PRONTO

NV


Dénomination : PRONTO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 442.588.927

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.08.2014 14421-0243-015
17/01/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

*19017456'

Griffie

Ondernemingsnr :0442.588.97

Benaming (voluit) :PRONTO

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :Van Steelandtstraat 24/A, 1820 Perk (Steenokkerzeel)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op zesentwintig december tweeduizend dertien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap PRONTO, met zetel te Van Steelandtstraat 24/A, 1820 Perk (Steenokkerzeel), de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing : omzetting van het kapitaal in Euro :

De voorzitter stelt voor om het kapitaal van de vennootschap dat thans nog is uitgedrukt in Belgische frank om te zetten in Euro meerbepaald van twee miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank (2.500.000,- Bfr.) naar éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euro en achtendertig Eurocent (61.973,38 EUR).

STEMMING :

Deze beslissing wordt met unanimiteit aangenomen.

Tweede beslissing kapitaalsverhoging door .incorporatie van 26,62 eur uit de beschikbare reserves :

De voorzitter stelt voor om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zesentwintig Euro en tweeënzestig Eurocent (26,62 EUR) door incorporatie uit de beschikbare reserves om het kapitaal alzo van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euro en achtendertig Eurocent (61.973,38 EUR) te brengen op tweeënzestigduizend Euro (62.000 EUR).

STEMMING :

Deze beslissing wordt met unanimiteit aangenomen.

Derde beslissing : omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam De voorzitter stelt voor om de honderd vijfentwintig (125) aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam en de statuten van de vennootschap dienovereenkomstig aan te passen als volgt

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht: van een aandeel opges litstisin naakte eigendom

Op de ia&tsta btz van Lurk B verrneMen Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen voordigen

Verso Naam en handtekening

voar- Luik B - vervolg

behotuden

aan het

.e gas

Staat3htad

en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met ivermelding van hun respectievelijke rechten,

1De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar Jper effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot leenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten :geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de ititel tegenover de vennootschap.

!De aandelen aan toonder van de vennootschap worden vernietigd.

[STEMMING :

Deze beslissing wordt met unanimiteit aangenomen,

Vierde beslissing : Wijziging van de regels van vertegenwoordiging van de ;vennootschap :

De voorzitter stelt voor de regels van vertegenwoordiging van de !vennootschap te wijzigen als volgt ;

[ BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

IDe Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle ihandelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van [het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering !voorbehouden door de wet,

[De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een sof meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen Ivan de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

iDe raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of smeer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTO R

'De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze ivoor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris ivereist is, geldig vertegenwoordigd,

[_ hetzij door twee bestuurders samen optredend,

[- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

1- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een

!gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door

(bijzonder gevolmachtigden.

[Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden

door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van

Ibestuur.

STEMMING :

Deze beslissing wordt met unanimiteit aangenomen.

Vijfde beslissing aanpassing van de statuten aan de nieuwe

[wetgeving :

De voorzitter stelt voor de statuten van de vennootschap aan te

ipassen aan de nieuwe wetgeving.

STEMMING :

!Deze beslissing wordt met unanimiteit aangenomen,

Zesde beslissing coördinatie van de statuten

De voorzitter stelt voor de statuten van de vennootschap te

coördineren als volgt :

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEI, - DOEL - DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de

naam "PRONTO".































Luik B - vervolg

I Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Perk (Steenokkerzeel), Van Steelandtstraat, 24/A.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Aankopen en verkopen van onroerende goederen, verhuring van terreinen, gebouwen, en alle soorten roerende goederen, inbegrepen meubelen en voertuigen

Het uitbaten van een carwash voor personenwagens, vrachtwagens, caravans en dergelijke;

- Groot- en kleinhandel, import en export van personen en vrachtwagens. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Ze mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaan int verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mat alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, leen aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of lbedrijven in België, of het buitenland, waarvan, het doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

hOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWEEENZESTZGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd vijfentwintigste 1(1/125-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

,

Voorbehouden

aan het Belgiscr Staatsblad

Artikel SBZS. HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

l..De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jacques Morrens te Bonheiden op datum van zestien november negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad met een kapitaal van één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (1,250.000,- Bfr.), hetzij dertigduizend negenhonderd zesentachtig Euro en negenenzestig Eurocent (30.986,69 EUR), volledig

Voorbehouden aan bet beibisch Staatsblad

Luik B - vervolg

(volgestort in speciën.

2.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, waarvan het proces-verbaal gesloten werd voor notaris Martine Robberechts te Zaventem op datum van dertien juli tweeduizend gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober tweeduizend onder nummer 20001024-364, alsook (een rechtzetting) op elf november tweeduizend onder nummer 20001111-127, werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd !met één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (1,250.000,-IBfr,), hetzij dertigduizend negenhonderd zesentachtig Euro en negenenzestig lEurocent (30.986,69 EUR), om het te brengen van één miljoen tweehonderd vijftigduizend Belgische frank (1.250.000,- Bfr.), hetzij dertigduizend =negenhonderd zesentachtig Euro en negenenzestig Eurocent (30.986,69 EUR), !tot twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank (2 500.000,- Bfr.), =hetzij éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euro en achtendertig lEurocent (61.973,38 EUR), door inbreng in speciën zonder creatie van nieuwe jaandelen.

i 3.Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering waarvan Ihet proces-verbaal werd gesloten voor notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde Eop datum van zesentwintig december tweeduizend dertien, ter publicatie in Ide bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, werd het kapitaal van de (vennootschap verhoogd met zesentwintig Euro tweeënzestig Eurocent (26,62 ÎEUR) door incorporatie uit de beschikbare reserves, zodat het kapitaal ;tweeënzestigduizend Euro (62.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (vijfentwintig (125) aandelen op naam die elk één(honderd vijfentwintigste

(1/125-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op 'plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze

(aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

IDe raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven (dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door 'tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de toverdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. iDe betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur [vastgesteld.

'

I N Artikel 7. AARD VANDE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer,

IIZij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de

1vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

l'Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom Ien vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar Iafzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met =vermelding van hun respectievelijke rechten.

'De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot (eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten !geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de =titel tegenover de vennootschap.

1 Artikel 8. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Voorbehouden aan het e gisc ííf Staatsblad

Luik B - vervolg

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 10 BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn,

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere

bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de

vergadering voorzit doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden. Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Be isch

Staatsblad



handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 13. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 1.4. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden elke eerste maandag van de maand juni om zestien uur 's namiddags. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld,

Artikel 15. OPROEPING

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste acht dagen voor de vergadering, in het Eelgisch Staatsblad,

b) tweemaal, met een tussentijd van ten minste acht dagen en de tweede maal tenminste acht dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft,

De houders van aandelen op naam worden bij brief, bevattende de dagorde, opgeroepen. Deze brieven worden, binnen de vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen gezonden, Van de vervulling van deze formaliteit dient evenwel geen bewijs te worden voorgelegd.





































Voor-

behouden aan het gëÎgisC1~`

Staatsblad

Luik B - vervolg

Wanneer alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief bevattende de dagorde worden volstaan.

!Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders ten, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van =de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten warden }ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering !deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig =opgeroepen beschouwd, Een aandeelhouder, bestuurder of, in voorkomend (geval, commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene !vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING

!Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De ;volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven Fworden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

!De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen ;dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen Ivoor de algemene vergadering.

Artikel 17. AANWEZIGHEIDSLIJST

lAlvarens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 18. BUREAU

1De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de baad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze (laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een ;lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen !het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de Ivoorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend ;door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen, Deze ;verslagen worden in een speciaal register bijgehouden, De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven, Artikel 19. BERAADSLAGING

IDe algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, (onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in !de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

lover niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in `een vergadering wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden

aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid van

stemmen besloten wordt.

Artikel 20. STEMRECHT

!Elk aandeel geeft recht op één stem,.

Artikel 21. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht =het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij =meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 22. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een gedelegeerd =bestuurder of door twee bestuurders.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

1.

1 Voor- Luik B - vervolg

behouden Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

aan het De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Staatsblad Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Artikel 25. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUEC VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

STEMMING :

Deze beslissing wordt, gestemd artikel per artikel, aangenomen.

Zevende beslissing : machten :

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bestuurders van de vennootschap, notaris Jean-Luc Peêrs, kandidaat-notaris Herman Wyers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

STEMMING :

Deze beslissing wordt, gestemd artikel per artikel, aangenomen.













Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte



26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0061-015
24/05/2013 : BL548088
21/08/2012 : BL548088
23/08/2011 : BL548088
28/01/2011 : BL548088
17/06/2010 : BL548088
07/08/2009 : BL548088
04/09/2008 : BL548088
05/03/2008 : BL548088
04/09/2007 : BL548088
27/07/2006 : BL548088
20/07/2005 : BL548088
02/08/2004 : BL548088
22/07/2003 : BL548088
08/10/2002 : BL548088
07/11/2001 : BL548088
30/12/2000 : BL548088
27/10/2000 : BL548088
17/04/1997 : BL548088
01/01/1997 : BL548088
01/01/1996 : BL548088
01/01/1993 : BL548088

Coordonnées
PRONTO

Adresse
VAN STEELANDSTRAAT 24A 1820 PERK

Code postal : 1820
Localité : Perk
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande