CARROSSERIE W.O.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARROSSERIE W.O.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.379.084

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.07.2013 13364-0480-014
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 09.07.2012 12275-0071-016
10/07/2012
ÿþ Mod Wort111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

il V IIIII IU1 111 III III i

*12120850*

,,

_

Ondernemingsnr : - 0421.379.084

Benaming (voluit) : Carrosserie W.O.

(verkort) .

' Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

. Zetel (volledig adres) : Brusselsesteenweg 341 - 3090 Overijse

Onderwerp(en) akte : Vertaling statuten

Ingevolge een akte verleden voor notaris Hélène Goret, geassocieerd notaris te Overijse, op vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf, blijkt onder andere volgende beslissing (achtste beslissing)

- aanpassing van de statuten ingevolge de zetelverplaatsing van de vennootschap en bijgevolg vertaling van de statuten als volgt :

ARTIKEL 1 : NAAM - VORM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt i "CARROSSERIE W.0.".

ARTIKEL 2 : ZETEL.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3090 Overijse, Brusselsesteenweg 341.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft, in de ruimste zin van het woord, alle activiteiten tot doel welke commercieel, industrieel of financieel zijn, roerend of onroerend en rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet de aankoop, verkoop, verhuur, import, export, herstelling, de fabricage, de vertegenwoordiging van alle garage. materieel, van carrosserie en verf van alle rollende materieel, en meer in het bijzonder van alle werkzaamheden van carrosserie en spuiten/schilderen van voertuigen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van

neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.: ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op VIJFENZEVENTIGDUIZEND euro (E 75 000) en verdeeld in drieduizend vierentwintig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een! fractiewaarde van één/3024ste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

ARTIKEL 9 : AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar' aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

ARTIKEL 12 : BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens het wettelijk minimum vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaren door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen worden ontslagen,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 13 : VOORZITTER - VERGADERING.

De raad van bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter.

De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens verhindering, een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden in de plaats en op de datum aangewezen in de oproepingsbrieven.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of onder vorm van een elektronische gegevensdrager. ARTIKEL 14,

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

In geval van staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn (behoudens indien de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan).

Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan bij brief, telefax, of onder vorm van een elektronische gegevensdrager, één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

In dit geval wordt de volmachtgever geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

ARTIKEL 16 : TEGENSTRIJDIG BELANG

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen In de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Het voorgaande is niet van toepassing wanneer de beslissingen of verrichtingen die tot de bevoegdheid behoren van de raad van bestuur, betrekking hebben op beslissingen of verrichtingen die tot stand zijn gekomen tussen vennootschappen waarvan de ene rechtstreeks of onrechtstreeks ten minste vijfennegentig procent bezit van de stemmen verbonden aan het geheel van de door de andere uitgegeven effecten, dan wel tussen vennootschappen waarvan ten minste vijfennegentig procent van de stemmen verbonden aan het geheel van de door elk van hen uitgegeven effecten in het bezit zijn van een andere vennootschap. Bovendien is het voorgaande niet van toepassing wanneer de beslissingen van de raad van bestuur betrekking hebben op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

ARTIKEL 17: BEVOEGDHEID.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd ten aanzien van derden in rechte, zo eisende als verwerende, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, door de gedelegeerd bestuurder die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur moet voorleggen.

ARTIKEL 18 : DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

v

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de

opgedragen functies.

ARTIKEL 22 : ALGEMENE VERGADERING_

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 23BIS. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-; obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 24 : NOTULEN.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één bestuurder.

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR - JAARREKENING EN VERSLAG.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. De Raad van Bestuur is verplicht elk jaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Behoudens in vennootschappen opgesomd in artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen, stelt de Raad van Bestuur bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geeft van haar beleid. Dit verslag bevat alle gegevens zoals zij opgesomd zijn in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 28 - UITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

,, Voor.

behouden aan het Belgisch Stáa sblad

Luik B  Vervraa

Elke uitkering die in strijd is met deze bepalingen moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

ARTIKEL 32.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door één of meerdere vereffenaars aan te duiden door de algemene vergadering die tevens hun bevoegdheden omlijnd en hun vergoeding bepaald.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, zat het batig saldo van de vereffening verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de , gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Gelijktijdig hiermee neergelegd een uitgifte, gecoördineerde tekst der statuten

Bestemd voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

' Hélène Goret

" Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012
ÿþ MOO WORD 11.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

(imams

2? JUN 201Z

fwrwff.

flhIl*iz I IIIYIIII Iis III I A I savVIV

i

IM

N° d'entreprise : 0421.379.084

Dénomination

(en entier) : Carrosserie W.Q.

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue Edouard Deknoop 70 1140 Evere

Objet de l'acte : Transformation  augmentation du capital  modification du siege social-traduction des statuts

Aux termes d'un acte reçu par le notaire Hélène Goret, notaire associé à Overijse le vingt-cinq mai deux. mille douze, il résulte que l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société privée à' responsabilité limitée Carrosserie W.O., ayant son siège social à 1140 Evere, Rue Edouard Deknoop 70, a pris les décisions suivantes :

1. Augmentation de capital pour un montant de CINQUANTE SIX MILLE QUATRE CENT euros (¬ 56',

400,00), pour le porter de DIX-HUIT MILLE SIX CENT euros (¬ 18 600,00), à SEPTANTE-CINQ MILLE euros (¬ 75 000,00), émission de DEUX MILLE DEUX CENT SEPTANTE-QUATRE nouvelles actions.

2. Renonciation au droit de préférence.

3. Souscription à l'augmentation de capital et constatation de l'augmentation de capital

4. Modification du siège social à l'adresse suivante : 3090 Overijse, Brusselsesteenweg 341.

5. Rapports préalables en application des articles 777 et 778 du Code des sociétés ;

6. Transformation en société anonyme ;

7. Répartition des actions

8. Adaptation des statuts suite à la décision d'augmentation du capital, à la décision de transformation de la société et traduction des statuts suite à la modification du siège social.

9. Nomination des administrateurs

L'assemblée a décidé de fixer le nombre des administrateurs à 2 et appelle à ces fonctions:

1. Monsieur François Merckx;

2. Monsieur Marc Sovela Veiarano;

Le mandat des administrateurs prénommés expirera immédiatement après l'assemblée générale;

ordinaire sur l'exercice 2017 qui se tiendra en 2018 et sera exercé à titre gratuit.

Monsieur Merckx est nommé administrateur délégué.

Les comparants ont décidé de déléguer la gestion journalière de la société à Monsieur Sovela

conformément à l'article 18 des statuts et pour un montant maximal de ¬ 2500. Son mandat expirera en même'

" temps que son mandat d'administrateur et sera exercé à titre gratuit.

Monsieur Sovela et Monsieur Merckx ont décidé d'accepter le mandat d'administrateur en étant; entièrement informé de la situation comptable de la société et après avoir été informé par la notaire soussignée' des stipulation et des conséquences de l'article 785 et 633 du Code des Société.

L'assemblée décide ensuite de ne pas nommer de commissaire, la société ne dépassant pas les critères prévus par la loi.

10. Pouvoirs au conseil d'administration.

11. Coordination des statuts.

POUR EXTRAIT CONFORME

Déposé pour publication aux annexes du Moniteur Belge

Déposé en même temps une expédition

Hélène Goret Notaire associé Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

Mentionner sur la dernière page du Volet S ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 14.06.2011, DPT 28.06.2011 11198-0561-018
29/11/2010 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
14/05/2010 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
14/05/2010 : BL435902
21/10/2009 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
21/10/2009 : BL435902
03/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 31.07.2009 09505-0245-018
24/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 09.06.2008, DPT 18.06.2008 08238-0035-017
21/06/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 11.06.2007, DPT 15.06.2007 07234-0017-016
28/06/2005 : BL435902
18/04/2005 : BL435902
01/07/2004 : BL435902
15/01/2004 : BL435902
02/07/2003 : BL435902
11/10/2000 : BL435902
06/08/1999 : BL435902
04/05/1994 : BL435902
12/10/1993 : BL435902
01/01/1989 : BL435902
01/01/1988 : BL435902
27/09/1985 : BL435902

Coordonnées
CARROSSERIE W.O.

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 341 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande