JAU PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAU PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.882.256

Publication

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0014-010
11/05/2011
ÿþMai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III if II if II 11111 IIII ifII II IMI Iif III

*11071156'

Neergelegd ter griffie ~f

Rechtbank van feoph Q~f

L~n, ds

r~irAPR' 2011

Griffie

Ondernemingsnr : Cc~J c~$~

Benaming

(voluit) : JAU Partners

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkweg 17 te 3110 Rotselaar

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Annie LAGAE, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 21 april 2011 (geregistreerd vijf bladen zonder verzendingen te Naacht op 26 april 2011 boek 5f70 Blad 66 Vak 11 Ontvangen: vijfentwintig euro De ontvanger a.i. (get.) H. Mertens verificateur) dat:

De heer AERTS Johannes Jozef, geboren te Paal op een januari negentienhonderd zestig, en zijn echtgenote mevrouw UYTTERHOEVEN Gerda Maria Ludovica, geboren te Leuven op zestien februari negentienhonderd zestig, samenwonende te Rotselaar, Kerkweg 17;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam luidt: "JAU Partners".

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel is gevestigd te Rotselaar, Kerkweg 17.

De vennootschap heeft tot doel

-consultancy, projectmanagement en implementatie van strategische en operationele sales-en marketingactiviteiten;

- consultancy in de constructie, optimalisatie of herstructurering van marketingteams;

- consultancy in proces- en projectoptimalisatie;

- uitwerking en uitvoering van promotionele en publicitaire projecten, inclusief grafische vormgeving;

- doorvoering van opdrachten voor bedrijven betreffende marktontwikkeling, marketing en verkoop;

- participeren in vennootschappen;

- aankoop, verkoop en verhuur van roerende en onroerende goederen.

Daartoe mag de vennootschap alle beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, roerende- of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deel-neming, inbreng, participatie, fusie of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend en moet verstaan worden in de ruimste zin.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Johannes Aerts en mevrouw Gerda Uytterhoeven hebben ieder ingeschreven op drieënnegentig aandelen, ieder gestort ten belope van twee/derde, hetzij in totaal twaalfduizend zeshonderd euro, door overschrijving op een bijzondere rekening bij KBC Bank.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voo ,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) of van de werkende vennoten kan bezoldigd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3. Werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer Aerts Johannes en mevrouw Uytterhoeven Gerda, beiden voornoemd.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. Hun mandaat kan bezoldigd worden behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. 4.Volmacht voor formaliteiten

Door voornoemde oprichters en de zaakvoerders werd volmacht gegeven aan "CBB Leuven BVBA" te Leuven, Diestsevest 89, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, alleen handelende en met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van de Ondernemingen te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Annie LAGAE

Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 28.07.2015 15371-0282-011

Coordonnées
JAU PARTNERS

Adresse
KERKWEG 17 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande