SMART ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SMART ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.379.573

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 20.06.2014 14207-0294-010
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 21.06.2013 13213-0127-010
16/01/2012
ÿþv beh

aa

Be Stai

Motl2,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111

*12012157*

® 4 JAN. 2012

Griffie

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Smart Advice

0m 3?Y 5/3

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtvlinder 22 - 1700 Dilbeek

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 19 december 2011, ter registratie aangeboden, dat

oprichters

1) de Heer BRUNEEL Jan Steven Joseph, geboren te Asse op elf juli negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd en wonende te 1700 Dilbeek, Nachtvlinder 22;

2) de Heer BRUNEEL Dirk Georges Michiel, geboren te Diksmuide op twintig juni negentienhonderd vijftig, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Ijslandplein 17/0402,

Vorm - naam

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam Smart

Advice.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek, Nachtvlinder 22

De zetel mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders die alle machten hebben om de wijziging die eruit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in dit artikel van de statuten. Na elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal de vennootschap zich opnieuw moeten richten naar de taalwetten van het gebied waarin de zetel zich bevindt.

" De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, i agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. de studie, de organisatie en het advies voor andere vennootschappen inzake technologie, veiligheid en elektronische handel, zoals onder meer maar niet beperkt tot :

- het opstellen van technische architecturen en het implementeren van technologische projecten onder meer op het gebied van informatica, veiligheid en elektronische handel;

- de begeleiding van ondernemingen op technisch vlak en op vlak van organisatie, methodes en processen met betrekking tot veiligheid, het introduceren van en het beheren van elektronische handel en het gebruik van het internet;

- het verlenen van diensten en het verkopen, verhuren, vervaardigen, herstellen en beheren van producten in de informatica-sector en de elektronische handel, inclusief maar niet beperkt tot software, websites en computerapparatuur;

- het lanceren van nieuwe product- en ontwikkelingsprojecten, het creëren, lanceren, begeleiden van nieuwe markten, en het opstellen en uitvoeren van promotionele en verkoopsacties en marketing-enquetes, dit alles in de ruimste zin en niet limitatief;

2, het organiseren en verstrekken van opleidingen op het vlak van informatietechnologie;

3. het organiseren van evenementen en ermee verband houdende randactiviteiten zoals het verstrekken van opleidingen of het optreden als tussenschakel voor het tot stand komen van evenementen of producties;

4. het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

5. het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

6. het optreden ars rijvaardigheidsinstructeur of duikinstructeur en/of het oprichten van dergelijke organisatie;

7. het besturen van en het uitoefenen van de functie van bestuurder in vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben.

8. De vennootschap kan voor eigen rekening tevens de volgende activiteiten uitvoeren:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen, met inbegrip van de handelsfondsen, in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00

EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inbreng in geld

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandeelhouders op de

aandelen hebben ingeschreven als volgt :

1. voormelde Heer Jan Bruneel tekent in voor achttien duizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend.

2. voormelde Heer Dirk Bruneel tekent in voor honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor hem één

(1) aandeel wordt toegekend;

Volstorting

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de aandelen door elke

aandeelhouder voor een derde is volgestort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

ten name van de vennootschap in oprichting bij Dexia Bank.

Dit blijkt uit een bankattest afgegeven door genoemde bank, dat door ondergetekende notaris wordt

bewaard.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de

oproepingen bepaald op de tweede maandag van de maand mei om 11.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

burgerlijk jaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend

om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

SLOTBEPALINGEN EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en

eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2013.

2. Benoeming zaakvoerders

En onmiddellijk na voorafgaande oprichting hebben de oprichters bij eenparigheid van stemmen beslist :

a) dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder,

b) dat als zaakvoerder wordt aangesteld : de Heer Jan Bruneel, wonende te 1700 Dilbeek, Nachtvlinder 22, hier aanwezig en verklarend te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2015
ÿþOp de laatste blz. Van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0842.379.573

Benaming (voluit) : Smart Advice

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtvlinder 22 -1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

ge zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 06/07/2015 naar p'Arconatistraat 75 te 1700 Dilbeek.

Iruneel Jan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

k~I` !. ~~lrF a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod POF 11.1

111

j11

Voor. behoud aan hE Belgisc Staatsb

ter rí3r1.0 7:. 1'±

~~ClI1~..t.èls~M !',1; i ,Grif#tè" ,

Coordonnées
SMART ADVICE

Adresse
NACHTVLINDER 22 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande