ALLIANCE HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIANCE HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.505.109

Publication

10/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL GE NEERGELEGD

15 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL 1-2. r reent, afd. KORTRIJK

Griffie

1

BELGISCH

30 -Q5- 2014

STAAr.

Ondernemingsnr : 0882.505.109

Benaming

(voluit) : Alliance Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 146, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris - Volmacht

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd. 12 juni 2013 dat de enige vennoot

- BESLOTEN HEEFT als commissaris te herbenoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door Filip Lozie BVBA, vertegenwoordigd door Filip Lozie, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekeningen van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 23.06.2014 14219-0122-030
12/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

R BELGE 2U14 AATSBLA

NEERGELEGD

2 4 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, eiireeTRIJK

MONITEU

ti -11

LGISCH S

Ondernemingsnr : 0882.505.109

Benaming

(voiwt) : ALLIANCE HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 146, 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN ENERZIJDS ALLIANCE LAUNDRY BVBA (VOORHEEN PRIMUS INTERNATIONAL BVBA) EN ANDERZIJDS ALLIANCE HOLDING BVBA dd. 18' SEPTEMBER 2014.

Ter informatie: Na goedkeuring van het fusievoorstel op 18 september 2014, werd de naam van Primus International BVBA op 22 september 2014 gewijzigd in Alliance Laundry BVBA In onderstaande letterlijke weergave van het fusievoorstel wordt nog verwezen naar de benaming Primus International BVBA of trrimus Int.",

1 VOORAFGAANDE UITEENZETTINGEN

1.1 Primus Int. en Alliance Holding (de `Te Fuseren Vennootschappen") hebben de bedoeling om een fusie door overneming door te voeren per 30 november 2014 (streefdatum), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Alliance Holding door een inbreng zonder vereffening overgaat op Primus Int., met toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.").

1.2 Bij toepassing van artikel 693 W.Venn., hebben het college van zaakvoerders van Primus Int. en de enige zaakvoerder van Alliance Holding in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde fusie voorstel opgesteld.

1.3 Gelet op de recente overname door de wereldwijde Alliance groep van de wereldwijde Primus groep zijn de zaakvoerders van oordeel dat de geplande fusie door overneming verantwoord is vanuit economisch en financieel oogpunt, gelet op de volgende overwegingen:

-de Te Fuseren Vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de Te Fuseren Vennootschappen hebben gelijkaardige holding activiteiten;

-de groepsstructuur waartoe de Te Fuseren Vennootschappen behoren zal door de voorgenomen fusie, vereenvoudigd en meer transparant worden;

-door de voorgenomen fusie zal het internationaal management van de door de acquisitie van de Primus` groep sterk uitgebreide Alliance groep worden uitgevoerd vanuit één vennootschap, wat tot een meer efficiënt en transparent management zal leiden van de internationale productie- en verkoopsentiteiten;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd en" transparanter worden.

Om enige verwarring te vermijden, onderlijnen de zaakvoerders dat de tusie enkel gedreven wordt door economische motieven en geen fiscale fraude of ontwijking als hoofddoel of één van de hoofddoelen heeft.

1.4 De zaakvoerders wijzen erop dat, voorafgaand aan de geplande fusie, Primus Int, van plan is om haar' participatie in Primus BVBA in te brengen in de dochtervennootschap van Alliantie Holding, Alliance' international BVBA, en dit door middel van een fusie door overneming overeenkomstig artiKels 693 W. Venn, en: volgende. De bestuursorganen van zowel Primus BVBA en Alliance International BVBA hebben hiertoe in. gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld en neergelegd. Ter gelegenheid van deze eerste fusie, zal Alliance international BVBA nieuwe aandelen uitgeven aan Primus Int., als vergoeding voor diens inbreng. Bijgevolg zal de waarde van de deelneming van Primus int. in Primus BVBA vervangen worden door een deelneming van gelijke waarde in Alliance International BVBA. Bovendien zal de waarde van de aandelen gehouden door Alliance Holding in Alliance International BVBA ongewijzigd blijven, aangezien de nieuwe ' aandelen uitsluitend worden uitgegeven aan de nieuwe aandeelhouder, Primus Int.

Op de laatsto blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.5 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Te Fuseren Vennootschappen.

1.6 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen nemen kennis van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken váár de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (zijnde de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk voor beide Te Fuseren Vennootschappen) (met het oog op de publicatie van het fusievoorstel in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad) (art. 693 in fine W.Venn.). Rekening houdend met de huidige achterstand bij de bevoegde griffie bij het verwerken van publicatieformulieren, nemen de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen zich voor om het fusievoorstel zo snel mogelijk neer te leggen om zo de fusie te kunnen finaliseren voor het einde van het boekjaar.

1.7 Ter informatie melden de zaakvoerders van Primus int. nog dat aan de vennoten werd voorgesteld om de statuten van de vennootschap te wijzigen op de volgende punten:

(i) wijziging van de naam van de vennootschap in "Alliance Laundry" en bijgevolg wijziging van artikel 1 van de statuten;

(ii) wijziging van het boekjaar van de vennootschap zodat het een aanvang neemt op 1 januari en afgesloten wordt op 31 december en bijgevolg wijziging van artikel 29 van de statuten;

(iii) wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering naar de tweede woensdag van de maand juni om 10 uur en bijgevolg wijziging van artikel 11 van de statuten; en

(1v) wijziging van het aantal zaakvoerders, de bestuursbevoegdheid, schrapping van de hoedanigheden van Klasse A Zaakvoerders en Klasse B Zaakvoerders en bijgevolg wijziging van artikel 25, 26 en 27 van de statuten.

Deze statutenwijziging zal plaatsvinden na de goedkeuring van dit fusievoorstel en voor de uiteindelijke goedkeuring van de geplande fusie door overneming.

2 IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE FUSIE DEELNEMEN

2.1 Overnemende Vennootschap

(a) Naam: "Primus International";

(b) Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

(c) Maatschappelijke zetel: Driemasten 126, 8560 Gullegem;

(d) Ondernemingsnummer: BTW BE 0884.949.212;

(e) Rechtspersonenregister: RPR Gent, afdeling Kortrijk;

(f) Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, alle activiteiten en handelingen van een investeringsvennootschap en een holdingvennootschap daarin begrepen:

1, het beleggen, het Intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen at dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen at dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten van dezelfde aard als de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen worden geleverd op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of voor eender welke duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen;

4. het nemen van participaties in onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerende rechten en meer specifiek : het verwerven door aankoop of op andere wijze, de verkoop, de ruil, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen;

5. de ontwikkeling en het beheer van brevetten, merknamen, licenties, knowhow en van intellectuele eigendomsrechten;

6. de vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

2.2 Over te nemen vennootschap

(a) Naam: "Alliance Holding";

(b) Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(c) Maatschappelijke zetel: Nieuwstraat 146, 8560 Wevelgem;

(d) Ondernemingsnummer: 0882.505.109;

(e) Rechtspersonenregister, RPR Gent, afdeling Kortrijk;

(f) Doel (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut ;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vomi of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. de deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend goed en meer specifiek het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten ander= dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen h andelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3 WAARDERING EN RUILVERHOUDING

3.1 De methoden volgens de welke de ruilverhouding is vastgesteld

3.2 De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen hebben verscheidene waarderingsmethoden voor de Over te Nemen Vennootschap en de Ovememende Vennootschap besproken, en hebben besloten om een waarderingsmethode te gebruiken die gebaseerd is op het `gecorrigeerd eigen vermogen'. Beide vennootschappen hebben als belangrijkste actief een financiële participatie in respectievelijk Alliance International BVBA voor Alliance Holding en in Primus BVBA voor Primus Int. De correctie die is in rekening genomen voor het bepalen van het `gecorrigeerd eigen vermogen' heeft dan ook betrekking op de waardering van deze participaties. De waardering die gebruikt is om de waarde van de participaties vast te leggen is gebaseerd op een multiple van de EBITDA van de vennootschappen, gecorrigeerd met de netto cash/schuld positie, Deze waarderingsmethode wordt reeds geruime tijd gebruikt binnen de Alliance groep en de multiple die gehanteerd wordt voor de huidige waardering is gebenchmarked door drie verschillende zakenbanken.

De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen zijn van mening dat deze waardering op basis van een multiple van de (gecorrigeerde) EBITDA methode in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet weerhouden worden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding,

3.3 Overnemende Vennootschap

Door de voornoemde waarderingsmethode toe te passen, wordt de huidige waarde van de Overnemende Vennootschap op EUR 30.128.255,42 gewaardeerd.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt EUR 519.983,99 en is vertegenwoordigd door 1.249.000 aandelen zonder nominale waarde,

3.4 Over Te Nemen Vennootschap

Door de voornoemde waarderingsmethode toe te passen, wordt de huidige waarde van de Over te Nemen Vennootschap op EUR 27.820.436,36 gewaardeerd.

Hel maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap bedraagt EUR 25.767.725,00 en is vertegenwoordigd door 1.030,709 aandelen met nominale waarde van EUR 25 elk.

3.5 Ruilverhouding en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Overeenkomstig artikel 703, §1 W. Venn. worden aan de vennoot van de Over te Nemen Vennootschap, in ruil voor zijn aandelen in de Over te Nemen Vennootschap die ontbonden zal worden zonder vereffening, nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgereikt.

De waarde van de Overnemende Vennootschap werd bepaald op EUR 30.128.255,42. Het kapitaal van deze vennootschap is vertegenwoordigd door t249.000 aandelen, zodat de reële waarde (afgerond) EUR 24,12 per aandeel bedraagt (EUR 30.128.255,4211.249.000 aandelen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarde van de Over te Nemen Vennootschap werd bepaald op EUR 27.820.436,36. Het kapitaal van deze vennootschap is vertegenwoordigd door 1.030.709 aandelen zodat de reële waarde (afgerond) EUR 26,99 per aandeel bedraagt (EUR 27.820.436,36 / 1.030.709 aandelen).

De ruilverhouding wordt berekend door de waarde per aandeel van de Over te Nemen Vennootschap te delen door de waarde per aandeel van de Overnemende Vennootschap, wat leidt tot de volgende berekening: EUR 26,99

= 1,12 (afgerond)

EUR 24,21

in ruil voor de 1.030.709 aandelen van de Over te Nemen Vennootschap warden bijgevolg 1.153.327 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de Overnemende Vennootschap uitgegeven, a rato van (afgerond) 1,12 aandelen van de Overnemende Vennootschap voor 1 aandeel van de Over te Nemen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

4 DE UITREIKING VAN DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle 1.153.327 nieuw uitgereikte aandelen van de Overnemende Vennootschap zuilen dan ook worden uitgereikt aan de enige vennoot van de Over te Nemen Vennootschap, Alliance Laundry Holding S.à r.l. De nieuw uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap of een hiertoe gevolmachtigde lasthebber, zal het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap hieraan aanpassen na de fusie.

Het aandelenregister van de Over te Nemen Vennootschap zal vernietigd worden.

5 DE DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN DELEN IN DE WINST

De nieuwe aandelen zuilen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap, en zullen delen in de winst van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

Er is geen verdere bijzondere regeling voorzien betreffende het recht te delen in de winst.

6 EFFECTIEVE DATUM VOOR BOEKHOUDKUNDIGE DOELEINDEN

6.1 Vanuit boekhoudkundig perspectief, zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 juli 2014.

6.2 Voor informatieve doeleinden worden ontwerp tussentijdse balansen van de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap per 30 juni 2014 toegevoegd aan dit fusievoorstel als Bijlage 1.

6.3 Voor de volledigheid wordt verduidelijkt dat de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen, in overeenstemming met art. 696 W.Venn., elkaar op de hocgte zullen stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van de vermogens van de respectieve vennootschappen zou voordoen tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen zich over de fusie zullen uitspreken.

7 RECHTEN TOEGEKEND AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

7.1 Alle aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap vertegenwoordigen zijn identiek en verlenen dezelfde rechten aan hun houders. Daarom is er geen behoefte om bijzondere aandelen te creëren of bijzondere rechten aan zulke vennoten te verlenen.

7.2 Voorts zijn er in de Over te Nemen Vennootschap geen houders van andere effecten dan aandelen. Er zijn dan ook geen bijzondere rechten of maatregelen voorzien.

8 OPDRACHT AAN EN BEZOLDIGING VAN DE COMMISSARIS

De vennoten van de Te Fuseren Vennootschappen hebben de intentie om afstand te doen van de vereiste tot het opstellen van het schriftelijk verslag door de zaakvoerders en de commissaris over het fusie voorstel, zoals uiteengezet in de artikelen 694 en 695 van het W.Venn. Ten gevolge van deze verzaking, zal aan de vereisten inzake een inbreng in natura zoals bepaald in art. 313 W.Venn. moeten worden voldaan. Het college van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap gaf opdracht aan haar commissaris PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door Filip Lozie BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Filip Lozle, revisor, om het verslag op te maken waarnaar wordt verwezen in artikel 313 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging van de commissaris voor het opmaken van dit verslag bedraagt EUR 4.000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

9 BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE ZAAKVOERDERS

Aan de zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

10 WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 701 W. Venn. stelt het college van zaalvoerders van de Overnemende Vennootschap voor om de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten van de Overnemende Vennootschap:

10.1 Kapitaalverhoging

Het kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt EUR 519,983,99 en wordt vóár de fusie vertegenwoordigd door 1.249.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Ten gevolge van de fusie, en overeenkomstig artikel 78 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het W. Venn., zal het kapitaal van de Overnemende Vennootschap worden verhoogd met het maatschappelijk kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap, i.e.. EUR 25.767.725,00, om het te brengen van EUR 519.983,99 naar EUR 26.287,708,99 en zal het vertegenwoordigd worden door 2.402.327 aandelen op naam, zonder nominale waarde, De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen.

Het artikel met betrekking tot het kapitaal van de Overnemende Vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging. De tekst van het artikel 5 van de statuten dat het kapitaal weergeeft, wordt bijgevolg vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 26.287.708,99. Het wordt vertegenwoordigd door 2.402.327 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/2.402.327 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

10.2 Er worden geen verdere wijzigingen aan de statuten van de Over te Nemen Vennootschap aangebracht.

11 FISCAAL REGIME

De zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen bevestigen hierbij dat de voorgenomen fusie in overeenstemming is met de verplichtingen zoals bepaald in de artikelen 117, §1 en 120, in fine van het Wetboek Registratierechten. Bovendien is de voorgenomen fusie in overeenstemming met de verplichtingen zoals bepaald in artikel 211 van het Wetboek Inkomstenbelasting (1992) en in artikel 11 en artikel 18, §3 van het Wetboek B7W, om te kunnen genieten van het neutraal regime aangaande vennootschapsbelasting en en BTW. Met betrekking tot de verplichting dat de fusie geen belastingfraude of belastingontduiking ais voornaamste doel of als één van de voornaamste doelen mag hebben, wordt in overeenstemming met artikel 183bis en 211, §1, 4de paragraaf, 3° van het Wetboek Inkomstenbelasting (1992), in het bijzonder verwezen naar de motivering onder voorafgaande uiteenzetting 1.3 aangaande de wenselijkheid van de voorgenomen fusie.

12 DIVERSE BEPALINGEN

12.1 Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W. Venn. en de statuten.

12.2 De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed. Bijgevolg dient er niet aan specifieke formaliteiten inzake vastgoed en/of bodemverontreiniging voldaan te worden.

12.3 De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 november 2014.

12.4 Het bovenstaande fusievoorstel zal in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk worden neergelegd, met naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 693 in fine W.Venn.

Opgemaakt te Brussel, in vier originele exemplaren op 18 september 2014. De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

BIJLAGE 1 : TUSSENTIJDSE BALANS VAN ALLIANCE HOLDING BVBA PER 30 JUNI 2014

I Nr. I BE0882505i09

BALANS NA WINSTVERDELING

VOL 2.1 I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Opdohtingskostun

tmrnatedile vaste activa

Matai-Hile vaste activa «.,..

Teneinen en gebouwen

Installaties, machines en uitrusting

Meubilair en rollend materieel

Leasing en soortgelijke rechten

Overige materiële vaste activa

Activa in aanbouw en voorultbetalingen

5.41

Flnanclils vaste activa 5.6.1

Verbonden ondernemingen 5.14

Deelnemingen

Vorderingen ._ ..__

Ondernemingen waarmee een deelnerr/ngsverhouding

bestaat 5.14

Deelnemingen

Vorderingen

Andere ánanciele vaste activa

Aandelen

Vorderingen en borgtochten in contacten .....«.......«.._.

VLOTÎENPEACTiVA

Vorderingen op meer dan Min jaar

liendelsvorderingen

Ovenge vorderingen

Voorraden en bastellingen In uitvoering

Voorraden

Grond-en hulpdellen

Goederen ln bewerking

Gereed product

Handelsgoederen

Onroerende goederen bestemd voorverkoop

Vaorrirtbetaingen

Bestellingen In uitvoering

Vorderingen op ten hoogets ibn jaar

Handelsvorderingen

Overige vorderingen

Geldbeleggingen

Eigen aandelen .._

Overige beleggingen

Liquide middalen

Overlopende rekeningen ...._..... _...._ .........................._

TOTAAL VAN DE ACTIVA

Codes Heitiaar Vorig boekjaar

20128 29.153.33333 35.22a98a09

20

21 .

22/27

22

23

24

25 ...

26

27 ..........

26 29.153.333,33 36.228.988,09

28011 29.153.333,33 38.225.98809

280 22.753.333,33 29.828.988.09

281 5.400 000.00 6.400.000,00

28213

262 .»......

283

2M5 ....« .

284 ........

265r6 ......

29158 1.125.250,83 990.159,60

29

200

201 ..

3 ..

30136

30131

32

39

34

35

35

37 ._

40741 900.011,02 900.011,02

40

41 900.011.02 900.011,02

50153

50 ........

51153

Ser56 42.473 82 43.906.91

40011 182775.99 46.241.67

20158 30.2701594,16 37.219.147,89

First- Va1.2014 - 3 /24

Tait.

Si

5.2

5.2

5.5,1!

5.6

5.6

" 1 {

j Nr. I 8E 0882.505.109 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

boel.

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN . (+)1(1

Kapitaal 5.7

Geplaatst kapitaal

Niet-opgevraagd kapitaal

Uitgiftepremies

Herwaarderingsmeerwaarden

Reserves

Vvettelijkerecerve

Onbesthlkbare reserves

Voor eigen aandelen

Andere

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserves

Overgedragen winst (verlies) ._ (+}I(-)

Kapltaalaubsldtee

Voorschot aan de vennoten op de verdeling van hot

netto-actief

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN

Voorzieningen voor risico's an kosten

Pensioenen en soortgelijke Verpli0htngen

Belastingen

Grote hersteilings- en ondenlcudewerken

Overige risico's en kosten

Ultgestatde belastingen ...

SCHULDEN

Schulden op meer dan één Jaar ..._....

Flnancleleschulden ......:..... ...........

Achtergestelde leningen

Niet-achtergestelde obligatieleningen

Leasingschulden en soortgelijke schulden

Kredietinstellingen

Overige leningen

Handelsschulden

Leverancien;

Te bataten wissels

Ontvangen voorutWetalingen op bestellingen

Overige schulden

Schulden op tin hoogste eert jaar

Schulden op meer dan Beleer die binnen het jaar vervallen

Fl eneitleschulden

Kredietinstellingen ..--

Overige leningen

Handelsschilden

LeVerahciore

Te betalen wissels

Ontvangen voorultbetalingen op bestellingen

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en

sociale lasten

Belastingen

Bezoldigingen en motste lasten

Overige schulden

Overlopende rekeningen

TOTAAL VAN DE PASSIVA

Cades Boekjaar Vorig boekjaar

10715 27.820.436,36 34.808694,36

10 25.757125.00 25767.72500

100 25.767.725,00 25.767.72500

101

11

12

13 552048,48 552.048,48

130 552.048,48 56204048

131

1310

1311

132

133

14 1.500.68288 8.488.920,68

15

19

16

1605

100

let

152

163)5

186 .._ .........................

17149 2458.167.80 2.410.453,33

17 1.156, 226.39 1.156.226, 39

170m 115622539 1.155.22639

170

171

172

173

174 1.156. 22539 1.156.226.39

175

1750 ......._....._.

1751

176

1759 ......

42/46 1.252.700,00 1.250.000,00

42 1.250.00000 1.250.00000

43

430ra

439 ........._...._...........

44 2.700,00

44014 2700,00

441

48 ,..._

45

450/3

454)9

47/48

462/3 49.231,41 4.226,94

1045 30.278594.16 37.219.147.69

Wist - VOL2014 - 4/24

51

5.9

59

5.9

5.9

vol. 22 I

BIJLAGE 2 : TUSSENTIJDSE BALANS VAN PRIMUS INTERNATIONAL BVBA PER 30 JUNI 2014 (vergelijkende cijfers per 30 september 2013)

I Nr. i BE 0884,949.212 j ~ VOL 21



BALANS NA WINSTVERDELING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Toet.

ACTIVA

VASTE AC1IVA _..._ ....................... .......

Oprichtingskosten 51

Immateriele vaste activa . 52

ti,atertbie vaste activa 63

Terreinen en gebouwen

inslafatles, machines en o9husting

Meubilair en rollend materieel

Leasing en soortgekyke rechten ... .....................

Overige materiele raste activa ......................... .

Activa in aanbouw en vooruitbetalingen

5.41

Flnancletu vasts activa 5.51

Verbonden ondernemingen .. _... 514

Deelnemingen

Vorderingen

Ondernemingen waarmee een deeinemingsverhoudurg

bestaat_... .»...... .. ... 514

13eernemingen ............ _ ........... ......__...

Vorderingen

Andere financiele vaste activa

Aandelen

Vorderingen en borgtochten in contanten ........

VLOTTENOEACTIVA

Vorderingen op meer dan 66n Jaar .... .

Handelsvorderingen ..

Overige vorderingen

Voorraden on bestellingen in u¬ tvoering ...........

Voorraden

Grond" en hulpstoffen

Goederen in bewerking

Gereed product

Handelsgoederen

Onroerende goederen bestemd voorverkoop ,.

Vooruitbetalingen

Bestellingen in uitvoenng

Vordaringan op ten hoogste den jaar

Handelsvorderingen ...,

Overige vorderingen ...

55.11

Gaidbeteggingon 5.6

Eigen aandelen

Overige beleggingen

Liquide middelen Overlopende rekeningen 56

TOTAAL VAN DE ACTIVA

Codes Boekjaar Vorig boekjut

20128 18 982.932 16.982932

20 ...........

-

21 ............ . ......

27127 .......... ... ........ ....... .

22 .... .... .. ...

23 ....

24

25 ..... . ,. ....... ........

25 ....... ... .»... ..

27 ..... ,... ..»......... .

25 18 982.932 18987 032

250/1 18 982 932 18.982 932

280 18 982 932 18.982 932

251 ...................... ..

2820 ........ .. - .....

282 ... ..........» .....

283 ... .... ............... .

28418 ......................... ...... ..... ,.... .

284 ......: .. , .--

26518 ,... . ......... . ...

29/55 1.838.270 13, 271.155

20

290 ..... ............

261 .... ....................

3

30/36 .......

33/31 ..... .. .. ..~_.... ...

32 .... .

33 ..

34 ............ ,_......

35 ............. " . ..... .

36 ....., ...... . ......

37 .................. ...

40/41 1.371.988 12 875.218

40 207.201 114 905

41 1.154 967 12.780 313

Mn .

50 ..... _...._.... ......

51153 .......... ..... _..... .

54/58 447.219 353800

490/1 17.083 32.138

20158 20 819.202 32.254.088

First - VOL 2013-4/21

V,00'r-behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

[Nt. I 8E0884.949.212 VOL 2.21

roet

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN (+)1(-}

Kapitaal  5Z

Geplaatst kapitaal ....... ..................»

Niet-opgevraagd kaphaal ... . .

Uitgiftepremlea .. ...................._....

Harvvaardertngametrwaarden . .

Reserves ............... ._ .......... ,..............

Wettelijke reserve

Onbeschikbare reserves ..  .

Voor eigen aandelen ............

Andere

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserves

Overgedragen winst (var0as) ;+)r(-)

IGpltaalsubsldles

Voorschot aan de vennoten op de verdeling van het

nalto-actie!

VooRZ1174LNGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN ..

Voorzianingen voor risico's en kosten ........ .

Pensioenen en soortgelijke verplichtingen .. . ....

Belastingen

Grote herstellings- en onderhoudswerken

Overige mies en kosten 5.8

tlitgestorde belastingen .

SCHULDEN

Schulden op meer dan één )aar 5.9

Financiele schulden ...........................

Achtergestelde Leningen

Niettechtergestetde obligatieleningen

Leasingschulden en soortgelijke schulden ...

Kredlelinstellingen

Overige leningen

Handelsschulden

Leveranciers

Te betalen wissels .,.

Omvangen vooruitbetalingen op bestellingen .

Overige schulden .................... . .........» ...

Schulden op ton hoogste Sin jaar ............................._... Schulden op meerdan één Jaar die binnen het Jaar vervalen 5.9

FlnaneiIle schulden

KredletinStelingen

Overige leningen

Handelsschulden

Leveranciers

Te betalen wissels

Ontvangen voolulbetalingen op btetelmgen

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lesten 5.9

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten .

Overige schulden

Overtopende rekeningen 5g

TOTAAL VAN DE PASSIVA ..........

Codes Baek)iu Vorig Coekjsar

10115 20.712187 20.588.575

10 519.984 519.984

100 519 984 519.984

101 .. . ..... .. .. .... ..-

11 . ..... ... . .

12 .. .

13 20.192203 20.066.591

130 52000 52000

131 .. . . . .....

1310 - ....... ....

1311 ... . .......... ... ............

132 ..... .. ... .....

133 20.140 203 20 014.591

14 . .. ..... .. _...

15 . ..».... ... ..

19 .. _.__.. . . . . ..

te. . _.... --..

.. _.... .

150w . ... _......

160 .. . ......... . . .. .

181 . . ... ,....

152 .

163)5 ....... .. .. . ..... .

163 .. ... ..._

17/49 107.015 11.867.513

17 ....

17014 . . . .. .. . . ...... ....

170 . .._ .. . . ....

171 . .... .... .. . ...... .

172 .. ..._.. .. .

173 . _..... .

174 ... . .. . ....... .

175 ......._..-- - " ...

1750 . . .. . ... . .. _ . .............

1751 . . ,. .

176

178/9 . . ,,,

42/45 101 030 11.655.441

42 ...... ,. . . . . . . .. ..... .

43 .. ..... .... . . . _..

43018 .

439 . . ............... .........,.. ..

44 45 163 22442

44014 45.163 22.442

441 . . . . ......... .. .......... ... ....

48 ..

45 55.867 47.886

45013 55.867 47.886

4545 . . .. . ...... ,

47/45 . 11.585.113

49213 5985 12072

10149 __ 20.819.202 32.254.088

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Fast - V0L2013 - 5/21

xx*****r,rr+rr,rttx;e+*r.r,r*ex**xx**tt*rr*

Er blijkt uit de notulen van de besluiten van de enige zaakvoerder dd. 18 september 2014, dat de enige zaakvoerder heeft besloten om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae, Els Bruis, Godfried Ampe, Henri Nelen, Nils Vermeulen en Charlotte Desender, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het neerleggen van hei fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Getekend,

Johan Lagae

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 27.06.2013 13258-0281-028
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 20.06.2012 12197-0379-027
16/02/2015
ÿþ mai 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELR BELGE

0" 6 -02- 2s?e

ELGISCI-14TAATSiji_.

NEERGELEGD

1 5 jA6, 2015

Recht~b~peafd. KORTRIJK

ank van EL

15025 61

1(111111

Ondernemingsnr : 0882.505.109

Benaming (voluit) : ALLIANCE HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 146

8560 WEVELGEM

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR Alliance Laundry van Alliance Holding - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig december tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "ALLIANCE HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Nieuwstraat 146, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 18 september 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem, Nieuwstraat 146, "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alliance. Laundry", waarvan de zetel gevestigd is te 8560 Wevelgem (Gulfegem), Driemasten 126, "de Overnemende: Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Alliance Laundry", de:: Overgenomen Vennootschap "ALLIANCE HOLDING" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering" noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap werden een miljoen honderddr'ieënvijftigduizend , driehonderdzevenentwintig (1,153.327) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Ovememende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: (afgerond) 1,21 aandelen van de.' Ovememende Vennootschap voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn op naam en hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten ais de bestaande. aandelen van de Overnemende Vennootschap en zullen delen in de winst van de Overnemende Vennootschap' vanaf 1 juli 2014.

Er is geen verdere bijzonder regeling voorzien betreffende het recht te delen in de winst.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 juli 2014 boekhoudkundig en fiscaal= geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennoctschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van negenentwintig december,) tweeduizend veertien.

De conclusies van van het schriftelijk verstag opgesteld op 9 december 2014 door de commissaris van de' Overnemende Vennootschap, overeenkomstig artikel 313, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de. Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming, luiden als volgt :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Vóor--behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap Alliance Laundry BVBA, bestaat uit het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Alliance Holding BVBA dat door een inbreng zonder vereffening overgaat op Alliance Laundry BVBA, met toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Wij zijn van oordeel dat:

- het college van zaakvoerders van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.153.327 aandelen van de vennootschap Alliance Laundry BVBA, zonder nominale waarde.

j willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 9 december 2014

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba"

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae, de heer Henri Nelen of mevrouw Els Bruis, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren en om de wijzigingen overeenkomstig de voorgaande beslissingen in te schrijven in het aandelenregister.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 04.07.2011 11265-0135-030
26/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

13, 04. 2011

eF-~,iT6ANK KOOPHANDEL

ttapfiFflJK

111

*11063175*

Ondernemingsnr : 0882.505.109

Benaming

(voluit) : ALLIANCE HOLDING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 146, 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Kennisname vervanging vaste vertegenwoordiger - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de notulen van de besluiten van de enige zaakvoerder gehouden op 31 maart 2011 dat de enige zaakvoerder:

1. KENNIS HEEFT GENOMEN van de vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder van: de Vennootschap, de vennootschap Alliance Laundry Holding Sàrl, met maatschappelijke zetel te 65, Boulevard Grande-Duchesse Charlotte, L-1331 Luxembourg, ingeschreven in het Luxemburgse Registre de Commerce et des Sociétés onder het nummer B118025. Vanaf 1 februari 2011 wordt Alliance Laundry Holding S.à r.l., in diens hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, vast vertegenwoordigd in toepassing van artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen, door Alliance Laundry Systems LLC, op haar beurt, vertegenwoordigd door de heer Michael Donald Schoeb, wonende te 3333 6th Street, Wausau WI 54403, (Verenigde Staten van Amerika);

" 2. HEEFT BESLOTEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffen hei voorgaande besluit.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 16.06.2010 10193-0469-027
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 11.06.2009 09236-0289-025
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 12.06.2008 08247-0167-026

Coordonnées
ALLIANCE HOLDING

Adresse
NIEUWSTRAAT 146 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande