D AND I DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D AND I DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.020.093

Publication

21/05/2014
ÿþ" ~_~-" mad 1 i.1

)0..,.-.. /...t~ .

1á3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

111111111j1.1,1j11,11,11j1,11.1111111111

Ondememingsnr: 0474.020.093

Neerretegd ter griffie aer

Rechtbank van Koophanotr

te Leuven, de 1 `2 MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : D AND 1 DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lipsestraat 75

3150 Haacht

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 9 mei 2014, neergelegd; ter registratie, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door :

de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;: aansprakelijkheid "D AND i DEVELOPMENT" met zetel te 3150 Haacht, Lipsestraat 75;

EERSTE BESLISSING : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering van 30 april 2014 waarbij werd beslist, tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. voor een bruto bedrag van vierhonderd en twaalfduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 412.666,67). Een exemplaar van;; die notulen blijft in het dossier van de notaris.

1WEEDE BESLISSING: Kapitaalverhoging in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met driehonderd eenenzeventig duizend,; vierhonderd euro (¬ 371.400,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) cpí, driehonderd negentigduizend euro (¬ 390.000,00),

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en zal niet gepaard zal gaan met;= de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit!' de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen,

DERDE BESLISSING - inschrijving en storting.

Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële; toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging, en onder de hoger gestelde

voorwaarden.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging waarop

aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg;; gestort ten belope van driehonderd eenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 371.400,00),

De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappeni gestort op een bijzondere rekening met nummer BE57 3631 3420 8735 op naam van de vennootschap bij de ING,,

Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 2 mei 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalver- é hoging van driehonderd eenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 371.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd;; en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd negentigduizend euro (¬ 390.000,00),,: vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLISSING -Wijziging van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(u)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vdor-behouden aan het Belgisct? Staatsblad

Y ~

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het vennootschapsvermogen wordt vastgesteld op DRIEHONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 390.000,00), vertegenwoordigd door HONDERD ZES EN TACHTIG (186) AANDELEN, zonder aanduiding van nominale waarde.".

ZESDE BESLISSING - Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZEVENDE BESLISSING  Aanpassing aan het wetboek van vennootschappen

De vergadering besluit om de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het nieuwe wetboek van vennootschappen en met de voorgaande beslissingen van de algemene vergadering. De aangepaste statuten luiden als volgt:

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "D AND I DEVELOFMENT".

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 3150 Haadmt, Lipsestraat 7S De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3, Doel:

De vennootschap heeft als doel:

*het ontwikkelen van software, in de meest ruime zin;

*het verlenen van adviezen, het geven van opleidingen en het leveren van diensten in de hard- en software sector;

*het verlenen van managementadviezen op gebied van marketing, productie, financiën, logistiek, administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojeoten in ondernemingen, organisatie van seminaries;

*de handel in hard- en software, in de meest ruime zin;

*het beheren van roerende en onroerende goederen;

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag 'alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen, Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het vennootschapsvermogen wordt vastgesteld op DRIEHONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 390.000,00), vertegenwoordigd door HONDERD ZES EN TACHTIG (186) AANDELEN, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 11. De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op ieder jaar op de vijftiende december, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend.

De Heer Dirk Van Poeyer is benoemd als statutair zaakvoerder.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doe!, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn °voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17, .ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

° Artikel 20. Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T ~

Voorbehouden

aan het

Beigisct# Staatsblad

mod 11.1

= Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22. Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van machtiging van de rechtbankvan Koophandel. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de In functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Artikel 23. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de BVBA Vereycken & Vereycken Accounting met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerieggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondememingsioket, het sociaal verzekeringsfonds, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch

Staatsblad.

Eduard Van der Veken Notaris.

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : LE648009
22/12/2014 : LE648009
24/12/2012 : LE648009
27/12/2011 : LE648009
20/12/2010 : LE648009
29/01/2010 : LE648009
18/12/2008 : LE648009
12/12/2007 : LE648009
12/01/2007 : BL648009
08/12/2006 : BL648009
01/12/2005 : BL648009
02/12/2004 : BL648009
06/01/2004 : BL648009
06/01/2003 : BL648009
16/02/2001 : BLA112363
21/06/2018 : LE648009

Coordonnées
D AND I DEVELOPMENT

Adresse
LIPSESTRAAT 75 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande