ARGEIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGEIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.472.116

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.07.2014 14316-0304-012
10/03/2014
ÿþ mod 11.1

A< ~` lln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



*19058592111111

2 7 FEB 2014

BRussa.

Griffie

Ondernemingsnr : 0864.472.116

Benaming (voluit) : Argeia

11

S;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Lenaertsstraat 34

1950 Kraainem

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALSVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537WIB 1992- AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 17 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 23/12/2013,; boek 130, blad 33, vak 3. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat'. de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Argeia", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tachtigduizend euroi (¬ 80.000,00) om het kapitaal te brengen op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van achthonderd (800) aandelen zonder aanduiding van nominale! waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd; zevenentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 427.500,00), inbegrepen een uitgiftepremie van: driehonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (E 347.500,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Uitoefening voorkeurrecht

Vervolgens verklaren alle vennoten gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de{ statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren in te schrijven op del kapitaalverhoging pro rata hun huidig aandelenbezit.

Inschriiving

Eik van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het! betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering? van tien december tweeduizend dertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen; netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat; het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

(...)

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en' financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen' dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

DERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderd i zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (E 347.500,00) om het kapitaal te brengen op vierhonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 447.500,00) door inlijving van de onbeschikbare

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rekening "uitgiftepremie" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 447.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd duizend (1.000) aandelen.

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE DE KAPITAALVERHOGINGEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op vierhonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 447.500,00). Het is gesplitst in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze aandelen dragen nummers 1 tot en met 1.000."

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE HET GEWIJZIGD VRAAGRECHT EN DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge het gewijzigd vraagrecht door toevoeging van de volgende rubriek in artikel elf van de statuten:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóér de algemene vergadering ontvangen."

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten en dit als volgt : De huidige tekst van artikel veertien wordt vervangen door volgende tekst :

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging von stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:



Sïjîagen bij hëfEëTgisëhSiaatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

Huidig artikel eenenveertig wordt hernummerd naar artikel achtendertig.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Delaitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

De heer Alois Monsieurs

Mevrouw Eveline Christiaens

Mevrouw Ann Hemeryck

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

`~ behouden

aan het Belgisch Staatsblad

~-` ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2014
ÿþ Mod Mid 11.1

[L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2 6 DEC 2013

Griffie

111)),10!MIlt11111111

Ondernerningsnr : 0864.472.116

Benaming

(voluit) : ARGEIA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1950 KRAAINEM, ALFONS LENAERTSSTRAAT 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 29 november 2013 blijkt het ontslag, als zaakvoerder, met ingang van 1 januari 2014, van mevrouw Jeanne Cloetens, wonende te 1950 Kraainem, Alfons Lenaertsstraat 34.

Geert Vermeersch

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0250-012
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11341-0057-013
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.07.2010 10341-0320-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 22.07.2009 09467-0164-012
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 25.06.2008 08307-0104-012
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 10.07.2007 07371-0333-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 22.06.2007 07304-0341-012
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0076-014

Coordonnées
ARGEIA

Adresse
A. LENAERTSSTRAAT 34 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande