4U-RENTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4U-RENTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.042.337

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 12.07.2014 14316-0040-016
09/01/2014
ÿþta'i;4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

ui

Ondernemingsnr : 0865.042.337

Benaming (voluit) : 4U-renting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esserstraat 28

8550 Zwevegem

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN

Er blijkt uit de akte verleden op 16 december 2013, dragende volgende vermelding: "le kantoor der registratie te Kortrijk. Geregistreerd op 23 december 2013, vijf bladen geen renvooien Boek 972 Blad 64', Vak 3, Ontvangen vijftig euro (50 EUR).(getekend) Christelle De Graeve." voor Meester Wim

TAELMAN, geassocieerd notaris te Deerlijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "4U-RENTING", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

TWEEDE BESLUIT

VERSLAGEN

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng van schuldvordering in rekening-courant werd overeenkomstig artikel 313 W.Venn. een verslag opgemaakt:

-door de zaakvoerder daterend van 9 december 2013, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap,

-door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Vander Donckt- Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, daterend van 13 december 2013, waarin verslag uitgebracht wordt over de hierna vermelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VII. BESLUIT

De inbreng in natura in de BVBA "4U-RENTING" bestaat uit de inbreng van een dividendvordering ten belope van 404.885,77 EUR door de heer Pieter VERMEERSCH, die zal ontstaan na de toekenning

van een tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende cumulatieve voorwaarden

de algemene vergadering van 16 december 2013 dient voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging, beoogd in onderhavig verslag, te besluiten tot toekenning van een dividend ten bedrage van 449.873,08 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

de algemene vergadering dient te besluiten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in het credit van een schuldrekening op naam van de enige vennoot/aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duideljkheid;

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

De vergoeding van de inbreng In natura bestaat uit 94 aandelen van de BVBA "4U-RENTING", zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 13 december 2013

"Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren ,

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bednffsrevisor(getekend)"

Beide verslagen worden hier voorgelegd,

De vennoten verklaren een exemplaar van de verslagen ontvangen te hebben en zij ontslaan de voorzitter er hier voorlezing van te geven. Beide verslagen worden goedgekeurd.

Het origineel van deze verslagen zal samen met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

DERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit, onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de toekenning en betaalbaarstelling van het tussentijds dividend zoals opgenomen in agendapunt 1., dit alles in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenduizend vierhonderd euro (E 9.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op achtentwintigduizend euro (¬ 28.000,00), door het creëren van vierennegentig (94) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening courant voor een totaal bedrag van vierhonderdenvierduizend achthonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 404.885,77), inbegrepen een globale uitgiftepremie van driehonderdvijfennegentigduizend vierhonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 395.485,77).

Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven aan dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winst delen vanaf de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen, thans met driehonderdvijfennegentigduizend vierhonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 395.485,77), om het te brengen van achtentwintigduizend euro (¬ 28.000,00) op

vierhonderddrieëntwintigduizend vierhonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬

423,485,77), door inlijving bij het kapitaal van voormelde niet-beschikbare rekening "uitgiftepremie" van driehonderdvijfennegentigduizend vierhonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 395.485,77), door opname in het kapitaal voor dit bedrag van de onder vorig besluit gecreëerde uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen volledig zijn geplaatst en volgestort door inbreng in natura en opname uitgiftepremies.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal hierdoor gebracht werd op vierhonderddrieëntwintigduizend vierhonderdvijfentachtig euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' mod 11.1

zevenenzeventig cent (¬ 423.485,77), vertegenwoordigd door tweehonderdtachtig (280) aandelen die' elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen : "Het kapitaal bedraagt vierhonderddrieëntwintigduizend vierhonderdvijfentachtig euro zevenenzeventig cent (¬ 423.485,77). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdtachtig (280) aandelen zonder aanduiding van nominale , waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderdtachtigste van het kapitaal".

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten inzake Bijeenroeping van de algemene vergadering en tot vervanging van artikel 27 als volgt

"Artikel 27. Oproepingen

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wet.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten inzake ontbinding en vereffening en tot vervanging van artikel 32 en 33 en 34 als volgt:

"Artikel 32. ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY VAN AS", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Morinnestraat 1, BTW BE 0426.286.591, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z Voorbehouden

aan het

Belgisch Ctaatsblad

Btj'tag [ùij t1tt Bétgisch-StââteTâd = tï97ûi12-0T4 - Annexes cru Moniteur belge

rI

.

mal 1 i.1

" ~

S. w

"

Geassocieerd notaris Wim Taelman

Hiermee tegelijk neergelegd, overeenkomstig artikel 173 W.Reg. :

Afschrift van de akte

Verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Ven n.

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bilagen bij hëf élgisci Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 24.06.2013 13227-0268-016
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 23.07.2012 12322-0551-015
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 31.08.2011 11493-0576-016
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 13.01.2010 10013-0308-013
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 26.01.2009 09024-0259-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 25.01.2008 08024-0331-013
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 23.12.2006, NGL 22.01.2007 07022-4300-014
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 24.12.2005, NGL 25.01.2006 06027-1584-014

Coordonnées
4U-RENTING

Adresse
ESSERSTRAAT 28 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande