AMON

NV


Dénomination : AMON
Forme juridique : NV
N° entreprise : 451.698.118

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 21.08.2014 14453-0371-010
02/01/2014
ÿþ r

Mod 11.1



+~ 1,`_ B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





 *--1.---

Ondernemingsnr :0451.698.118

Benaming (voluit) : AMON

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3450 Geetbets, Overbeekstraat 1

(volledig adres)

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 á ou. 20 3

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onderwerpen} akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 10 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap AMON volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 november 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweeëntachtigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 82.222,22), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij achtduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 8.222,22), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan mevrouw DI PASSIO, voornoemd een bruto-bedrag ten belope van éénentachtigduizend vijfhonderd vierenzestig euro vierenveertig cent (¬ 81.564,44), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij achtduizend honderd zesenvijftig euro vierenveertig cent (¬ 8.156,44), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves;

- aan de heer STRIJKERS Jurgen, voornoemd een bruto-bedrag ten belope van zeshonderd zevenenvijftig euro achtenzeventig cent (¬ 657,78), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijfenzestig euro achtenzeventig cent (¬ 65,78), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

TWEEDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderd zesendertig duizend euro (¬ 136.000,00) door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van tweeëntachtigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (¬ 82.222,22), ander aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, hetzij aldus netto vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00).

Naar aanleiding van deze kapitaalverhoging worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC BANK St-Truiden onder nummer 8E65 7310 3616 4096 op naam van de vennootschap "AMON", zoals blijkt uit de bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 09 december 2013, welke document door ondergetekende notaris bewaard zal worden.

Is alhier tussengekomen:

Bijlageh bij het Belgisch Staatsblad - 0201/2(14 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

r"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg



- Mevrouw DI PASSIO Angela, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drieënzeventigduizend vierhonderd acht euro (¬ 73.408,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld;

- De heer STRIJKERS Jurgen, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 592,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormelde inbreng in geld tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2013.

b) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd zesendertig duizend euro (¬ 136.000,00).

DERDE BESLUIT

Met het oog op de hierna te beslissen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de bestuurders in functie te ontslaan van hun opdracht en hen décharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid: - De heer STRIJKERS, Jurgen, geboren te Genk op 25 januari 1978, nationaal nummer 78.01.25 17739, wonende te 3450 Geetbets, Overbeekstraat 1

- Mevrouw Dl PASSIO, Angela Catharina, geboren te Hasselt op 25 november 1981, nationaal nummer 81.11.25 078-77, wonende te 3450 Geetbets, Overbeekstraat 1.

VIERDE BESLUIT

a) Verslagen

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld conform artikels 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen, met name het verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 13 november 2013 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag de dato 18 november 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALLENS, PIRENNE & C°" en vertegenwoordigd door MARIS Marc, bedrijfsrevisor te Hasselt, over de staat van activa en passiva van de vennootschap de dato 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden daarvoor opgesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"6. Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013 van de NV "AMON" (RPR LEUVEN, nummer 0451.698.118) onderzocht en dit met het oog op de omzetting van deze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die de raad van bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, Is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief per 30 september 2013, is niet lager dan het geplaatst kapitaal van 62.000, 00 EUR.

Dit rapport behelst uitsluitend de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen beding worden gebruikt in een andere context.

Hasselt, 18 november 2013. (getekend) Callens, Pirenne & C° bv CVBA, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Marc MARIS, bedrijfsrevisor."

Aile aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zat tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door artikel 783 Wetboek van Vennootschappen.

b) Omzetting

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, in overeenstemming met artikels 774 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen, de naamloze vennootschap "AMON" om te zetten in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in

de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De zetel en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Naar aanleiding van de omzetting worden de aandelen omgezet in een gelijk aantal aandelen op naam

zonder vermelding van waarde.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, blijven



, " 1 s y se ;e gisc aa s s a s I I I nnexes u oniteur beIgé





-4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De vennootschap behoudt het ondememingsnummer BTW BE 0451.698.118 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in hogervermeld verslag, afgesloten op 30 september 2013.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekeningen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm. c) Vaststelling van de volledige nieuwe tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist eenparig dat de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "AMON".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Geetsbets, Overbeekstraat 1.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesendertig duizend euro (¬

136.000,00).

Het kapitaal werd samengesteld als volgt

- één miljoen tweehonderd vijftig duizend Belgische Frank (1.250.000,- BEF) bij de oprichting in 1993;

kapitaalverhoging met zeshonderd éénenvijftig duizend drieënzeventig Belgische Frank (651.073,- BEF)

in 2001;

- kapitaalverhoging met zeshonderdduizend Belgische Frank (600.000,- BEF) in 2001;

- omgezet in tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) in 2001;

- kapitaalverhoging met vierenzeventigduizend euro (¬ 74.000,00) conform artikel 537 WIB

(dividendenuitkering) in 2013.

Het is verdeeld in honderd vijfentwintig (125) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

die ieder één/honderd vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

a Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

IBeígisch Staatsbiad

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instant houden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding zijn toegelaten in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke handelingen in de meest brede zin als mede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het nemen van participaties onder welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op dertig mei om negentien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst. Vruchtgebruik ota aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

VIJFDE BESLUIT

a) Benoeming van zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering te benoemen als eerste gewone zaakvoerders voor onbeperkte duur:

- De heer STRIJKERS, Jurgen, geboren te Genk op 25 januari 1978, nationaal nummer 78.01.25 17739, wonende te 3450 Geetbets, Overbeekstraat 1

- Mevrouw Dl PASSIO, Angela Catharina, geboren te Hasselt op 25 november 1981, nationaal



l;jlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Voor-

behouden aan het ee1gisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

nummer 81.11.25 078-77, wonende te 3450 Geetbets, Overbeekstraat 1.

Zij verklaren die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich daartegen verzet.

b) Bezoldiging

De algemene vergadering besluit eenparig:

- de zaakvoerders oefenen hun opdracht onbezoldigd uit tot een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen verleent de algemene vergadering machtiging aan de zaakvoerders tot

uitvoering van de besluiten die dienen genomen te worden aangaande de voornoemde punten.

VOOR ONTLEDEND IJLTREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte

25/07/2013
ÿþ~ Mod PDF 11,1

[1[s;f l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ht> I tSNNK VAN É1hrPrinNDE

i 6 -07- 2013

HASSELT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

*131162

Ondernemingsnr : 0451.698,118

Benaming (voluit) : Amon NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Broederspad 15, 3550 Heusden-Zolder, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst

Op de vergadering van de raad van bestuur van 26/06/2013 werd beslist :

1) De zetel van de vennootschap over te brengen naar Overbeekstraat 1 te 3450 Geetbets. Deze wijziging gaat in op 01/06/2013.

2) De herbenoeming ais bestuurder en gedelegeerd bestifurder van Di Passio Angela, Overbeekstraat te 3450 Geetbets tot na de algemene vergadering van 2019.

Di Passio Angela

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzi varidë péï"sd(65r3(êiir

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 10.07.2013 13294-0034-010
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 04.06.2012 12145-0100-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 06.06.2011 11144-0350-009
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 31.05.2010 10138-0469-011
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 06.07.2009 09365-0045-011
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 03.07.2008 08353-0149-010
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 06.07.2007 07367-0034-009
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 25.07.2005 05550-4996-008
08/09/2004 : BL577212
02/07/2004 : BL577212
01/07/2003 : BL577212
23/08/2001 : BL577212
21/06/2000 : BL577212
22/05/1999 : BL577212
12/01/1994 : BL577212

Coordonnées
AMON

Adresse
OVERBEEKSTRAAT 1 3450 GEETBETS

Code postal : 3450
Localité : GEETBETS
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande