DOCTEUR STGEVEN VERCAUTEREN, AFGEKORT : DR. STGEVEN VERCAUTEREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCTEUR STGEVEN VERCAUTEREN, AFGEKORT : DR. STGEVEN VERCAUTEREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.167.938

Publication

27/01/2014
ÿþ~ Mod Word 17.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

enussa

1 6 »a 2014

' Ondernerningsnr : 0887.167.938

Benaming

(voluit) : DOCTEUR STEVEN VERCAUTEREN

(verkort) : DR. STEVEN VERCAUTEREN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Genvalstraat 112 te 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend dertien door Meester Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek -1030 Brussel, "Geregistreerd zes bladen zonder renvooi op het 1ste Registratiekantoor van Woluwe op negen januari tweeduizend veertien boek 40, blad 39, vak 16. Ontvangen vijftig euro (50,00 ¬ ). Voor de d.d. Ontvanger (ondertekend) Sylvie LOIS, Expert fiscal" dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen

1. Kapitaalverhoging

De algemene vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd twintigduizend vijfhonderd euro (¬ 220.500,00), zodat het verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (¬ 239.100,00), door een storting in speciën ten belope van gemeld bedrag en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging zal volledig volstort worden en zal plaatsvinden in het kader van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

2. Voorafgaandelijke uiteenzetting  artikel 537 WIB 1992

(" " )

Inschrijving -- volstorting

Terstond wordt door de enige vennoot volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging, in speciën.

De vergadering heeft verklaard en erkend dat:

1. de inschrijving in speciën volledig werd volstort.

2. dat de inbreng in geld werd gestort op een bijzondere rekening nummer BE11 6116 7255 7048, op naam van de vennootschap geopend bij de Deutsche Bank, bijkantoor Brussel, te 1000 Brussel, Mamixlaan, 17.

Het bankattest de dato 30 december 2013, waaruit gemelde storting blijkt, werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

3, dat zij bijgevolg uit hoofde van gemelde, volledig volgestorte kapitaalverhoging, beschikt over een bedrag van tweehonderd twintigduizend vijfhonderd euro (¬ 220.500,00).

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (¬ 239.100,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

3. De algemene vergadering heeft de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het huidig adres bevestigd.

4, De algemene vergadering heeft beslist om de maatschappelijke benaming van de vennootschap te

wijzigen van 'DOCTEUR STEVEN VERCAUTEREN' in 'DR. STEVEN VERCAUTEREN',

De afgekorte benaming wordt derhalve geschrapt.

5. De algemene vergadering heeft beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen als volgt, deze zal voortaan doorgaan op de vierde vrijdag van de maand april om 14 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als overgangsmaatregel heeft de algemene vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatshebben op de vierde vrijdag van de maand april 2014.

6. De algemene vergadering heeft beslist Nederlandstalige statuten aan te nemen, gelet op de zetelverplaatsing naar het Vlaams Gewest, en met Inachtname van de beslissingen genomen met betrekking tot voormelde agendapunten, als volgt:

TITEL I

Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel een:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DR. STEVEN VERCAUTEREN".

Aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten haar naam vernielden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV BVBA".

Zij moeten eveneens de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap vermelden, haar ondernemingsnummer, en het woord 'rechtspersonenregister' of de afkorting 'RPR', onmiddellijk gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee:

De zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Genvalstraat 112.

Deze zal bij beslissing van de zaakvoerder(s) mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België. Iedere verandering van de maatschappelijke zetel moet bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad door toedoen van de zaakvoerder(s), mits voorafgaande bekendmaking aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Bij zetelverplaatsing naar uitsluitend Franstalig taalgebied dienen Franstalige statuten te worden aangenomen.

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of de geneesheer-vennoten die er deel van uitmaken. De geneeskunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de geneeskundige deontologie en rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit alles echter onder de eigen onbeperkte verantwoordelijkheid en beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoten.

Elke geneesheer-vennoot blijft volledig onafhankelijk op het vlak van de diagnose en de therapie.

De activiteit omvat de inning van alle honoraria door en voor rekening van de vennootschap.

In het algemeen mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn om er rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, de verwezenlijking van te bevorderen, zonder te raken aan het burgerlijk karakter van de vennootschap.

Zij zal bij wijze van inbreng, inschrijving, fusie of op welke manier ook mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een doel dat gelijkaardig of aanverwant is of dat van aard is om de ontwikkeling van haar activiteiten te bevorderen, of die een economische band met haar hebben.

Elke vorm van commercialisatie van de geneeskunde, rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie en overconsumptie zijn uitgesloten.

Artikel vier:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL Il

Maatschappelijk kapitaal

Artikel vijf:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd negenendertigduizend honderd euro (¬ 239.900,00),

verdeeld in honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen, volstort zoals vermeld in de akten oprichting, kapitaalverhoging en/of vermindering.

(..)

TITEL IV

Het bestuur

Artikel elf:

t,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die noodzakelijk geneesheer zullen dienen te zijn, te benoemen door de algemene vergadering of in de statuten. Deze zaakvoerders dienen de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven.

De algemene vergadering zal beslissen over de duur en de eventuele vergoeding van het mandaat van de zaakvoerder(s).

Indien de vennootschap slechts één vennoot heeft, zal deze vennoot tot zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd voor de duur van de vennootschap. indien er meerdere vennoten zijn, dan wordt het mandaat van zaakvoerder beperkt tot een periode van maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Artikel twaalf:

De enige zaakvoerder - of zaakvoerders - hebben, ook afzonderlijk handelend, de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene door de wet of door onderhavige statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De zaakvoerder of de zaakvoerders samen handelend mogen welbepaalde bevoegdheden voor niet medische zaken ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening der zaakvoerder(s) en andere gemachtigden van de vennootschap vermeid worden in weike hoedanigheid zij optreden.

( .)

TITEL V

De algemene vergadering

Artikel zeventien:

Ieder jaar, op de vierde vrijdag van de maand april om veertien uur, wordt de jaarvergadering gehouden. ingeval deze dag een wettelijke feestdag is, moet de jaarvergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, zaterdag uitgezonderd.

De vergadering mag door de zaakvoerder(s) bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van de vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

(...)

TITEL Vl

Inventaris - Balans - Winstverdeling

Artikel drieëntwintig:

Het boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december afgesloten, De maatschappelijke

bescheiden worden opgesteld en bekendgemaakt overeenkomstig de wet.

Artikel vierentwintig:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wet.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd vooraf genomen worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; zij dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De jaarvergadering beslist bij meerderheid van stemmen welke bestemming dient te worden gegeven aan de winst, na voormelde afhouding.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist,

TITEL VII

Ontbinding - Vereffening

Artikel vijfentwintig:

Behoudens de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit van de algemene vergadering die beslist zoals inzake een wijziging der statuten.

Ingeval van vereffening van de vennootschap zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de

zaakvoerder(s) op dat ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars zou

benoemen.

"

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij artikel 186 en'

" volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan deze bevoegdheden echter te allen tijde bij gewone meerderheid beperken.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënt en/of het beroepsgeheim van de vennoten, zal bij de ontbinding van de vennootschap een beroep gedaan worden op geneesheren,

(" " )

7. De algemene vergadering heeft volmacht gegeven aan:

- de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen;

- ondergetekende notaris Nicolas van Raemdonck tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

- KERIUS ONDERNEMINGSLOKET vzw, waarvan de zetel gevestigd is te 1030 Brussel, Koningsstraat 269 (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten bij de KBO, en van alle eventuele andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv, coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0039-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0412-010
30/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 10.06.2011, DPT 24.06.2011 11215-0224-009
07/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 11.06.2010, DPT 28.06.2010 10256-0195-009
23/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 12.06.2009, DPT 18.06.2009 09253-0138-010
24/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 13.06.2008, DPT 19.06.2008 08255-0179-010

Coordonnées
DOCTEUR STGEVEN VERCAUTEREN, AFGEKORT : DR. …

Adresse
GENVALSTRAAT 112 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande