MEDISCH KABINET DOKTER HAEMELS BVBA, ALGEMENE GENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DOKTER HAEMELS BVBA, ALGEMENE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.122.425

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.07.2014, NGL 21.08.2014 14438-0512-010
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 27.06.2013 13218-0600-010
06/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mac' 2.0

[Lee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de ; DEr 2011

DE , j1 R,

Ondememingsnr : $42 . /LZ2. 42-S

Benaming

(voluit) : Medisch Kabinet Dokter Haemels BVBA, algemene

geneeskunde

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredepleinstraat 100, 3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de akte verleden voor notaris JORIS STALPAERT te Tremelo op 14 december 2011 (nog te registreren) houdende de oprichting van een burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOOT: mevrouw Haemels Maria, wonende te 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 100;

2. NAAM-RECHTSVORM : Medisch Kabinet Dokter Haemels BVBA, algemene geneeskunde - Burgerlijke: professionele vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 3190 Boortmeerbeek, Bredepleinstraat 100

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1.1-let organiseren, bevorderen en structureren van de beroepsactiviteiten van de geneesheer-huisarts, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-huisarts onder eigen verantwoordelijkheid. Deze activiteit omvat de inning en het beheer van de erelonen en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-huisarts.

3.Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4.Het verwerven en/of huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de geneesheer-huisarts.

5.Het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur en gebouwen, noodzakelijk en bevorderlijk om de medische discipline van de geneesheer-huisarts uit te voeren.

6.De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen' uitvoeren en om op het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen van vennootschappen die een: gelijkaardig doel, nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de: vennootschap, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden,; zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het; doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten zullen zich bij de verwezenlijking van het doel van de vennootschap dienen te houden aan de Code van de Geneeskundige plichtenleer.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte.

6. KAPITAAL  20.000,00 EURO verdeeld in 200 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

S. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de

geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, ? voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van haar medische activiteit binnen de vennootschap, mevrouw Haemels Maria, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, en die verklaart deze opdracht te aanvaarden. Deze opdracht is onbezoldigd.

De statutaire zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken. Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 januari tot 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2012, Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld sedert 1 oktober 2011 in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die éénitiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

10. JAARVERGADERING  tweede donderdag van juni om 14 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op de tweede donderdag van juni 2013 om 14 uur.

VOLMACHT: De oprichters geven hierbij volmacht aan de DE VROE Monique, accountant-belastingconsulent te 3140 Keerbergen, A. Cleynhenslaan 68, of haar vertegenwoordigers met recht van de indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket of kruispuntbank van ondernemingen en eventuele andere instanties, zowel voor persoonlijke naam als voor de bvba.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo

Op de laatste biz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 26.06.2015 15214-0041-010
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.07.2016, NGL 15.08.2016 16435-0489-010

Coordonnées
MEDISCH KABINET DOKTER HAEMELS BVBA, ALGEMEN…

Adresse
BREDEPLEINSTRAAT 100 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande