OWNER 1

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OWNER 1
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.555.840

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 21.08.2014 14453-0406-015
18/11/2014
ÿþMod Word 11.1

(Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 NOV. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

en,

Ondernemingsnrr : 0833.555.840

Benaming

(voluit) : OWNER 1

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijmenamsebaan 9, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van zes oktober 2014 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bil de fusie betrokken vennootschappen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OWNER 1, met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0833.555.840 (overnemende vennootschap);

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OWNER 2, met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0833.615.525 (over te nemen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 01/07/2014 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Gedaan te Boortmeerbeek, op zes oktokber 2014,

Getekend:

De heer Ruben Kaljouw

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 06/10/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/01/2015
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0833.555.840

Benaming

(voluit): OWNER 1

(vererf)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 3191 BOORTMEERBEEK, RIJMENAMSEBAAN 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - FUSIE - ONTSLAGEN - MACHTIGING BESTUURSORGAAN

Het btijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves Mailenter te Antwerpen-Hoboken op 23 december 2014, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen warden.

in De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 6 november 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 november laatst respectief onder nummer 14208775 en 14208776, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OWNER 1" met zetel te Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0833.555.840, gekend op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OWNER 2", met zetel te Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0833.615,525, gekend op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap. Vermits de overnemende vennootschap enig vennoot is van de overgenomen vennootschap, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd, en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf 1 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OWNER 2", omvat de activa en passivabestanddelen, en blijkt uit de staat van actief en passief opgemaakt op 31 december 2013. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar handelsnaam of naam te gebruiken, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf 23 december 2014 door de overnemende vennootschap in haar zetel bewaard,

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénleder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de eventueel bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang met betrekking tot vastgoed/schepen en de daarop gevestigde zakelijke rechten. Met betrekking tot de overeenkomsten gesloten met de werknemers van de overgenomen vennootschap is door het bestuur van de vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Deze lijst zal samen met deze notulen in het archief van de overnemende vennootschap bewaard worden. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

s-" : ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LUikBi-



111,1111.03 j111

i II

NEERGELEGD

I4J ,2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te kop.

t .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en de plichten van de overgenomen vennootschap' verbcnden aan haar handelszaak. Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap bevestigt dat de handelszaak onbezwaard is met enige in- of overschrijving.

De overgenomen vennootschap houdt op te bestaan op 23 december 2014, Tevens eindigt het mandaat van de in functie zijnde zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

2°Z Daar het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap reeds in overeenstemming is met dat van de overgenomen vennootschap, dient het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap niet te worden aangepast.

De vergadering beslist met betrekking tot de statuten van de overnemende vennootschap nochtans volgende wijzigingen en/of aanvullingen door te voeren:

1. Aan artikel zes der statuten wordt volgende tekst toegevoegd: In geval van splitsing van een aandeel in vruchtgebnrik en in blote eigendom komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar.".

2. De eerste en tweede alinea van artikel elf der statuten worden geschrapt en vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.". De vierde, zevende en achtste alinea van zelfde artikel worden geschrapt, alsook de laatste.

3. In artikel zestien der statuten wordt het woord "toezicht" vervangen door het woord "controle".

4. De vijfde alinea van artikel zeventien der statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.": De negende alinea van zelfde artikel wordt geschrapt, Aan de tiende alinea van zelfde artikel wordt volgende tekst toegevoegd: "Het verdagingsrecht kan worden uitgebreid naar elke algemene vergadering.".

5. Aan artikel drieëntwintig der statuten wordt volgende tekst toegevoegd: "In geval van splitsing van een aandeel in vruchtgebruik en in blote eigendom wordt het stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.".

6, De tweede alinea van Artikel zesentwintig der statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de vigerende artikelen van het Wetboek Vennootschappen.".

7. Aan artikel zevenentwintig der statuten wordt volgende alinea toegevoegd: "Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.",

8. Aan artikel achtentwintig der statuten wordt volgende tekst toegevoegd: "Voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden, is ontbinding en vereffening in één akte mogelijk".

De vergadering beslist de tekst van de statuten van de overnemende vennootschap te coördineren conform voorgaande punten sub 1. tot en met 8.

n De vergadering aanvaardt met ingang van 23 december 2015 het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, te weten: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OWNER 1", met zetel te 3191 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0833.555.840, vast vertegenwoordigd door voornoemde heer Ruben Kaljouw, Rijksregister nummer 70.12.09-021.02, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9.

,4~ De zaakvoerder van de overnemende vennootschap wordt gemachtigd om de formaliteiten van de openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de over te nemen vennootschap te verrichten en om haar aandelenregister te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  coördinatie der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2011
ÿþ

Luik



mod 21



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 23 FEB. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

1111.1!111131I 1.1j

be

a

Bi st

Ondernerningsnr : 0833.555.840

Benaming : OWNER 1

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Rijmenamsebaan 9

3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte :AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit het verslag van 9 februari 2011

Ondergetekende heeft de beslissing genomen om de heer Ruben KALJOUW, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de BVBA OWNER 1, voor: de uitoefening van het mandaat als zaakvoerder van de BVBA OWNER 1 in de BVBA OWNER 2, met zetel te

3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9. ..

Gedaan te Boortmeerbeek, op 9 februari 2011.

Ruben KALJOUW

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301028*

Neergelegd

08-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): OWNER 1

0833555840

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves Mallentjer, te Antwerpen-Hoboken, op 08 februari 2011, nog te registreren, dat: 1) de heer KALJOUW Ruben Dieter, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9; en 2) mevrouw SCHLEPPI Marit, wonend te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend op het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, genaamd «OWNER 1» met zetel te 3190 Boortmeerbeek, Rijmenamsebaan 9, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort in geld.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

a) Het uitbaten van handelsfondsen in de ruimste zin en/of deze te verhuren aan derden.

In het bijzonder betreffende handelsfondsen die volgende activiteiten uitoefenen :

Onderneming in onroerende goederen, omvattende het optreden als tussenpersoon in de aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, het optreden als expert-raadgever in onroerende goederen en het optreden als bouwpromotor. De handel in, de promotie, het makelen en het beheer van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin;

b) Het optreden als beroepsoprichter van gebouwen met het oog op hun vervreemding, tijdens of na de oprichting, geheel of ten dele.

Het oprichten of laten oprichten van gebouwen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Onroerende goederen aankopen of verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren op zakelijke rechten afstaan : gebouwen oprichten, gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan;

c) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken;

d) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar;

e) Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking;

f) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken;

g) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken;

h) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

i) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren;

j) Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis, zoals onder meer inzake definanciële, commerciële, operationele aspecten van de bedrijfsvoering;

k) Het organiseren van events voor marketingdoeleinden en met het oog op klantenwerving;

l) De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen, teambuildings-activiteiten en beurzen allerhande;

m) Het ontwikkelen, aan- en/of verkopen, in licentie nemen of geven van concepten,octrooien, knowhow, merken en aanverwante immateriële duurzame activa;

n) Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

o) Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

p) Het sponsoren van diverse initiatieven en diverse projecten, alsook het verrichten van publicitaire diensten in ruime zin; Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De heer KALJOUW Ruben, voornoemd; wordt benoemd tot zaakvoerder.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden gehouden op de derde maandag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping en voor de eerste maal in tweeduizend en dertien.

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één december tweeduizend en tien.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR UITREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 12.08.2015 15420-0079-012

Coordonnées
OWNER 1

Adresse
RIJMENAMSEBAAN 9 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande