MAXANE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXANE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.194.747

Publication

26/06/2014 : BLA124336
18/08/2014
ÿþ{

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wort 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var`.lé'akte

neergeleg

en tep

"

1111111,1.1!1111111111

0 6 An, 20%

ter griffie %mage Nederlandstalic rechtbank van koophandel Bruss

pndernemingsnr : 0479.194.747

Benaming (voluit) : Maxane

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zetel (volledig adres) " Vinkenlaan 37 -1950 Kraainem

Onderwerp(en) akte : Ontbinding-Vereffening-Sluiding vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 30 juli 2, nog niet geregistreerd van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAXAIVE", waarvan de: maatschappelijke zetel gevestigd is te 1950 Kraainem, Vinkenlaan 37.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.194.747 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE-479.194.747.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Ingrid Evenpoel, Notaris te Ninove, op 23 december 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 10 januari daarna, onder nummer 03004303.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij beslissing van de zaakvoerder op 26 maart 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 april daarna, onder fle mer 09061271, houdende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar huidig adres. Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld werd bij afzonderlijke stemming met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT  ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en

passiva van de vennootschp, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd

gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 5 juli. 2014;

verslag van Sven Van Steelant, bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de vorm,

van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas

Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te Roeselare, Westlaan 348;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b) besluit.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, Sven Van Steelant, bedrijfsrevisor van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudend te Roeselare, Westlaan 348, luiden als volgt:

"8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorden door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA MAXA.NE, met zetel te 1950 Kraainem, Vinkenlaan 37, een boekhoudkundige staal opgesteld,esloten op 10 juni 2014.

Rekening houdend met de vorouikichten van de vereffening van de vennootschap geeft deze staat een balanstotaal op van 0,00 EUR, en abstractie makend van de voorschotten op het ver ffeningsdividend, een netto-actief var' 197.912,82 EUE. Met inachtneming van het voorschot op de verening komt het netto-actief op 0,00 EUE In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

e

el

BïTágën bij hefhl giscli Staatsbrad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge f&

pp grond van de controkwerkZaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 10 juni 2014 de toestand van de vennootschap volledig getrouw enjuist weergeeft. Wjij kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente nakomende schulden.

De vennoten engageerden Zich de kosten van de ontbinding en vervening en de schulden t.a.v. derden, in de mate deze nog niet betaald j°11 op datum van de notariële akte, te betalen met de middelen die hen reeds door de vennootschap ter beschikking werden of Zullen wordengesteld en die daartoe b/j de vennoten worden geconsigneerd

Roeselare, 15jet 2014

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door Sven VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor."

De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT  OIVTBIIVDING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 30 juli 2014.

De vennootschap zou dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

DER DEBESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, zijnde Mevrouw Anna Teresa Fasoli  Narciandi Cardes, geboren te Etterbeek op 24 november 1974, wonende te 1950 Kraainem, Vinkenlaan 37.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap.

MERDEBESLUIT  ZAAKVOERDER-VEREFFENAAR

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar te benoemen. Bijgevolg werd Mevrouw Anna Teresa Fasoli  Narciandi Cardes, voornoemd, destijds zaakvoerder, ten a. n7ien van derden als vereffenaar beschouwd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen en bleef zij aangesteld als zaakvoerder-vereffenaar.

NA EEN SCHORSING GING DE VERGADERING VERDER. MIJFDEBESLUIT  NEERLEGGING REKENINGEN- STAVING.

De zaakvoerder vereffenaar, Mevrouw Anna Teresa Fasoli  Narciandi Cardes, voornoemd, die reeds de vereffening had voorbereid, had overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, de rekeningen, samen met de stavingsstukken neergelegd sinds meer dan één (1) maand.

De vennoten verklaarden en erkenden dat zij váór 30 juli 2014 in kennis werden gesteld door Mevrouw Anna Teresa Fasoli  Narciandi Cardes, zaakvoerder vereffenaar voornoemd, van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

ZESDE BESLUIT  GOEDKEURING VEREFFENING.

Na nog een grondige verificatie en na lezing van het verslag/verdelingsplan opgesteld door Mevrouw Anna Teresa Fasoli Narciandi Cardes, voornoemd, besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen de vereffening goed te keuren alsook het verslag van de bedrijfsrevisor. ZE ENDE BESLUIT  UITVOERING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsoverschot van de vennootschap zoals voorgesteld door de zaakvoerder-vereffenaar in haar verslag/verdelingsplan.

De vennoten waren door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

Gelet op hoger vermelde goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten, werd vervolgens overgegaan tot vereffening en verdeling van het actief en passief van de vennootschap zoals besloten door de vereffenaar, waarbij tien procent (10,00%) roerende voorheffing werd ingehouden op de liquidatiebonus, uitbetaald boven het fiscaal volstort kapitaal.

ACTIEF

4

Bijlagen bijiietlia-esch Staatsblad -18/08 2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik R - Vervnin

De vennoten verklaarden dat de ontbonden vennootschap geen roerende activa meer bezat, ingevolge het uitbetaalde voorschot op vere££eningsdividend.

PASSIEF

Op 30 juli 2014 was er geen passief (vreemd vermogen) in het vermogen van de ontbonden vennootschap, met uitzondering van de vereffeningsprovisies.

Ingevolge de parlementaire vraag de dato 12 december 2012 beantwoord door Minister van Justitie Turtelboom, zijn vereffeningsprovisies geen passiva in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besliste dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoten.

De vennoten verbonden er zich toe eventuele vergeten passiva persoonlijk te hunne laste te nemen en hiervoor zijn aansprakelijkheid persoonlijk te dragen ter vrijwaring van de overige vennoten.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

ACHTSTE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder vereffenaar voor zijn vereffening van de vennootschap.

NEGENDE BESLUIT  SLUITING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vereffening voor gesloten en stelde vast dat "MAXA.NE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besliste nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap werden neergelegd en gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard worden bij Mevrouw Anna Teresa Fasoli  Narciandi Cardes, voornoemd, die dit op zich nam.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd v66r de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 30 juli

2014.

Het verslag van de zaakvoerder;

- Het revisoraal verslag;

- De staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : BLA124336
07/08/2012 : BLA124336
01/07/2011 : BLA124336
05/08/2010 : BLA124336
20/11/2009 : BLA124336
29/04/2009 : BLA124336
31/07/2008 : BLA124336
01/08/2007 : BLA124336
23/06/2005 : BLA124336
23/06/2004 : BLA124336
10/01/2003 : BLA124336

Coordonnées
MAXANE

Adresse
VINKENLAAN 37 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande