SCHILDERMANS JOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHILDERMANS JOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.647.725

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mclimenteu

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 7 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0420.647.725

Benaming

(voluit) : SCHILDERMANS José

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Basilieklaan 18 te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op: 24 maart 2014, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 26 maart 2014 boek 530, blad 98, vak 20 ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur a.i., Fiskaal deskundige(get) Marcel Put, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schildermans José" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 28 februari 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passiva per 31 december 2013 ' en het verslag de dato 14 maart 2014 van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, die werd aangesteld als bedrijfsrevisor.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 14 maart 2014, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door mevrouw Monika Lenaerts, voornoemd, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de BVBA SCHILDERMANS José een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 293.963,40 en een netto-actief van ¬ 283.720,62.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

We hebben evenwel vastgesteld dat bij het opstellen van de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 de zaakvoerder voor de terreinen en gebouwen, het meubilair en rollend materieel en de overige materiële vaste activa ervan uit is gegaan dat de vennootschap haar bedrijf zal voortzetten.

Artikel 28§2 van het K.B. van 30 januari 2001 bepaalt evenwel dat, indien de vennootschap besluit haar bedrijf stop te zetten of indien er niet meer kan van worden uitgegaan dat de vennootschap haar bedrijf zal, voortzetten, de waarderingsregels dienovereenkomstig dienen aangepast te worden. Dit betekent dat de. oprichtingskosten volledig moeten worden afgeschreven, voor de vaste en vlottende activa zo nodig tot aanvullende afschrijvingen of waardeverminderingen moet worden overgegaan om de boekwaarde terug te ' brengen tot de vermoedelijke realisatiewaarde en dat een voorziening moet worden gevormd voor de kosten, die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden, inzonderheid voor de aan het personeel uit te keren vergoedingen,

Op het moment van het opstellen van ons verslag hebben wij geen onderliggende documenten ontvangen met betrekking tot de bedragen, opgenomen in de voorraden en bestellingen in uitvoering en bijgevolg kunnen wij ons niet uitspreken over het feit dat:

-de voorraden bestaan, juist en volledig in de boekhouding zijn verwerkt;

-de voorraden niet zijn overgewaardeerd;

Op de laatste blz. van Luik 8B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de voorstellingswijze en waardering duidelijk, stelselmatig en getrouw is toegepast;

-de boekhoudwetgeving terzake juist en volledig is toegepast.

Naar ons oordeel, onder voorbehoud van het effect op de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 van de situaties vermeld in de voorgaande paragrafen, geeft de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 de toestand van de vennootschap weer op een volledige, betrouwbare en juiste manier,

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passiva, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig getrouw weergeeft,

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden.

Opgemaakt te Wemmel op 14 maart 2014,

Voor de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren.

Vertegenwoordigd door Monika Lenaerts-Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van dit verslag za! worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passiva per 31 december 2013 goed met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCH1LDERMANS José", met maatschappelijke zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Basilieklaan 18, vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie mevrouw José Schildermans, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Hiertoe verklaart zij bovendien op eer dat zij niet als bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen, Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt mevrouw José Schildermans, voornoemd, aan als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuurscrgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de ontbinding, beschikking van de rechtbank van koophandel inzake de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/07/2014 : LE057717
07/11/2014
ÿþy . 7

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~~u'~g'~~



11111111111p

NEERGELEGD

2U 01(Î, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te leun ae- ._

iuw

Voor-behoudE aan hel Belgisci

Staatsblz "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0420.647.725

Benaming

(voluit) : SCHILDERMANS JOSE IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BASILIEKLAAN 18 3270 SCHERPENHEUVEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 29 september 2014 :

Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende beslissingen

1. De voorzitter geeft lezing van het rapport van de vereffenaar met het oog op de sluiting van " de vereffening. Dit rapport zal bij de huidige notulen gevoegd worden,

2. Met eenparigheid van stemmen worden de rekeningen van de vereffening afgesloten per 15/09/2014 goedgekeurd.

3. Met algemeenheid van stemmen wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor zijn mandaat vanaf 24/03/2014 tot op heden.

4. De vergadering neemt kennis van het vonnis van de Rechtbank van Koophandel van Leuven d.d. 26 september 2014 met betrekking tot de afsluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en dat de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schildermans Jose, met zetel te 13asiiieklaan 18, 3270 Scherpenheuvel, heeft opgehouden te bestaan, zelfs ten behoeve van de vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar op volgend adres: Hortensialaan 5, 3271 Zichem,

Schildermans Jose

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013 : LE057717
21/06/2012 : LE057717
30/06/2011 : LE057717
21/06/2010 : LE057717
02/07/2009 : LE057717
24/06/2008 : LE057717
18/06/2007 : LE057717
18/11/2005 : LE057717
23/06/2005 : LE057717
08/07/2004 : LE057717
14/08/2003 : LE057717
09/06/2000 : LE057717
01/01/1993 : LE57717
04/12/1991 : LE57717
01/01/1988 : LE57717
01/01/1986 : LE57717

Coordonnées
SCHILDERMANS JOSE

Adresse
BASILIEKLAAN 18 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande