OLIVIERTRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OLIVIERTRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.346.424

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0103-014
28/06/2013
ÿþ Mod 2.1

Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INIMIR111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 660895.348.424

Benaming

(voluit) : Oliviertrans

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Isidore Meyskensstraat 79, 1780 Wemmel

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 3 juni 2013 om 11.00 uur op de maatschappelijke zetel te Wemmel, Isidore Meyskensstraat 79.

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem om:

Mevrouw Van Ingelgem Stéphanie, wonende te 1780 Wemmel, Isidore Meyskensstraat 79 te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap met onmiddellijke ingang. Haar mandaat is onbezoldigd.

De heer Johan De Bondt, wonende te 1730 Asse, Marie-Louisestraat 25 te ontslaan ais zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Voor éénsluitend uittreksel,

Van Ingelgem Stéphanie

Zaakvoerder

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 02.06.2012, DPT 05.07.2012 12260-0335-011
22/06/2012
ÿþ Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0895.346.424

Benaming

(voluit) : EXC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschcap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dalstraat nummer 50 te Brussel (1000 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING DER STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER EN GEMACHTIGDE - MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EXC", met maatschappelijke zetel te Brussel (1000 Brussel) Dalstraat nummer 50 Ondernemingsnummer (RPR Brussel) 0895.346.424, opgemaakt voor Meester Gérard, INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zes juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming in "OLIVIERTRANS" te wijzigen.

TWEEDE BESLISSING

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1780 Wemmel, Isidore

Meyskensstraat nummer 79.

DERDE BESLISSING

GOEDKEURING VAN HET VERSLAG

Voorafgaandelijk aan de wijziging van het maatschappelijk doel waarvan sprake hierna, keurt de

vergadering goed

Bijzonder verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per vier juni twee duizend twaalf.

VIERDE BESLISSING

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen om de transportactiviteiten toe te voegen zoals

volgt

" De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België als in het buitenland;

-alle transport, goederenopslag en verhuizingen onder alle vorm, meestal willekeurig, door om het even welk middel, maar hoofdzakelijk via de wegen, zowel in België als in het buitenland, alsook de verhuur van vrachtwagens en bestelwagens,

-aankoop, verkoop groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer, van aile mogelijke bouwmaterialen, van alle voertuigen, zowel nieuw als tweedehands of hun derivaten, zowel landbouwmachines, en van alle wisselstukken en autotoebehoren.

-c9[nmetciiële_bemiddelaat;.

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u 111111111111111111111 11

*12110578*

13 JUIN 201

Griffie

BRUSSEI.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van adviezen, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management en beheer van ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, experties, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin.

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening alleen en uitsluitend ten patrimoniale titel : alle ondernemingen, initiatieven en operaties met betrekking tot onroerende-, roerende- of financiële zaken, die erop gericht zijn om - hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks - alle handelszaken, zowel op het gebied van roerende als van onroerende goederen, te creëren, te bevorderen, te vereenvoudigen of aan te moedigen. Bijgevolg kan de vennootschap, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn

a. De studie en de praktische uitvoering verwezenlijken of doen verwezenlijken van alle technische, sociale, economische, fiscale en organisationele problemen, alsook van alle problemen die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

b.Voor eigen rekening alle contracten voor werken en benodigdheden voorbereiden, opstellen en afsluiten, alsook alle handelingen uitvoeren die hierop betrekking hebben,

c,Zelf het initiatief nemen of deelnemen aan initiatieven in de vorm van participatie of bijstand van technische, financiële of organisatorische aard.

Haar leden vertegenwoordigen in de schoot van handelsvennootschappen of vennootschappen met een commerciële vorm.

d.Overeenkomsten sluiten met betrekking tot hypothecaire en andere leningen.

e.Alle gebouwen verwerven of hiervan afstand doen, overgaan tot alle verkavelingen, exploitaties, promoties, verhuringen, en het beheer van aile opgerichte en niet opgerichte gebouwen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Ze mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen.

Zij mag ten voordele van derden zich borgstellen en de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere venncotschappen waarnemen:'

VIJFDE BESLISSING

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze aan te passen aan de genomen beslissing en het

Wetboek van vennootschappen, als volgt

Uittreksel van de statuten

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming "OLIVIERTRANS".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1780 Wemmel, Isidore Meyskensstraat nummer 79.

Maatschappelijk doel

zie vierde beslissing

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 vertegenwoordigd door zeshonderd twintig aandelen (620), zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zeshonderd twintigste (1/620ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op eerste zaterdag van juni om elf uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

ZESDE BESLISSING

ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER EN GEMACHTIGDE

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "INGCO", met maatschappelijke zetel te 1670 Pepingen (Heikruis), Bosstraat, 5

(ondernemingsnummer 0468.549.887), vertegenwoordigd als vaste vertegenwoordiger door haar zaakvoerder, Mevrouw Els DE RO, wonende tel 670 Pepingen (Heikruis), Bosstraat, 5.

Ze geeft haar volledige kwijting voor het mandaat ais zaakvoerder voor alle handelingen die zij heeft verricht in uitoefening van haar functie, tot op heden, onder voorbehoud van wat zou blijken uit de jaarrekeningen die zullen voorgelegd worden op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

De vergadering beslist één nieuwe zaakvoerder te benoemen, voor onbeperkte duur en ten bezoldigd titel, de heer Johan DE BONDT, wonende te 1730 Asse, Marie-Louisestraat, 25.

De vergadering beslist één gemachtigde te benoemen, voor onbeperkte duur en ten bezoldigd titel, de heer Philippe LAMALLE, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Jozef De Keyserstraat, 17. De heer Philippe LAMALLE is werkelijk en voortdurend belast van transportactiviteiten van de vennootschap. De gemachtigde vertegenwoordigt de vennootschap, samen met de handtekening van de zaakvoerder.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vóór registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 04.06.2011, DPT 28.06.2011 11224-0098-011
11/03/2011
ÿþ 41. Med 2.1

Vont Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

~ü  tB;



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réservé

au

Moniteur

belge

'11038661*

NV

TRIBUMAt. COMMERCE

C1-9P"' . . r_

0 1 -C3- 2311

Greffe

N° d'entreprise : 0895.346.424

Dénomination

(en entier) : EXC

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée Siège : Rue des Fougères 4 , 7140 Morlanwelz Objet de l'acte : Démission, nomination, siège social

Extrait du procès verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société EXC SPRL tenue en date le 28 février 2011.

Après délibération, l'assemblée décide à l'unanimité:

- la nomination comme gérant Ingco SPRL, Bosstraat 5, 1670 Heikruis, représentée par Madame Els De Ro, domicilié à 1670 Heikruis, Bosstraat 5. Ce mandat est rémunéré.

- la démission comme gérant de Monsieur Mazzoli Luigi, domicilié à 7140 Morlanwelz, Rue des Fougères 4° à partir de 28 février 2011.

- de transférer le siège social vers Rue de la Vallée 50, 1000 Bruxelles à partir de 28 février 2011.

Ingco SPRL

Représentée par Els De Ro,

Gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 05.06.2010, DPT 06.07.2010 10270-0138-011
03/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 06.06.2009, DPT 29.07.2009 09504-0268-011
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 10.12.2015 15685-0228-015
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0027-016

Coordonnées
OLIVIERTRANS

Adresse
ISIDORE MEYSKENSSTRAAT 79 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande