LUYPAERS EN PARTNERS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUYPAERS EN PARTNERS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.158.710

Publication

30/06/2014
ÿþmod 11.1

911n

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

NEERGELEGD

19 JUNI 2014

*Me Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Grittre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr 0480.158,710

Benaming (voluit) : LUYPAERS en Partners Advocatenkantoor

(verkort) ;

Rechtsvorm Burgerlijke vennootSchap" ond' er' de' rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Industrieweg 4 bus.1

3001 Leuven (Heverlee) -

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris Isabelle mostaert te Leuven op zestien juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen;

1. Wijziging van het boekjaar derwijze dat dit met ingang van het eerstvolgende loopt van één januari en afsluit op éénendertig december van ieder jaar en overeenkomstige wijziging van artikel 12 van de statuten.

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de derde woensdag van de maand mei om 20.00 uur en overeenkomstige wijziging van artikel 12 van de statuten,

3. Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering.

- [De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend dertien, te verlengen tot en af te sluiten op éénendertig december tweeduizend veertien.

- De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand mei van het jaar tweeduizend vijftien.

4. Aanpassing van artikel 2 van de statuten aan de reeds doorgevoerde zetelwijziging,

6. Aanpassing van artikel 18 van de statuten aan de wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen, opdat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 15 -Ontbinding -Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om ' één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

Da benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd,

aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van cite aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel en alleen uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie.

Isabelle Mostaert

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormeld proces verbaal Gecoördineerde tekst van de statuten

----- -------- ---- - ----

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.11.2013, NGL 22.11.2013 13666-0407-009
20/01/2015
ÿþ Mod PDF 11t

Lrfrf",i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

NEERGELEGb 0 i JAN. 2015

Grj¬ fiQ Rwhtimnk van Koophandel te Vatif+fáe.

Ondememingsnr : 0480.158.710

Benaming (voluit) : Luypaers En Partners Advocatenkantoor

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 4 1 - 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag - Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 31/12/2014

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om Meester Luypaers Peter, wonende te Heverlee, Oud- Heverleestraat 89, met ingang vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder. Er wordt hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid tot op heden.

Er wordt beslist om Meester Bert Beelen, wonende te Zoutleeuw, Panisborne 3, vanaf heden aan te stellen als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Bert Beelen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz várolwk-B-vérrheidenY- Ftëctà : Nagym en hokanighed vande ïnstrûMertërërïde nntàris; hetzij Vande perso(o)n(eilf

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.11.2012, NGL 24.01.2013 13014-0267-009
07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.11.2011, NGL 31.01.2012 12023-0459-009
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.11.2010, NGL 08.02.2011 11027-0380-009
24/03/2015
ÿþMod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vin" dexa.e

REC

15 4à1111111

22"

KOOPHANDEi.

I. I " 03- 2015

LEUVEN

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0480.158.710

Benaming (voluit) : LUYPAERS EN PARTNERS ADVOCATENKANTOOR

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : industrieweg 4 bus 1, 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusie door overname (door Advokatenkantoor Bert Beelen)

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Talion, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op 6 maart 2015, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de:

1.De algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LUYPAERS EN PARTNERS ADVOCATENKANTOOR, ondernemingsnummer 0480.158.710, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Industrieweg 4 bus 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Talloen te Leuven op tweeëntwintig april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op veertien mei daarna onder nummer 03053973.

De statuten werden meermaals gewijzigd en de laatste keer bij akte verleden voor notaris Isabelle Mostaert op zestien juni tweeduizend veertien.

2.De algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADVOKATENKANTOOR BERT BEELEN, ondernemingsnummer 0444.170.423, met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, J'ustus Lipsiusstraat 24 opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Tallon te Geetbets op zeventien april negentienhonderd éénennegentig, bekedgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op zeven juni daarna.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Verzochten een authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BV BVBA Advokatenkantoor Bert Beelen, die houdster is van alle aandelen van de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor.

A. Deze vergadering heeft als agenda :

a) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op éénendertig december tweeduizend veertien.

b) Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel,

waarbij het gehele vermogen van de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BV BVBA Advokatenkantoor Bert Beelen, die houdster is van alle aandelen van de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B- vervolg

c) Goedkeuring van nieuwe statuten dit ondere andere om de statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving, die uitdrukkelijk goedgekeurd zullen worden door de algemene vergadering.

B. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig zijn. De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan aldus geldig beslissen met betrekking tot de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden voorgelegd.

C. Het gemelde fusievoorstel werd neergelegd op de respectieve griffies van de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op acht januari tweeduizend vijftien en op twaalf januari tweeduizend vijftien.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend vijftien en tweeëntwintig januari tweeduizend vijftien.

II. BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluit tot fusie

Voorafgaandelijk verklaren alle aandeelhouders dat zij alle informatie

ontvangen hebben in verband met het fusievoorstel.

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BV BVBA Advokatenkantoor Bert Beelen die houdster is van alle aandelen van de vennootschap Luypaers en Partners Advocatenkantoor.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap de BV BVBA Luypaer en Partners Advocatenkantoor boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de BV BVBA Advokatenkantoor Bert Beelen wordt bepaald op één januari tweeduizend vijftien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap de BV BVBA Advokatenkantoor Bert Beelen, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de BV BVBA Luypaers en Partners Advocatenkantoor vanaf heden op te bestaan.

§ 2. Besluit nieuwe statuten

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de nieuwe statuten goed te keuren dit ondere andere om de statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

I.NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "ADVOKATENKANTOOR BERT BEELEN"

In alle akten, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, en andere stukken die uitgaan van de vennootschap, moet deze naam voorafgaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkortingen "BVBA", leesbaar aangeduid.

Zij moet bovendien melding maken van de juiste aanduiding van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, van de woorden "Register van Burgelijke Vennootschappen " of van de verkorte letters "RBV", gevolgd door de vermelding van de zetel van rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Yustus Lipsiusstraat 24.

Voor-

behouden aan het e Tsah

Staatsblad

Voorbehouden aan het Iglsch Staatsblad Luik B - vervolg

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Nederlandstalig Seigle of Brussel bij besluit van de zaakvoerder.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel moet worden bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van het beroep advocaat.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in zoverre deze burgelijke advokatenvennootschappen zijn.

Artikel 4.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent. Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6.De aandelen zijn steeds op naam.

III.BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Artikel 7. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder moet advocaat zijn. Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: de heer Beelen Robert voornoemd die aanvaardt.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van van de hun verleende volmacht te verbinden.

IV. CONTROLE

Artikel 8.De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan een of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris , onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch een of meer commissarissen te benomen.

V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9.De jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde maandag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt die vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Zij wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder.

Artikel 10. Enkel de vennoten worden toegelaten op de algemene vergadering en hebben stemrecht.

Artikel 11.Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt , oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering , worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennnootschap wordt bijgehouden.

VI. JAARREKENING WINSTVERDELING RESERVES

Artikel 12.Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten

en maakt de zaakvoerder de inventaris op , alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van het

boekjaar door de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorgelegd.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 13.Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij

afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te

verlenen kwijting.

Artikel 14.Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt , na aftrek van



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Anncixes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

de overgedragen verliezen verdeeld als volgt:

1)ten minste vijf de wettelijke reserve tot kapitaal bedraagt; ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van

2)over het saldo dat die een /tiende van het maatschappelijk

wordt op voorstel van de zaakvoerder door de

algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen

Artikel 15.1De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

VII. ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 16.De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten alle tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Alleen advocaten kunnen als vereffenaar worden aangesteld.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder, die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris. Vincent Tallon

Tegelijk neergelegd:

Een expeditie van de akte.

29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.11.2009, NGL 14.01.2010 10014-0356-009
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.11.2008, NGL 23.12.2008 08869-0323-009
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.11.2007, NGL 31.01.2008 08034-0332-010
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.11.2006, NGL 12.01.2007 07008-0065-011
03/02/2006 : LEA022911
24/01/2006 : LEA022911
28/12/2004 : LEA022911
14/05/2003 : LEA022911

Coordonnées
LUYPAERS EN PARTNERS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
INDUSTRIEWEG 4, BUS 1 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande