DE KAESTEKER ADVOCATENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KAESTEKER ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.878.802

Publication

17/01/2014
ÿþFAad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iwi111,111uu11u1iuiiiu

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de -r 8 ,\1 Z114

0E gifiF1ER,

ra re

1

Ondernemingsnr : 0,54 3 . Rg " 8 02-

Benaming

(voluit) : De Kaesteker Advocatenkantoor (verkort) :

Bijlagen-bij hEtBelgisch-StaatsblacY ÿÿ17>01/2014 = Auntrég dü"MomteurTiélgé

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Interleuvenlaan 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming van zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op twintig december tweeduizend dertien, dat de burgerlijke vennootschap ow een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Kaesteker Advocatenkantoor met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven, Interleuvenlaan 26, werd opgericht door:

De heer DE KAESTEKER Roei Ben Achim, geboren te Neerpelt op 8 april 1971, wonende te 3300 Kumtich, Kumtichstraat 110,

De vennootschap heeft tot doel uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

Het in België en in het buitenland uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is louter exemplatief

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ander=e ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in, andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De duur van de vennootschap is onbepaald, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 18,600,00 EUR, Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/100ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

In vergelding van de inschrijving op het maatschappelijk kapitaal worden alle aandelen toegekend aan de heer DE KAESTEKER Roel Ben Achim voornoemd, ten belope van honderd ten honderd van het maatschappelijk kapitaal hetzij honderd aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is valstort ten belope van 213, gedeponeerd bij ING-Bank, Derhalve is de oprichter nog als niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder (s) dienen steeds de hoedanigheid van vennoot te bezitten,

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen.zij een college dat handelt zoals een raadvergadering. Het bestuursorgaan mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere

lasthebbers aanstellen. _

Op de laatste blz. van Luit(B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het eerste boekjaar loopt tot een met eenendertig december tweeduizend veertien. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, die advocaten moeten zijn, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder(s) voor een onbepaalde duur:

- de heer DE KAESTEKER Roel, hier aanwezig en die aanvaardt. Zijn mandaat is bezoldigd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting. Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 oktober 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzit van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2014
ÿþ !Md Wovd tt.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11





NEERGELEGD

1 2 DEC. 2014

Griffie Rechtbaràmgoophandel

te Leuven.

Qndernemingsnr : 0543 878 802

Benaming

(volgit) : De Kaesteker Advocatenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : tnterleuvenlaan 62, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi - Inbreng De Kaesteker Advocatenkantoor

Het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het verslag van revisor Mazars Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Dhr. Alain De Quick, werd neergelegd op de griffie van Leuven.

Roel De Kassteker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lulk B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Coordonnées
DE KAESTEKER ADVOCATENKANTOOR

Adresse
INTERLEUVENLAAN 62 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande