MCAFEE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MCAFEE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.994.473

Publication

01/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ru e, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 70938*

rf

FÇÎRT 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McAfee

(verkort) Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 2 H, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel: het fusievoorstel dd. 8 maart 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van McAfee NV, met maatschappelijke zetel te Culliganlaan 2 H, 1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brussel 0439.994.473, en Stonesoft Belgium BVBA, met maatschappelijke zetel te Pegasuslaan 5,1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brussel 0479.912.547, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van Stonesoft Belgium BVBA.

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 8 maart 2014:

A, Overnemende vennootschap

1, Naam: McAFEE NV

2. Rechtsvorm: naamloze vennootschap

3. Zetel: Culliganlaan 2 H, 1831 Diegem

4. Doel:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, de productie en de marketing van producten en diensten niet betrekking tot netwerk analyse, alsook hardware, software producten en hulpmiddelen die daarmee verband houden,

Zij kan alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan ook op om het even welk manier een belang nemen in alle ondernemingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of verwant doel hebben dat van aard is om de vennootschap te ondersteunen of haar ontwikkeling te bevorderen, of die de toelevering van grondstoffen kunnen verzekeren, of van aard zijn de ontwikkeling van haar producten te vergemakkelijken."

B. Over te nemen vennootschap

1. Naam: STONESOFT BELGIUM BVBA

2. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. Zetel: Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

4. Doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden a,het-i Belgrbch

Staatsblad

Consulting, planning, training, productontwikkeling en  onderhoud, verkoop, promotie, marketing, support, import, export, groothandel en detailhandel in of met betrekking tot Stonesoft producten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen In, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

C. Datum

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met ingang vanaf 1 januari 2014 worden alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. Bijzondere rechten - Andere effecten

Al de aandelen van de over te nemen vennootschap horen toe aan de overnemende vennootschap, zodat geen enkele aandeelhouder van de over te nemen vennootschap bijzondere rechten bezit. De over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten uitgegeven dan de aandelen die haar kapitaal vertegenwoordigen,

E. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap hebben een bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt Aerts, de heer Frank Dewael en de heer Jan Marien, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermeld fusievoorstel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Kurt Aerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/08/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M°41 Wart! 11.1

H= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tleergclegd/ontvartg>ei5 op

0 5 AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vanrl'Cóóphandel Brussel

+1415488

Ondernemingsnr : 0439,994.473

Benaming

(voluit) : MCAFEE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Culliganlaan 2H --1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 8 mei 2014, met als registratievermelding

"Geregistreerd drie blad(en), geen renvooi(en) op het Registratiekantoor van Brussel 5 op 19 mei:

2014. Boek 41, blad 22, vak 10. Ontvangen ; vijftig euro (50 lr). Getekend voor de Adviseur a.i. (getekend)

JEANBAPTISTE Françoise x C. DUMONT." "

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "McAFEE", met zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 2H, de volgende besluiten heeft genomen : FUSIEVOORSTEL  BESLUIT TOT FUSIE

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen van huidige vennootschap "McAFEE"' (overnemende vennootschap), met en door overneming van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "STONESOFT BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Diegem (B-1831 Diegem), Pegasuslaan 5, met ondernemingsnummer BTW BE 0479.912.547 RPR Brussel (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van het gehele actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, in de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal de ovememende vennootschap geen nieuwe aandelen uitgeven, aangezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

Deze fusie wordt verwezenlijkt op basis van de balans per 31 december 2013. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sinds (en met inbegrip van) 1 januari 2014, worden boekhoudkundig geacht: te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

BEHOUD VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

Om te voldoen aan de bepaling van artikel 724, eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering artikel 3 van haar statuten, dat het doel omschrijft, niet te wijzigen, aangezien de activiteiten; van de overgenomen vennootschap vallen binnen de draagwijdte van de activiteiten van de overnemende' vennootschap

VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te notuleren dat, als gevolg van de besluiten die; voorafgaan:

a) de opschortende voorwaarde waaraan de besluiten genomen door de buitengewone vergadering van

de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, met betrekking tot haar fusie (in de zin van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen), op dezelfde dag gehouden voorafgaandelijk aan deze vergadering, werden onderworpen, verwezenlijkt is;

Op-de-laatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek

van vennootschappen van de vennootschap met en door overneming van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "STONESOFT BELGIUM" effectief tot stand is gekomen;

de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek

van vennootschappen, bijgevolg, definitief is en haar volledige uitwerking heeft; en

de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelijktijdiçte neerlegging ',

- de expeditie van het proces-verbaal met twee volmachten in bijlage.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mad Word i tt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,11111111111

roorgeiegdlantvengen op

. 1 i AI16.

" á

r ryr y

Ft~

#~, ,º%.,n ~~ i,~~~~r!ér -r..a

'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McAfee

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders de dato 28 juif 2014;

De Aandeelhouders besluiten om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, niet maatschappelijke zetel te? De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Harry Everaerts, bedrijfsrevisor, te herbenoemen: tot commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie jaar (meer bepaald boekjaren 2014, 2015 en 2016) tot aan de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2017

Voor eensluidend uittreksel,

Timothy Daly

Bestuurder

re{il1t~~`"Gfi-ix 4 C~1 t i'iJ~.~, ~:j l:i" Li ~i.s~itY.~~A_" " v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13327-0080-036
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12336-0159-030
17/07/2012
ÿþ Med wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11*11.111

BRUSSS

0 6 1.)11.. 2011

Gefle

4ndememingsnr : 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McA¬ ee

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem

' Onderwerp akte:: Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders van 7 juni 2012:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden voor zoveel als nodig het ontslag van mevrouw' Kandis Thompson ais bestuurder van de Vennootschap met ingang vanat 30 april 2012.

2. De Aandeelhouders bevestigen de benoeming van de heer Jonathan Park, van Ierse nationaliteit, woonplaats kiezende te Unit 2000 City Gate Mahon, Cork, Ierland, met ingang vanaf 30 april 2012 als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van zes jaar.

Voor eensluidend uittreksel,

Timothy Daly

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2012
ÿþMod Wad 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 0 FEB 20121

.z ~~~~

~_.

Griffie

IIIIIIMI.IHM111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McAfee

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem

(volledig adres)

Ond: rwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders d.d. 2 3 januari 2012:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden voor zoveel als nodig het ontslag van de heer Douglas Rice als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 31 januari 2012.

2. De Aandeelhouders benoemen mevrouw Kandis Thompson, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 1470 Shady Hollow Circle, Prosper, Texas 75078, Verenigde Staten van Amerika, met ingang van 31 januari 2012 ais bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van zes jaar. Het mandaat van mevrouw Kandis Thompson als bestuurder van de Vennootschap zal niet worden vergoed.

Voor eensluidend ulttreksel,

Timothy Daly

Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse,: Naam en handtekening.

20/01/2012
ÿþ Mod Word 11. 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III ~ iui iiiii ii iiii iii

" izoisias*

Voc behoL:

aan I

Belgi: Staats

eue-.

~ 11 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.994.473

Benaming

(vowit) : McAfee

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Building H, Park Lane, Cuiliganlaan 2H, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging commissaris

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 30 november 2011 :

1. De Aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA, als; commissaris van de Vennootschap.

2. De Aandeelhouders benoemen Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Harry Everaerts, bedrijfsrevisor, als commissaris van de Vennootschap voor een termijn van drie (3) boekjaren (2011, 2012 en 2013) die zal eindigen onmiddellijk volgend op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap te houden in 2014.

Voor eensluidend uittreksel,

Timothy Daly

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

~er~o : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 11.08.2011 11398-0508-031
17/06/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*11090607"

bi E

st

Ondernemingsar : 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McAfee

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het eenparig en schriftelijk besluit van de Aandeelhouders dd. 25 april 2011:

De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden voor zoveel als nodig het ontslag van de heer

. Anthony E. Ruiseal als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 15 april 2011.

"

Voor éénsluidend uittreksel,

De heer Timothy Daly

Bestuurder

Op de laatste btz. van Luik 13 vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden se vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

17/05/2011
ÿþMai 2 0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111 11111111111111nalVI 111

behouder *11073752*

aan het

Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0439.994.473 Benaming

(voluit) : McAfee

eAUSe

0 5 M gOrî~~

Bijlagen bij het Belgisch_ Staatahlad -1710512011- Annexes du Moniteur. belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de Aandeelhouders dd. 11 april 2011:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden voor zoveel als nodig het ontslag van de heer Keith Krzeminski als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 11 maart 2011.

2. De Aandeelhouders benoemen de heer Timothy Daly, van !erse nationaliteit, wonende te 6 Sandy Lawn Castle Road, Blackrock, Cork, Ierland, met ingang vanaf de datum van onderhavige besluiten als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van zes jaar. Het mandaat van de heer Timothy Daly als bestuurder van de Vennootschap zal niet worden vergoed.

Voor éénsluidend uittreksel,

De heer Timothy Daly

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de per$o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0439.994.473

Benaming

(voluit) : McAfee

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Building H, Park Lane, Culliganlaan 2H, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

~5 FEV. 2011

gaUSSe

Griffie

*11036976*

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 1 juni 2010:

De aandeelhouders herbenoemen BDO Bedrijfsrevisoren BCV, met maatschappelijke zetel te The Corporate Village, Da Vincilaan 9 (Elsinore Building), 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door de heer Luc Annick, bedrijfsrevisor, als commissaris van de vennootschap voor een termijn van 3 jaren (boekjaren 2010, 2011 en 2012). Zijn mandaat zal een einde nemen onmiddellijk volgend op de jaarvergadering te houden in 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Anthony E. Ruiseal

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

staatsblai

'Opttê-ráarrtë blz:-varr Utile Bvermelderr'ReCtor amen-hoedanigheid-varrde-instrumenterende-notaris,-ttetzijvaTrd8perso{o)n(en)--bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 27.08.2010 10451-0487-031
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.08.2009, NGL 31.08.2009 09713-0142-031
10/03/2009 : BL632126
14/01/2009 : BL632126
14/10/2008 : BL632126
24/06/2008 : BL632126
18/06/2008 : BL632126
04/12/2007 : BL632126
09/07/2007 : BL632126
27/06/2007 : BL632126
11/12/2006 : BL632126
01/09/2006 : BL632126
01/09/2006 : BL632126
01/09/2006 : BL632126
30/06/2006 : BL632126
27/09/2005 : BL632126
22/09/2005 : BL632126
08/08/2005 : BL632126
03/08/2005 : BL632126
25/07/2005 : BL632126
17/06/2005 : BL632126
25/04/2005 : BL632126
02/02/2005 : BL632126
08/12/2004 : BL632126
08/12/2004 : BL632126
07/10/2004 : BL632126
23/07/2004 : BL632126
23/07/2004 : BL632126
12/07/2004 : BL632126
04/06/2004 : BL632126
16/07/2003 : BL632126
05/05/2003 : BL632126
04/11/2002 : BL632126
29/10/2002 : BL632126
16/09/2002 : BL632126
15/08/2002 : BL632126
15/08/2002 : BL632126
30/05/2002 : BL632126
30/05/2002 : BL632126
27/10/2000 : NI084218
04/11/1999 : BL632126
10/04/1999 : NI084218
28/01/1999 : NI084218
28/01/1999 : NI084218
28/01/1999 : NI084218
25/12/1997 : NI84218
01/01/1997 : NI84218
14/11/1996 : BL530531
14/11/1996 : BL530531
30/05/1996 : BL530531
14/12/1995 : BL530531
01/01/1992 : BL530531
01/01/1992 : BL530531
25/06/1991 : BL530531
14/03/1990 : BL530531

Coordonnées
MCAFEE

Adresse
CULLIGANLAAN 2H 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande