THUISVERPLEGING MEERDAEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING MEERDAEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.895.727

Publication

16/05/2014
ÿþ mod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bet aE Be Sta

1910057

br grima der

var3 ao0 ti~~ E~7l

~~~,~~'~~, de ~ ~ ~si ~ ~ 2014

D ~ Gt>'I~~r~~

d~1.~.

yürittfie

Ondernemingsnr : 543.895.727

Benaming (voluit) : Thuisverpleging Meerdael

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Researchpark Haasrode, Interleuvenlaan 62 Zone 2

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwelp akte :CVBA: wijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op tweeëntwintig april: tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissing heeft genomen: t Aanpassing van het statutair artikel met betrekking tot de aandelen en stortingen als volgt: "Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen. Elk aandeel waarop wordt ingeschreven dient volledig te worden volgestort.

Be oprichting is het kapitaal samengesteld uit DERTIEN (13) aandelen. De aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B,

De aandelen categorie A hebben een nominale waarde van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200, 00) en de aandelen categorie B hebben een nominale waarde van DUIZEND EURO (¬ 1.000, 00).

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden,

Vennoten "Categorie A';' worden gekwalificeerd als Vennoten "Categorie A": de heer

VANCRAESBEEK Steven, mevrouw BRUYNINCKX Jessica en de heer LOVENICH Michiel Jan Pieter,

Behoren eveneens tot "Categorie A" de persoon die na minstens zes jaar vennoot "Categorie B" te zijn geweest door de algemene vergadering aanvaard wordt om vennoot "Categorie A" te worden en dit met zeventig procent van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. De Aandelen aangehouden door deze Vennoten behoren tot de "Categorie A". Deze categorie vennoten moet uit minimum 3 leden bestaan.

Indien "Categorie A" uit minder dan 3 vennoten zou bestaan, dan kan een vennoot "Categorie B" zich kandidaat stellen om toe te treden toe "Categorie A", ook al heeft die persoon de proeftijd van zes (6) jaren nog niet voltooid. De vennoot "Categorie B" met de meeste jaren anciënniteit komt hiervoor in aanmerking. Wenst deze laatste zich geen kandidaat te stellen, dan wordt het aanbod gedaan aan de volgende vennoot "Categorie B" met de meeste jaren anciënniteit. Ook in dit gavai is een goedkeuring door de algemene vergadering vereist met zeventig procent van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Deze vennoten hebben o.a. de volgende taken: de dagelijkse leiding, planning Coördinatie praktijk, vertegenwoordiging naar overheid, administratie algemene werking, contacten met facturatiedienst, opvolgen subsidieaanvragen, etc.

Vennoten "Categorie B": worden gekwalificeerd als Vennoten "Categode B"" mevrouw SIMONS Saskia, mevrouw VANVLASSELAER Kelly, mevrouw AUSLOOS Joni, mevrouw DEKENS Lien, mevrouw VAN MALDEREN Lieve, mevrouw LERAT Patricia, de bvba VERTUS, mevrouw GARCIA-GOMEZ Patricia, de heer TOBBACK Johan en mevrouw VAN der BIESEN Carmen.

Behoren eveneens tot "Categorie B" de persoon die na minstens twee jaar te hebben samengewerkt

_rnet daxenaootsohap_oaor_ de.elgpmen& vvrgaderiog-aaovaercl i Qrgi.grp_v rtnpoi "Categorie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

worden en dit met zeventig procent van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordiggle stemmen.

De Aandelen aangehouden door deze vennoten behoren tot de "Categorie B"

Deze vennoten zijn de ronde verantwoordelijken, de verpleegkundigen en de zorgkundigen. Deze vennoten hebben o.a. de volgende taken: coordinatie eigen ronde, contacten artsen eigen ronde, op een verantwoordelijke wijze bijhouden eigen administratie, verpleegdossier, rondelijsten, dagboeken etc."

2. Aanpassing van het statutair artikel met betrekking tot de overdracht van de aandelen als volgt: "9, De aandelen "Categorie A" kunnen vrij worden overgedragen aan vennoten "Categorie A" rekening houdend met artikel 6 van de statuten.

De aandelen "Categorie A" kunnen worden overgedragen aan vennoten "Categorie B" mits toestemming van zeventig procent van de vennoten.

Zij kunnen niet worden overgedragen aan of overgaan op derden, onder wie de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

2. De aandelen "Categorie B" kunnen worden overgedragen aan vennoten "Categorie A" of vennoten "Categorie B" mits toestemming van zeventig procent van de vennoten.

Zij kunnen niet worden overgedragen aan of overgaan op derden, onder wie de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot,"

3. Aanpassing van de eerste alinea van het statutair artikel met betrekking tot het bestuur als volgt: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders en steeds in oneven aantal De bestuurders worden met zeventig procent van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen in deze statuten alsook in het huishoudelijk reglement.

4. Aanpassing van het statutair artikel met betrekking tot de raad van bestuur als volgt:

"De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De uitnodigingen geschieden per gewone brief of e-mail, ten minste acht kalenderdagen

voorafgaand aan de vergadering. De uitnodigingen vermelden, naast de dag, het uur en (desgevallend) de plaats van de vergadering, ook de agenda en gaat begeleid van de nodige ondersteunende documenten.

De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

Een bestuurder kan evenwel slechts één ander lid van de raad van bestuur vertegenwoordigen. De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de

meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht te zijn genomen op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan niet worden gebruikt voor de vaststelling van de jaarrekening.

De Raad van Bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Behoudens hetgeen hierna is bepaald, worden de besluiten door de raad van bestuur genomen bij zeventig procent van de op de vergadering uitgebrachte stemmen."

5. Aanpassing van de laatste zin van het statutair artikel met betrekking tot de controle als volgt: "...ln afwijking van het voorgaande kunnen de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de individuele vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Deze controlerende vennoten worden voor een hernieuwbare termijn van negen jaar benoemd door de

Op de laatste blz, van luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene Vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een externe accountant."

6. Aanpassing van de laatste zin van het statutair artikel met betrekking tot de samenstelling en bevoegdheid van de algemene vergadering als volgt:

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met zeventig procent van de van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde stemmen."

7. Aanpassing van het statutair artikel met betrekking tot de vergaderingen als volgt

"De algemene vergadering kan geldig bijeengeroepen worden door de raad van bestuur, door de Voorzitter of door ten minste 2 bestuurders.

De oproeping geschiedt minstens vijftien kalenderdagen voorafgaand aan de algemene vergadering per aangetekende brie'. De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 Burgerlijk Wetboek geschieden indien de

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Iedere vennoot mag afstand doen van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten, en zal in voorkomend geval rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering. Een vennoot zal overeenkomstig het voorgaande worden geacht afstand te hebben gedaan van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op een algemene vergadering zonder bij de aanvang der vergadering bezwaar te hebben gemaakt dienaangaande.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald de eerste maandag van de maand juni om veertien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen).

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende maandag op hetzelfde uur. Onverminderd de toepassing van strengere bepalingen krachtens de statuten, het huishoudelijk reglement of dwingende wettelijke bepalingen, kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen indien minstens de helft van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit aanwezigheidsquorum niet is bereikt, wordt, met inachtneming van de toepasselijke voorschriften, een nieuwe vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen. De nieuwe vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vervloten.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke hieraan of in geval van zijn/haar afwezigheid, door een andere bestuurder of een lid van de algemene vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn.

De vergadering kan twee stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter."

8. Aanpassing van het statutair artikel met betrekking tot de stemming als volgt.

"Elke vennoot heeft één stem, ongeacht het aantal aandelen in zijn bezit.

Behoudens strengere bepalingen voorzien door de wet, door deze statuten of het huishoudelijk

reglement, worden de besluiten genomen met zeventig procent meerderheid van de op de

vergadering uitgebrachte stemmen.

Behoudens in een behoorlijk gemotiveerd geval van hoogdringendheid kan de vergadering slechts

rechtsgeldig beraadslagen over de punten die in de agenda zijn opgenomen."

9. Invoering van een statutair artikel met betrekking tot de restorno's als volgt

"indien de raad van bestuur zou voorstellen een restorno uit te betalen ken dit aan vennoten alleen

worden uitgekeerd naar rata van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan."

10. Aanpassing van de tweede zin van het statutair artikel met betrekking tot de winstverdeling als volgt:

"Het toegekende percentage op de aandelen kan maximum datgene zijn dat is vastgesteld in de voorwaarden tot erkenning als cooperatie voor de Nationale Raad voor de Cooperatie. De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door de raad van bestuur vastgesteld."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

isabelle Mostaert Geassocieerd notaris

mod 11.1

Wordt hier tegelijk neergelegd.

-uitgifte van voormelde akte;

-historiek erLgecoerdineerde tekst; der statuten ______________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþm011,1

-Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IuIIuuuiuuiu~iuiiu~v~ui

behouden *1A01 077*

aan het

Belgisch

Staatsblad

14,7,,,r/E.icgzi izr gif~~a der

~71~

0 8 '1_AN. 'Ll

E L ~~, .)+.-,--,P~1,

Griffie

Ondernemingsnr : O Ste f89-ç- ~~~

Benaming (voluit) : Thuisverpleging Meerdael

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Researchpark Haasrode, Interleuvenlaan 62 Zone 2

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte ;CVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN op dertig december tweeduizend dertien, geregistreerd, blijkt dat een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam Thuiverpieging Meerdael, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Researchpark Haasrode, Interleuvenlaan 62 Zone 2 en met een onbeperkte duur, door:

1. De heer VANCRAESBEEK Steven Jozef Paul, wonende te 3110 Rotselaar, Leuvensebaan 5.

2. Mevrouw BRUYNINCKX Jessica, wonende te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 70.

3. De heer LOVENICH Michiel Jan Pieter, wonende te 3018 Leuven, Stationsstraat 11. 4, Mevrouw SIMONS Saskia Rita Armanda, wonende te 3320 Hoegaarden, Altenaken 22.

5. Mevrouw VANVLASSELAER Kelly Tina Jos, wonende te 3054 Oud-Heverlee, O,-L.-Vrouwstraat 1 C012.

6. Mevrouw AUSLOOS Joni Nicole Jean-Paul, wonende te 3360 Bierbeek, Bevekomsestraat 41.

7. Mevrouw DEKENS Lien, wonende te 1910 Kampenhout, Neerstraat 2A.

8. Mevrouw VAN MALDEREN Lieve Julia Marcella, wonende te 3472 Kortenaken, Leedsevroente 8.

9. Mevrouw LERAT Patricia Margaret, wonende te 3210 Lubbeek, Hertswinkelweg 2A.

10. De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid VERTUS, met zetel te 3360 Korbeek-Lo, Dageraadlaan 11. Ondernemingsnummer 0812.128.342.

: Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw FEYEN Els, wonende te 3360 Korbeek-Lo, Dageraadlaan 11.

11. Mevrouw GARCIA-GOMEZ Patricia, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Hoolvenstraat 7.

12. De heer TOBBACK Johan, wonende te 1320 Beauvechain, Rue des Anges 10.

13. Mevrouw VAN der BIESEN Carmen Maria, wonende te 3370 Boutersem, Katspoelstraat 12.

- waarvan het vast gedeelte van het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00)

bedraagt

- waarvan het veranderlijke gedeelte van het kapitaal op vandaag TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00)

bedraagt.

- volledig in geld geplaatst werd;

- volledig volstort werd;

- verdeeld is in dertien (13) aandelen te weten drie (3) aandelen "categorie A", met een nominale waarde van

zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) elk, tien (10) aandelen "categorie B" met een nominale waarde van

duizend euro (¬ 1.000,00) elk waarop is ingeschreven door:

1. De heer VANCRAESBEEK Steven op één aandeel categorie A, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

2. Mevrouw BRUYNINCKX Jessica op één aandeel categorie A, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

3. De heer LOVENICH Michiel op één aandeel categorie A, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

4. Mevrouw SIMONS Saskia op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

5. Mevrouw VANVLASSELAER Kelly op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1,000,00);

6, Mevrouw AUSLOOS Joni op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

7. Mevrouw DEKENS Lien op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

--~ ---- -------- -- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Váor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

8. Mevrouw VAN MALDEREN Lieve op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

9. Mevrouw LERAT Patricia op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

10, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERTUS, op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

11. Mevrouw GARCIA-GOMEZ Patricia op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

12. De heer TOBBACK Johan op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00);

13. Mevrouw VAN der BIESEN Carmen op één aandeel categorie B, volledig volstort, en stortte hiervoor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00).

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien;

- met de jaarvergadering op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende maandag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend vijftien;

- met als bestuurders:

1. De heer VANCRAESBEEK Steven Jozef Paul, wonende te 3110 Rotselaar, Leuvensebaan 5.

2. Mevrouw BRUYNINCKX Jessica, wonende te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 70.

3. De heer LOVENICH Michiel Jan Pieter, wonende te 3018 Leuven, Stationsstraat 11,

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare periode van negen jaar tot aan de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend tweeëntwintig.

Die als volgt extern bevoegd zijn: twee bestuurders gezamenlijk of de voorzitter van de raad van bestuur

afzonderlijk.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd;

De heer VANCRAESBEEK Steven Jozef Paul, wonende te 3110 Rotselaar, Leuvensebaan 5.

Tot gedelegeerd bestuurders voor een hernieuwbare periode van negen jaar worden benoemd:

Mevrouw BRUYNINCKX Jessica, wonende te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 70.

De heer LOVENICH Michiel Jan Pieter, wonende te 3018 Leuven, Stationsstraat 11.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte rechtsgeldig

verbonden door de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO

(¬ 28.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE81 7340 3831 6524, bij KBC Bank, zoals blijkt uit

een door voormelde financiële instelling op vierentwintig december tweeduizend dertien afgeleverd bankattest,

dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel haar vennoten bij de bevrediging van hun beroeps-of particuliere behoeften een

economisch of sociaal voordeel te verschaffen door middel van:

- het scheppen van mogelijkheden om verpleegkundigen en zorgkundigen toe te laten zich verder te bekwamen

in de medische discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- de levering van alle prestaties van algemene lichaamsverzorging;

- het verstrekken van verzorging, verpleging in de meest uitgebreide zin van het woord, aan personen, en dit

onder de voorgeschreven bepalingen van het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering;

- de aan-en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van alle medisch en verpleegkundig materiaal, met uitsluiting van alle medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan privépersonen, bedrijven en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte. Het vaste gedeelte is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).































Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen tril bretBelgisch Staatsblad -1710112014 Annexes du Moniteurliëlgé

mod 11.1

Het vaste gedeelte kan enkel worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het veranderlijke gedeelte bedraagt bij oprichting TIENDUIZEND EURO (E 10.000,00).

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen, Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

Boven het bedrag dat op hun aandelen dient gestort te worden, zijn de vennoten niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap. Tot dat bedrag zijn de vennoten elk voor zich verbonden zonder hoofdelijkheid.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen. Elk aandeel waarop wordt

ingeschreven dient volledig te worden volgestort.

Bij oprichting is het kapitaal samengesteld uit DERTIEN (13) aandelen. De aandelen zijn op naam en zijn

opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B.

De aandelen categorie A hebben een nominale waarde van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E

6.200,00) en de aandelen categorie B hebben een nominale waarde van DUIZEND EURO (E 1.000,00).

Buiten cie aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de

winst.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de

regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Vennoten "Categorie A": worden gekwalificeerd als Vennoten "Categorie A": de heer VANCRAESBEEK Steven, mevrouw BRUYNINCKX Jessica en de heer LOVENICH Michiel Jan Pieter.

Behoren eveneens tot "Categorie A" de persoon die na minstens zes jaar vennoot "Categorie B" te zijn geweest met zeventig procent meerderheid door de algemene vergadering aanvaard werd om vennoot "Categorie A" te worden.

Deze categorie vennoten moet uit minimum 3 leden bestaan.

Indien een A-vennoot wenst uit te treden of uitgesloten wordt en er hierdoor minder dan 3 leden "Categorie A" zouden zijn, mag zijn aande(e)l(en) overgenomen worden door een vennoot "Categorie B", ook al heeft die persoon de proeftijd van zes (6) jaren nog niet voltooid. De vennoot "Categorie B" met de meeste jaren anciënniteit komt hiervoor in aanmerking. Wenst deze laatste het/de aande(e)1(en) niet over te nemen, wordt het aandeel aan de volgende vennoot "Categorie B" met de meeste jaren anciënniteit aangeboden.

De Aandelen aangehouden door deze Vennoten behoren tot de "Categorie A".

Deze vennoten hebben o.a. de volgende taken: de dagelijkse leiding, planning Coördinatie praktijk, vertegenwoordiging naar overheid, administratie algemene werking, contacten met facturatiedienst, opvolgen subsidieaanvragen, etc.

Vennoten "Categorie B" : worden gekwalificeerd als Vennoten "Categorie B": mevrouw SIMONS Saskia, mevrouw VANVLASSELAER Kelly, mevrouw AUSLOOS Joni, mevrouw DEKENS Lien, mevrouw VAN MALDEREN Lieve, mevrouw LERAT Patricia, de bvba VERTUS, mevrouw GARCIA-GOMEZ Patricia, de heer TOBBACK Johan en mevrouw VAN der BIESEN Carmen.

De Aandelen aangehouden door deze vennoten behoren tot de "Categorie B".

Deze vennoten zijn de rondeverantwoordelijken, de verpleegkundigen en de zorgkundigen.

Deze vennoten hebben o.a. de volgende taken: coördinatie eigen ronde, contacten artsen eigen ronde, op een verantwoordelijke wijze bijhouden eigen administratie, verpleegdossier, rondelijsten, dagboeken etc. De aandelen "Categorie A" kunnen vrij worden overgedragen aan vennoten "Categorie A" rekening houdend met artikel 6 van de statuten,

De aandelen "Categorie A" kunnen worden overgedragen aan vennoten "Categorie B" mits toestemming van zeventig procent van de vennoten "Categorie A" en vijftig procent van de vennoten "Categorie B".

Zij kunnen niet worden overgedragen aan of overgaan op derden, onder wie de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

De aandelen "Categorie B" kunnen worden overgedragen aan vennoten "Categorie A" of vennoten "Categorie B" mits toestemming van zeventig procent van de vennoten "Categorie A" en zeventig procent van de vennoten "Categorie B"

Zij kunnen niet worden overgedragen aan of overgaan op derden, onder wie de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

Vennoot zijn :

1) de ondertekenaars van onderhavige akte;

2) de natuurlijke of rechtspersonen die door de algemene vergadering werden aanvaard als vennoot, zij het als inschrijvers op of overnemers van aandelen.

De algemene vergadering moet bij weigering van de aanvaarding zijn beslissing niet rechtvaardigen.

Om te worden aanvaard als vennoot moet de verzoeker, met inachtneming van de door het orgaan van bestuur bepaalde voorschriften en met toepassing van artikel 6, inschrijven op minstens één aandeel en elk aandeel volstorten, De aanvaarding van een vennoot impliceert dat hij instemt met de statuten en met het huishoudelijk reglement.

De aanvaarding van een vennoot wordt, overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen, aangetekend in het vennotenregister.

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen. Het verzoek wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mati 11.1

Die uittreding of terugneming is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte van het kapitaal zoals door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

ledere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten of het huishoudelijk reglement vermelde oorzaak uitgesloten worden. De uitsluiting wordt uitgesproken door het bestuursorgaan.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan de algemene vergadering. Als hij erom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de raad van bestuur. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het register van aandelen overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

De vennoot die uittredend of uitgesloten is of zijn aandelen gedeeltelijk heeft teruggenomen, heeft recht op de tegenwaarde van zijn aandelen, zoals die bij unanimiteit door de vennoten zal worden overeengekomen. Indien geen zulke overeenkomst kan bereikt worden, zal de tegenwaarde van de aandelen blijken uit de goedgekeurde balans van het lopende boekjaar, met inbegrip van, behoudens in geval van uitsluiting, een

evenredig deel van de beschikbare reserves, in voorkomend geval na aftrek van de belastingen waartoe de

terugbetaling aanleiding kan geven,

De regelmatig goedgekeurde balans is bindend voor de ontslagnemende of uitgesloten vennoot, behoudens in

geval van bedrog of bedrieglijk opzet,

De ontslag nemende, uittredende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel ander

recht laten gelden.

De betaling zal binnen vijftien dagen na de overeenkomst tussen de vennoten of binnen de vijftien dagen na goedkeuring van de balans plaatsvinden in geld, in voorkomend geval pro rata liberationis.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders en steeds in oneven aantal. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen in deze statuten alsook in het huishoudelijk reglement.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd, wel mag hun prestatiegeld, en als ze een opdracht hebben met bijzondere of vaste prestaties, een andere beloning worden verleend overeenkomstig de bepalingen in het

huishoudelijk reglement: die beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn,

De algemene vergadering mag de bestuurders op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel

van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur benoemt onder de bestuurders één of meer gedelegeerd bestuurders en draagt het

dagelijks bestuur over aan deze gedelegeerd bestuurders.

De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van negen jaar.

De raad van bestuur kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden delegeren aan derden die hij daarvan op de

hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die

samen optreden of door de voorzitter van de raad van bestuur die alleen optreedt,

Binnen de perken van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte rechtsgeldig

verbonden door de handtekening van de gedelegeerd bestuurder.

Binnen de perken van de bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte

rechtsgeldig verbonden door de handtekening van de bijzondere lasthebber.

Elk aandeel, onafhankelijk van de Categorie waartoe het aandeel behoort, geeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de

schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Na de verplichte voorafnemingen, wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het bestuur,

ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

De rentevoet die aan vennoten wordt gestort, mag op jaarbasis niet hoger zijn dan 6%.

~ " 1Ïoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen tril retgelgisctº% Staatsblad -17/01/20 4 Annexes du Moniteur belgé

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1



Het bedrijfsoverschot, na aftrek van de algemene kosten, lasten, afschrijvingen, reserves en eventuele rente op aandelen in het vennootschapskapitaal, mag enkel uitgekeerd warden aan vennoten naar rata van verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdsup geschiedt de vereffening door de zorgen van het orgaan dat instaat voor het bestuur, tenzij de algemene vergadering besluit de vereffening aan één of meer vereffenaars toe te vertrouwen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

sla betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

VOOR GELUKVORMIG UITTREKSEL

DR NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0267-009

Coordonnées
THUISVERPLEGING MEERDAEL

Adresse
INTERLEUVENLAAN 62, ZONE 2 - RESEARCHPARK HAASRODE 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande