GYNOFT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GYNOFT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.368.130

Publication

17/01/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap niet beperkte

aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijdersstraat 130

1654 Huizingen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

,, Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 17r :' december 2013 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd twee bladen twee verzendingen tee; := Dilbeek Il de 23 december 2013 boek 608 Blad 94 vak 13. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger;;

(getekend) A. Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist :

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen, in geld, met vierhonderdli vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) om het van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op vijfhonderd duizend euro (¬ 's 500.000,00) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

Op de aandelen wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouders, in evenredigheid tot hun'; :: vertegenwoordiging van het kapitaal.

De aandeelhouders verklaren dat thans alle aandelen volledig volgestort zijn door het voorafgaandelijk; deponeren van het bedrag op een speciale rekening op naam van de vennootschap met rekeningnummer BE;', 11 0688 9858 1048 bij Belfius Bank. Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het;; bankattest overgelegd en aan de akte gehecht.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de; .; voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest :

 het kapitaal effectief werd verhoogd tot vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00); .;

de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend bedrag van vierhonderd i vijftigduizend euro (E 450.000,00) euro.

il De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om ze in!!

i; overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging:

"ARTIKEL 5.

" i" Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) en vertegenwoordigd i door honderd (100) vennootschapsaandelen zonder nominale waarde.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in dei; vennootschap.

De verdeling der aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot[ een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk."

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden ini .°, voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Rimbert Consulting;: BVBA, Ninoofsesteenweg 323 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te;: vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en

=l Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. ,;

_; Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere;;

i; formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoördineerde statuten en de lijst van de

wijzigingen van de statuten conform art. 75 2.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mpd i 1.1

[Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

0 8 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : BE0881.368.130,

Benaming (voluit) : GYNOFT

(verkort) : -

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 20.06.2013 13196-0299-016
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 04.06.2012 12142-0267-016
18/01/2012
ÿþ p: i Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

D O~~~~~~0

~~~Y~~~v~U~~

~~ N~ 8

~~~~ ~ 12

' - -

Ondernmnxingonr: 0881.3é8.130

Benaming

(voluit) : GYNOFT

Reohtmvnnn: Besloten Vennoot chap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1654 Huizingen, Oudstrijdersstraat 130 Onderwerp akte: statutenwijzing

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 7 december! 2011 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd drie bladen zeven verzendingen te DILBEEK U de. 12/12/.2011. Boek 500 Blad G7 vak 1O Ontvangen : vijfentwintig nuno(25.00 EUR) Do Ontvanger aU(getekend)i lNorÜneVVo~ore.De)nopoÓau~^.b)8kt dat de algemene veqgadahnghet volgende hæe~be~imt:

De buitengewone algemene vergadering beslist om het doel te wijziging en nodige verslagen ingevolge

|

artikel 287 Wetboek van Vennootschappen: een verslag met een omstandige verantwoording met betrekking tot;

de doelwijziging werd' opgesteld op 31 augustus 2011 doör de zaakvoerder ingevolge artikel 287 van ho«

!

Wetboek van Vennootschappen met in bijlage een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan driei

maanden voordien is vastgesteld. De vennootschap heeft geen commissaris benoemd en hieruit volgend is geen verslag over de staat van actief en passief nodig uitgaande van deze genoemde.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing het verslag van de welke zijn opgesteld ingevolge artikel 287 Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis van te hebben meer dan vijftien dagen voor deze.

In bijlage aan het verslag van de zaakvoerder is aangehecht een staat van actief en passief van de. vennootschap opgesteld op

Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van dé rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte~ van deze akte.

!

De buitengewone algemene vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te~ wijzigen en volgende tekst toetwvoegan'

. ~

^' De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of~ vreemd kapitaal."

Artikel 3 zal voortaan als volgt luiden:

"ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

activiteiten'aUe burgerlijke d~nyuh~tæekaverbandhuudenme«uha|mo}ugieofgynaeoo~g|e'vednokundæ '| - de uitoefening van de geneeskundepraktijk door de artsen die deel uitmaken van de vennootschap. De! vennootschap mag alle onderzoeken en studies uitvoeren in verband met haar hoofddoel, zich bezighouden! met het onderzoek naar en de ontwikkeling van wetenschappelijke technieken ter bevordering van een~ nauwkeurige diagnose. De vennootschap mag, als bijkomstig doe|, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen ofi vreemd kapitaal. Elke vorm van commercialisering van de genaaakunde, van directe of indirecte co||uaie, dichotomie en! overconsumptie is uitgesloten. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de! ' verwezenlijking van haar doel te hovu/dnnan, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het! burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen !

De vennootschap kan, in 8n|g|A, elke andere activiteit beoefenen die haar maatschappelijk l ten goede komt, zowel op zelfstandige wijze als in het kader van overeenkomsten met verzorgingsinstellingen of collega-; artsen en met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar! maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan ten goede kunnen komen, met inachtneming van de Cod&i van geneeskundige plichtenieer.

De geneesheren-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit |n gemeenschap ta! brengen.

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te ve Verso z Naam en handtekening.

1111111111111111

-1201~~~~^~~

*

~~~~~ ~

bet

Be Stai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor-,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in alle gevallen belangen verwerven in alle andere bestaande of op te richten vennôotschappen of ondernemingen met een gelijksoortig, vergelijkbaar of verwant doel en in dit alles mits inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De zaakvoerder is bevoegd om de aard of reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren met inachtneming van de Code van geneeskundige plichtenleer."

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doet enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De buitengewone algemene vergadering besluit om artikel 13 van de statuten te wijzigen voortaan wanneer er 1 vennoot is kan deze onbeperkt in duur benoemd worden, wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, is de duur van hun mandaat beperkt in de tijd, namelijk 6 jaar.

Artikel 13 luidt aldus voortaan :

"Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

De buitengewone algemene vergadering stelt aan als zaakvoerders vanaf heden:

1.De heer VALVEKENS Frank , voornoemd

2.Mevrouw VERLEYEN Ann Greta Alphonsine, voornoemd

Hun benoeming gebeurt voor een periode van 6 jaar, hun mandaat vervalt bij de algemene vergadering van het jaar 2017. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd. Er wordt ontslag gegeven voor hub mandaten benoemd in de oprichtingsakte.

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Rimbert Consulting BVBA, Ninoofsesteenweg 323, 1500 Halle, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Pascal Rimbert met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2°, alsook het verslag van de raad van bestuur en de staat van ! actief en passief van 15/11/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 23.06.2011 11195-0111-016
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 31.05.2010 10139-0529-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 11.06.2009 09219-0290-015
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 03.06.2008 08183-0153-015
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 15.07.2016 16326-0383-015

Coordonnées
GYNOFT

Adresse
OUDSTRIJDERSSTRAAT 130 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande