ».

Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen, volgende onroerende goederen toebehorend in volle eigendom aan de naamloze vennootschap « BELMA » eigendom worden van de naamloze vennootschap « ADA-G10 » :

Beschrijving van de goederen

GEMEENTE WEMMEL  tweede afdeling:

In een appartementsgebouw, gestaan en gelegen aan de J.Vanden Broeckstraat 11-13, genaamd "RESIDENTIE HEIDI", gekadastreerd volgens titel en kadaster sectie B nummer 1301812 voor een oppervlakte van negen aren negentien centiaren (9a 19ca):

Ondergrondse verdieping

1.I)e garage 1: gelegen ondergronds, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond.

2,0e garage 2: gelegen ondergronds, begrijpende;

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond.

3.0e garage 7: gelegen ondergronds, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond.

4.1-let atelier 1: gelegen ondergronds, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond,

5.1-let atelier 2: gelegen ondergronds, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grondt

6.1-let atelier 3: gelegen ondergronds, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: de garageruimte zelf voor één auto met toegangspoort;

Voor-behouds aan het Belgiscl Staatshl;

I01

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: vier/duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond.

Gelijkvloerse verdieping

1.Het appartement A.1: gelegen op het gelijkvloers links, gezien van op de straat, begrijpende:

a)iin privatieve eigendom: vestiaire, hall, living, keuken, wc, berging, ingebouwde kast, slaapkamer,

badkamer.

b)in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: negentig duizendsten in de gemeenschappelijke delen

waaronder de grond;

2.Winkel 1: gelegen op het gelijkvloers rechts, gezien van op de straat, begrijpende:

a)in privatieve eigendom: de winkelruimte zelf;

b)in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd achtenveertig/duizendsten in de

gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Dakverdieping

1.Het appartement D.1: gelegen op de dakverdieping links, gezien van op de straat, begrijpende;

a) in privatieve eigendom: hall, wc, vestiaire, ingebouwde kast, badkamer, living, keuken, twee slaapkamers, terras, ruimte onder dak.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd negentien duizendsten in de

gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

2.Het appartement D.2: gelegen op de dakverdieping rechts, gezien van op de straat, begrijpende:

a) in privatieve eigendom: hall, wc, vestiaire, ingebouwde kast, badkamer, living, keuken, berging, twee slaapkamers, terras, ruimte onder dak.

b) in medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd negentien duizendsten in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

Zoals deze goederen omschreven zijn in de basisakte verleden voor notaris Leemans te Mechelen op twintig mei tweeduizend en acht, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel onder formaliteit 083-T-13.06.2008-4387, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Leemans te Mechelen op 25 augustus 2009, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel onder formaliteit 053-T-14/09/2009-06466.

Oorsprong van eigendom

Voormelde goederen horen toe aan de nv Belma om het appartementsgebouw te hebben laten oprichten op grond, onder groter oppervlakte verkregen, door inbreng in natura bij de oprichting, verleden voor notaris Daels te Mechelen op 23 mei 1975, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel.

Bij vonnis uitgesproken door de heer Vrederechter van het kanton Wolvertem in datum van 10 december 1991 in zake van de gemeente Wemmel tegen NV Belma werd de provisionele vergoeding voor de onteigening van een perceel voortuingrond aan de Vanden Broeckstraat 11 en 13, te nemen uit het perceel wijk B nummer 1301Ki2 groot 09 aren 93 centiaren, voor 74 centiaren bepaald, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel op 30 december 1991, boek 7403 nummer 8.

Hypothecaire toestand

De goederen gaan over voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en bevoorrechte lasten en alle inschrijvingen en overschrijvingen ten voordele van derden.

Eigendom, genot en lasten

Eigendom en genot van de goederen gaan bij wijze van overgang onder algemene titel over op de overnemende vennootschap vanaf heden op last voor haar er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen.

De overnemende vennootschap ontvangt de goederen in de staat, de toestand en de gelegenheid waarin zij zich bevinden op heden.

De overnemende vennootschap draagt vanaf heden haar deel in de gemeen-schap-ipelijke en buitengewone lasten van het appartementsgebouw volgens de voorwaarden voorzien in de (wijzigende)basisakte en volgens de beslissingen genomen door de algemene vergaderingen van medeëigenaars vanaf heden,

Toestand en gesteldheid - Oppervlakte - Erfdienstbaarheden

De overnemende vennootschap verkrijgt het goed met alle rechten en aanspraken, zichtbare en verborgen gebreken, in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg omtrent de opgegeven oppervlakte, zodat het goed overgaat op haar werkelijke grootte en de eventuele meer- of mindermaat geen grond geeft tot vergoeding of tot ongeldigheid van de eigendomsovergang, zelfs al bedroeg dat verschil meer dan ééntwintigste.

Erfdienstbaarheden

Het goed gaat over met alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen, die de ovememende vennootschap naar eigen believen zal kunnen doen gelden en uitoefenen of waartegen zij zich zal kunnen verzetten. De overnemende vennootschap is in het bezit van alle eigendomstitels en treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Verzekeringspolis

betreffende de collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's met betrekking tot de bij deze overgenomen goederen, is de overnemende vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten.. De overnemende vennootschap za! verplicht zijn deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

betrokken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van

eige-naar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstko-'mende vervaldag.

Water  Gas  Elektriciteit  Televisie

De overnemende vennootschap is verplicht alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en

elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen. Zij stelt de betrokken diensten op de

hoogte van de overname.

De tellers, meters, leidingen en andere toestellen die in het goed geplaatst zijn en die aan derden

toebehoren maken geen deel uit van deze overname,

Administratieve toestand

Ruimtelijke ordening en Stedenbouw

1.a) De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO:

- dat voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt voor het bouwen van een appartementsgebouw met garages en werkplaats op 20 september 1974;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het gewestplan woongebied is;

- dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de verkoper, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1,41 tot en met 6.1.43;

- dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

als een zone met een voorkooprecht;

- dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is,

b)De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunnings-plichtige handelingen.

c)De notaris verklaart:

- dat de gemeente Wemmel nog niet beschikt over een goedgekeurd plannenregister en

vergunningsregister.

dat er derhalve voor het onroerend goed geen stedenbouwkundig uittreksel kan worden uitgereikt.

Planbatenheffing

De comparanten verklaren geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

De comparanten verklaren en erkennen door ondergetekende notaris te zijn ingelicht betreffende eventuele

premies door hen te verkrijgen en ontslaan de notaris verder van elke verantwoordelijkheid terzake.

Monumenten

De comparanten verklaren dat voormelde goederen niet zijn beschermd als monument en niet zijn gelegen

in een beschermd stads- of dorpsgezicht, noch voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe.

Landschappen

De comparanten verklaren dat voormelde goederen niet zijn gelegen in een definitief beschermd landschap,

noch in een voorlopig beschermd landschap.

Archeologisch patrimonium

De comparanten verklaren dat voormelde goederen niet zijn opgenomen op een ontwerp van lijst van noch

definitief zijn beschermd ais archeologisch patrimonium.

De comparanten verklaren dat er hen voor voormelde goederen geen onteigeningsplan werd betekend, en

dat zijn geen weet hebben van een geplande onteigening.

Opeising van verlaten gebouwen

De comparanten verklaren dat er hen geen betekening werd gedaan door de Burgemeester waaruit blijkt dat

voormelde goederen zouden (kunnen) vallen onder het Koninklijk Besluit van 20 april 1993, betreffende het

opeisingsrecht van verlaten gebouwen bedoeld in artikel 134bis van de Gemeentewet.

Bodemdecreet

De Notaris legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hiervoor omschreven appartementsgebouw

en dat werd afgeleverd door OVAM op 15 december 2011.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

De aandeelhouders van de nv "BELMA" verklaren dat er op voormelde grond met appartementsgebouw bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of een activiteit wordt of werd uitgeoefend die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, die schade kan berokkenen aan de koper of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De notaris wijst de vennootschappen er ook op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XII1 van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven,

4

B.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap nv « BELMA »

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap nv « ADA-

GIO », wordt bepaald op 01 juli 2011

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap nv « BELMA » gedaan, komen voor rekening

van de ovememende vennootschap nv « ADA-GIO », en de sindsdien verworven resultaten zullen in de

rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

' C.Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap « BELMA » vanaf heden op te bestaan.

§2)Ontslag  Benoeming

De vergadering aanvaardt het ontslag van de volgende bestuurders : de naamloze vennootschap «

NATIONAAL EIGENI]OMSBEHEER », afgekort NEB, en de naamloze vennootschap « ADA-GIO ».

De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders van de naamloze vennootschap « ADA-G10 » voor een

termijn eindigend na de jaarvergadering van 2017:

- mevrouw VERNA1LLEN Marijke, voornoemd, en

- de bvba CREA SHOE, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw

VERNAILLEN Marijke, voornoemd

111. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid

van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

Algemene verklaring -- Overdracht ten algemene titel

Deze akte bewerkstelligt de overdracht van alle goederen, (zakelijke) rechten en verplichtingen toebehorend

aan of ten laste van de overgenomen vennootschap. Mochten bepaalde van deze goederen, (zakelijke) rechten

of verplichtingen niet zijn opgenomen in deze akte of in voormeld proces-verbaal van de algemene vergadering

van de overnemende vennootschap, worden deze goederen, (zakelijke) rechten en/of verplichtingen toch

geacht te zijn overgegaan; dit gezien het feit dat een fusie een overdracht ten algemene titel van alle rechten en

plichten van de overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap tot stand brengt.

Verklaring verbandhoudend met de hypothecaire formaliteit

De overschrijving van deze akte geeft geen aanleiding tot het nemen van een ambtshalve inschrijving,

vermits de eigendomsovergang geschiedt onder algemene titel. Bijgevolg wordt de heer hypotheekbewaarder

uitdrukkelijk ontslagen om ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte, om welke

reden dit ook moge wezen.

Woonstkeuze

Met het oog op de uitvoering van deze akte doen de vennootschappen keuze van woonplaats in hun

respectievelijke maatschappelijke zetels.

Fiscale verklaring

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117,§1 en 120, derde lid van het Wetboek

van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van lnkomstenbeiastingen en van artikelen 11 en

18,§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W.-belastingplichtige onder nummer BE

0890.488.110.

Volmacht raad van bestuur.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Coördinatie van statuten

De vergadering verleent alle nodige machten aan ondergetekende notaris Katrien Honinckx met het oog op

het opstellen van de gecoördineerde tekst van statuten van de vennootschap, deze te ondertekenen en deze

neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de van toepassing zijnde

wettelijke bepalingen,

Voor eensluidend uittreksel.

Getekend : notaris Katrien Honinckx;

Tegelijk neergelegd : expedtie van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 07.12.2011 11631-0338-012
12/10/2011
ÿþ ~~ " ,i:~" 1nà~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.488.110

Benaming

(volut» : ADA-G10

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Alenalaan 3 te 1700 Dllbeek

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel dd. 20!091,2011 met betrekking tol de fusie door overneming waarbij de NV BELMA, met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Sint-Alenalaan 3 wordt overgenomen door NV ADA-G10, met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Sint-Alenalaan 3.

Marijke Vernailten,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11111111 II 111111111 III 11111 II MI

*11153409*

~~

" :. ," , i~~~y _ r

3 0 Se, 1011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 23.12.2010 10643-0404-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.01.2010, NGL 15.01.2010 10015-0375-011
17/04/2015
ÿþmod 11.1

Lie , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voo

behou

aan I

Belgii

Staats

neergeº%e2WoriLreangan 02 "

0 7 APR. 20

ter griffie vandeledartandstate

JIllI111~~~~~mn~nn

150 59 5*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0890.488.110

Benaming (voluit) : ADA-G10

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Alenalaan 3

1700 Dilbeek

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - BENOEMING ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris N. Moyersoen te Aalst op 23 maart 2015, inmiddels`; geregistreerd, dat navolgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders:

Eerste besluit: Doelwiizidinq.

a) De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging (uitbreiding) van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd

afgesloten de dato 31 december 2014.

De vennoten erkennen een afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist unaniem tot toevoeging van navolgende, nieuwe tekst in artikel 3 (na laatste

gedachtestreepje) van de statuten:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel:

" De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van een hotel, bed & breakfast, drankgelegenheden, banketbakkerij, verbruikssalons, broodjeszaak, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en dei; verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en wam?ei, gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante;;

artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca. is

" De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van! catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, deÿ; bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle?' verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden, zoals onder andere het; verhuren van zalen.

" De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van culinaire! manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van aile materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

" De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging,;, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in allerhande goederen en diensten, in allerhandes;

voedingswaren en toebehoren" -

É;

c) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan het voorgaande. Tweede besluit: Benoeming bijkomend zaakvoerder.

De vergadering beslist unaniem tot benoeming van Mevrouw VAN DER SCHUEREN lo Mena Alexandra, i

ongehuwd, geboren te Brasov (Roemenië) op zeven februari negentienhonderdeenennegentig, wonend te 1730 ;4 Asse, Arsenaalstraat 38 bus 6, tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang van heden,

Derde besluit - Coördinatie statuten/Machten zaakvoerder.

a) De vergadering gelast vervolgens ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten rekening houdende met voorgaande beslissingen en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van ,'.koophandel

b) De vergadering beslist unaniem om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen

besluiten uit te voeren.

Vierde besluit - Volmacht.

Op de laatste blr. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

é'

Voor-behoutlen

aan het .Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering geeft hierbij (voor zoveel als nodig) bijzondere volmacht aan NV FISCOVAN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, vertegenwoordigd door de heer Ludo Vander Haeghen evenals aan zijnlhaar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 23.03.2015; verslag zaakvoerder met balans per 31.12.2014; coördinatie statuten.

.r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.02.2009, NGL 05.03.2009 09069-0068-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0281-015

Coordonnées
ADA-GIO

Adresse
SINT-ALENALAAN 3 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande