STEFAN FREY CONSULTING, AFGEKORT: S.F.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAN FREY CONSULTING, AFGEKORT: S.F.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.326.855

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.08.2014, NGL 28.08.2014 14561-0294-011
17/12/2014
ÿþ Ma Word 11.1

~,. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*1422373

i,j :.~:.i;C-'.F-7L EGID

-" " ,;

., t', L.

.. ~,_.~~

I

1 GiI(ils; 1.F" rl-ecnl's van Koophandel

Gefi;ie,,cn

Ondernerringsnr " 0881326855

Benaming

(volulr} : STEFAN FREY CONSULTING

(verkortl: S.F.C.

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tiendagwandstraat, 5, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING met dadelijke ingang zonder aanstelling vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bruno Mariens, geassocieerd notaris te Kortenberg, op 29 september 2014, (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) dat de BAV volgende besluiten heeft genomen:

Eerste agendapunt: principieel besluit tot ontbinding in vereffeningstelling - verslag van het bestuursorgaan (met staat actief/Passief)- verslag van de bedrijfsrevisor

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de dato vijf september tweeduizend veertien, met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato vier september tweeduizend veertien en van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijf september tweeduizend veèrtien. Alle aanwezigen verklaren er genoegzaam kennis van te hebben.

b) Over voormelde staat werd door navermelde bedrijfsrevisor een verslag uitgebracht op voormelde datum Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe

en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: "Ondergetekende, Frédéric Clukkers,

bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 4 september 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de Bvba Stefan Frey Consulting in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1.1n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Stefan Frey Consulting Bvba een boekhoudkundige staat opgesteld per 4 september 2014 met een balanstotaal van 224.710,78 ¬ en een netto actief van 224.710,78 ¬ .

2.Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de balans de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Gedaan ter goeder trouw Leuven, 5 september 2014

Voor de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

Frédéric Clukkers Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend vennoot"

De vergadering erkent volledige kennis te hebben van zowel gezegde verslagen als van de staat door er voordien een kopie van te hebben gekregen. Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

c) Al de vennoten zijn aanwezig, alsook de zaakvoerder en verklaren uitdrukkelijk en unaniem dat er geen schulden naar derden toe meer bestaan in hoofde van de vennootschap en dat zij akkoord gaan om over te gaan tot ontbinding en vereffening met onmiddellijke ingang.

De vennoten-zelf zullen het eventueel resterend actief terugnemen,

d) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

e) De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens, met unanimiteit van stemmen, om de

vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen en te vereffenen met onmiddellijke ingang,

zonder aanstelling van een vereffenaar.

Tweede agendapunt: ontslag zaakvoerder

De vergadering verleent, met ingang op heden, ontslag aan de zaakvoerder, namelijk aan:

-de heer FREY, van Duitse nationaliteit geboren te Duitsland (LSrrach) op 02/03/1954, wonende te

Duitsland 86641 Rain, Lindenweg, 5.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

Derde agendapunt; Bewaring van boeken

De vergadering beslist dat gedurende tenminste de eerstvolgende vijf jaren de documenten, de boeken en , de bescheiden van de ontbonden vennootschap zullen bewaard worden in voormelde woonplaats van ' comparant FREY, hetzij 3080 Tenturen, Tiendagwandstraat,5..

Vierde agendapunt: VOLMACHT

-Teneinde de nodige formaliteiten voor de ontbinding te vervullen bij onder meer de Kruispuntbank der ondernemingen, en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan: de burgerlijke vennootschap, opgericht onder de vorm van een Naamloze Vennootschap COELENBIER EN : CIE, Tortelduivenstraat, 7 Kortenberg (3078 Everberg), evenals aan haar bedienden, aangestelden en : lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling;

Eveneens wordt, voor zoveel als nodig, volmacht gegeven aan voormeld accountantsbureau voor aile eventuele brief-wisseling, na ontbinding van de vennootschap, uitgaande vanwege de bevoegde rechtbank van Koophandel, aangaande de financiële situatie van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel, gelijkertijd neergelegd expeditie van de akte, het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva;

Notaris Bruno MARTENS, geassocieerd notaris te Kortenberg

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 31.08.2009 09752-0221-012
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.07.2008 08522-0188-012

Coordonnées
STEFAN FREY CONSULTING, AFGEKORT: S.F.C.

Adresse
TIENDAGWANDSTRAAT 5 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande